Στα ύψη οι τιμές στους δημοφιλείς προορισμούς

Στα ύψη οι τιμές στους δημοφιλείς προορισμούς

«Καίνε» οι τιμές ξενοδοχείων στους δημοφιλείς προορισμούς εφέτος τον Αύγουστο. Είναι αυξημένες κατά 21% και σημειώνουν το υψηλότερο ποσοστό αύξησης στην Ευρώπη, σε σύγκριση πάντα με τον Αύγουστο 213.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία σύγκρισης τιμών, που διενεργεί η trivago.gr σε περισσότερα από 150 διαφορετικά online booking sites.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, η Λευκάδα είναι η πρωταθλήτρια στις αυξήσεις ξενοδοχειακών τιμών τον Αύγουστο, με άνοδο κατά 58% και μέση τιμή ανά διανυκτέρευση στα 172 ευρώ από 109 ευρώ τον περσινό Αύγουστο.

Ακολουθούν στη δεύτερη θέση τα Φηρά της Σαντορίνης με ποσοστό αύξησης 47% και τη μέση τιμή ανά διανυκτέρευση να «σκαρφαλώνει» στα 318 ευρώ από τα 217 ευρώ που ήταν τον περσινό Αύγουστο.

Στην Τρίτη θέση βρίσκεται η Σκιάθος με ποσοστό αύξησης 34% και τη μέση τιμή ανά διανυκτέρευση να κυμαίνεται στα 98 ευρώ (από 73 ευρώ τον Αύγουστο 2013).

Ακολουθεί η Μύκονος, με τη μέση τιμή ανά διανυκτέρευση να σκαρφαλώνει στα 402 ευρώ έναντι 299 ευρώ πέρυσι, εμφανίζοντας άνοδο 32%.

Αυξημένες είναι οι τιμές και στο «Νησί των Ιπποτών». Η μέση τιμή διανυκτέρευσης αυξήθηκε κατά 25% τον εφετινό Αύγουστο και διαμορφώνεται στα 140 ευρώ.

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ