Σε ποιον υπουργό δεν έκοψαν απόδειξη;

Σε ποιόν υπουργό δεν έκοψαν απόδειξη;

Υπουργός επισκέφτηκε πριν από 15 ημέρες τη λαϊκή αγορά στο Μαρούσι και διαπίστωσε, ψωνίζοντας τα φρούτα του και τα κηπευτικά του, πως οι πωλητές δεν έκοβαν αποδείξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», στο ρεπορτάζ του Χρήστου Κολώνα, ο νέος «τσάρος» της Οικονομίας, Γκίκας Χαρδούβελης, ήταν αυτός που επισκέφτηκε λαϊκή αγορά στο Μαρούσι και εκείνη τη μέρα δεν έλαβε ούτε ο ίδιος απόδειξη για τα είδη που αγόρασε.

Μάλιστα, δεν το πίστευε και περπάτησε τη λαϊκή από την αρχή της μέχρι το τέλος της, επιδιώκοντας να δει αν το γεγονός ήταν τυχαίο.

Και, όμως, ήταν πολλοί οι «πάγκοι» που δεν έκοβαν αποδείξεις πληρωμής, όχι μόνο σε εκείνον αλλά και σε άλλους καταναλωτές.

Ο ίδιος, ωστόσο, παρατήρησε το γεγονός σε συνεργάτες του στο υπουργείο Οικονομικών.

Η επίσκεψη του Γκίκα Χαρδούβελη στη λαϊκή αγορά έγινε γνωστή με ένα SMS.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το μήνυμα γυρνούσε από κινητό σε κινητό και κατέληξε στο τηλέφωνο του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Αμέσως, έδωσε εντολή για εντατικότερους ελέγχους στις λαϊκές αγορές και το αποτέλεσμα ήταν να… βρέξει πρόστιμα από τη Διεύθυνση Ελέγχων σε περισσότερους από 10 πάγκους.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ