ΒΙΝΤΕΟ-Σκορδάς: Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ισορροπημένη

ΒΙΝΤΕΟ-Σκορδάς: Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ισορροπημένη

Για το “καυτό” ζήτημα των πλειστηριασμών τοποθετήθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθανάσιος Σκορδάς, διευκρινίζοντας ότι στο τραπέζι της συζήτησης δεν μπαίνει η πρώτη κατοικία των οικονομικά αδύναμων.

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Star, ο κ. Σκορδάς ανέφερε: «Πράγματι, υπάρχει συζήτηση πάλι με τα τεχνικά κλιμάκια. Μπορώ να πω ότι παρατηρείται ένα καλύτερο κλίμα στην όλη κουβέντα και επικοινωνία μαζί τους και ευελπιστώ ότι αυτό θα φτάσει μέχρι το σημείο εκείνο που θα μας επιτρέψει να καταλήξουμε σε μία καλή και ασφαλή λύση».

Μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, τόνισε: «Εκτός προστατευτικών διατάξεων, υπάρχουν περίπου 12.000 αποφάσεις δικαστικές που οι τράπεζες, αν θέλανε, θα μπορούσαν να είχαν κάνει πλειστηριασμούς. Δεν τους έχουν κάνει. Όχι, επειδή είναι καλές, αλλά, επειδή η αγορά δεν επιτρέπει να βγουν 12.000 ακίνητα μαζικά σε πλειστηριασμούς».

Σχετικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκορδάς δήλωσε: «Θεωρώ ότι καλοπίστως και η αντιπολίτευση προτείνει κάποιες λύσεις. Θα έλεγα, όμως ότι οι λύσεις δεν μπορούν να κινούνται στη σφαίρα του ανέφικτου. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου ισορροπημένη».

Παράλληλα, ο κ. Σκορδάς μίλησε και για το θέμα της ακρίβειας.

Δείτε τα βίντεο από το Star:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ