ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας:Τα ΕΑΣ πρέπει να έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα

Στουρνάρας:Τα ΕΑΣ πρέπει να έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα

 

Τη θέση του υπουργείου Οικονομικών ότι τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα πρέπει να έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα επανέλαβε ο Γιάννης Στουρνάρας, σε δηλώσεις του, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

 Ερωτηθείς για το email της Κομισιόν σχετικά με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, ο υπουργός Οικονομικών επέμεινε. “Εμείς πιστεύουμε ότι τα ΕΑΣ πρέπει να έχουν και εξαγωγικό χαρακτήρα”,είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση εάν έγινε συζήτηση με την τρόικα για το δημοσιονομικό κενό, ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι έγινε μία γενική συζήτηση σήμερα. “Στην τρόικα δώσαμε τα νέα στοιχεία για τα έσοδα, για τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης και του Οκτωβρίου. Τα καταγράφουν και η συζήτηση, βεβαίως, συνεχίζεται” σημείωσε.  

“Εμείς έχουμε καταθέσει ένα προσχέδιο Προϋπολογισμού, θεωρούμε ότι είναι ρεαλιστικό. Προσπαθούμε με τα επιχειρήματά μας να πείσουμε την τρόικα να κάνει μία θετική εισήγηση στο Eurogroup” επεσήμανε .

“Επιμένουμε στο προσχέδιο που έχουμε ” απάντησε ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση επιμένει  ότι το κενό είναι, στο κακό σενάριο, 500 εκατομμύρια.

 

 Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ