Μηλιός: Θέλουν να κερδίσουν χρόνο

Μηλιός: Θέλουν να κερδίσουν χρόνο

Ο επικεφαλής του οικονομικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για τον πρόσθετο φόρο ακινήτων, αλλά και το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων από την κυβέρνηση.

«Ένας φόρος ο οποίος είχε αναγγελθεί ως έκτακτος γίνεται μόνιμος. Καταλήγει σε μια πολλαπλάσια επιβάρυνση, ενώ πρόκειται για έναν άδικο φόρο, γιατί το τελικό του αποτέλεσμα είναι εξαιρετική αύξηση και επιβάρυνση στα χαμηλά και στα μεσαία εισοδήματα», σχολίασε αρχικά για τον πρόσθετο φόρο ακινήτων ο κ. Μηλιός.

«Σε ότι αφορά τον φόρο περιουσίας, εμείς δεν μιλάμε για φόρο ακίνητης περιουσίας. Εμείς μιλάμε για φόρο όλων των περιουσιακών στοιχείων. Να τελειώνουμε με τα χαράτσια».

«Έχει ήδη ανακοινωθεί και περιγραφεί το ψαλίδισμα του ΕΦΑΠΑΞ και των επικουρικών συντάξεων. Ήδη μέσα στον προϋπολογισμό είναι η περεταίρω συρρίκνωσή της ιατρικής και φαρμακευτικής δαπάνης του κράτους προς τον πολίτη. Αυτά όλα είναι νέα μέτρα»,. Είπε ακόμα ο κ. Μηλιός και συνέχισε:

«Η κυβέρνηση προσπαθεί απλώς να κερδίσει λίγο χρόνο γιατί το αίτημα για προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία γίνεται όλο και εντονότερο».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ