Ο γιατρός με τα πολυτελή αυτοκίνητα

Ο γιατρός με τα πολυτελή αυτοκίνητα

 

Στο πλαίσιο ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου και της φοροδιαφυγής, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Πελοποννήσου διενήργησαν έλεγχο στην οικία ιατρού στην περιοχή Κιάτου Κορινθίας και διαπίστωσαν ότι κατείχε 4 επιβατικά αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας:

1. AUDI A3

2. MERCEDES E 270 

3. MERCEDES C220

4. NISSAN PATROL

Τα ανωτέρω πολυτελή αυτοκίνητα δεσμεύτηκαν από το ΣΔΟΕ.

Επίσης, εντός του οικοπέδου στο οποίο βρίσκεται η οικία του ανωτέρω εντοπίστηκαν 3 πλαστικές υπέργειες δεξαμενές και μία μεταλλική δεξαμενή εντός της οικίας του. Συνολικά οι ανωτέρω δεξαμενές περιείχαν 5.500 λίτρα πετρελαίου (5.200 χρώματος γκρι-μαύρου και 300 χρώματος κόκκινου), ενδείξεις που οδηγούν σε λαθραίο πετρέλαιο ναυτιλίας για κίνηση των πιο πάνω αυτοκινήτων.

2.  Επίσης, σε 39 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα πώλησης τουριστικών αντικειμένων στην Αθήνα γύρω από την περιοχή της Ακρόπολης, διαπιστώθηκαν παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων με  ποσοστό παραβατικότητας 33%.

3.  Συνεργεία ελέγχου του ΣΔΟΕ Ηπείρου μαζί με επιθεωρητές εργασίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε 53 επιχειρήσεις στην περιοχή της Πάργας και διαπιστώθηκε παραβατικότητα 30%. Οι παραβάσεις ήταν για μη έκδοση αποδείξεων και απασχόληση μη ασφαλισμένων εργαζόμενων.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.        

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ