Η Κρήτη πάει… Ντουμπάι

Η Κρήτη πάει… Ντουμπάι

 

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης από κοινού με τα Επιμελητήρια Ηρακλείου, Χανίων και Λασιθίου πρόκειται να συμμετάσχουν σε δύο διεθνείς εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Πρόκειται για σημαντικές διοργανώσεις, σύμφωνα με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, και η συμμετοχή σε αυτές στοχεύει στην τόνωση της εξωστρέφειας των κρητικών επιχειρήσεων. Οι εκθέσεις αφορούν τους τομείς:

-Δομικών υλικών «Big 5 Show» που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Νοεμβρίου 2013.

-Επίπλωσης και Εξοπλισμού Ξενοδοχειακών Μονάδων και Εστιατόριων «Hotel Show». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013.

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης προτίθεται να επιχορηγήσει με ποσοστό περίπου 40% τα έξοδα εκμίσθωσης βασικού περιπτέρου για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων-μελών του που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μία από τις δύο εκθέσεις.

Το τελικό ποσοστό επιχορήγησης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών. Οι δηλώσεις συμμετοχής ενδιαφερομένων επιχειρήσεων και για τις δύο εκθέσεις υποβάλλονται μέχρι τις 30 Απριλίου 2013, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες του νομού Ρεθύμνης μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, στο τηλέφωνο 28310 57330, ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ