Cyprus Aid – Συναυλία αλληλεγγύης

Cyprus Aid – Συναυλία αλληλεγγύης

Πενήντα καλλιτέχνες από την Κύπρο και την Ελλάδα ενώνουν τη φωνή τους τη Δευτέρα 1η Απριλίου στην Τάφρο Κωστάντζα στη Λευκωσία.

Μέσα από μια ιδέα που γεννήθηκε και υλοποιείται σε χρόνο ρεκόρ με μηδενικό κόστος χάρη στην αφιλοκερδή συμμετοχή ατόμων και συνόλων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά ομάδας καλλιτεχνών, επιχειρείται να δοθεί ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον: «Μαζί μπορούμε καλύτερα».

«Από ανάγκη. Ανάγκη για ενότητα, για αλληλεγγύη, ανάγκη να ακουστεί μια ενωμένη, δυνατή, κοινή και ακομμάτιστη φωνή προς τον έξω κόσμο. Διεκδικώντας την αξιοπρέπεια μας κι έχοντας ενώσει τις φωνές μας, αντλώντας δυνάμεις μεταξύ μας, ανεξάρτητα από τα πράγματα που μπορεί να μας χωρίζουν προκειμένου να ανταπεξέλθουμε μαζί», αναφέρει η ομάδα πρωτοβουλίας των καλλιτεχνών.

Η στήριξη στην κίνηση αυτή αποτελεί ηχηρή πράξη αλληλεγγύης προς τον έξω κόσμο, αφού για την παρακολούθηση της συναυλίας δεν απαιτείται κανένα οικονομικό αντίτιμο, παρά μόνο μια εισφορά σε είδος, και πιο συγκεκριμένα, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε άτομα, οικογένειες και άλλα σύνολα που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Πηγή: sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ