«Ικέτης υπό πτώχευση ο Σαρρής»

«Ικέτης υπό πτώχευση ο Σαρρής»

 

Με προσβλητικά λόγια περιγράφει ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας, Έντουαρντ Σιλούνα, τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου, Μιχάλη Σαρρή, σε ό,τι αφορά την παρουσία του τελευταίου στο Eurogroup την περασμένη Παρασκευή.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναξιοπρεπές από το θέαμα ενός προσώπου σε πτώχευση ικετεύοντας για βοήθεια» τονίζει ο κ. Σιλούνα, αναφερόμενος στον Κύπριο ομόλογό του.

«Κύπρος: Ένα μάθημα ζωής» είναι ο τίτλος του άρθρου του υπουργού Οικονομικών της Μάλτας, που δημοσιεύθηκε χθες, Τρίτη, στην εφημερίδα της Μάλτας «Times of  Malta».

Ο κ. Σιλούνα αναφέρει ότι «οι αντιθέσεις ανάμεσα στο θερμό κλίμα που υπήρχε και την πολυτέλεια που δέσποζε στο χώρο, μερικές φορές, πριν από την εκδήλωση και την κατάσταση της απελπισίας και της ανέχειας, γίνονται γρήγορα και άμεσα έντονες. Τα γενναιόδωρα άτομα μπορεί να έρθουν προς τα εμπρός για να προσφέρουν τη βοήθειά τους, ενώ ξέρουν καλά ότι ο δανεισμός χρημάτων σε κάποιο άτομο υπό πτώχευση είναι πολύ επικίνδυνο», και κάνει έναν παραλληλισμό σχετικά με το πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί η διάσωση ενός ατόμου που κινδυνεύει να πνιγεί και να συμπαρασύρει μαζί του και αυτόν που πάει να τον διασώσει.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ