Φάρμα: Έξαλλη η Αγγελική Ηλιάδη – Το αποσμητικό που έσπειρε τον πανικό

Ένταση δημιουργήθηκε στη “Φάρμα”, στο επεισόδιο της Κυριακής.
Η Μαρία Παπαγεωργίου η οποία κάνει συχνά παρατηρήσεις στους υπόλοιπους παίκτες, διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία αρώματος, συγκεκριμένα αποσμητικού στο δωμάτιο, εννοώντας την Αγγελική Ηλιάδη.
Η παίκτρια της Φάρμας το επανέλαβε στους υπόλοιπους παίκτες δυνατά, τη στιγμή που ήταν μπροστά η Αγγελική Ηλιάδη, με αποτέλεσμα την “έκρηξη” της Αγγελικής.
«Ήταν ανοιχτό το παράθυρο, τώρα το έκλεισα. Εντάξει; Το είπαμε μία φορά, μην το λες εκατό. Και χθες το είπατε. Εγώ έβαλα άρωμα και θα βάζω με ανοιχτό παράθυρο γιατί αεριζόταν το δωμάτιο όλη μέρα. Δεν το άνοιξε καμιά σας και το άνοιξα εγώ… Και γενικά να χαλαρώσουμε λίγο με τις παρατηρήσεις Μαρία. Εντάξει; Αυτό που σού είπα. Είσαι συνέχεια σε ένταση και κάνεις παρατηρήσεις. Ότι να ναι το λες εσύ. Δεν θέλω να χαλαρώσω και να μου την λένε εμένα» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.
“Η Μαρία έχει έναν λίγο απότομο τρόπο, κάτι που εξέλαβα ως παρατήρηση, και επειδή δεν δέχομαι παρατηρήσεις, όπως δεν κάνω και εγώ, της απάντησα με τον ίδιο τρόπο” είπε αργότερα στην κάμερα του παιχνιδιού η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε το βίντεο με την “έκρηξη” της Αγγελικής Ηλιάδη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ