• "Σκλάβα" του σεξ για επτά χρόνια

  11:26 πμ, Σαββατο 01 Σεπ 2012 11:26 πμ, Σαββατο 01 Σεπ 2012

  Στην Ιταλία, όσο κι αν τα οικονομικά αδιέξοδα πλησιάζουν απειλητικά, πάντα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθούν με ερωτικά σκάνδαλα.

  Σάλο έχει προκαλέσει, λοιπόν, η ιστορία μιας κοπέλας από την Πάντοβα, η οποία υπέγραψε το 2004 συμβόλαιο υποσχόμενη πλήρη σεξουαλική και πνευματική υποταγή στο σύντροφο της! Πέρυσι δεν άντεξε άλλο, ωστόσο. Υπέβαλλε αγωγή διαζυγίου και τώρα μηνύει τον …αφέντη για κακομεταχείριση. Υστερα από επτά χρόνια δουλείας!

  Η 31χρονη πλέον γυναίκα αποκάλυψε το δισέλιδο συμβόλαιο στους δικηγόρους της, κατηγορώντας τον πρώην σύντροφό της για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της. Τον κατηγορεί επίσης ότι την παρακολουθούσε μετά το χωρισμό τους.

  Το συμβόλαιο προέβλεπε ρητά ότι η κοπέλα θα είναι «σκλάβα» του κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερου σύζυγου της, ο οποίος αναφέρεται ως «αφέντης».

  Τα ονόματά τους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, καθώς η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο για τη δικαιοσύνη. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο εισαγγελέας Σέρτζιο Ντίνι, ο οποίος θα αποφανθεί εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί περί σωματικής κακοποίησης ή εάν πρόκειται απλώς για ένα επικίνδυνο συναινετικό ερωτικό παιχνίδι.

  Ο 41χρονος πλέον σύζυγος, πάντως, υποστηρίζει ότι η γυναίκα του υπέγραψε με τη θέλησή της και ότι οι σαδο-μαζοχιστικές ερωτικές πράξεις τους γίνονταν πάντα συναινετικά.

  Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ερωτικό συμβόλαιο «η σκλάβα συναινεί να υπακούει και να προσφέρει τον εαυτό της προς ικανοποίηση των επιθυμιών του αφέντη της» και «η σκλάβα συναινεί να θέτει το σώμα της στη διάθεση του αφέντη της, για να το χρησιμοποιεί προς ικανοποίησή του». Οποιαδήποτε παράβαση των όρων, αναφέρει το συμβόλαιο, θα τιμωρείται με «ταπείνωση».

  Είχε και τα ...καλά του το συμβόλαιο, πάντως. Ο «αφέντης» δεσμεύθηκε να μην υποβάλει τη σύζυγό του σε «κοπροφιλία, κτηνωδία, ασφυξία, πυροσφράγιση και γενικώς οποιαδήποτε δραστηριότητα περιλαμβάνει όπλα και πράξεις που θα μπορούσαν να σημαδέψουν το σώμα της»!

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα