Φρίκη: Άνδρας έχασε τη γυναίκα του σε στοίχημα και επέτρεψε τον ομαδικό βιασμό της

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας από την Ινδία έπαιξε τη γυναίκα του στα χαρτιά όταν ξέμεινε από λεφτά και επέτρεψε σε έναν φίλο του και ένα συγγενικό του πρόσωπο να τη βιάσουν, όπως καταγγέλλεται.

Η γυναίκα, που τα στοιχεία της δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ζούσε στην Τζουνπούρ, στην περιφέρεια της Ούταρ Πράντες στην Ινδία.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο άνδρας της έπινε και πως ο φίλος του και ένας συγγενής του έρχονταν συχνά στο σπίτι του, σύμφωνα με το NDTV. Πηγές αναφέρουν ότι μετά τον ομαδικό βιασμό η γυναίκα πήγε στο σπίτι του θείου της. Δεν είναι γνωστό πότε έγινε το φερόμενο έγκλημα. Πάντως, σύμφωνα με τις αναφορές, ο άνδρας πήγε να τη βρει και απολογήθηκε για το λάθος του να τζογάρει τη γυναίκα του. Εκείνη φέρεται να τον συγχώρεσε αφού πείστηκε από την απολογία του και τον ακολούθησε στο σπίτι τους. Ωστόσο, όπως κατήγγειλε επιπλέον, σταμάτησε το αυτοκίνητο και επέτρεψε και πάλι στους φίλους του να τη βιάσουν άλλη μια φορά.

Αρχικά οι αστυνομικοί αρνούνταν να συντάξουν καταγγελία για βιασμό, αλλά τελικά αναγκάστηκαν να καταχωρίσουν την αναφορά αφού η γυναίκα πήγε σε τοπικό δικαστήριο. Αυτό είναι ένα έγγραφο το οποίο η αστυνομία σε Ινδία, Μπαγκαλντές και Πακιστάν συντάσσει όταν λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη διάπραξη αδικήματος. Όταν η γυναίκα απευθύνθηκε στο δικαστήριο, αυτό διέταξε τους αξιωματικούς να καταγράψουν το περιστατικό του ομαδικού βιασμού.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ