Ο νόμος κατά του “Νησιού του έρωτα” όπου οι 30 συμμετέχοντες θα απολαύσουν σεξ με 100 γυναίκες – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να αρχίσει στη Νεβάδα το διαβόητο πάρτι “Νησί του έρωτα” με ναρκωτικά, αλκοόλ και γυναίκες, πολλές γυναίκες. Ενώ οι προηγούμενες διοργανώσεις γίνονταν σε νησί στην ακτή της Βενεζουέλας, στο νησί της Μαργαρίτας, εφέτος θα γίνει σε θέρετρο στη Νεβάδα, που ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί. Η Νεβάδα επιλέχθηκε επίτηδες, καθώς είναι η μόνη Πολιτεία όπου επιτρέπεται η πορνεία. Οι άνδρες συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν σεξ με 100 γυναίκες.

Τριάντα άνδρες φέρεται να έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις διακοπές των… οργίων, αντί 6.000 δολαρίων περίπου. Κάθε άνδρας θα μπορεί να κάνει σεξ με δύο γυναίκες την ημέρα ενώ το πάρτι αυτό θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες. Στις δραστηριότητες περιλαμβάνονται γυμνόστηθη ποδηλασία και ιππασία αλλά και “σέξι ξενάγηση με ελικόπτερο”. Οι άνδρες θα δεχτούν σεξουαλικές εκπλήξεις, όπως να έχουν τη δυνατότητα να περάσουν 30 λεπτά με τα 50 κορίτσια του θερέτρου ταυτόχρονα.

Ωστόσο, οι διοργανωτές είχαν να αντιμετωπίσουν μία δυσάρεστη… έκπληξη, όταν έφθασε προειδοποίηση από την αμερικανική αρχή καταπολέμησης των ναρκωτικών, την DEA, ότι ενδέχεται να πραγματοποιήσουν επιδρομή και να απελάσουν τους τουρίστες αν παραβιαστούν οι νόμοι περί ναρκωτικών. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι στις διοργανώσεις αυτές γίνεται ευρεία χρήση ναρκωτικών ενώ προσφέρονται ελεύθερα κοκαΐνη και LSD.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ