Οι Τούρκοι ζηλεύουν τους Έλληνες

«Ούτε η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να πτοεί το ηθικό των Ελλήνων», σχολιάζει η Ηürriyet  στο δημοσίευμα για τα αποτελέσματα  ετήσιας έρευνας για το σεξ.Η κοινή λογική θέλει την οικονομική κρίση να επηρεάζει αρνητικά την εθνική μας λίμπιντο. Ωστόσο τα αποτελέσματα της έρευνας που έλαβε χώρα σε 37 χώρες, με τη συμμετοχή 37.000 ατόμων, φέρνουν τα πάνω κάτω…Συγκεκριμένα, οι Έλληνες έρχονται πρώτοι στον κόσμο σε αριθμό σεξουαλικών επαφών με μέσο όρο 154 κατ΄ άτομο το χρόνο με τους Βραζιλιάνους (145 φορές), τους Ρώσους και τους Πολωνούς (143 φορές) να ακολουθούν και ουραγούς τους Ιάπωνες (48 φορές το χρόνο).

Επίσης, πρώτοι είναι οι Έλληνες στον αριθμό των σεξουαλικών φαντασιώσεων και στο χρόνο που αφιερώνουν στα προκαταρκτικά (21 λεπτά).

Ένα ακόμη ενδιαφέρον συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι παρά το ότι η Ελλάδα είναι η χώρα στην οποία κάνουν τις περισσότερες φορές σεξ την εβδομάδα, από πλευράς συντρόφων δεν πέτυχε να μπει στις τρεις πρώτες χώρες, ενώ εντοπίστηκε πως οι Ελληνίδες μέσα σε ένα χρόνο πήγαν κατ΄ αναλογία με περισσότερους άντρες…. Ύποπτο.    ΠΗΓΗ: fe-mail.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ