Γυναίκα κατέγραψε άνδρα που αυνανιζόταν μπροστά της και απειλείται με πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Viral έγινε το βίντεο ενός άνδρα που αυτοϊκανοποιείται στο τρένο από το Πουατιέ στο Παρίσι, το οποίο ανήρτησε μία γυναίκα στο twitter για να καταγγείλει τη σεξουαλική παρενόχληση που υφίστανται πολλές γυναίκες στα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Η Νατάσα Μπρας αντιπρόεδρος συλλόγου που παρέχει υποστήριξη σε θύματα σεξουαλικών επιθέσεων, κατέγραψε τη στιγμή που ο άνδρας κάθεται απέναντί της στο τρένο και χώνει το χέρι του στο παντελόνι του.

Όπως η ίδια έγραψε, ο άνδρας συνέχισε να χαϊδεύεται επί μία ώρα και 15 λεπτά. Έστειλε το βίντεο στις αρμόδιες Αρχές και κατήγγειλε την ανάρμοστη συμπεριφορά. Ανέβασε το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό της στο twitter χωρίς ωστόσο να βάλει μωσαϊκό στο πρόσωπο του δράστη, ο οποίος μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση ενός έτους και να πληρώσει πρόστιμο 15.000 ευρώ, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό L’Obs.

Ωστόσο, επειδή οι γαλλική νόμοι περί ιδιωτικότητας προστατεύουν τους πολίτες από το να δημοσιοποιείται η φωτογραφία τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους, η γυναίκα κινδυνεύει επίσης με έναν χρόνο φυλάκιση και πρόστιμο 45.000 ευρώ, κάτι που καυτηριάζει η ίδια πάλι σε ανάρτησή της στο Twitter.

Πηγή: Le Parisien, France 24 Observers

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ