Ισόβια για 20χρονο που βίασε και σκότωσε την 11χρονη κόρη της γειτόνισσάς του – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 20χρονος Ανδρέας Εράσο από το Νιου Τζέρσι που ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε την 11χρονη κόρη της γειτόνισσάς του Αμπιγκέιλ Σμιθ. Το άψυχο σώμα του κοριτσιού βρέθηκε στην ταράτσα κοντά στο οικοδομικό συγκρότημα όπου διέμεναν τόσο ο δράστης όσο και η οικογένεια του θύματος. Αρχικά ο 20χρονος άνδρας είπε ότι μαχαίρωσε θανάσιμα το κορίτσι στον λαιμό επειδή νόμισε ότι ήταν εισβολέας. “Να καείς στην κόλαση στην αιωνιότητα που βίασες και σκότωσες το κοριτσάκι μου” τον καταράστηκε η τραγική μητέρα που δεν άντεξε την ένταση κατά τη στιγμή εκφώνησης της ποινής του.

Ο Εράσο παρέμεινε ανέκφραστος σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ενώ δεν αντέδρασε καν στις καταθέσεις της μητέρας και της θείας της μικρής. Επίσης, αρνήθηκε να μιλήσει ενώπιον του δικαστηρίου.

“Ούτς τα βασανιστήριο ούτε ο θάνατος θα ήταν δίκαια για εσένα. Με αηδιάζεις, από τότε που σκότωσες το μωρό μου δεν έδειξες καμία μετάνοια και αυτό απλώς δείχνει πόσο δαιμόνιος είσαι” απευθύνθηκε προς τον δράστη η μητέρα της Αμπιγκέιλ.

Ήταν απόγευμα της 12ης Ιουλίου 2017 που αναφέρθηκε η εξαφάνιση της Άμπι. Η αστυνομία εντόπισε το πτώμα της 15 ώρες αργότερα τυλιγμένο σε μια κουβέρτα σε ταράτσα κοντά στο παράθυρο του διαμερίσματος του 18χρονου τότε Εράσο. Ο πατέρας της μικρής μένει στην Τζαμάϊκα αφού απελάθηκε το 2001 έπειτα από σύλληψη για κατοχή μαριχουάνας.

Οι αμερικανικές Αρχές απέρριψαν το αίτημά του όπως και της μεγαλύτερης αδερφής της Άμπι για προσωρινή άδεια παραμονής ώστε να παρευρεθούν στην κηδεία της 11χρονης. Ο Εράσο θα εκτίσει το 85% της ποινής του, δηλαδή 63 χρόνια, εννέα μήνες και τρεις ημέρες προτού αποκτήσει δικαίωμα για αναστολή. Επίσης, καταδικάστηκε σε επιπλέον 50 χρόνια φυλάκισης για άγρια σεξουαλική επίθεση.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ