Αθώα 33χρονη μητέρα για αποπλάνηση 14χρονου λόγω… παραπλάνησης – ΦΩΤΟ

Μία 33χρονη γυναίκα έκανε δύο φορές σεξ με ένα 14χρονο αγόρι αφού μέθυσε σε πάρτι γενεθλίων ενός εφήβου και αποπλάνησε το αγόρι. Η γυναίκα φέρεται να ήπιε μισό μπουκάλι βότκα, μισό μπουκάλι λικέρ και σφηνάκια προτού πλησιάσει τον 14χρονο και του προτείνει να πάνε μαζί στο κρεβάτι.

Η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε το γεγονός και η γυναίκα συνελήφθη για σεξουαλική επαφή με παιδί. Ωστόσο, ο δικαστής την αθώωσε καθώς η γυναίκα πίστευε ότι ο σεξουαλικός της παρτενέρ ήταν 18 ετών. Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με το αγόρι σε πάρτι τον Ιούλιο του 2016 αλλά ισχυρίστηκε ότι θεωρούσε πως ήταν πάνω από 18 ετών. Η 33χρονη έκανε σεξ με το αγόρι το βράδυ μετά το πάρτι αλλά και το επόμενο πρωινό.

Ο έφηβος, σε μαγνητοσκοπημένη κατάθεση, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την ερωτική του συνεύρεση με τη γυναίκα το βράδυ μετά το πάρτι αλλά και το επόμενο πρωινό. Η μητέρα του κατήγγειλε το γεγονός όταν ο γιος της έστειλε σεξουαλικά μηνύματα στην 33χρονη και εκείνη ομολόγησε την αλήθεια στη μητέρα του. Οι ένορκοι έκριναν αθώα τη γυναίκα καθώς πείστηκαν ότι δεν γνώριζε την ηλικία του εφήβου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ