Η… προπόνηση του γαμπρού για την πρώτη νύχτα του γάμου – Δεν έχει κάνει ακόμα σεξ με τη νύφη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία ντροπιαστική εξομολόγηση προχώρησε 27χρονος άνδρας μπροστά στην αρραβωνιαστικιά του όταν βρέθηκαν στο “ντιβάνι” του σεξοθεραπευτή τους που τους προετοιμάζει για την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Το ζευγάρι έχει σχέση εδώ και πέντε χρόνια αλλά δεν έχει προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων. Τώρα, πέντε μήνες πριν από τον γάμο πηγαίνουν σε σεξοθεραπευτή και συμμετέχουν στην εκπομπή του BBC3 “Sex on the Couch”.

Σ’ αυτήν την εκπομπή τα ζευγάρια μιλούν με ειδικό ψυχοθεραπευτή για την πρώτη νύχτα του γάμου του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε λέσχη ανάγνωσης της Βίβλου όταν ήταν έφηβοι. Η Γούμι εντυπωσιάστηκε αμέσως από την ευφυΐα του Τομίβα. Λόγω της ισχυρής τους πίστης απείχαν από την ερωτική επαφή. Η Γούμι δεν έχει καμία σεξουαλική εμπειρία ενώ και ο Τομίβα είπε ότι ενώ δεν είναι παρθένος δεν έχει μεγάλη εμπειρία με τις γυναίκες.

Η σεξοθεραπεύτριά τους. τούς παρουσίασε τη λεγόμενη “μαριονέτα-κόλπο” ώστε να εκπαιδευθεί ο Τομίβα στις ερωτογενείς ζώνες μιας γυναίκας ενώ η Γούμι έχει αγωνία για να μάθει τι είναι ο οργασμός. Πάντως, και οι δυο τους δείχνουν ότι έχουν να μάθουν ακόμη πολλά προτού έρθει η μεγάλη πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ