Ερωτική “ξηρασία” για εκατομμυριούχο: 362 μέρες χωρίς σεξ – To απεγνωσμένο μήνυμά της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν μόλις 17 ετών όταν κέρδισε το βρετανικό λόττο, κάτι που την κατέστησε τη νεαρότερη νικήτρια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πλέον στα 23 της χρόνια η Τζέιν Παρκ από το Εδιμβούργο διαμαρτύρεται ότι είναι κακότυχη στον έρωτα, καθώς έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος που δεν έχει κάνει σεξ.

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και τη σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μοιραστεί τον καημό της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η 23χρονη Τζέιν αναζητεί “τον έναν” μετά τον χωρισμό από τον ποδοσφαιριστής της Νταντί Τζόρνταν Πίγκοτ και τον διαγωνιζόμενο του X Factor Σαμ Κάλαχαν.

Αμέσως μετά τη σχετική ανάρτηση έλαβε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης ενώ ένας ακόλουθός της τη διαβεβαίωσε ότι θα βρει κάποιον καθώς είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι. Βέβαια, υπήρξαν κι εκείνοι που προθυμοποιήθηκαν να θέσουν τέλος την ερωτική ξηρασία που ταλαιπωρεί τη νεαρή εκατομμυριούχο.

Πέρυσι, σε μια προσπάθεια να βρει τον εκλεκτό της απηύθυνε έκκληση μέσω site σε όποιον επιθυμεί να βγει ραντεβού μαζί της να στείλει αίτηση. Μάλιστα, προθυμοποιήθηκε να πληρώνει τον μέλλοντα σύντροφό της με 60.000 λίρες ετησίως. Μέσα σε 24 ώρες είχε λάβει περισσότερες από 10.000 αιτήσεις.

Έχει δώσει χιλιάδες λίρες σε πολυτελή ταξίδια και πλαστικές επεμβάσεις, περιλαμβανομένων και προσθετικής στήθους και γλουτών. Ωστόσο, βαρέθηκε, όπως είπε τον πολυτελή τρόπο ζωής και σκέφτεται να βρει δουλειά.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail:

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ