Φρίκη: Σκότωσε τη σύντροφό του ενώ έκαναν σεξ – Την τεμάχισε και τη μαγείρεψε -ΦΩΤΟ

Ένας Ρώσος γιατρός ομολόγησε ότι σκότωσε και διαμέλισε τη γυναίκα που έβλεπε το τελευταίο διάστημα όταν ανακάλυψε ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Ο Μιχαήλ Τικχόνοφ, 27 ετών, αφού σκότωσε και διαμέλισε τη γυναίκα στη συνέχεια μαγείρεψε κάποια μέλη της στον φούρνο και στη συνέχεια έριξε τα υπολείμματα στην τουαλέτα, όπως είπε στην αστυνομία. Περιγράφοντας το φονικό είπε ότι είχαν βγει εκείνο το βράδυ με την 25χρονη Νίνα Σουργκούτσκαγια και επιστρέφοντας, πήγαν στο διαμέρισμά της. Άρχισαν να κάνουν σεξ όταν εκείνος διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν τρανσέξουαλ και είχε υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Τότε τη στραγγάλισε στο κρεβάτι της και για να κρύψει τον φόνο, τη διαμέλισε.

Η μητέρα της αναζήτησε τη Νίνα και κατήγγειλε την εξαφάνισή της στην αστυνομία. Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, “η Νίνα τον κάλεσε στο διαμέρισμά της. Συνέχισαν πίνοντας αλκοόλ και μετά έκαναν σεξ. Αντιλήφθηκε ότι η ερωτική του παρτενέρ ήταν άνδρας στο παρελθόν. Εκείνη προσπάθησε να τον πείσει να συνεχίσουν τη σεξουαλική επαφή αλλά αυτός την άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να την πνίγει. Σταμάτησε όταν εκείνη δεν είχε πια αναπνοή. Αποφάσισε μετά να ξεφορτωθεί το πτώμα και πήγε τη νεκρή στο μπάνιο και αφαίρεσε τα εσωτερικά της όργανα. Μετά τα έκανε μικρά κομματάκια και τα έριξε στην τουαλέτα. Πήρε άλλα κομμάτια της και τα έβαλε στον φούρνο όπου εξατμίστηκε το λίπος. Αρνήθηκε ότι ήταν κανίβαλος και είπε ότι τα μαγειρεμένα μέλη τα πέταξε και αυτά στην τουαλέτα. Στη συνέχεια έβαλε το κεφάλι και άλλα απομεινάρια στη βαλίτσα και τα μετέφερε στο διαμέρισμά του. Με μια χοντρή λίμα έκοψε τα άκρα και τα πλευρά και τα έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών. Τότε τον συνέλαβε η αστυνομία. Το κεφάλι βρισκόταν ακόμη άθικτο στη σπονδυλική στήλη, και είχε ρίξει πάνω τους αλάτι για να μειώσει τη δυσοσμία.

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 20 έτη

Οι φωτό από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ