Σοκ – 41χρονη έκανε σεξ με δύο ανήλικα αγόρια που είχαν σχέση με τις κόρες της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μία 41χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία όταν έγινε γνωστό ότι αποπλάνησε κι έκανε σεξ με έναν 14χρονο και έναν 15χρονο, που ήταν οι σύντροφοι των έφηβων κοριτσιών της.

Η Κόραλ Λάιτλ, μητέρα δύο έφηβων κοριτσιών, έκανε σεξ με τους επίσης έφηβους συντρόφους τους, το φθινόπωρο του 2017 κι αφού τους παρείχε αλκοόλ και τσιγάρα.

Η γυναίκα οδηγούσε περίπου 15 μίλια από την πόλη της για να συνευρεθεί με τους ανήλικους. Ένα από τα θύματα παραδέχθηκε ότι έκαναν σεξ τρεις φορές, με την τελευταία φορά να είναι στις 5 Οκτωβρίου 2017, αλλά σταμάτησε τις “καυτές” συναντήσεις με την 41χρονη από τύψεις προς τον σύζυγό της.

Η Λάιτλ αρχικά κατηγορήθηκε για 21 σεξουαλικά παραπτώματα και αντιμετώπιζε ποινή μακροχρόνιας φυλάκισης. Ωστόσο, δικαστής έκρινε ότι δεν είναι ενδεδειγμένη η ποινή εξαετούς φυλάκισης με αναστολή και πενταετή επιτήρηση. Η 41χρονη απέφυγε έτσι τη φυλάκιση.

Προκειμένου να τους δελεάσει σε σεξουαλική επαφή,η γυναίκα έδινε αλκοόλ και τσιγάρα στους δύο εφήβους που ήταν πρωτάκια στο γυμνάσιο και είχαν σχέση αντίστοιχα με τις δύο κόρες της. Λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή της, ο σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ