Σοκ στη Βρετανία: Μητέρα βρήκε τον 12χρονο γιο της νεκρό στο δωμάτιό του – Αυτοκτόνησε έπειτα από bullying – ΦΩΤΟ

Μητέρα συγκλονίζει περιγράφοντας τη στιγμή που βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του τον 12χρονο γιο της, που επέλεξε να θέσει τέλος στη ζωή του. Οι νοσηλευτές παρείχαν τεχνητή αναπνοή στο παιδί επί 45 λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Το παιδί φέρεται να ήταν θύμα bullying.

Ο τελευταίος που είδε ζωντανό το παιδί ήταν ο πατέρας του, Ντάνιελ Γουόργουικ. Ήταν περίπου 20.30 την 21η Μαρτίου όταν ο μαθητής κατέβηκε στην κουζίνα έφτιαξε ένα τσάι και επέστρεψε στο δωμάτιό του, στο σπίτι του στο Μπράιτον της Αγγλίας. Η 39χρονη μητέρα του, που εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός. επέστρεψε σπίτι γύρω στις 22.45 και πήγε να τσεκάρει το παιδί της. Παρατήρησε ότι το φως ήταν ανοιχτό στο δωμάτιό του και φώναξε το όνομά του, Δεν έλαβε απάντηση. Όταν μπήκε μέσα τον βρήκε να κείτεται στο πάτωμα με κάτι δεμένο γύρω από τον λαιμό του.

Μέσα σε λεπτά έσπευσαν στο σημείο νοσηλευτές αλλά η προσπάθεια ανάνηψης ήταν μάταιη. Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε νέα προσπάθεια να επανέλθει ο καρδιακός παλμός. Κηρύχθηκε νεκρός εννιά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 22 Μαρτίου.

Ο παθολόγος του νοσοκομείου που έκανε την ιατροδικαστική εξέταση ανέφερε ως αιτία θανάτου του Μέισον ασφυξία που προήλθε από συμπίεση του λαιμού. Η ιατροδικαστής ανέφερε ότι οι έρευνες είναι σε εξέλιξη καθώς πρόκειται για παιδί, ενώ το πόρισμα θα εκδοθεί στις 17 Ιουλίου.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου, οι συγγενείς του αναφέρουν ότι το παιδί αυτοκτόνησε καθώς δεχόταν bullying.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ