Ο χορευτής του “θανάτου” – Την είχε σκλάβα του σεξ και την οδήγησε στην αυτοκτονία – ΦΩΤΟ

Έξι χρόνια περίμενε ένας πατέρας για να δικαιωθεί δικαστικά αποδεικνύοντας ότι Ιάπωνας χορευτής που λειτουργούσε ως αρχηγός σέκτας είχε κάνει την κόρη του σκλάβα του σεξ, οδηγώντας την στην αυτοκτονία.

Ο Αμερικανός Τίμπορ Στερν, αφού ξόδεψε περίπου 500.000 δολάρια σε δικαστικά έξοδα, κέρδισε την αγωγή σε βάρος του Κατσούρα Καν σε δικαστήριο της Φλόριντα και πλέον αναμένει την επιδίκαση αποζημίωσης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 70χρονος Τίμπορ Στερν κατήγγειλε ότι η κόρη του Σάρον γνώρισε τον 71χρονο γκουρού του ιαπωνικού παραδοσιακού “χορού του σκότους” μπούτο το 2007, όταν μετακόμισε με τον σύζυγό της Τοντ Σίγκελ στο Κολοράντο.

Η Σάρον, απόφοιτη της σχολής καλών τεχνών του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο Naropa για να κάνει μεταπτυχιακό. Εκεί συνάντησε τον Καν, ο οποίος παρέδιδε μαθήματα του χορού μπούτο, ζητώντας από τους μαθητές του “να βουτήξουν στο σκοτάδι της ψυχής τους”.

Το 2009 η Σάρον εγκατέλειψε τον σύζυγό της, απομακρύνθηκε από την οικογένεια της και άρχισε να ακολουθεί τον Ιάπωνα χορευτή ανά τον κόσμο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έγινε σκλάβα του σεξ και ο Καν την ταπείνωνε και την κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά. Το 2011 πήγε μαζί του στην Κοπεγχάγη, όπου συμμετείχε σε οργάνωση που ήταν γνωστή για τη χρήση ναρκωτικών και την πορνεία.

Η γυναίκα κατέληξε σε ψυχιατρική κλινική και παρά τις προσπάθειες της οικογένειας της να τη φροντίσουν στο πατρικό σπίτι της, το έσκαγε για να συναντήσει τον Καν. Ώσπου στις 4 Ιανουαρίου του 2012 εκείνος την απέρριψε, γράφοντας της σε email ότι έπρεπε “να συνεχίσει το ταξίδι της σε άλλο κόσμο” και η Σάρον αυτοκτόνησε.

Πηγή πληροφοριών: Espresso, Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ