Η γυναίκα της ζωής του τον έστειλε στη φυλακή – Τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό και βιασμό – ΒΙΝΤΕΟ

“Ήταν ο έρωτας της ζωής μου” λέει ο Ντάνιελ Τζόουνς για τη Σάρα Τζέιν Πάρκινσον η οποία τον έστειλε σε φυλακή υψίστης ασφαλείας όπου παρέμεινε κρατούμενος για πέντε μήνες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 στη δουλειά.

Μερικούς μήνες μετά αρραβωνιάστηκαν και ο Τζόουνς άρχισε να χτίζει το σπίτι τους ώστε να ζήσουν μαζί. Μόλις το ζευγάρι άρχισε να συγκατοικεί, άρχισε και το μαρτύριο για τον 31χρονος ο οποίος σύντομα έλαβε περιοριστική εντολή από το σπίτι τους καθώς η Πάρκινσον είπε στους συναδέλφους τους ότι την κακοποιούσε.

Ο άνδρας διέψευσε το περιστατικό αλλά εκείνη εμφάνισε ακόμη και αποδείξεις για το φερόμενο παράπτωμά του. Τα ψέματά της έγιναν χιονοστιβάδα, καθώς το 2014 τον κατήγγειλε για βιασμό. Ο άνδρας συνελήφθη ενώ βρισκόταν στο σπίτι των γονιών της και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Αργότερα πληροφορήθηκε ότι τον κατήγγειλε για άγριο ξυλοδαρμό και βιασμό. Παρέμεινε στη φυλακή υψίστης ασφαλείας επί πέντε μήνες, ενώ η αστυνομία ερευνούσε την καταγγελία.

Ωστόσο, μία ντετέκτιβ διαπίστωσε ότι υπήρχαν αρκετά κενά και αντιφάσεις στις καταγγελίες της γυναίκας και έτσι οδηγήθηκε εκείνη στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Καταδικάστηκε σε τρία χρόνια και έναν μήνα σε φυλακή της Καμπέρα για ψευδή καταγγελία. Μάλιστα, η δικαστής που την καταδίκασε τόνισε ότι το έγκλημά της είναι κοροϊδία απέναντι στα θύματα ενδοοικογενειακής και σεξουαλικής βίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ