Καθηγήτρια έστειλε κατά λάθος γυμνόστηθη selfie σε μαθητή της και απολύθηκε – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μία καθηγήτρια από το Λονγκ Άιλαντ απειλεί να μηνύσει το σχολείο για το οποίο εργαζόταν καθώς απολύθηκε εξαιτίας μίας γυμνόστηθης selfie.

Η 25χρονη είχε στείλει μία γυμνόστηθη φωτογραφία της στον σύντροφό της επίσης καθηγητή που εργαζόταν στη νότια εκπαιδευτική περιφέρεια όπως είπε η ίδια η Λόρεν Μιράντα. Ωστόσο, η επίμαχη φωτογραφία κατέληξε στο κινητό ενός μαθητή ο οποίος τη δημοσιοποίησε.

Η καθηγήτρια απολύθηκε από τη δουλειά της καθώς, όπως της είπαν, δεν μπορεί να αποτελεί πρότυπο για τους μαθητές της. Η Μιράντα απειλεί να μηνύσει το σχολείο με 3 εκατ. δολάρια, τονίζοντας πως η φωτογραφία της δεν είναι πιο προσβλητική απ’ ό,τι ενός άνδρα χωρίς μπλούζα.

Καταγγέλλει τη διοίκηση του σχολείου όπως και την εκπαιδευτική περιφέρεια στην οποία ανήκει για διακρίσεις λόγω φύλου και υποστηρίζει ότι τα γυναικεία δικαιώματά της παραβιάστηκαν αφού ένας άνδρας που εμφανίζεται χωρίς μπλούζα δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ εκείνη απολύθηκε από τη δουλειά της.

Εξέφρασε την ανησυχία της για το πώς η φωτογραφία βρέθηκε στο τηλέφωνο του μαθητή. Όπως τόνισε σε συνέντευξη Τύπου: “Τι μήνυμα στέλνουμε στα κορίτσια που προσωπικές φωτογραφίες τους δημοσιοποιούνται χωρίς τη συγκατάθεσή τους ή την άδειά τους σε ολόκληρο το σχολείο; Ότι ευθύνονται εκείνες γι’ αυτό;” υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ