Συγκλονίζει η μαρτυρία γυναίκας που ο σύζυγός της την βίαζε και την κακοποιούσε επί τρία χρόνια – ΦΩΤΟ

Όταν ενώθηκε μαζί του με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή στην Τζαμάικα, δεν φανταζόταν ότι το παραμύθι θα εξελισσόταν σε εφιάλτη.

Η 44χρονη Ζόε Πάρσονς από το Λονδίνο γνώριζε τον 39χρονο Έντσον Περτ από την Τζαμάικα για δέκα χρόνια προτού αποφασίσουν να είναι μαζί, κατά την επίσκεψή της στην Τζαμάικα το 2009 όπου ζούσε η αδερφή της.

Πράγματι δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν και άλλα δύο χρόνια μετά ο σύζυγός της ήρθε στη Μεγάλη Βρετανία για να ζήσουν μαζί.

Αλλά σχεδόν δύο εβδομάδες μετά που ξεκίνησε ο κοινός έγγαμος βίος ο άνδρας άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά, να γίνεται κτητικός, αυταρχικός και βίαιος.

Όταν κάποια στιγμή εκείνη δεν δέχτηκε να κάνει σεξ μαζί του, αυτός τη βίασε, λέγοντάς της “μου ανήκεις” και από τότε ξεκίνησε το μαρτύριο. Θα τη βίαζε σε εβδομαδιαία βάση επί τρία περίπου χρόνια.

Το 2015 βρήκε το θάρρος να τον εγκαταλείψει, αλλά εκείνος εισέβαλε στο σπίτι και της κατάφερε μια κουτουλιά τραυματίζοντάς την.

Φυλακίστηκε το 2017 για πρόκληση σωματικής βλάβης ενώ οι εισαγγελείς συγκέντρωναν υλικό για να τον καταδικάσουν για βιασμό. Ο άνδρας φυλακίστηκε, εν τέλει, για 8,5 χρόνια.

Έπειτα από την περιπέτεια της η ίδια παραδίδει διαλέξεις ως σύμβουλος σχέσεων.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ