Φρίκη – 26χρονος ασέλγησε σε 12χρονη στη Λακωνία

Προσπαθώντας να δελεάσει μια 12χρονη μαθήτρια ένας νεαρός από το Πακιστάν της έδειξε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια ασέλγησε σε βάρος της. Η ανήλικη έζησε εφιαλτικές στιγμές  στα χέρια του 26χρονου αλλοδαπού, ο οποίος δεν δίστασε να μπει το απόγευμα της Κυριακής στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος στη Λυκόβρυση Λακωνίας, όπου έπαιζε με συμμαθήτριές της.

Ήταν 18.20, όταν η 12χρονη απομακρύνθηκε από την παρέα της. Ο 26χρονος την πλησίασε δείχνοντάς της στο κινητό του ένα βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο και άρχισε σιγά σιγά να την αγγίζει στα γεννητικά της όργανα και σε άλλα σημεία του σώματός της. Η μαθήτρια τρομοκρατήθηκε και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του. Τρέχοντας πήγε στο σπίτι της, όπου οι γονείς της κατατρόμαξαν όταν την είδαν να κλαίει με αναφιλητά και να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη από το σοκ.

Η 12χρονη περιέγραψε το δράστη στους αστυνομικούς του Α.Τ. Βλαχιώτη και αυτοί με τη βοήθεια της Ο.Π.Κ.Ε. κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ο 26χρονος Πακιστανός αναγνωρίστηκε από το θύμα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη – Της έδωσαν ναρκωτικά και την κακοποίησαν

Κατερίνη – Παθολόγος καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος ασθενούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ