ΒΙΝΤΕΟ-Χώρεσαν τριθέσιο καναπέ σε ΙΧ

ΒΙΝΤΕΟ-Χώρεσαν τριθέσιο καναπέ σε ΙΧ

Αυτή η πενταμελής οικογένεια μπορεί να κερδίσει επάξια τον τίτλο της πιο αισιόδοξης οικογένειας που υπάρχει.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο όπου όλοι μαζί προσπαθούν να χωρέσουν έναν μεγάλο καναπέ από το πορτμπαγκάζ στο μικρό Skoda.

Οι πρώτες προσπάθειες αποτυγχάνουν αλλά  δεν το βάζουν κάτω. Προσπαθούν από διάφορες γωνίες, βγάζουν τα μαξιλάρια αλλά… μάταια!

Οι τρεις ενήλικες και δύο μικρά παιδιά συνελήφθησαν σε βίντεο όλο και πιο απογοητευμένοι καθώς προσπάθησαν να χωρέσει τα έπιπλα μέσα στο πορτμπαγκάζ.

Η 44χρονη Graeme Longden ήταν αυτόπτης μάρτυρας της όλης προσπάθειας και είχε τη φαεινή ιδέα να την κινηματογραφήσει και να μας χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου.

Δημοσίευσε το βίντεο στο λογαριασμό της στο Facebook και το έκανε viral σε ελάχιστο χρόνο. «Ήμουν στο σπίτι μου στο στο Σέφιλντ, στο Νότιο Γιορκσάιρ, όταν έτυχε να κοιτάξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου μου. Όταν είδα το σκηνικό, σκέφτηκε ότι εφόσον είναι πέντε άτομα, το αμάξι ήταν ήδη πλήρες. Πως σκέφτηκαν να χωρέσουν κι έναν ολόκληρο καναπέ; Μετά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες, ο καναπές σφήνωσε. Κατέβηκα κάτω για να συνεχίσω το γύρισμα αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη φύγει! Υπέθεσα ότι έφυγαν με τον καναπέ σφηνωμένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου…».

 

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή:www.mirror.co.uk

Πηγή video: You Tube Xortrox

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ