Η εφαρμογή που βάζει τέλος στο χάος των social media

Η εφαρμογή που βάζει τέλος στο χάος των social media

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βρεθεί χαμένοι στον χαώδη κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία, γίνονται ολοένα και πιο βασικό μέσο πληροφόρησης για εκατομμύρια χρήστες.

Μια νέα εφαρμογή εν ονόματι buzzsumo έρχεται να βάλει τάξη στο χάος και να μας βοηθήσει να φιλτράρουμε τις ειδήσεις όπως εμείς επιθυμούμε.

Το Buzz Sumo μας προσφέρει να βλέπουμε μόνο τα θέματα που συζητούνται περισσότερο στα social media για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και έτσι να αποφεύγουμε τις άπειρες άχρηστες πληροφορίες.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφθούμε τον ιστότοπο buzzsumo.com και να βάλουμε ένα θέμα ή μια ηλεκτρονική διεύθυνση. Από εκεί και μέρα η εφαρμογή θα πραγματοποιήσει έρευνα και θα επιστρέψει με μια λίστα άρθρων που έχουν διαμοιραστεί περισσότερο στα πέντε μεγάλα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, και Google+).

Η σελίδα διευκολύνει περαιτέρω την πλοήγησή μας μεταξύ των άρθρων με μια σειρά εργαλείων, όπως είναι η ταξινόμηση αποτελεσμάτων με βάση το κοινωνικό δίκτυο ή με βάση το αθροιστικό σύνολο των «share».

 

Πηγή: techit.gr

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ