Έρχονται αλλαγές στο twitter

Έρχονται αλλαγές στο twitter

 

όταν οι χρήστες του twitter κάνουν ένα λάθος… τιτίβισμα, δεν μπορούν να το διορθώσουν. Σε λίγο καιρό όμως αυτό θα αλλάξει καθώς το Twitter θα προσφέρει πλέον τη δυνατότητα να αλλάζουμε ένα tweet προσθέτοντας την επιλογή «edit».

Η επιλογή θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αλλάζουν τις αναρτήσεις τους και σύμφωνα με πηγές από το Twitter αυτή η εφαρμογή τοποθετείται ψηλά στις μελλοντικές αλλαγές που πρόκειται να γίνουν.

Σε αυτές τις μικρές αλλαγές, ο χρήστης θα μπορεί να αλλάξει μια λέξη, να διορθώσει ένα λάθος ή και να προσθέσει μια ή δύο λέξεις στο post. Αυτές οι τροποποιήσεις θα φαίνονται όταν ο χρήστης θα κάνει νέο… τιτίβισμα.

Στόχος του Twitter είναι να σταματήσουν τα λανθασμένα, έως ψευδείς πληροφορίες που μέσω της ταχύτατης μετάδοσής τους γίνονται viral.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της εταιρείας, οι μηχανικοί δουλεύουν πάνω στον αλγόριθμο που θα βοηθήσει σ’ αυτή την αλλαγή. Σε πρώτη φάση, η εφαρμογή δεν θα είναι προσιτή σε όλους τους χρήστες. Ως… πειραματόζωα θα χρησιμοποιηθούν συγκεκριμένοι λογαριασμοί που ανήκουν σε celebrities και είναι προσβάσιμοι από εκατομμύρια άλλους χρήστες.

 

 

Πηγή: techit.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ