Τα must have κομμάτια για τα Χριστούγεννα

Τα must have κομμάτια για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει! Στόλισες το σπίτι, σκέφτηκες τι θα κάνεις την παραμονή πρωτοχρονιάς και σιγά σιγά ψάχνεις να βρεις και το ιδανικό ρούχο για να λάμψεις την πρώτη βραδιά του χρόνου.

Αυτές οι 5-6 ημέρες των γιορτών είναι μια ευκαιρία να ανανεώσουμε το λουκ μας, να φορέσουμε εκείνα τα αξεσουάρ που μοιάζουν «υπερβολικά» υπό άλλες συνθήκες και να αναδείξουμε τον πιο φωτεινό και glamorous χαρακτήρα μας.

Για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή, δες τα 7 must have κομμάτια που πρέπει να έχει η γιορτινή γκαρνταρόμπα σου και βιάσου να τα αποκτήσεις:

Ένα glamorous φόρεμα: Τόλμησε σε εντυπωσιακά κομμάτια με παγιέτες, λαμπερούς κρυστάλλους, εντυπωσιακά φτερά και ιδιαίτερα χρώματα τις ημέρες των εορτών.

Layering δαχτυλιδιών: Φόρεσε πολλά δαχτυλίδια μαζί! Πέραν του ότι αυτή είναι μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας, δίνοντας βάση σε λαμπερά αξεσουάρ θα απογειώσεις ακόμα και το πιο απλό, καθημερινό λουκ με απίστευτο στυλ.

Μίνι girly φούστα: Επένδυσε σε ένα κομμάτι με χειμερινό ύφασμα, και φόρεσέ τη από το πρωί με ένα cozy φουτεράκι , μέχρι το βράδυ με υπέρκομψα pumps και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Λευκό παντελόνι: Το λευκό γίνεται το must χρώμα της χειμερινής γκαρνταρόμπας και προσδίδει έξτρα πόντους κομψότητας σε κάθε μας εμφάνιση! Ο τέλειος τρόπος να υιοθετήσεις την τάση, είναι ένα φαρδύ, ψηλόμεσο λευκό παντελόνι που θα απογειώσει το winter look σου.

Το LBD: Βεβαίως δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα το μικρό μαύρο φόρεμα. Είναι η «λύση εκτάκτου ανάγκης» για εκείνες τις ημέρες που δεν έχεις τι να φορέσεις…

Το fancy clutch: Τα Χριστούγεννα είναι η σεζόν της υπερβολής! Ήρθε λοιπόν η ώρα να κρατήσεις εκείνο το χρυσό τσαντάκι που λατρεύεις.

Το ρούχο που δεν μπορείς να φορέσεις κάθε μέρα: Τόλμησε σε εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ που θα ήθελες να φορέσεις αλλά φοβάσαι την άποψη του κόσμου… Το γούνινο πανωφόρι σου, οι εντυπωσιακές ψηλοτάκουνες γόβες που έχεις βάλει 2 φορές, εκείνο το λαμπερό, μεταλλιζέ τοπ: ήρθε η ώρα να τα βγάλεις από το ντουλάπι και να τα κάνεις σύμμαχο σου για statement σύνολα.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ