Το Fiat 500 έγινε… ψυγείο

Το Fiat 500 έγινε… ψυγείο

Το ψυγείο «SMEG 500», που παράγεται από τη Smeg και τη Fiat παρουσιάστηκε στο Παρίσι τις τελευταίες μέρες. Μια αυθεντική εικόνα της ιταλικής κατασκευής, το Fiat 500, θα μπαίνει σε μπαρ και στα σαλόνια όλου του κόσμου.

Το ψυγείο “SMEG 500″ επεκτείνει τη «Fiat 500 Design Collection» των αποκλειστικών προϊόντων (έναν καναπέ, ένα τραπέζι και ένα τραπέζι κονσόλα) που είναι εμπνευσμένα από το αυτοκίνητο το οποίο, περισσότερο από κάθε άλλο, έχει σημαδέψει τη μνήμη όλων στην Ιταλία.

Η Fiat και η Smeg συναντήθηκαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1950 (το Fiat 500 παρουσιάστηκε στο Τορίνο στις 4 Ιουλίου το 1957), ενώ την ίδια δεκαετία ξεκίνησε η ανάπτυξη των «λευκών συσκευών». Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν μια συμφωνία που οδήγησε τη Fiat να επεκτείνει την παραγωγή της στα ψυγεία, χάρη στην ανεκτίμητη συμβολή της Smeg.

Το ψυγείο «SMEG 500» είναι ενεργειακής κλάσης A + με συνολική καθαρή χωρητικότητα 100 λίτρα και άνοιγμα / κλείσιμο με 2 συρόμενες πόρτες. Οι διαστάσεις του είναι Υ83 × Π125 × Β80 εκ. και διατίθεται σε χρώματα: λευκό, πράσινο και κόκκινο.

ΠΗΓΗ:6thgear.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ