Τα ζώδια του Μαρτίου

Τα ζώδια του Μαρτίου

 

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Έως τις 21/3 η Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε τρόπους και λόγους για να νιώσετε πιο ήρεμοι μέσα σας. Οι καταστάσεις βεβαίως δείχνουν να κυλούν πιο ομαλά, με τον Ερμή σε φαινομενικά ορθή φορά, από τις 18/3 και εξής. Η βοήθεια του Άρη από το δικό σας ζώδιο (μετά τις 11/3) είναι καταλυτική, στο να αισθανθείτε ότι πλέον έχετε εσείς τα ηνία για να δράσετε όπως θεωρείτε ότι αρμόζει. Μολονότι επικοινωνιακά κρατάτε ακόμα κλειστά χαρτιά, το ζήτημα είναι πως θα έχετε τη δύναμη και την απαιτούμενη αποφασιστικότητα για να πράξετε με πυγμή σε φλέγοντα θέματα της εποχής. Οικονομικά θα υπάρξουν στιγμές όπου θα εμφανιστεί «ο από μηχανής Θεός» και θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Συναισθηματικά η κατάσταση φαντάζει ρευστή, ακαθόριστη, ακόμα και αρκετά μπλεγμένη στο μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, ωστόσο, αρχίζουν να πυροδοτούν ερωτικά σκιρτήματα, με αποκορύφωμα την πανσέληνο στις 27/3. Οι μέρες κοντά στο φεγγάρι χρήζουν προσοχής και διαχείρισης, ιδιαιτέρως εφόσον γεννηθήκατε στις 26/3-1/4, καθώς όλα είναι πιθανά – από τον κεραυνοβόλο, παθιασμένο και ανατρεπτικό έρωτα έως τη μοιραία ρήξη / απώλεια- αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου. Μεριμνήστε για σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες και προετοιμαστείτε για μια καινούργια εποχή που ανατέλλει μέσ’ από έναν ίσως απροσδόκητο συνδυασμό αναγκαιότητας, σύμπτωσης, πεπρωμένου κι επιλογών.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Έως τις 21/3 η Αφροδίτη φροντίζει να σας δίνει ευκαιρίες μέσ’ από τη σύμπτωση, τη φιλία, τη συλλογική εργασία, τις γνωριμίες. Η εξωστρέφεια και η κοινωνική διάθεση θα σας βοηθήσουν ιδιαιτέρως, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε πρακτικά εγχειρήματα που έχετε θέσει ως στόχους της εποχής. Η νέα σελήνη προσφέρει ανανέωση και φέρνει μια εξέλιξη που θα σας κάνει να ανακουφιστείτε και να χαμογελάσετε, εφόσον γεννηθήκατε γύρω στις 12/5. Οικονομικά και συναισθηματικά το έδαφος δείχνει πιο πρόσφορο κατά το πρώτο 20ήμερο του μήνα, ωστόσο οι καρποί των προσπαθειών σας ενδεχομένως θα γίνουν αισθητοί ετεροχρονισμένα, καθώς ο Ερμής παραμένει φαινομενικά ανάδρομος έως τις 17/3. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού (12/3) και δημιουργεί προϋποθέσεις άγχους που μπορεί να διαταράξουν τον ύπνο σας. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση κι ετοιμαστείτε για αλλαγές στο χώρο εργασίας είτε για έννοιες σχετικά με τη φυσική σας κατάσταση (ή τις ανάγκες οικείων ατόμων). Επίσης μεριμνήστε για το κατοικίδιο ζωάκι σας και κάποιο πρόβλημα που ενδεχομένως προκύπτει και σας αναστατώνει σχετικώς. Η πανσέληνος στις 27/3 αγγίζει όλα τα προαναφερθέντα, όμως πιο πολύ οι μέρες φορτίζουν / φέρνουν αλλαγές ή/ και έννοιες σ’ εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 12-13/5 και στις 16/5.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η νέα σελήνη του μήνα εγκυμονεί αλλαγές / καινούργια ξεκινήματα σ’ ένα κεντρικό θέμα που σας απασχολεί (καριέρα / οικογένεια / σημαντική σχέση ζωής / χώρος) και αφορά κυρίως τους γεννημένους στις 10-14/6. Οι υποθέσεις σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων σας προχωρούν σαφέστερα και πιο ομαλά μετά τις 17/3, όταν πλέον ο κυβερνήτης σας θα κινείται σε φαινομενικά ορθή φορά. Η διέλευση του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού (β’ 20ήμερο του Μαρτίου) εγείρει πιο δημιουργικά, κοινωνικά και «ανοιξιάτικα» συναισθήματα και σαφώς είναι τότε όπου μπορείτε με εξωστρέφεια και πρωτοτυπία να κυνηγήσετε εύστοχα τις όποιες επιδιώξεις, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Φίλοι και συμμαχίες θα παίξουν επιβοηθητικό ρόλο στους στόχους σας. Η πανσέληνος στις 27/3 δυναμώνει έναν έρωτα ή απασχολεί περισσότερο με το παιδί / την επιχείρησή σας. Βεβαίως συζητούμε για μια τυχερή αστρολογική συγκυρία, εφόσον γεννηθήκατε κυρίως στις 26-31/5.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Έως τις 21/3 η Αφροδίτη παίζει κυρίαρχο ρόλο προστασίας κι ευεργεσίας στις πάσης φύσεως επιδιώξεις σας. Σπουδές, ταξίδια, επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, διαγωνισμοί και νομικές υποθέσεις συνοδεύονται όντως από την τύχη, χωρίς βεβαίως ν’ αποκλείουμε και τα συναισθηματικά σκιρτήματα ή τη «γέννηση» ενός παιδιού ή ενός άλλου δημιουργήματος που ίσως μεταλλάσσουν την πορεία των πραγμάτων στη ζωή σας! Η νέα σελήνη του μήνα στις 11/3 προωθεί όλα τα παραπάνω, όπως και μια ενδιαφέρουσα πρόταση-ίσως από το Εξωτερικό- πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στις 11-16/7. Ο Ερμής γυρνά σε φαινομενικά ορθή φορά στις 17/3 επισπεύδοντας τις εξελίξεις και «βγάζοντας από τη μέση» τυχόν εμπόδια που προέκυψαν προηγουμένως.  Ο Άρης διελαύνει στον Κριό από τις 12/3 κάνοντάς σας πιο φιλόδοξους, ορμητικούς, επιβλητικούς, αλλά ενίοτε και πιο προκλητικούς στα περιβάλλοντα όπου κινείστε. Μέσα στο πλαίσιο μιας περίεργης, σχεδόν «προσχεδιασμένης συμπαντικά» δυναμικής, θα πρέπει να δείξετε στωικότητα, ωριμότητα, αλλά και προσοχή στη δική σας διαχείριση, εφόσον γεννηθήκατε στις 27/6-2/7. Σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες, καριέρα, οικογένεια, χώρος (σπίτι / επαγγελματική έδρα) ενδεχομένως «αλλάζουν» και μαζί τους αλλάζετε κι εσείς…για το καλό σας, κάτι που θα δείτε ξεκάθαρα στη συνέχεια της πορείας.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Έως τις 21/3 η εύνοια της Αφροδίτης, αλλά και η νέα σελήνη του μήνα σας «αγγίζουν» στον ευαίσθητο τομέα των οικονομικών και συναισθηματικών αποθεμάτων. Κάτι διαφαίνεται και δίνει περισσότερη δύναμη κι ελπίδα για το αύριο, πράγμα που θα φανεί περισσότερο μέσ’ από τη δυναμική που θ’ αναπτύξετε στη δράση σας με τις διελεύσεις των πλανητών από τον  9ο φυσικό σας οίκο (κυρίως από το β’ μισό του Μαρτίου και εξής). Είναι τότε όπου θα μπορείτε πιο εύστοχα να κινήσετε υποθέσεις που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, νομικές εκκρεμότητες, επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και διαγωνισμούς. Ακόμα και ζητήματα χρημάτων που ενέχουν καθυστέρηση στην διεκπεραίωση προχωρούν με πιο σταθερούς και ομαλούς ρυθμούς μετά τις 17/3. Η πανσέληνος (27/3) δίνει μια ευκαιρία σ’ εσάς που γεννηθήκατε στις τελευταίες μέρες του Ιουλίου κλείνοντας μια υπόθεση που θέλατε επωφελώς για τα συμφέροντά σας ή φέρνοντας ευεργεσία που συνδέεται με υποθέσεις σχετιζόμενες με το μεταφορικό μέσον / με τ’ αδέλφια ή τους γείτονες είτε με μια μετακίνηση/ γνωριμία/ σύμπτωση / ιδέα / πρόταση. Προσοχή παρακαλώ επιδείξατε στη διαχείριση σημαντικών θεμάτων κατά τις τελευταίες ημέρες του μηνός, αν γεννηθήκατε στις 14-15/8 και στις 18/8, καθώς ανατροπές, απώλειες και ζημιές πάσης φύσεως είναι αναμενόμενες. Αποφύγετε συναισθηματικά και οικονομικά ρίσκα, όπως και κάθε υπερβολή.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Τόσο η διέλευση της Αφροδίτης, όσο και η νέα σελήνη του μήνα δίνουν περισσότερο φως στις σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες της ζωής σας αυτό το μήνα, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στις 12-16/9. Καινούργια φάση ανατέλλει για εσάς στους τομείς αυτούς και δεν έχετε παρά να βάλετε τα δυνατά σας για να προσδιορίσετε όσο το δυνατόν πιο διπλωματικά, αλλά ταυτόχρονα ξεκάθαρα τα όρια και τις απαιτήσεις σας. Βεβαίως, οι υποθέσεις κυλούν ομαλότερα μετά τις 17/3, αφού τότε ο Ερμής γυρνά σε φαινομενικά ορθή φορά και παύει να δυσχεραίνει τη συνεννόηση με τους «απέναντι» σε κάθε περίπτωση. Η διέλευση των πλανητών στον Κριό, κατά το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου, φέρνει περισσότερες έννοιες περί τα οικονομικά αποθέματα και σας κάνει πιο αποφασιστικούς, χειριστικούς, καχύποπτους, αλλά και παθιασμένους για όσα «θέλετε» να πετύχετε, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η πανσέληνος στις 27/3 δείχνει μια κορύφωση σ’ ένα οικονομικό ζήτημα είτε φέρνει το κλείσιμο μιας  οικονομικής συμφωνίας. Θυμηθείτε πως ο μήνας σας βοηθά ιδιαίτερα, αν γεννηθήκατε κοντά στις 2/9.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Οι πρώτες είκοσι μέρες του Μαρτίου είναι αφιερωμένες κυρίως στη θεματολογία του 6ου φυσικού σας οίκου, ήτοι σε υποθέσεις που σχετίζονται με τη φυσική κατάσταση (τη δική σας είτε των οικείων προσώπων) ή με την καθημερινή ρουτίνα κι εργασία. Η νέα σελήνη στον ζωδιακό χώρο των Ιχθύων, όπως και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο δείχνουν ένα νέο μοτίβο στη δραστηριότητα και στους ρυθμούς της ζωής και των συνηθειών σας, αλλά και καινούργιες, πιο ωφέλιμες πρακτικές σχετικά με τη φροντίδα του οργανισμού σας. Από τις 12/3 και εξής, ο Άρης -απέναντί σας- «προειδοποιεί» για προβλήματα ή προβληματισμούς που χρήζουν στωικής αντιμετώπισης και συνδέονται με τις άμεσες σχέσεις / συνεργασίες σας. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα δίνει ελπίδες ερωτισμού και βελτίωσης των σημαντικών για εσάς «συμμαχιών», τόσο σε προσωπικό, όσο και σε πρακτικό / επαγγελματικό επίπεδο. Ένα ολόγιομο φεγγάρι στο δικό σας ζώδιο αποτελεί δείκτη ξεκαθαρισμάτων και καινούργιων δεδομένων με πρόσωπα και καταστάσεις σε κάθε τομέα. Ο αναπάντεχος έρωτας, το μοιραίο πάθος, αλλά και οι ρήξεις είτε τα προβλήματα με ανθρώπους που ίσως δεν θα θέλατε είναι στο πρόγραμμα. Βεβαίως, η διέλευση του Διός από τους Διδύμους μάλλον δείχνει πως κάτι κλείνει τον κύκλο του για να συνεχίσετε σε άλλο ύφος ή με άλλο τρόπο τη ζωή σας, άρα διέξοδος ή εναλλακτική πορεία για εσάς υπάρχει και θα υπάρχει. Ώριμη διαχείριση, βεβαίως, σε σχέσεις / συνεργασίες/ φυσική κατάσταση / οικογένεια ή απλά συναίσθηση της αλλαγής ακόμα και στο πλαίσιο της οικογένειας / του σπιτιού («χώρου»), θα συνιστούσα κυρίως σ’ εσάς που γεννηθήκατε στις 28/9-4/10.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Ο Μάρτιος «σας πηγαίνει» πολύ, γιατί τόσο η Αφροδίτη, όσο και η νέα σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων προσφέρουν ελπίδα κι ανανέωση μέσ’ από χαρές συνδεόμενες με τον έρωτα, τη δημιουργία, την επιχείρηση ή τα παιδιά. Κάτι καινούργιο ανατέλλει και σας αναζωογονεί, πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε στις 11-15/11. Βεβαίως, ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής συμβολίζει πως υπάρχει πάντα η πιθανότητα το «καινούργιο» να σχετίζεται με κάτι «παλαιό» είτε πως χρειάζεται χρόνος για να «μπει το νερό στ’ αυλάκι» στην υπόθεση που σας ενδιαφέρει. Οι διελεύσεις των πλανητών από τον Κριό κατά το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου σας ανασκουμπώνουν και δείχνουν έννοιες περί τα της εργασίας ή της φυσικής σας κατάστασης. Πολύ αποδοτική θ’ αποδειχθεί η τυχόν απόφασή σας να κόψετε «κακές συνήθειες» που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και να φροντίσετε το σώμα σας με εκγύμναση και σωστή διατροφή. Η πανσέληνος αποτελεί δείκτη αλλαγών στην καθημερινή ρουτίνα (της δουλειάς) ή φέρνει περισσότερες αγωνίες, ακόμα κι εκνευρισμό με ορισμένα προβλήματα που πρέπει να φέρετε σε πέρας. Ιδιαίτερη διαχείριση στις επαφές με φίλους, συμμάχους, συνεργάτες, αλλά και οικείους συνιστώ κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα, αν γεννηθήκατε στις 14-15/11 και στις 18/11. Κεραυνοβόλοι, παθιασμένοι κι ανεξέλεγκτοι έρωτες ή απότομες, μοιραίες ρήξεις είτε και συναίσθημα κάποιας «απώλειας» / ζημίας είναι στο πρόγραμμα τότε για εσάς των συγκεκριμένων ημερομηνιών που αναφέρω, γι αυτό δείξτε ωριμότητα σε κάθε θέμα που ανακύπτει και μην βιάζεστε, για να μην …σκοντάψετε!

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Προσωπική ζωή, οικογένεια, σπίτι, γονιμότητα, αλλά κι επιθυμίες έρχονται στο φως και αποτελούν έννοιες που συνδέονται με τη νέα σελήνη και τη διέλευση της Αφροδίτης, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στις 11-15/12. Έως τις 21/3 φαίνεται πως η ψυχοσυναισθηματική ασφάλεια και η ανάγκη να νιώθετε οικειότητα και σιγουριά κοντά σε γνώριμα πρόσωπα που σας αγκαλιάζουν με ζεστασιά είναι κυρίαρχα ζητήματα που υποκινούν τη στάση και την αντιμετώπισή σας. Νέα δεδομένα όμως εκκολάπτονται σιγά σιγά, με σχέσεις να προβληματίζουν και καταστάσεις να δημιουργούν το αίσθημα ρευστότητας. Η διάθεσή σας σαφώς είναι πιο θετική, ερωτική, δημιουργική και κατακτητική από τις 12/3 και εξής, ενώ και η πρακτική σας αποδεικνύεται τότε αποτελεσματικότερη. Ωστόσο, όλα κυλούν σε πιο ομαλούς ρυθμούς και μπαίνουν «στη σειρά τους» περισσότερο μετά τις 17/3, καθώς ταυτόχρονα κι εσείς οι ίδιοι θα μπορείτε να κρίνετε, να δείτε, να μετρήσετε και να συνεννοηθείτε ορθότερα με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Το πρώτο μισό του μήνα σας κάνει πιο αναποφάσιστους, «κολλημένους» με υποθέσεις του χθες που λιμνάζουν εν τοις πράγμασιν ή στη σκέψη και τελικά σας συγχύζουν. Η διέλευση των πλανητών στον Κριό εγείρει συναισθήματα πάθους, όπως και την ανάγκη να ζήσετε τη χαρά «μέχρι το μεδούλι» ει δυνατόν. Βεβαίως το σύμπαν έχει μεριμνήσει γι αυτήν σας την ανάγκη και το αποδεικνύει στο κλείσιμο του Μαρτίου με μια πανσέληνο (27/3) που μπορεί πραγματικά ν’ αλλάξει τον ρου της ζωής κυρίως υμών που γεννηθήκατε στις 27/11-3/12. Ναι σε σχέσεις και συνεργασίες με προοπτική, χαμόγελο και ικανοποίηση!

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Οι πρώτες είκοσι μέρες του μήνα φαίνονται πιο «άνετες» για το δικό σας ζώδιο, με τη νέα σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθύς και την Αφροδίτη να διελαύνει στον ίδιο ζωδιακό χώρο. Με άλλα λόγια, για τους Αιγόκερους γενικά, αλλά πολύ περισσότερο για εσάς που γεννηθήκατε στις 9-13/1 η εποχή φέρνει ευκαιρίες, μετακινήσεις, επαφές, συνδιαλλαγές, δημόσιες σχέσεις, ιδέες, συμπτώσεις και προτάσεις που σε κάτι κρύβουν όφελος. Αλλαγές / αγορά μεταφορικού μέσου είναι για κάποιους στο πρόγραμμα, όπως και βελτίωση σχέσεων  / ευχάριστες εξελίξεις που συνδέονται με τ’ αδέλφια και τους γείτονες. Σαφώς, η φαινομενικά ορθή πορεία του Ερμή – μετά τις 17/3- θα δώσει πιο σταθερή και ξεκάθαρη ώθηση στις υποθέσεις πάσης φύσεως. Είναι τότε όπου μπορείτε με περισσότερη ευθυκρισία να λαμβάνετε τελεσίδικες αποφάσεις και να «δίνετε τα χέρια» ή να βάζετε την υπογραφή σας, χωρίς να φοβάστε για τυχόν παρανοήσεις / λάθη σύγχυσης. Η πορεία του Άρη στον Κριό (από τις 12/3), αλλά και η έλευση του Ηλίου και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο (γ’ δεκαήμερο Μαρτίου) συμβολίζουν ενδεχόμενες εντάσεις / αλλαγές / ανατροπές ή για κάποιους προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι (χώρο), την οικογένεια, την προσωπική ζωή είτε τη δουλειά και τη γενικότερη πορεία των πραγμάτων σε συνδυασμό. Η «καμπάνα» μιας συναισθηματικής φόρτισης είτε κάποιων σημαντικών αλλαγών χτυπά για τους γεννημένους στις 27-31/12, αλλά και για εσάς της 1/1, συνεπώς δείξτε τη δέουσα ωριμότητα και υπευθυνότητα στη διαχείριση. Μην ξεχνάτε, βεβαίως, πως ο Κρόνος από το Σκορπιό αποτελεί σημαντικό δείκτη στήριξης και σταθερότητας, ένα λόγο ή έναν τρόπο ξεκαθαρίσματος κι επιλογής / εναλλακτικής που θα σας πάει μακροπρόθεσμα πιο μπροστά. 

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Η νέα σελήνη και η διέλευση της Αφροδίτης στον 2ο φυσικό σας οίκο αποτελούν μια ελπίδα βελτίωσης των όρων στα οικονομικά και ανανέωσης της διάθεσης και της αίσθησης σταθερότητας κι ασφάλειας που τόσο χρειάζεστε αυτήν την εποχή. Οι υποθέσεις ενδεχομένως καθυστερούν και σας εκνευρίζουν κατά τις πρώτες 17 ημέρες του μήνα, ωστόσο στη συνέχεια πιθανότατα αποζημιώνεστε, αφού ο Ερμής γυρνά επιτέλους σε φαινομενικά ορθή φορά και «τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους».  Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου παίρνει ιδιαίτερο χρώμα από το ζώδιο του Κριού και από ένα φεγγάρι στο απέναντι ζώδιο του Ζυγού. Με άλλα λόγια, προτείνω ν’ ανασκουμπωθείτε, να είστε έτοιμοι για περισσότερες επαφές, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, αλλά επίσης συμπτώσεις κι ευκαιρίες που εκκολάπτονται, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στις 25-31/1. Το τερπνόν σαφώς μπορεί να συνδυαστεί με το ωφέλιμο αυτή την εποχή για εσάς. Οικονομικές συμφωνίες ενέχουν ενδιαφέρον, ενώ κάποιοι ίσως σκεφθείτε ν’ αλλάξετε μεταφορικό μέσον. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε οι Υδροχόοι της 10-11/2, αλλά κι εσείς της 14/2, καθώς οι τελευταίες μέρες του μήνα εγκυμονούν ζημιές- απώλειες – με συναισθηματική ή οικονομική διάσταση- κι έκτακτα περιστατικά ρήξεων που μπορεί να θέσουν σε «κίνδυνο» σημαντικές για εσάς σχέσεις / συνεργασίες / συμμαχίες και φιλίες. Τα κεραυνοβόλα συναισθήματα είναι στο μενού, όπως και η τάση να πάρετε ρίσκα. Διαχειριστείτε ώριμα το λόγο, μην απαντάτε ειρωνικά, αποφύγετε τις «κόντρες», αλλά και τα οδικά ατυχήματα, φροντίστε τ’ αδέλφια, διαφυλάξτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με το γειτονικό περιβάλλον και φυσικά μην οργίζεστε, ώστε να προφυλάξετε και τη δική σας ηρεμία και φυσική κατάσταση, κυρίως εσείς της 10-11/2 και της 14/2., όπως προανεφέρθη.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Αφροδίτη και νέα σελήνη στο δικό σας ζώδιο μάλλον αποτελούν έναν θετικό οιωνό για το Μάρτιο, αφού, αν μη τι άλλο, η ζωή αλλάζει και εσείς μπορείτε – ακόμα και στα όποια δύσκολα- να τα καταφέρετε και να βρείτε το όφελος ή την προστασία που χρειάζεστε. Καινούργια σελίδα ανοίγει ο μήνας στην πορεία υμών που γεννηθήκατε στις 9-14/3, με σχέσεις  / συνεργασίες ή άλλες επιλογές να ανανεώνουν το μονοπάτι που διαβαίνετε. Η αποφασιστικότητα και το πείσμα θα σας βοηθήσουν να αγγίξετε το «κέρδος», τόσο συναισθηματικά, όσο και ηθικά ή υλικά, στις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου, αλλά και μέσα στον επόμενο μήνα. Η πανσέληνος (27/3) ενδεχομένως σας αγχώνει ή σας υποχρεώνει ν’ αντιμετωπίσετε κυνικά αλήθειες που άπτονται του χρήματος ή του συναισθήματος. Θυμηθείτε πως δεν είναι εποχή «για πρίγκιπες» και πως τα ρίσκα πληρώνονται βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και να λάβετε ουσιαστικές και τελεσίδικες αποφάσεις μετά τις 17/3, ώστε να νιώθετε πιο σίγουροι και κυρίαρχοι των καταστάσεων. Σταθερός ο βηματισμός με ωριμότητα και ίσως πιο πολλές «εγγυήσεις» είναι αυτό το μήνα περισσότερο για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 2/3.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό:

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

 

Νέο!

για άμεση – επείγουσα τηλεφωνική επικοινωνία (Ανάλυση / απάντηση στο θέμα που σας απασχολεί εδώ και τώρα)

καλείτε τηλεφωνικά στο 9011 901 881

ώρες λειτουργίας 09.00-20.00

( Η Υπηρεσία  προσφέρεται από τη Newsphone Hellas -Λ. Θησέως 280, 17675 Καλλιθέα, χρέωση στ.1,48€/1′ κιν.1,57€/1′,

Τηλ. Εξυπηρέτησης Πελατών 2109472166 )

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ