Τα ζώδια του Φεβρουαρίου

Τα ζώδια του Φεβρουαρίου

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή 

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια του μήνα:

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Μια καινούργια φιλία/ ιδέα/ επαγγελματική ευκαιρία ή μια σύμπτωση ανοίγουν νέους ορίζοντες σε πρακτικό ή συναισθηματικό επίπεδο για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 12/4. Αλλαγές ή εντάσεις αναμένονται μέσα στη συγκυρία, αν γεννηθήκατε στις 26/3, όμως ο Δίας υπόσχεται διεξόδους κι εναλλακτικές λύσεις ακόμα και στα δύσκολα. Ο Πλούτωνας πιέζει ασφυκτικά μεταλλάσσοντας το τοπίο της ζωής υμών της 30-31/3. Πολλά είναι αυτά που ενδέχεται να σας προβληματίσουν κατά τη διάρκεια του μήνα. Κούραση, άγχος, απολογισμοί ή αγωνίες κι ανασφάλειες είναι στο πρόγραμμα. Άνθρωποι του περιβάλλοντός σας ενδέχεται να χρειαστούν την υποστήριξή σας, την ίδια στιγμή όπου κι εσείς οι ίδιοι θα πρέπει να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση. Οι υποθέσεις στο χώρο εργασίας ενέχουν ρευστότητα. Μια γνωριμία δημιουργεί σκέψεις και οδηγεί ορισμένους σ΄ερωτικά μονοπάτια, ενώ καθοριστικός στην εξέλιξη των πραγμάτων φαίνεται ο ρόλος των κοινωνικών επαφών, των συλλογικών χώρων και των επικοινωνιών μέσω της τεχνολογίας. Πολλά ζητήματα βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας, εσείς τείνετε να μην ανακοινώνετε ευρέως σκέψεις ή κινήσεις και το σύμπαν μοιάζει να σας εισάγει  μ’ έναν περίεργο τρόπο σε ένα νέο μονοπάτι που θα δείξει ξεκάθαρα τη δυναμική του μέσα στην άνοιξη.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Αν γεννηθήκατε γύρω στις 12/5, τότε οι εξελίξεις στην καριέρα ή στην οικογένεια επιφυλάσσουν ένταση, αλλαγή, ανατροπή. Τυχερή, ερωτική, δημιουργική, αποδοτική κι αισιόδοξη είναι η πανσέληνος στο τέλος του μήνα για τους γεννημένους κοντά στις 27/4, ενώ τότε παράλληλα και τα παιδιά είτε οι επιχειρήσεις επιφυλάσσουν χαρές. Αν γεννηθήκατε κοντά στην 1/5, τότε ο Κρόνος σας πιέζει, ωστόσο στο τοπίο διαφαίνονται προοπτικές και θετικά αποτελέσματα μέσ’ από τον κόπο που θα καταβάλλετε και την υπευθυνότητα που θα επιδείξετε. Ο μήνας επιφυλάσσει πρόοδο εν μέσω γνωριμιών, κοινωνικών επαφών και συνδιαλλαγών σε συλλογικούς χώρους δράσης. Μέσ’ από τις σωστές κινήσεις μπορείτε να αναμένετε οικονομικά οφέλη και να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης κάθε ζητήματος. Τα ξεκαθαρίσματα στις φιλίες ή στις πάσης φύσεως συμμαχίες γίνονται για καλό σκοπό και σας οδηγούν σε μια πιο ουσιαστική τροχιά προσωπικής ανάπτυξης με κεντρικό άξονα τους στόχους ζωής που θεωρείτε εσείς πιο σημαντικούς για την εποχή αυτή.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Αν γεννηθήκατε γύρω στις 13/6, τότε ο μήνας αυτός δείχνει να επιφυλάσσει πρόοδο και χαρά. Ταξίδια, επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, νομικές υποθέσεις, σπουδές, αλλά και πάσης φύσεως φιλοδοξίες μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα αφορά κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 28/5 και φέρνει αλλαγές ή έντονα συναισθήματα που συνδέονται με την πολύ προσωπική ζωή, το σπίτι, το ακίνητο ή την οικογένεια. Η θέση του Ουρανού από τον Κριό προστατεύει ή δίνει μια ευκαιρία στους Διδύμους της 26-27/5, την ίδια στιγμή όπου πολλοί της 17/6 αισθάνεστε πιεσμένοι ή ανικανοποίητοι στη συγκυρία. Ο Φεβρουάριος απασχολεί έντονα με φιλοδοξίες καριέρας και φέρνει στο προσκήνιο την πιο δυναμική σας πλευρά. Σαφώς και θα υπάρξουν στιγμές έντασης / εκνευρισμού, ωστόσο φαίνεται πως η δραστηριότητα και ο τρόπος θεώρησης των πραγμάτων εκ μέρους σας στοχεύουν στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων για να βάλετε σωστές βάσεις σ’ αυτό που έχετε κατά νου να οικοδομήσετε. Οικονομικά η εποχή βοηθά, πολύ περισσότερο αν η δουλειά σας σχετίζεται με μακρινές μετακινήσεις, χώρους γνώσης / επικοινωνίας / εκδόσεων, αστρολογία / μελλοντολογία ή δικαστήρια. Συναισθηματικά ευνοούνται σχέσεις με διαφορά ηλικίας / κουλτούρας ή σχέσεις που αναπτύσσονται σε ταξίδια ή σχέσεις με ανθρώπους από μακριά.  Στιγμές σύγχυσης, ασθενικότητας, διάψευσης ή εξαπάτησης είναι στο μενού για κάποιους της 23/5.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Άρης κι Ερμής στους Ιχθύς, σε συνδυασμό με τον Κρόνο από το Σκορπιό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργούν άριστες προϋποθέσεις ανάπτυξης για το δικό σας ζώδιο, τόσο στον τομέα των προσωπικών, σταθερών σας σχέσεων, όσο και σε αυτόν των σημαντικών για εσάς συνεργασιών, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε κοντά στις 2/7. Η εποχή συνηγορεί στο να επιτύχετε σε οτιδήποτε σχετίζεται με διαγωνισμούς, ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις και φιλόδοξα σχέδια που σας οδηγούν στην προσωπική σας ανάπτυξη. Τα οικονομικά αποθέματα απασχολούν και χρήζουν μέριμνας και διαχείρισης, ενώ ο συναισθηματικός τομέας θα μπορούσε για κάποιους να θυμίσει αδιέξοδα πάθη, αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, ζήλιες κι εμμονές. Η νέα σελήνη αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε στις 27/6 και φέρνει ξεκαθαρίσματα / απότομες κι έντονες εξελίξεις που συνδέονται με οικονομικές / νομικές υποθέσεις, με δάνεια, αποζημιώσεις ή με τα έσοδα του/της συντρόφου. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα προωθεί την πιο ομαλή σας ένταξη σ’ ένα περιβάλλον ή για κάποιους επιφυλάσσει μετακινήσεις / επαφές / συζητήσεις / προτάσεις είτε απασχολεί με τ’ αδέλφια / τους γείτονες / το μεταφορικό μέσον. Προσοχή στα έξοδα , στις «υπερβολές» ή στα ρίσκα θα πρέπει να επιδείξετε εσείς της 13/7.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Έντονες προδιαγράφονται οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 14/8. Οι ανατροπές, οι ρήξεις, αλλά και τα πάθη φουντώνουν και δείχνουν πως ο μήνας ενέχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Ουρανός δεν παύει να επιφυλάσσει ευκαιρίες πάσης φύσεως για εσάς της 28-29/7. Η πανσέληνος του μήνα δείχνει εξελίξεις μ’ ένα οικονομικό θέμα. Η αποφασιστικότητά σας, αλλά και ο «υποχθόνιος», αναλυτικός, στρατηγικός, επιφυλακτικός, εμμονικός, σαρκαστικός και επικίνδυνα παρατηρητικός τρόπος που σκέπτεστε τώρα τα πράγματα μπορούν να σας βοηθήσουν στο κυνήγι της επιτυχίας, αλλά επίσης μπορούν ν’ αποτελέσουν πρόσκομμα στις διαπροσωπικές σας επαφές, γιατί γίνεστε πιο απαιτητικοί, δύστροποι, ακόμα και καχύποπτοι ή είρωνες πιέζοντας ενδεχομένως όχι μόνον τον εαυτό σας, αλλά και τους απέναντί σας. Οικονομικές υποθέσεις σας απασχολούν και οφείλετε να βάλετε σιγά σιγά μια σειρά τακτοποίησής τους. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο υποστηρίζει σαφέστατα την εξομάλυνση τυχόν διαφορών και την ανάπτυξη καινούργιων, αποδοτικών δομών στα συναισθηματικά κι επαγγελματικά σας. Ο Κρόνος συχνά πυκνά βαραίνει με ευθύνες ή προβλήματα εσάς της 3/8, οι οποίοι θα πρέπει να παραμείνετε υπομονετικοί και στωικοί αντιμετωπίζοντας με ωριμότητα καθετί.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Εξελίξεις στον τομέα της εργασίας ή σχετικές μ’ ένα θέμα υγείας (δικό σας είτε οικείου προσώπου) ενδεχομένως είναι στο πρόγραμμα για πολλούς Παρθένους κατά το Φεβρουάριο. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 30/8 και φέρνει στην επιφάνεια έντονα, ακόμα και υπερβολικά συναισθήματα είτε αντικατοπτρίζει αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην καριέρα ή στην προσωπική σας ζωή. Άρης κι Ερμής απέναντί σας επιφυλάσσουν ξεκαθαρίσματα κι επανατοποθετήσεις σε σημαντικές σχέσεις, στο γάμο ή σε μια συνεργασία σας, ωστόσο το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, τουλάχιστον για εσάς της 2-3/9. Πιο πιεσμένοι, εξουθενωμένοι ή αγχωμένοι φαίνεστε πολλοί εξ’ υμών της 18/9, οι οποίοι θα πρέπει να επιδείξετε στωικότητα στις απαιτήσεις και στα όρια των συνθηκών. Στιγμές σύγχυσης, ασθενικότητας, διάψευσης ή εξαπάτησης είναι στο μενού εξ’ άλλου για κάποιους της 25/8.

Η θέση της Αφροδίτης συμβάλλει στο να φροντίσετε πιο αποδοτικά το σώμα σας και να κόψετε συνήθειες που δεν προσθέτουν κάτι στην ομορφιά ή στην καθημερινή σας άνεση. Επίσης, πιθανά κρίνονται και τα φλερτ στο χώρο της εργασίας, για τα οποία θα πρέπει να σκεφθείτε όμως καλά πριν «σπεύσετε». (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Καινούργια σελίδα στον έρωτα, στη χαρά της ζωής και στη δημιουργία επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε γύρω στις 15/10. Τα παιδιά, η τέχνη είτε οι επιχειρήσεις αποτελούν επίσης πηγή έμπνευσης και αιτία για να χαμογελάτε πιο πλατιά. Άρης κι Ερμής στους Ιχθύς θυμίζουν πως μέσα στα ωραία δεν παύει να υπάρχει και η έννοια της υποχρέωσης, της δουλειάς και της διεκπεραίωσης απαραίτητων εκκρεμοτήτων ρουτίνας. Η φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης και η γυμναστική θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο να ισορροπήσετε περισσότερο ενεργειακά. Μέσ’ από ξεκαθαρίσματα κι ανατροπές η ζωή αλλάζει επί τα βελτίω ουσιαστικά για εσάς της 28/9. Ο Δίας, εξ’ άλλου, συντροφεύει κι αγκαλιάζει με ευεργεσία εσάς της 29-30/9 δίνοντας ευκαιρίες τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά θέματα, ώστε να δείτε πλέον στην πράξη πως υπάρχει εξέλιξη, πρόοδος και προοπτική. Σπουδές, ταξίδια και συγγραφή είναι τομείς που ευνοούνται τούτη την εποχή. Ο Πλούτωνας κουράζει ή ενοχλεί συχνά πυκνά εσάς της 3-4/10, οι οποίοι νιώθετε έντονα πως η ζωή σας μεταλλάσσεται και αναδιαμορφώνεται και πως οφείλετε κι εσείς να καλοδεχθείτε μια εσωτερική αλλαγή, όσο κι αν αυτό κάποτε δημιουργεί φόβο κι εμμονές.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Οι εξελίξεις του μήνα σχετίζονται εν πολλοίς με το σπίτι, την οικογένεια ή την πολύ προσωπική σας ζωή. Είναι γεγονός πως πολλοί πιέζεστε αυτήν την εποχή και προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να βάλετε μια νέα τάξη πραγμάτων στην ψυχολογία σας. Αλλαγές κι ανατροπές επιφυλάσσει η νέα σελήνη σ’ εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 14/11. Οι διελεύσεις του Άρη και του Ερμή δείχνουν πως μέσ’ από τις πιέσεις ή τα ξεκαθαρίσματα υπάρχει ένα φως δημιουργικής διεξόδου, τόσο στον έρωτα, όσο και σε άλλες δραστηριότητες που συνάδουν με τις επιθυμίες σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι να γυρίσετε το βλέμμα προς τα πίσω, συναντώντας ανθρώπους με τους οποίους συνδεθήκατε κάποτε συναισθηματικά και προσπαθώντας να βρείτε κοινό έδαφος μαζί τους. Άλλοι θα τείνετε να βιώσετε θετικά συναισθήματα με πρόσωπα της οικογένειας και θα περάσετε ζεστές στιγμές αγάπης στο σπίτι. Κάποιοι θα σκεφθείτε να προβείτε σ’ έναν εξωραϊσμό του χώρου σας ή και σε αλλαγή χώρου. Το βασικό είναι πως έχετε τώρα τον τρόπο να δείτε και την θετική πλευρά των πραγμάτων και να αντιδράσετε δημιουργικά σε οτιδήποτε σας έχει καταπιέσει ή στενοχωρήσει. Η πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία ή ένα στόχο που ξανασκέφτεστε, κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 30/10.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ευκαιρίες ξεπροβάλλουν με τη νέα σελήνη του μήνα για εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 13/12. Μικρές μετακινήσεις, επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις, δημόσιες σχέσεις, αλλά και προτάσεις είναι στο πρόγραμμα και μπορούν να αλλάξουν βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα την πορεία των πραγμάτων για το ζώδιο του Τοξότη, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ουρανός και Δίας στέκουν αρωγοί στη δημιουργία, στον έρωτα, αλλά και σε καινούργια, επιτυχημένα ξεκινήματα στο πλαίσιο συνεργασιών, πολύ περισσότερο για τους γεννημένους στις 27-29/11. Άρης κι Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να κουράσουν ψυχοσυναισθηματικά είτε να θυμίσουν έννοιες περί τα της οικογένειας ή του σπιτιού. Στιγμές σύγχυσης, ασθενικότητας, διάψευσης ή εξαπάτησης είναι στο μενού για κάποιους της 24/11. Η ένταση, οι εκνευρισμοί, τα προβλήματα, αλλά και τα διλήμματα είναι έννοιες που θα πρέπει να διαχειριστείτε με μαεστρία, κυρίως εσείς της 17/12.. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα αφορά τους γεννημένους κοντά στις 29/11 και φέρνει εξελίξεις σχετικά με τα επαγγελματικά ζητήματα ή με μια σημαντική σας σχέση (ακόμα και εντός της οικογενείας). Αποφύγετε συναισθηματικές υπερβολές και προσπαθήστε να βλέπετε πάντα το σύνολο, αλλά και τις λεπτομέρειές του ταυτόχρονα.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Κάτι καινούργιο ανατέλλει αυτό το Φεβρουάριο σχετικά με τα εισοδήματά σας, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 29/12. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, μαζί με τη νέα σελήνη στο ίδιο ζώδιο, επιφυλάσσουν θετικές εξελίξεις που ανεβάζουν «το κασέ» υμών των Αιγόκερων, αλλά και την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα δίνει ευκαιρίες, φέρνει ταξίδια ή αντικατοπτρίζει προοπτικές σχετικά με ταξίδια, σπουδές, διαπραγματεύσεις, διαγωνισμούς και άλλες φιλοδοξίες, πολύ περισσότερο για εσάς της 29/12. Ο μήνας επιφυλάσσει πολλές μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, επαφές, συζητήσεις, αλλά και νευρικότητα κάποιες στιγμές. Προσέξτε στο τιμόνι για ν’ αποφύγετε ατυχήματα ή άλλα προβλήματα με το μεταφορικό μέσον, αλλά και στον τρόπο έκφρασής σας, γιατί δεν αποκλείεται να παρεξηγηθείτε με κοντινά σας πρόσωπα, με συνεργάτες ή με τ’ αδέλφια. Ο Πλούτωνας σας μεταλλάσσει και σε συνδυασμό με τον Κρόνο σας δείχνει νέα μονοπάτια στις φιλίες, αλλά και στους στόχους ζωής γενικότερα κάνοντάς σας πιο επιλεκτικούς ή ακόμα και αυστηρούς, αν γεννηθήκατε κοντά στις 2/1.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Στο δικό σας ζώδιο πραγματοποιείται η νέα σελήνη του μήνα, η οποία επιφυλάσσει ανατροπές ζωής σε αρκετούς εξ’ υμών που γεννηθήκατε κοντά στις 10/2. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, επίσης, προσδίδει την απαραίτητη γοητεία και σας καθιστά πόλο έλξης της τύχης, αλλά και των κεραυνοβόλων συναισθηματικών καταστάσεων. Εξαίρεση στον κανόνα της εξαιρετικά καλής διάθεσης ενδεχομένως θ’ αποτελέσετε οι γεννημένοι στις 31/1, αφού ο Κρόνος ζητά περισσότερη ευθύνη, κούραση και συμβάλλει περισσότερο στην αίσθηση της μοναχικότητας, της αποξένωσης ή της εγκράτειας. Άρης κι Ερμής στους Ιχθύς δείχνουν τον αγώνα που καλείστε να καταβάλλετε για καλύτερα αποτελέσματα στον οικονομικό τομέα και βεβαίως είναι γεγονός πως πολλοί θα τα καταφέρετε τουλάχιστον ικανοποιητικά. Ο Δίας προστατεύει ή δίνει ευεργεσία, δημιουργία κι έρωτα σ’ εσάς της 26-27/1, ενώ ο Πλούτωνας θυμίζει προβλήματα που χρήζουν μέριμνας για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 13/2.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Άρης κι Ερμής στο δικό σας ζώδιο προσδίδουν ένταση, τάση επικοινωνίας και υπερδραστηριότητας προς πάσα κατεύθυνση αυτό το μήνα. Πιο αποφασιστικοί, ορμητικοί, ακόμα κι επιθετικοί τώρα, μπορείτε να υπολογίζετε σε καινούργια ξεκινήματα πάσης φύσεως, τα οποία ωστόσο φαίνεται πως δεν κοινοποιείτε απαραίτητα παντού ή κρατάτε έως ένα σημείο σε προπαρασκευαστικό στάδιο μέχρι να ολοκληρώσετε όλο το σχεδιασμό. Το τρίγωνο του Κρόνου σας βοηθά στο να «περπατάτε» με σταθερότητα στους νέους ρυθμούς που επιλέγετε, ενώ ο Δίας προσφέρει έμπνευση, πίστη κι όραμα από τα βάθη της ψυχής σας, με οδηγό τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Η πανσέληνος επιφυλάσσει εξελίξεις στο πλαίσιο σχέσεων/ συνεργασιών, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 26/2. Τα συναισθήματα μοιάζουν υπερβολικά κι αυτό που θα πρέπει να φροντίσετε είναι η διαχείριση με τρόπο τέτοιο, ώστε να διαφυλάξετε ορισμένες σταθερές, σκεπτόμενοι λογικά και ει δυνατόν συντηρητικά. Στιγμές σύγχυσης, ασθενικότητας, διάψευσης ή εξαπάτησης είναι στο μενού για κάποιους της 21-22/2, γι αυτό προσέξτε ιδιαιτέρως σε κάθε τομέα δράσης. Μην λαμβάνετε καθοριστικές αποφάσεις με τον ανάδρομο Ερμή (από τις 22/2) και αποφύγετε παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να σας κοστίσουν. Ονειρευτείτε ένα καλύτερο συναισθηματικό τοπίο, αλλά αποφύγετε να εμπλακείτε σε ιστορίες αδιέξοδες, κρυφές και ζημιογόνες. Πιο σίγουρος, αποδοτικός και σταθερός μοιάζει ο βηματισμός για εσάς της 28/2-1/3, ενώ πιέσεις επιφυλάσσει η συγκυρία για κάποιους της 16/3.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881)

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

 

                                       Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

 

Νέο!

για άμεση – επείγουσα τηλεφωνική επικοινωνία (Ανάλυση / απάντηση στο θέμα που σας απασχολεί εδώ και τώρα)

καλείτε τηλεφωνικά στο 9011 901 881

ώρες λειτουργίας 09.00-20.00

( Η Υπηρεσία  προσφέρεται από τη Newsphone Hellas -Λ. Θησέως 280, 17675 Καλλιθέα, χρέωση στ.1,48€/1′ κιν.1,57€/1′,

Τηλ. Εξυπηρέτησης Πελατών 2109472166 )

 

Για να παρακολουθήσετε την εκπομπή «Αστρα-Πές …Ντενίζ Φεβρουαρίου» κάνετε κλικ  στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

http://www.youtube.com/watch?v=duq2p6Vo7_U&list=UUh33OaGQxSnpHPsLhUc07Sw&index=13

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ