Ψηφίζονται κρυπτόμενοι ή: όταν βγει στο φως η «Χρυσή Αυγή», θα καεί...

Πρώτη καταχώρηση: 25/04/2012 - 08:00

Τελευταία δημοσίευση: 25/04/2012 08:00Ο Στάθης στον eniko

Ψηφίζονται κρυπτόμενοι ή: όταν βγει στο φως η «Χρυσή Αυγή», θα καεί...

Έως τώρα η Ελλάδα είχε την τιμή να είναι από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που στο Κοινοβούλιό τους δεν είχαν καταφέρει να μπουν νεοναζί.

Το δύο κόμματα του δικομματικού μονοκομματισμού, όμως, έφθειραν τόσον το πολίτευμα, ώστε, ως φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις, η πιθανότης να μπουν οι επίγονοι του Χίτλερ στη Βουλή είναι υπαρκτή.

Ας μπουν! Θα πάθουν ό,τι έπαθε και το ΛΑΟΣ! Θα αναμετρηθούν με την πραγματικότητα θα βρεθούν ελλιποβαρείς και θα εξαερωθούν.

Το ίδιο έχει συμβεί πολλές φορές ακόμα και στην (βεβαρημένου φασιστικού παρελθόντος) Ευρώπη - για παράδειγμα ο πολύς καμαράντεν Μπόσι της Λίγκας του Βορρά! ο φυρερίσκος χρησιμοποιούσε τους μελανοχίτωνές του απλώς για να πλουτίζει ο ίδιος.

 

Οψιμα ο κ. Βενιζέλος θυμήθηκε τον κίνδυνο της ακροδεξιάς (που η πολιτική του δικομματισμού εξέθρεψε) και προσπαθεί να τον μετατρέψει σε έναν χρήσιμο κίνδυνο, ένα σκιάχτρο, ένα σείστρο πάνω απ’ τα κεφάλια μας για να τρομάξουμε και να κάτσουμε ήσυχοι.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η προπαγάνδα των Δυνατών (Μπόμπολας, Αλαφούζος, ΔΟΛ) - ομοθυμαδόν τα παπαγαλάκια τους επισείουν τον κίνδυνο των «δύο άκρων».

Και κατά τούτο συμπίπτουν με τους φασίστες! Διότι όποιον Χρυσαυγίτη ρωτήσεις για τα εγκλήματα του Χίτλερ θα σου απαντήσει για τα εγκλήματα του Στάλιν (και ότι «και οι Αμερικανοί καταπιέζουν τους νέγρους»).

Παιδαριώδες;

Μα τι περισσότερο από παιδαριώδης είναι η σκέψη των «λαϊκών αγωνιστών του φασισμού».

Μάλιστα, θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι οι Χρυσαυγίτες θα την πατήσουν πρώτοι, θα τους αδειάσουν πρώτους οι φυρερίσκοι τους όταν έρθει η ώρα!

Θα πάθουν κι αυτοί ό,τι έπαθαν τα ΕςΑ (τα «Τάγματα Εφόδου») από τον ίδιον τον πολυαγαπημένο τους φύρερ.

Δεν θα τους σφάξουν βέβαια όπως έσφαξαν τους φαιοχίτωνες ΕςΑ οι μελανοχίτωνες Ες Ες τη «νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών», αλλά θα τους στείλουν πίσω στις τρύπες τους.

Καθότι η εθνικοσοσιαλιστική ρητορική για τη «σάπια δημοκρατία», τους «κλέφτες πολιτικούς», τους «σάπιους αστούς» είναι χρήσιμη στον φασισμό μόνον ώσπου να τα βρει με τα αφεντικά.

Όπως τότε, όταν τα βρήκε ο Χίτλερ με τον Κρουπ και τους άλλους μεγαλοαστούς κι έστειλε στη συνέχεια στα θυμαράκια όσα έλεγε κι όσους τα έλεγαν.

Διότι, όταν οι φασίστες «σοβαρεύουν» (κι αρχίσουν ακκίζονται με την εξουσία) εγκαταλείπουν τα πεζοδρόμια κι ανακαλύπτουν τις μπίζνες. Οι πρώτοι που την πληρώνουν τότε είναι οι (πρώην πλέον) σύντροφοί τους.

 

Καθ’ ότι υπάρχουν δύο ειδών φασίστες και ναζί. Αυτοί που προέρχονται απ’ τη βαριεστημένη άρχουσα τάξη, συνήθως νάρκισσοι διανοούμενοι, που υψώνουν τον εαυτό τους πάνω απ’ τη συμβατική ηθική και το παίζουν θηρία ή θεοί


και οι δεύτεροι, που προέρχονται απ’ τις λαϊκές τάξεις, νέοι κυρίως, πνιγμένοι στην αηδία και τον θυμό, έτοιμοι να παίξουν με τη βία σαν να είναι χαβαλές, ώσπου για ορισμένους απ’ αυτούς, να γίνει προσοδοφόρο επάγγελμα.

Το πρώτο είδος ναζί συνήθως «σφάζει» το δεύτερο. Και ύστερα όλους τους άλλους.

Όμως, ούτε με το πρώτο είδος ναζί ούτε με το δεύτερο έχουν σχέση οι ψηφοφόροι τους, δεν είναι φασίστες οι περισσότεροι, εκτός κι αν

 

ο φασισμός επικρατήσει, τους βάλει «στο κόλπο», τους κάνει κι αυτούς εγκληματίες. Συνενόχους κι ενόχους σε μαζική κλίμακα.

Έτσι έγινε με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι.

Θα ξαναγίνει; Δύσκολο στην Ευρώπη κι ακόμα πιο δύσκολο στην Ελλάδα. Στη χώρα μας δεν έχουμε ιστορικό πογκρόμ, γενοκτονιών, στρατοπέδων συγκέντρωσης, εκτεταμένου ρατσισμού.

Αντιθέτως οι Έλληνες θυμούνται τι έκαναν στην Ελλάδα κι όλη την Ευρώπη οι ναζί.

 

Σήμερα ο κίνδυνος εκφασισμού των κοινωνιών προέρχεται περισσότερο απ’ την καρδιά του συστήματος, τις Τράπεζες και τους Τοκογλύφους, και λιγότερο απ’ την περιφέρειά του, το περιθώριό του.

Όμως, η υπερψήφιση της «Χρυσής Αυγής» ακόμα κι αν αυτή ακριβώς, φέρνοντάς την στο φως, σημαίνει την αρχή του τέλους της, δεν παύει να ’ναι μία Ύβρις.

Ύβρις θανάσιμη στην ανθρωπιά μας.

Είναι αλήθεια ότι σήμερα υπάρχουν δεξιοί ψηφοφόροι αγανακτισμένοι με τη Ν.Δ., απογοητευμένοι απ’ την Ντόρα, δύσπιστοι με τον Καμμένο, απορριπτικοί με τον Καρατζαφέρη κι εχθρικοί με την Αριστερά. Οπως και ψηφοφόροι όλου του φάσματος δύσπιστοι με τις πολιτικές δυνάμεις, που θέλουν να τιμωρήσουν το σύστημα.

Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουν.

Ομως, το κακό που έκανε στη δημοκρατία ο δικομματισμός δεν μπορεί να το διορθώσει το χειρότερο που θα της κάνει ο φασισμός.

 

Η ταπεινότης μου, ένας αριστερός, καλώ τους δεξιούς συμπολίτες μου, αλλά κι όλους τους ψηφοφόρους που σκέφτονται να ψηφίσουν τη «Χρυσή Αυγή» να μη διαπράξουν την Ύβριν και να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Τι περιμένετε απ’ τη «Χρυσή Αυγή»; να ζητήσουν πίσω οι νεοναζί τις πολεμικές αποζημιώσεις απ’ τους Γερμανούς; Περιμένετε ότι η «Χρυσή Αυγή» θα αντισταθεί στους Τοκογλύφους που χρηματοδοτούν τα αφεντικά της όπως χρηματοδότησαν τον Μπόσι;      

Τι περιμένουν οι πατριώτες απ’ τους εθνικιστές της «Χρυσής Αυγής»; να ξανανεβάσουν στην Ακρόπολη τη Σβάστικα που κατέβασε ο Γλέζος;

Για την τιμή της Ελλάδας, συμπολίτισσες και συμπολίτες, ούτε μία ψήφος στη «Χρυσή Αυγή».

 

Σε αυτούς που μιαίνουν τα ελληνικά γράμματα, σε αυτούς που θεωρούν υπανθρώπους και προγράφουν όποιους γουστάρουν, σε αυτούς που υπεκφεύγουν και ντρέπονται -οι πιο πονηροί- να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους και να την υπερασπισθούν.

Όπως ο υμπεργκρουπενφύρερ Μιχαλολιάκος, ο οποίος ερωτηθείς από τον κ. Μάκη Κουρή στην εκπομπή του, αν όντως «χαιρέτισε ναζιστικά στο Δημοτικό Συμβούλιο», απάντησε ότι έτσι «χαιρετά» (sic) και η... Χεζμπολάχ!

Τέτοιοι είναι...

Πολλά της έχουμε κάνει της Ελλάδας τελευταίως. Μην της στείλουμε και τους επιγόνους των γερμανοτσολιάδων πάλι πάνω στην Ακρόπολη να υψώνουν τη Σβάστικα του Σκότους...Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (304)
 • ΑΝΤΥΠΑΣΤετάρτη 16 Μαίου 2012, 04:23
  XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ --- ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ

  Ένα μηνα πριν τις εκλογες του Μαιου του 12 ελαχιστοι γνωριζαν οτιδηποτε από τη οργανωση αυτή …Ξαφνικα το συστημα :

  1. βαζει τα πιστα σκυλακια του , τις εταιρειες δημοσκοπησεων και την εμφανιζουν , αρχικα με 2, 5% , μετα με 3, 5% …..4, 5% και βαλε Ετσι την μαθαινει ο πολυς κοσμος
  2. βαζει τα πιο μισητα στο λαο προσωπα , (μετα τον ΓΑΠ)Μπεννυ, Σαμαρα, Καρατζαφερη από τα προεκλογικα μπαλκονια να οριονται δηθεν για τον φασιστικο κινδυνο ....( είναι οπαδοι του Χιτλερ !!!! χαιρετουν ναζιστικα !!!! και άλλες τετοιες ευκολα αποδεικνυομενες παπαριες)
  Όταν ακους καποιον που θες να τιμωρησεις εκλογικα να σου ουρλιαζει «μακρυα από τον βεελζεβουλ» …τι άλλο εκτος από βεελζεβουλ θα ψηφισεις;
  3. οι δημοσιογραφοι τους καλουν στα πανελ τα προεκλογικα , αλλα αυτοι δεν πανε ….αντιθετα γυρνουν τις γειτονιες και τα χωρια και το παιζουν διωκομενοι …ότι το «συστημα» τους φοβαται και δεν τους καλει και αλλα ωραια .Μια λεπτομερεια : τα γλοιωδη δημοσιογραφακια ουτε μια φορα δεν λενε στις εκπομπες τους ότι πχ « καλεσαμε την ΧΑ και δεν ηρθε « , επιτρεποντας τους
  να σπεκουλαρουν ολη μερα τους διωκομενους
  4. μετεκλογικα το παιχνιδι χοντραινει , ξερουν καλα ότι τους ψηφισαν ανθρωποι από αντιδραση και μονο , που ουτε τη φατσα του αρχηγου δεν γνωριζαν , κι αυτοι οι ανθρωποι θα ΨΑΞΟΥΝ ισως να δουν τι ψηφισαν .Και μαλιστα ορισμενοι ψαγμενοι θα κοιταξουν και προγραμματα και θεσεις και ιστορια της οργανωσης .Και τι κανουν τοτε ;;;; Ριχνουν το σαιτ τους !!!!!!! βεβαια οι ιδιοι τα ριχνουν σε διεθνη συνομωσια εναντιον τους, αλλα παπαριες …οι ιδιοι το προκαλεσαν όπως αποδεικνυει η αλληλογραφια της Worldpress.Και γιατι ;;;
  Για να μην βρισκει κανενας μετα αποδεικτικα στοιχεια εναντιον τους όπως , θεσεις τους για ΕΕ , χρεος , μνημονια , ΝΑΤΟ , θρησκεια , σατανισμο, παγανισμο , απειλες κατά ζωης δημοσιογραφων και αλλα τετοια «μπουμπουκια»

  5.Τωρα , μετεκλογικα , τους εμφανιζουν τα καναλια , αλλα πως ;; με στημενες ερωτησεις , βολικες γι αυτους και στην ουσια προπαγανδας .Το δε ιστορικο επιπεδο των δημοσιογραφων είναι αστα να πανε …..

  6 .κορυφαια διαφημιση από τον Προεδρο της Δημοκρατιας !!!!!!!!!!!!
  ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ το 7ο ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ στην τελικη συσκεψη !!!!!!
  Χαρα της προπαγανδας για τη ΧΑ « Οριστε Λαε μας εδιωκαν και τωρα με την ψηφο σου ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ «  Ετσι το συστημα μεγαλωσε με στοργη το αυγο του φιδιου , ωσπου βγηκε απ το κελυφος …το θεμα είναι ΓΙΑΤΙ;;;
  ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ;;; Θελει απλα ένα αντιπαλο δεος σε μια κοινωνια που μετατοπιζεται αριστερα και ριζοσπαστικοποιειται …’η ετοιμαζουν κατι «μεγαλυτερο»? ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ
 • DIMYΤετάρτη 2 Μαίου 2012, 02:11
  ΒΡΕ ΚΑΚΙΑ ΛΥΣΣΑ ΜΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ.
 • Romanos65Κυριακή 29 Απριλίου 2012, 15:01
  Με εκανες ψηφοφορο της χρυσης αυγης.
  εισαι ο καλητερος προπαγανδηστης τους.
  συνεχησε καλα το πας
 • ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙΚυριακή 29 Απριλίου 2012, 14:24
  ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ
 • αμβροσιοςΚυριακή 29 Απριλίου 2012, 13:48
  ρε συ Σταθη εχεις παθει χρυσαυγιτιδα
  γρηγορα στο γιατρο , μπας και σε σωσουμε........

  καθε 2η μερα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ασχολεισαι...........................

  και ολο και ποιο πολυ γουσταρουμε να ψηφισουμε χρυση αυγη,
  οταν την κατηγορουν ανθρωποι του σαπιου συστηματος οπως εσυ.

  και σε ποιους απευθυνεσαι??????
  σε μενα τον αριστερο , απο την εποχη του Φιλλινη και του Μπριλακη ???????
  ασε μας ρε αριστερε του κωλο-νακιου........
  αγραμματε .......αν τελειωσες και το Λυκειο
 • Manousos PattakosΣάββατο 28 Απριλίου 2012, 12:39
  @ όλους εσάς που γράψατε για τον Γλέζο.


  Ή είναι στημένο το παιγνίδι,
  ή είσαστε το ίδιο ηλίθιοι με τον Στάθη

  Σας κάνει την χάρη να σας κάνει τέτοια ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, τσάμπα.

  Και σεις ρε ζώα του λέτε για τον Μανόλη Γλέζο;;;;
  Για το τρελό χαρτί τους;;;;; Για τη ΔΥΝΑΜΗ τους;;;;
  Γι’ αυτή την μοναδική ΑΞΙΑ που έχουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ;;;;;

  Για τον δικό ΜΑΣ Braveheart;;;

  Ποιόν έχετε ρε βλαμμένα να συγκρίνεται εσείς (και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι) με τον Γλέζο;;;;
  Ναι ακούω…. λέγετε…..ποιον;;;;;;;
  τα μαλακισμένα από το Harvard;;;;;;
  τον καινούργιο παπατζή τον Βουβαλέζο;;;

  ΚΑΙ οι Σύριζες δειλοί και σάπιοι είναι και υπηρέτες των 5, των 10, των 1000 Νταβατζήδων αλλά έχουν και τον Γλέζο,
  Τον Διαφορετικό, τον Ήρωα .
  Που, όταν, τα’ σκιαζ΄ η φοβέρα και τα πλάκων’ η σκλαβιά,
  είχε το ΘΑΡΡΟΣ να ΚΑΝΕΙ τα ΔΥΣΚΟΛΑ.

  Στον Μ. Γλέζο (τον Α. Σάντα και τους όμοιούς τους)

  Χρωστάω,
  Τον Ζηλεύω
  Και του ζητάω συγνώμη εκ μέρους σας
 • ΦάνηςΠαρασκευή 27 Απριλίου 2012, 16:37
  Γεια σας,
  ειμαι ελληνας αριστερος.
  Ακαθοριστου ηλικιας.
  Πιστευω στην επανασταση. Στην αλλαγη της κοινωνιας προς το καλυτερο.
  Ειμαι ρομαντικος. Πιστευω στην ισοτητα ολων.
  Στο δικαιωμα καθε μεταναστη να ερχεται και να μενει εδω.
  Δε φταινε οι μεταναστες στο κεντρο της Αθηνας.
  Πιστευω οτι ειναι οργανωμενο σχεδιο των Ελληνων πλουτοκρατων για να ριξουν τις τιμες στα ακινητα του κεντρου.
  Πιστευω οτι οι μεταναστες βοηθανε οικονομικα την ελλαδα.
  Ακομη κι αν εμπαιναν Βουλγαροι στη χωρα, δουλευαν 2-3 χρονια και εβγαιναν στη συνταξη, την οποια πληρωνε η ελλαδα, φυσικα.
  Οι μεταναστες αλβανοι βοηθουν οικονομικα. Εστω κι αν εστειλαν ολα τα αποταμιευμενα λεφτα τους στη χωρα τους.
  Οι μεταναστες δε συμμετεχουν στην εγκληματικοτητα. Έστω, ενα 70% οφειλεται σε αυτους. Ε, δεν ειναι και 100%. Ας ειμαστε ψυχραιμοι.
  Πιστευω στη διακριτικοτητα του Υπουργειου Δημοσιας ταξης που αποφασισε να μη δινονται στη δημοσιοτητα τα στατιστικα σχετικα με την εθνικοτητα των εγκληματιων. Λογικο δεν ειναι?
  Πιστευω στους νεκρους του Πολυτεχνειου. Καθε 17 Νοεμβρη εορταζω στη μνημη των εκατονταδων νεκρων απο τα αρματα των φασιστων. Ποιος τον υπολογιζει τον εισαγγελεα Τσεβα; Ξερει αυτος καλυτερα απο το λαικο ενστικτο?
  Πιστευω στο οτι η αστυνομια ειναι μπατσοι, γουρουνια , δολοφονοι. Δεν ειναι ανθρωποι, ειναι φονικα οντα με υπρφυσικες δυναμεις που στοχο εχουν την εξοντωση του λαου.
  Πιστευω στο οτι η χωρα δεν πρεπει να εχει εθνικες παραδοσεις. Μονο τις δικες μου αριστερες πχ, Σαββοπουλο, Νταλαρα, Φαραντουρη, Ξυλουρη, Θεοδωρακη κλπ. Αυτα ειναι τραγουδια, κυριοι.
  Πιστευω οτι ευαισθητος ειναι μονο ο αριστερος. Οι δεξιοι ειναι κακοι, σκληροι και αδυσωπητοι.
  Ακομη δεν εχω ξεπερασει την ηττα μου στον εμφυλιο. Τη βαφτιζω "ηθικη νικη". Εχασα πανηγυρικα μεν, δικαιωθηκα ηθικα δε. Γιατι ποιος δε θα ηθελε να γινει η χωρα μου μια ευημερουσα κοινωνια οπως αυτες του Συμφωνου της Βαρσοβιας;
  Πιστευω οτι ο Αρης Βελουχιωτης ηταν ηρωας. Ημιθεος. Τιμωρουσε τους κακους. Μονο το ΕΑΜ ΕΛΑΣ εκανε εθνικη αντισταση. Οι αλλοι ηταν ολοι εγκληματιες παρακρατικοι.
  Πιστευω οτι επι χουντας Παπαδοπουλου ολος ο ελληνικος λαος ξεσηκωθηκε και με τη λαικη εξεγερση του Πολυτεχνειου εριξε το μισητο καθεστως.
  Πιστευω πολλα.
  Αλλα δε θελω ενα πραγμα: Εξουσια. Γιατι αυτη θα μου στερησει το δικαιωμα να λεω ο, τι θελω, χωρις συνεπειες, χωρις ευθυνες και θα δειξει ισως παντου οτι αυτα που πιστευω ειναι φουσκες.
 • ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣΠαρασκευή 27 Απριλίου 2012, 15:47
  Δεν είναι λίγες οι φορές που κατηγορούν εμάς τους Χρυσαυγίτες σαν… φασίστες! Τι εννοούν όμως με αυτό; Και κατά πόσον είναι δίκαιον σύμφωνα με αυτά που αυτοί εννοούν να μας αποδίδουν τον χαρακτηρισμό αυτό; Ας προσπαθήσουμε να εμβαθύνουμε ιδεολογικά και πολιτικά στις έννοιες. Σύμφωνα με την ισχύουσα στις ημέρες μας πολιτική ορολογία, ισχύουσα με τρόπο εντελώς αυθαίρετο χωρίς ίχνος αντικειμενικότητος, φασισμός είναι το απόλυτο κακό και φασίστες οι πέραν πάσης αμφιβολίας κακοί.

  Ο «ορισμός εργασίας» περί φασισμού, που δίνει ο έγκριτος Στάνλεϊ Πέιν στο βιβλίο του «Η ιστορία του φασισμού» (ΦΙΛΙΣΤΩΡ) έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

  «Στα τέλη του εικοστού αιώνα ο όρος φασισμός παραμένει ίσως ο πιο ασαφής από τους σημαντικούς πολιτικούς όρους. Αυτό ίσως πηγάζει από το γεγονός ότι η λέξη καθεαυτή δεν περιέχει μία σαφή πολιτική αναφορά (ακόμα και αφηρημένη), όπως συμβαίνει με τη δημοκρατία, το φιλελευθερισμό, το σοσιαλισμό και τον κομουνισμό. Το να δηλώνουμε ότι η ιταλική λέξη fascio (λατινικά: fasces, γαλλικά: faisceau, ισπανικά: haz) σημαίνει «δεσμός» ή «ένωση», δεν μας λέει και πάρα πολλά. Επιπλέον, ο όρος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους αντιπάλους του παρά από τους υποστηρικτές του, και ο πρώτοι υπήρξαν υπεύθυνοι για τη γενίκευση του επιθέτου σε διεθνές επίπεδο ήδη από το 1923. Η λέξη φασίστας είναι μια από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες υποτιμητικές πολιτικές εκφράσεις, και συνήθως υποδηλώνει «τον βίαιο», «τον κτηνώδη», «τον καταπιεστικό» ή τον «δικτατορικό». Αν όμως φασισμός δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο απ’ αυτό, τότε τα κομουνιστικά καθεστώτα, για παράδειγμα, θα έπρεπε πιθανόν να ενταχθούν στην κατηγορία των πιο φασιστικών καθεστώτων, αποστερώντας έτσι τη λέξη από κάθε χρήσιμο προσδιορισμό».

  Δεν είναι μόνον τα κομμουνιστικά καθεστώτα, που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην κατηγορία των φασιστικών καθεστώτων σύμφωνα με τα γραφόμενα του Στάνλεϊ Πέιν. Είναι και τα λεγόμενα δημοκρατικά, αφού η αυθαιρεσία, η καταπίεση και η ανελευθερία χαρακτηρίζουν όλο και περισσότερο τις πλούσιες δημοκρατίες της εποχής της «παγκοσμιοποίησης».

  Μετά ταύτα το ερώτημα είναι: Ποιοι είναι σήμερα οι «φασίστες», σύμφωνα με το περιεχόμενο που δίδεται σήμερα από το πολιτικό κατεστημένο στον όρο;
 • zetbird (giannis)Παρασκευή 27 Απριλίου 2012, 13:53
  δεν ξέρω αν θα ψηφίσω ΧΑ η κάτι άλλο ακόμα, αλλά σκέφτομαι πως αν είναι καλύτερα απο το να με κυνηγούν τα ΜΑΤ με τις φυσούνες και τα χημικά, να μου σπάνε το κεφάλι κάθε τρις και λίγο ( ακόμα εχω τα καρούμπαλα) τότε ας μπει η ΧΑ στην βουλή πολύ πριν φτάσουν τα πράγματα στο αμήν, ώστε να σπάσει τα κεφάλια αυτών που διατάζουν τα ΜΑΤ να σπάνε το δικό μου .....
 • vasilikiΠαρασκευή 27 Απριλίου 2012, 12:40
  χα χα χα Στάθη μου , απο ότι φαινεται ο λατρης της χούντας @παττακός σε σιχαίνεται...Κανεις άριστη δουλειά.Τους αναγκαζεις να δειχνουν το πραγματικο τους προσωπο.Γεια σου ρε Μανούσο μόρτη, τον ξεσκέπασες πάλι τον Στάθη.
 • Manousos PattakosΠαρασκευή 27 Απριλίου 2012, 11:10
  Ρε μόρτες, εσείς της Χρυσής Αυγής,
  Πόσα του δώσατε να σας κάνει τέτοια Διαφήμιση ;;;;

  Δεν είναι σαν να βγουν ο βουβαλέζος και ο αντωνάκης και να λένε τους 11.000

  (ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ κατεστραμμένους
  Ομολογιούχους «ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ»)

  κλέφτες και απατεώνες και παπατζήδες και τζιτζιφιόγκους;;;;

  Μη ακούσω ότι, σας κάνει Τέτοια Διαφήμιση Τσάμπα.

  Πριν κανένα μήνα τα είχε βάλει με τον Νταλάρα.

  Του πέταξε το Γιαούρτι και μετά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ :

  http://www.koutipandoras.gr/?p=17001&cpage=2#com ments

  http://www.enikos.gr/stathis/21322, To_giaoyrti_(toy_Syntaxioyxoy).html

  Μαγκιά; που έμαθε τόσα χρόνια παρέα με Τεγόπουλο, Καββαθά κλπ, κλπ;;;
 • manousos PattakosΠαρασκευή 27 Απριλίου 2012, 07:23
  Ρε μόρτες, εσείς της Χρυσής Αυγής,
  Πόσα του δώσατε να σας κάνει τέτοια Διαφήμιση ;;;;

  Δεν είναι σαν να βγουν ο βουβαλέζος και ο αντωνάκης και να λένε τους 11.000

  (ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ κατεστραμμένους
  Ομολογιούχους «ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ»)

  κλέφτες και απατεώνες και παπατζήδες και τζιτζιφιόγκους;;;;

  Μη ακούσω, ότι σας κάνει Τέτοια Διαφήμιση Τσάμπα.

  Πριν κανένα μήνα τα είχε βάλει με τον Νταλάρα.

  Του πέταξε το Γιαούρτι και μετά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ :

  http://www.koutipandoras.gr/?p=17001&cpage=2#com ments

  http://www.enikos.gr/stathis/21322, To_giaoyrti_(toy_Syntaxioyxoy).html

  Μαγκιά, που έμαθε τόσα χρόνια παρέα με Τεγόπουλο, Καββαθά κλπ, κλπ;;;;
 • ΧρηστοςΠαρασκευή 27 Απριλίου 2012, 06:17
  Αγαπητε Σταθη ..... κριμα ....

  Την στιγμη που εχουμε στο κοινοβουλιο τους απογονους των κουμμουνιστων που εσφαζαν με τα κονσερβοκουτια στον Μελιγαλα , μικρα παιδια , εχεις το θρασος να παραπονιεσαι αν θα μπουν στο κοινοβουλιο οι απογονοι εκεινων που πολεμησαν τους δολοφονους κουμμουνιστες της Ταταρνας και του Μελιγαλα ..
  Και εχεις ακομα το μεγαλυτερο θρασος να υποστηριζεις πως θα σηκωσουν την ναζιστικη σημαια στην Ακροπολη ...
  Μεινε με τους "δημοκρατες" του Τσοχατζοπουλαιους , Τσουκατους , Μαντεληδες , ασχολησου με τις γελοιογραφιες σου για το "παντεσπανι" σου και ασε τις σαχλες ...
  Στην ηλικια σου θα επρεπε να ειχες διαβασει Ιστορια και ναχεις μαθει μερικα βασικα απο την εννοια της δημοκρατιας ..
 • ΦιλολαοςΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 23:59
  H ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς για 38 χρόνια την έχει καταστήσει τόσο αντιδημοκρατική που δεν μπορεί να ανεχτεί το διαφορετικό. Η Ελλάδα είναι με τα σύνορα που έχει ως σήμερα χάρις στον πατριωτισμό και τον εθνικισμό Ελλήνων ηγετών, όπως ο Ε. Βενιζέλος αλλά και ο ιδεολογικός αντίπαλος του ο Ι. Δραγούμης. Επιτέλους θα δοθεί ευκαιρία και στους εθνικιστές να παρουσιάσουν το ιδεολογικό τους οπλοστάσιο και θα συγκρουστούν με το άθλιο πολιτικό κατεστημένο. Θα τους δοθεί η ευκαιρία κ. Στάθη και κάνατε πολύ καλή διαφήμιση στη ΧΑ. Όσο την πολεμάτε και την αποκλείετε τόσο περισσότερο ανδρώνεται. Καληνύχτα σας κ. Στάθη...
 • nionios sfentonasΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 23:35
  ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
  Ας ξαναμιλήσουμε λοιπόν για τον φασισμό και τα καλύμματα του. Από τις πρώτες θεωρίες εφαλτήρια, που χρησιμοποιεί ο φασισμός , για να πατήσει και να αναπτυχθεί, είναι το δημοκρατικό δικαίωμα κάποιου να είναι φασίστας, και ταυτόχρονα την υποχρέωση των υπολοίπων να το δεχθούν αυτό. Αφού είστε δημοκράτες, είστε υποχρεωμένοι να δεχτείτε εμάς, που είμαστε φασίστες. Εκτός αυτού δέχεστε τους κομμουνιστές , που είναι το ένα άκρο, γιατί δεν δέχεστε και εμάς, που είμαστε το άλλο;. Ωραία και δημοκρατικά ερωτήματα, που όταν δεν είσαι έτοιμος να τα απαντήσεις, κολλάς.
  Αν έλεγε κάποιος σήμερα, μπορώ εγώ να κάνω ένα κόμμα , και να ζητώ να έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο αυτοί που έχουν χρηματική περιουσία, ή να έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο οι ενήλικες άντρες που έχουν πάει στρατό και κανένας άλλος ή να υπάρχουν δυο βουλές: η μια των αιρετών βουλευτών και η άλλη των μόνιμων-από μεγαλοιδιοκτήτες, θα το θεωρούσατε δημοκρατική σας υποχρέωση να υπερασπιστείτε αυτές τις απόψεις; Μάλλον όχι και δίκιο θα είχατε. Για το σήμερα αυτό είναι αδιανόητο, το θέμα είναι ότι κάποτε , πριν καναδυό αιώνες, σε μερικά μέρη αυτά ήταν πραγματικά δημοκρατικά αιτήματα. Γιατί λοιπόν, αυτό, που πριν από πολλά χρόνια, ήταν δημοκρατικό, σήμερα είναι αδιανόητο; Γιατί πολύ απλά έχει αλλάξει κατά πολύ η κοινωνία, έχει χαθεί κάθε υπόλειμμα της φεουδαρχικής δομής στην παραγωγή και στην κοινωνία και γιατί η δημοκρατία δεν είναι κάτι σταθερό, έχει διακυμάνσεις, που εξαρτώνται άμεσα από τις σχέσεις των εργατών με τους μεγαλοιδιοκτήτες. Δυνατό εργατικό κίνημα σημαίνει, δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες (αφού βγαίνουν μαζικά στην παραγωγή), συνδικαλιστικά δικαιώματα, ασφαλιστικά δικαιώματα, πολιτικά δικαιώματα κ.τ.λ. Όλα εκείνα δηλ που κατακτήθηκαν τις δεκαετίες του30, του 40και του 50.Το δημοκρατικό δικαίωμα επομένως, έχει άμεση σχέση με την δημοκρατική υποχρέωση και τα δυο μαζί εξαρτώνται από την σχέση παραγωγού του πλούτου με τον ιδιοκτήτη του πλούτου. Γι αυτό και η δημοκρατία έχει και προσδιορισμούς: αστική, λαϊκή κ.α.
  Πάμε τώρα στα άκρα. Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε την αντίθεση που βάζουν οι ίδιοι. Τον εαυτό τους σε αντιδιαστολή με τους κομμουνιστές. Εγώ θα πω για το ένα άκρο: παλεύουν οι κομμουνιστές ώστε κανένας να μην μένει χωρίς υγεία, χωρίς παιδεία, χωρίς φάρμακα, χωρίς ασφάλιση, παλεύουν οι κομμουνιστές, ώστε κανένας να μην αναγκάζεται να πουλάει την εργατική του δύναμη και κανένας να μην μπορεί να αγοράσει αυτή την εργατική δύναμη για ψίχουλα. Παλεύουν οι κομμουνιστές ώστε να μπορεί ο εργαζόμενος να καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες του, να του μένει χρόνος για την προσωπική του και οικογενειακή του ζωή, για ψυχαγωγία, για άθληση, για να μη μπορεί κανείς να κλέβει τον πλούτο που παράγει άλλος. Παλεύουν οι κομμουνιστές, ώστε αυτός που παράγει να πάρει στα χέρια του και την οικονομική και την πολιτική εξουσία. Παλεύουν οι κομμουνιστές για κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Σε ποιον φαίνονται τόσο ακραία αυτά και θέλει να κρατήσει απόσταση από τον αγώνα των κομμουνιστών; Κι αν αυτά είναι το ζητούμενο της πάλης των κομμουνιστών, βάση λογικής, ποια είναι τα ζητούμενα του άλλου άκρου; Δικό σας το εξαγόμενο
 • ΡΕ ΝΙΚΟΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 23:30
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ 5-10 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ....ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ? ΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΩΡΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΥΝ? ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ?
 • ΝικόλαςΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 20:43
  Δεν υποστηρίζω χρυσή αυγή.

  Αλλά δεν νομίζω και από την άλλη ότι είναι Έλληνες Νεοναζί!

  Έως τώρα φασισμό το πετσί μου ένιωσε από τους δημοκράτες που υπερασπίζονται την δημοκρατία τους με γκλομπς και δακρυγόνα.

  Εάν αυτή τους η δράση δημιούργησε αυτή την αντίδραση, η οποία θεωρήται λάθος - ίσως και από εμένα ακόμη - τότε πάλι είναι γέννημα της φασιστικής τους νοοτροπίας που προέρχεται από την αλαζονία της παρατεταμένης εξουσίας.

  Στο κάτω κάτω εγώ θεωρώ απόλυτη έκφραση της δημοκρατίας που πιστεύω ότι οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να εξφράζεται με όποιο νόμιμο τρόπο θέλει, ακόμα και εντώς βουλής!
 • ακηςΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 18:00
  ισως καποιοι απο σας δεν ξερετε την αντισυστιμικη χρυση αυγη απλα δειτε στο δημοτικο συμβουλιο της αθηνας οποτε παταει και περνει μερος με ποιους συμφωνει να τα μαθαινει ο λαος αυτα που δεν τα λενε. με ολες τις προτασεις του ΚΑΜΜΙΝΗ και της ΔΗΜΑΡ ειναι συμφωνοι δηλ τους πασοκους και το πλυντηριο του πασοκ και οποιος δεν πιστευει ας παει στο δημο να μαθει
 • ΝίκοςΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 17:22
  Για τελευταία φορά: κανείς δεν έχει αποδείξει ποιοι έκαψαν τη Marfin, αλλά το πιθανότερο είναι να πρόκειται για Χρυσαυγίτες ... Πάρτε το χαμπάρι, είναι εγκληματίες οι άνθρωποι!!!
 • XAΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 17:07
  ΡΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΔΟ ΤΗΣ ΧΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΒΑΤΟ" ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ? ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΜΟΚ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙ Η ΧΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΤΕ ΡΕ ΟΡΝΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ? ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ"? ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΕΛΛΟΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΧΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ? Ε , ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ( ΚΚΕ) , ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ( ΣΥΡΙΖΑ), ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ( ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΑ.
  ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 • ΝίκοςΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 16:23
  Η Χρυσή Αυγή θα σβήσει προτού καν προλάβει να μπει στο κοινοβούλιο. Τα ποσοστά της άρχισαν να συρρικνώνονται τώρα που ο πολύς κόσμος κατάλαβε για τι είδους οργάνωση πρόκειται. Τα κανάλια τους προστατεύουν: δε μιλάνε για το εγκληματικό τους παρελθόν, ούτε και δείχνουν και πολύ τον ανεκδιήγητο και τραγικό αρχηγό της (με κάθε εμφάνισή του η Χρυσή αυγή χάνει και 50.000 ψήφους...). Δε χρειάζεται να φοβόμαστε. Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να παρασυρθεί από αυτούς τους κήρυκες του μίσους - εκτός ίσως από ελάχιστους γραφικούς.
  Θα με θυμηθείται - έχω φίλους που ενώ σκέφτονταν να ψηφίσουν Χ.Α πλέον δε θέλουν ούτε να το συζητάνε - γιατί τώρα έμαθαν τις πραγματικές της θέσεις. ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΜΠΑΪ ΜΠΑΪ!!
 • πακιστανοπουλοςΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 15:32
  Οι φασίστες ανάλογα με την ψυχοπάθεια τους και το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούν χωρίζονται σε διάφορες ομάδες: Εθνίκια, Πλευρομανείς, Λιακοκούραδοι, Αρχαιολάγνοι, Αεροψεκασμένοι, Χριστιανοταλιμπάν, Συνομοσιολόγοι, Νεοναζί , Κομμουνοστοφαγοι.
 • komenosΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 14:37
  - Μαμά Στάθη : Στάθη φάε τ’ αυγό σου γιατί , άμα δε φας θα ΄ρθει η γύφτισα να σε πάρει.

  - Μαμά Στάθη : Στάθη να σε καλό παιδί γιατι το βράδυ θα σε τραβάνε να σε πάρουν από το κρεβάτι σου οι σατανάδες .

  - Μαμά Στάθη : Ποιο παιδί κλώτσησε τη μπάλα και έσπασε το τζάμι του γείτονα , πες το μου γιατί η γειτόνισσα θα βάλει το λιούμπνα στο καντήλι το βράδυ και το παιδάκι που το ένανε θα σκάσει .


  - Μαμά Στάθη : Μην απομακρίνεσαι από τη γειτονιά μας γιατί θα σε βαλουν οι εβραίοι στο βαρέλι με τα καρφιά θα το γυρνάνε γύρω – γύρω , και μετά θα σου ποιούν το αίμα.

  - Στάθης ( μετά από χρόνια , βαστώντας το σκιάχτρο του φόβου) : ‘ όταν βγει στο φως η «Χρυσή Αυγή» ’ …. Θα πάθετε … θα … θα…
 • vickyΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 14:35
  Κριμα chris, φανταζομαι ότι εισαι και νέο παιδί...Εναν εγκληματία , δεν θα τον έβαζα σπίτι μου με τα παιδια μου.ΕΣΥ προτεινεις να τον στειλω στην βουλή να με εκπροσωπήσει;Δεν με αντιπροσωπευουν , οι παρακρατικοί εγκληματιες της Μαρφιν, ουτε της Χρυσης Αυγης.Είναι του ιδιου φυραματος.Εγω αποστρεφομαι το εγκλημα απο όπου και αν προέρχεται;Δεν το επιβραβευω.Εσύ, chris;
 • nikΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 12:43
  Σταλινοτσολιά αρθρο-σκιτσογράφε των αστικών ΜΜΕ Στάθη, γιατί ο συγχωρεμένος ο Κακαουνάκης σε αποκαλούσε «συλλέκτη πολυτελών αυτοκινήτων»; Πόσα αμάξια έχεις και τι μάρκας;
 • ChrisΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 12:39
  @ ψηφοδελτια βαμμενα με αιμα
  Φίλε δεν μου λέει ΚΑΘΟΛΟΥ κατι τι έκανε ο "περιανδρος" αλλα μου λέει πολλά τι έκανε το ΥΠΟΛΟΙΠΟ σύστημα σε μένα και -ισως- σε σένα σκοτώνοντας το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων.
  Δεν σου κάνει εντύπωση που ο (πχ Περίανδρος) είναι φυλακή και Χ άλλοι που ¨εκλεψαν" και το ξερουμε ή "σκοτωσαν" πολλούς απο θέση εξουσίας (βλεπε Marfin - φωτιές 2009......) ειναι έξω? Αναλογικά να το πάρω μονο μ'αυτο που λες πρεπει, 1 Να ΜΗΝ ψηφισω 2κομματισμο και 2 Να ψηφίσω ΧΑ...
 • nikΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 12:27
  ενω πηρα στο μειλ μου μηνυμα οτι το μηνυμα μου δημοσιευθηκε τελικα δεν το βλεπω πουθενα..
  ευχαριστω για τη λογοκρισια...
  μπραβο κ μετα λετε αμας φασιστες...
 • ΑΝΤΙ-ΣΤΑΛΙΝΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 10:28
  ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΥΜΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΛΗΤΕ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ . ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ 30, 000, 000 ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ? ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α.? ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΓΩΝΕΣ". ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
  ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ
 • ψηφοδελτια βαμμενα με αιμαΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 10:17
  Θελω να υπενθυμίσω σε αυτούς που σκέφτονται να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, ότι ο υπαρχηγός αυτής της οργάνωσης, ο γνωστός Περίανδρος, κατα κοσμον Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, βρίσκεται στην φυλακή και εκτιει ποινή ισόβιας κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.Διότι προσπάθησε με σιδερολοστό να σπάσει το κεφάλι συνδικαλιστή φοιτητή μερα μεσημέρι .Για πολύ καιρό το θύμα του προσπάθουσε να γλυτώσει απο του χάρου τα δόντια.Είναι αυτό πολιτική;Θα ψηφίσετε λοιπόν , ανθρώπους , που είναι αποδεδειγμένα δολοφόνοι;Θα ρίξετε στην κάλπη ψηφοδέλτια βαμμένα με αίμα;
 • Ars LongaΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 09:52
  "Η Χρυσή Αυγή είναι μια νεοναζιστική, εγκληματική οργάνωση, που εκμεταλλεύεται με στυγνό οπορτουνισμό την αντιμνημονιακή ρητορική και την ανησυχία για το "μεταναστευτικό" προκειμένου να παρασυρει τους πολίτες να την ψηφίσουν. Πολίτες που αγνοουν ότι η δραση τους εκτείνεται απο το πλεον γελοίο, την πιστη στο θεό ..Πάνα, ως την ανθρωποκτονία." , όπως εγραψε και ο Αυγουστίνος Ζενάκος στο Unfollow.

  και για οσους δεν γνωριζουν ή κανουν ότι δεν γνωριζουν την δηλωμενη ναζιστικη θεση της Χρυσής Αυγης, ας δουνε το αφιέρωμα στο JUNGLE-report, οπου υπαρχουν πολλά στοιχεία, οπως φωτογραφίες από τα εξωφυλλα των περιοδικων της Χρυσης Αυγης με τον Χιτλερ και τον Ες.

  Αποκορυφωμα, είναι, πιστεύω, το τευχος (ιουν-ιουλ 2005) όπου "κλαινε"για την ήττα του Ναζισμού με τιτλο "Μάιος 1945-Μαιος 2005, Εμείς δεν γιορταζουμε τίποτα".

  Τα παρακατω απο το JUNGLE-report.blogspot.com:

  " τον Μάιο του 2005, όπου η Χρυσή Αυγή έτρεξε στο Βερολίνο για να κλάψει παρέα με τα γερμανικά ναζιστικά και φυλετικά της πρότυπα, δηλαδή τα στελέχη του γερμανικού ναζιστικού κόμματος NPD, για την επέτειο της ήττας του Χίτλερ τον Μάιο του 1945.
  Ξεκινάμε από το τότε πένθιμο εξώφυλλο του περιοδικού "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" (Ιούνιος-Ιούλιος 2005) και, μετά από μια σειρά θεάρεστων γερμανοτσολιάδικων άρθρων, θα καταλήξουμε στο περιοδικό της "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ", με το άρθρο της επίσκεψης της Χρυσής Αυγής στο μοιρολόι του Βερολίνου[..]
  Ο οδυρμός και η συγκίνηση, για τις μαυροκόκκινες σημαίες που ανεμίζουν ξανά στο Βερολίνο, συνεχίζεται ασφαλώς και στα δακρύβρεχτα ενδότερα του περιοδικού, όπου οι wannabe άριοι Γερμανοί επίσης μας γνωστοποιούν ότι δεν έχουν φυσικά κανέναν λόγο να γιορτάζουν την επέτειο της ήττας του Χίτλερ.[..]
  Ακολουθεί ένα άρθρο όπου τελικά αποφασίζεται πως οι νικητές είναι οι "πρόγονοί" τους και συνεχίζεται με βασανιστικό σπαραγμό για τον έντιμο(!) αγώνα των Γερμανών ναζί, τις τραγικές απώλειες των στρατιωτών και αξιωματικών τους, για το πόσο άδικα τους φέρθηκαν και την ανάγκη δικαίωσής τους."
 • irmiΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 09:12
  O φασισμός δεν είναι γονίδιο να προυπάρχει ή να όχι στο dna του Γερμανού ή του Έλληνα. Ο φασισμός είναι ιός που εκκολάπτεται στα εργαστήρια και τις σκεψοδεξαμενές του ιμπεριαλισμού όταν αυτός ζορίζεται... όταν κινδυνεύει να ανατραπεί από αφυπνιζόμενες λαικές μάζες που αρχίζουν να αποκτούν ταξική συνείδηση. Τότε αυτή η συνείδηση πρέπει να εκτραπεί προς ακίνδυνες για το σύστημα εκτονώσεις. Αυτό έγινε στη Γερμανία το 30 , αυτό προσπαθούν επιμελώς να πετύχουν και στην Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη του 21 αιώνα. Χρειάζεται προσοχή για να μην επαναληφθεί η Ιστορία. Μην πυροβολείτε τους οπαδούς της χρυσής αυγής γιατί είναι τα μεγαλύτερα θύματα, οι πρώτοι που περιθωριοποιήθηκαν και για αυτό έχουν πολύ θυμό και μίσος. Μην τους βρίζετε, δεν κερδίζετε τίποτα. Προσπαθήστε να τους εξηγήσετε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός...!!ι
 • LilianaΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 08:02
  Αχ, βρε polytexniti, σε θυμαμαι!Οι περισσοτεροι ελληνες, ομως θυμουνται απο εκεινη την εποχη μονο τους Ανδρουλακοδαμανακηδες...Χαμενος πηγε ο αγωνας μας.Τα φασισταρια σηκωνουνε κεφαλι.Καλο κουραγιο να'χουμε...
 • ΝτίναΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 07:32
  Πρέπει να ακούγονται συνεχώς αντιδράσεις εναντίον της χρυσής αυγής μπας και σώσουμε την χώρα απο το τελευταίο σκαλοπάτι της ξεφτίλας.

  Τα συγχαρητήρια στον Στάθη.

  Τον φασισμό τον έχει καταδικάσει η ίδια η ιστορία του εδώ και πολλά χρόνια.Τον έχουν πνίξει τα εγκλήματα του εναντίον της ανθρωπότητας, οι ψυχές των παιδιών που πέθαναν είτε απο την πείνα στην Αθήνα του '41, είτε στα κρεματόρια των Εβραίων, είτε η τρομοκρατία και ο χαφιεδισμό στα οποία καταδίκασαν την Ελλάδα για σειρά ετών.

  Ωραία ιδανικά έχετε, να τα χαίρεστε.
 • giannisΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 06:32
  Περιέργως "κόπηκε" το δεύτερο, δηκτικό μεν, αλλά καθ΄ολα ευπρεπές σχόλιό μου. Το ξαναστέλνω, ελαφρώς τροποποιημένο, ελπίζοντας σε καλύτερη τύχη.
  Η δευτερολογία του κ.Στάθη (25 Απριλίου 2012, 19:54)-άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε- χρήζει απαντήσεως. Θα του συστήσω για το στoμαχόπονο λογική επεξεργασία των πραγμάτων, αφού οι ανεδαφικές αριστερίστικες φαντασιώσεις και οι αδιέξοδες εσωτερικές συγκρούσεις, καταλήγουν συχνά σε ψυχοσωματικά ενοχλήματα. Θα τον βοηθήσει έτσι νομίζω, η τακτοποίηση των σκέψεών του, με την διευκρίνιση κάποιων θεμάτων, ώστε να αποφασίσει τι σόϊ Αριστερός είναι και σε τι συνίσταται τελικά η αριστεροφροσύνη του.
  -Υπάρχουν τελικά «σάπια δημοκρατία», «κλέφτες πολιτικοί», «σάπιοι αστοί», ή είναι φασιστικές συκοφαντίες και πρέπει να τις αφήσουμε με τα εισαγωγικά που βάζει; Το δικαίωμα της κριτικής και της θεραπείας του Συστήματος, ανήκει αποκλειστικά στην Αριστερά;
  -Η περιθωριακή επί τόσα χρόνια Χρυσή Αυγή, οφείλει την άνοδό της μόνο στα δύο "κόμματα του δικομματικού μονοκομματισμού που έφθειραν το πολίτευμα", όπως ισχυρίζεσαι, ή σε συγκεκριμένα, πρόσφατα, οξύτατα, υπό αριστερή ιδεολογική κάλυψη, κοινωνικά αίτια (λαθρομετανάστευση, γκετοποίηση, εγκληματικότητα) που συνεχώς διογκώνονται και σε συνδυασμό με το Οικονομικό, έχουν φέρει το λαό σε απελπισία; Αλλά και σε εθνικά-πατριωτικά, όπως η απαξίωση και διαστρέβλωση της ελληνικής Ιστορίας και Παράδοσης που συστηματικά καλλιεργείται και προπαγανδίζεται από διάφορα απεθνοποιητικά "αριστερά" κέντρα, τα τελευταία ιδιαίτερα χρόνια; Όλη η μεταπολιτευτική περίοδος χαρακτηρίζεται από το δικκοματισμό και τα σκάνδαλά του, πού βρισκόταν τότε η Χρυσή Αυγή; Είναι άμοιρη ευθυνών η Αριστερά, για την πρόοδό της;
  -Θα απαλλαγείτε ποτέ από τον αριστερό ναρκισσισμό του ξερόλα, που θεωρεί το λαό ηλίθιο, μάζες που χειραγωγούνται και παρεκτρέπονται και έχουν ανάγκη την υπέρτατη σοφία σας για να ανανήψουν; Έχεις την εντύπωση ότι ερμηνεύεις τα σημερινά προβλήματα της χώρας με την επίκληση του Χίτλερ και του Μουσολίνι και τα θεραπεύεις με τα τσιτάτα του Λένιν; Πιστεύεις ότι πείθεις με ηθικοπλαστικά κηρύγματα από άμβωνος, αποφεύγοντας να κοιτάξεις κατάματα την πραγματική κατάσταση;
  -Αφού θεωρείς βέβαιη την εξαέρωση της Χρυσής Αυγής, γιατί στενοχωριέσαι; Άστους να εξαερωθούν. Το επιχείρημά σου, περί Ύβρεως, δεν ευσταθεί. Πρώτον διότι η Ύβρις στο ελληνικό Κοινοβούλιο, διαπράττεται από παλιά, με τα όσα ανόσια έχουν εκεί συντελεσθεί και δεν κινδυνεύει να απωλέσει την παρθενία του. Και δεύτερον και σημαντικότερον, διότι η Ύβρις, η Νέμεσις και συναφή, ως έννοιες ελληνικές και ιδεαλιστικές, δεν προσιδιάζουν σε συνεπή υλιστή Αριστερό, που εξηγεί τα πάντα με τον μπάρμπα-Μαρξ.
  Υ.Γ. Επειδή υπάρχει και άλλος Giannis, διευκρινίζω ότι είμαι ο 25 Απριλίου 2012, 13:36"
 • ΆγγελοςΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 04:18
  Φίλε Στάθη. Νομίζεις ότι ανεβαίνουν οι ψήφοι λόγω του ότι πιστεύουν αυτοί οι πολίτες ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να κυβερνήσει την Ελλάδα; Μήπως το κάνουν για να στείλουν κάποιο μήνυμά προς τα κυβερνώντα κόμματα που διέλυσαν την Ελλάδα; Μήπως είναι επίσης αγανακτισμένοι πολίτες που υποφέρουν καθημερινώς στις γειτονιές τους λόγω των λαθρομεταναστών και τους έχει ξεχάσει το ελληνικό κράτος;
  Η άνοδος αυτή είναι διαμαρτυρίας και όχι εμπιστοσύνης. Να χαιρόμαστε δε που οι πολίτες αυτοί διαλέγουν αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας και όχι άλλους βίαιους τρόπους.

  Όσο αναφορά για την "ντροπή" του να μπαίνουν ναζιστές στην βουλή συμφωνώ μαζί σου. Υπό το ίδιο σκεπτικό όμως η ίδια ντροπή θα πρέπει να ισχύει και για τους ακροαριστερούς οπαδούς του Στάλιν. Από πλευρά δημοκρατίας και τρόπο λειτουργίας είναι και οι δύο (Χίτλερ και Στάλιν) το ίδιο φασίστες και σφαγείς.
 • B. SILONΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 03:52
  Η ΛΕΞΗ ΟΠΑΔΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΕΝΙΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ.... ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ , ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ , ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. ΨΗΦΙΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ Κ.Κ.Ε Χ.Α ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΑΣΟΚ ΝΔ Κ.Λ.Π Η ΛΟΓΙΚΗ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.'''''''ΔΡ. ΡΑΘ ΒΕΡΟΛΙΝΟ''''''''
 • SAFOSΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 03:39
  Το eRepublik είναι το καλύτερο και περισσότερο διαδεδομένο Internet browser online Strategy game που μπορεί κάποιος να παίξει.
  400.000 άτομα από όλο το κόσμο μεταξύ αυτών 9.000 Έλληνες παίζουν καθημερινά αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι που συνδυάζει τον πόλεμο με την επιχειρηματικότητα, την πολιτική, το χρηματιστήριο, τη στρατηγική, τη δημοσιογραφία, το chating αλλά και πολλές άλλες πτυχές που μόνο αν ασχοληθείς με αυτό θα καταλάβεις πόσες πολλές είναι αυτές.
  Οι Σκοπιανοί στα βόρεια σύνορα μας μετά από διαφήμιση στην τηλεόραση “έβαλαν” στο παιχνίδι 8.000 άτομα προκαλώντας μας συνεχώς με την ονομασία “Republik of Macedonia” (!!!).
  Οι Τούρκοι που αρκετες μέρες πριν τους είχαμε κατακτήσει όλη τους τη χώρα “έβαλαν” διαφήμιση στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία τούρκικη εφημερίδα και είναι αυτή τη στιγμή 15.000 άτομα. Αυτές οι δύο χώρες μας επιτίθονται και χρειαζόμαστε δυνάμεις, αλλιώς η eΕλλάδα θα πέσει!
  Για αυτό το λόγο φίλε Έλληνα παίκτη ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να έρθεις στην εικονική μας πατρίδα και να μας βοηθήσεις να αμυνθούμε σε όλους αυτούς τους κινδύνους αλλά και να διασκεδάσουμε με αυτό το παιχνίδι που σου προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες ανάπτυξης του προσωπικού σου χαρακτήρα.
  ΕΛΑ να ενισχύσουμε την άμυνα μας
  ΕΛΑ να ενισχύσουμε την οικονομία της χώρας μας
  ΕΛΑ να δυναμώσουμε τη φωνή μας στους συμμάχους μας
  ΕΛΑ να ασκήσεις δημιουργική πολιτική
  ΕΛΑ να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις και το χρηματιστήριο
  ΕΛΑ να γίνεις βουλευτής, πρόεδρος, υφυπουργός, πρέσβης, κατάσκοπος και άλλα πολλά για να υπηρετήσεις την εικονική μας χώρα eGreece.
  Εγγράψου στο παιχνίδι ακολουθώντας το παρακάτω λινκ
  http://www.erepublik.com/en/referrer/SafosEasyJe t
 • BigMakΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 03:39
  κυριε σταθη πετυχατε με ενα αρθρο τοσα σχολια..το μονο που δεν μας λετε ειναι οτι 18% των Γαλλων ψηφισαν λεπεν χωρις να εχουνε περασει ουτε τα μισα απο τον ελληνικο λαο δυο χρονια τωρα...στη γερμανια ειδη το κλιμα ειναι παρομοιο για την μερκελ...γιατι λοιπον φαινεται τοσο παραλογο να παρει ενα πατριωτικο κινιμα ποσοστο ωστε να μπει στην βουλη??προσωπικα δε θα το ψηφισω αλλα ο καθενας μας εχει καθε δικαιωμα να πραξει αυτο που πιστευει...ειναι αναγκη για την δημοκρατια κ το πολιτικο συστημα να υπαρξουνε τετοιες πολιτικες αναταραξεις....ειναι αναγκη να μεινουνε εξω βουλευτες της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ κ του ΚΚΕ που τοσα χρονια ειναι οι ιδιοι κ οι ιδιοι κ να μπουνε προσωπα απο ολες τις αστικες ταξεις...6 μαιου η Ελλαδα ειναι αναγκη να στειλει μηνυμα στο εξωτερικο κ στις αγορες οτι τα παιχνιδια εναντιον της τελιωσανε...αν θελουν κ αν μπορουν κ εχουνε τα κοτσια ας μας πτωχευσουν...θα ειναι η αρχη του τελους τους...
 • ΔημοςΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 03:36
  Επειδη πολυς ντορος εχει γινει για την ΧΑ , θα μπορουσα να πω οτι αρχιζει να γινεται μοδα μπηκα λοιπον να διαβασω τις θεσεις τους και τις διαβασα με πολυ προσοχη. Και για να ειμαι ειλικρινης εντυπωσιαστηκα απ την συνοπτικοτητα του πραγματος και δεν καταλαβα περαν του μεταναστευτικου στο οποιο ειναι ξεκαθαροι κατα τα αλλα τι πρεσβευουν. Και θα θελα ενας ΧΑ να μου απαντησει.

  1ον. ποιο οικονομικο συστημα υποστηριζετε ? τον καπιταλισμο? εχω την εντυπωση οτι ο ναζισμος βγαινει απ το nationallism που ειναι ο εθνικοσοσιαλισμος και διαβαζω μεσα για κρατικοποιηση τραπεζων, εθνικοποιηση μεσων παραγωγης κτλ.. Και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ο μοναδικος ο οποιος μιλαει για τετοια πραγματα ειναι ο μισητος εχθρος σας η ακρα αριστερα.

  2ον. Τι ακριβως σημαινει ναι στην Ευρωπη των εθνων οχι στους τραπεζιτες και στην ΕΚΤ που ειναι γνωστο σημερα οτι κυβερνανε την Ευρωπη. Πως ακριβως σκοπευετε να το πετυχετε αυτο? Θα μπουμε στο βερολινο με τα τανκς που αγοραζουμε απ τους γερμανους και θα τους μπουμε 'χαχα τωρα σας προλαβαμε, μπηκαμε εμεις πρωτοι!

  3ον. Διαβασα μεσα για στρατηγικες συμμαχιες. Απ οτι καταλαβα υπαρχει εντονο το αντιαμερικανικο αισθημα, η Ρωσια αποκλειεται απ οτι φανταζομαι για προφανης λογους, οι χωρες της βορειας Ευρωπης ειναι αυτες που περιμενουν να παρουν τα λεφτα τους, ο Νοτος ειναι τοσο χρεωκοπημενος οσο ειμαστε και εμεις. Οι υπολοιποι που μενουν ειναι η Απω ανατολη, η μεση Ανατολη η Αφρικη που αρκετοι απ τους οποιους ερχονται στην Ελλαδα μεταναστες, η Αυστραλια που τρεχα γυρευε και η Λατινικη αμερικη η οποια εχει διαμορφωση κατα βαση αριστερη συνειδηση. Οποτε για ποιους μιλατε?

  4ον. Μιλατε για αναβαθμιση των στρατιωτικων σωματων και εξοπλισμο. Αν δεν κανω λαθος τα περισσοτερα οπλα ερχονται απο Γερμανους και Γαλλους. Και η Μερκελ και η Λαγκαρντ μας πιεζουν να εφαρμοσουμε πειστα το μνημονιο που ισχυριζεστε οτι θα κυρηξετε παρανομο. Για να μην αναφερω οτι στην Γαλλια εμφανιστηκε σοσιαλιστης πρωθυπουργος που δεν ξερω κατα ποσο θα θελει να συνεργαστει με μια ακροδεξια κυβερνηση χωρις να εξυπηρετηθουν τα δικα τους συμφεροντα.

  5ον. Τι σκοπευετε να κανετε με το νομισμα? Αυτο το ναι στην Ευρωπη των εθνων σημαινει ναι και στο ευρω?

  6ον. Τι πολιτικο συστημα θα εφαρμοσετε? Θα μπορει ο κοσμος αν εκλεγειται να ψηφιζει δημοκρατικα καθε τετραετια ή παιζει να χουμε τανκς παλι στους δρομους ?

  7ον. Μιλατε για αμεση χαραξη Αοζ, και εκμεταλευση κοιτασματων καττι που φανταζομαι οτι το θελουν ολοι οι Ελληνες. Το θεμα της χαραξης εχει τεθει επι ταπητος πολυ καιρο τωρα και ειναι γνωστο οτι δεν λυνετε για να συνεχιζουμε να εξοπλιζομαστε απ την Μερκοζι με την ευλογια του Ομπαμα. Οποτε εφοσον το θεμα παει στα ακρα αν, λεω αν ερθουν να μας κανουν ντα, (πραγμα που κατα την γνωμη μου καποια στιγμη θα ειναι αναποφεκτο σε παγκοσμια κλιμακα) εφοσον εχουν αποκλειστει ολες οι υπερδυναμεις εμεις θα απαντησουμε μονοι μας??

  8ον. Εκτος απ τους διεφθαρμενους πολιτικους υπαρχουν και οι διεφθαρμενοι μεγαλοεπιχειρηματιες που χερακι χερακι με την πολιτικη εξουσια γιναν πολυ πλουσιοι με εργα που υπερκοστολογηθηκαν ή που δεν εγιναν ποτε με αποτελεσμα πολυ δημοσιο χρημα να κατευθυνθει προς τις τσεπες τους χωρις πραγματικο αντικρυσμα. Με αυτους τι θα κανετε? Θα τα διεκδηκησετε αυτα τα χρηματα και πως?

  9. και επειδη πολλα ακουγονται και εχω ακουσει εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις πειτε μου σας παρακαλω. Ποια ειναι η αποψη σας για τον Χιτλερ. Γνωριζετε φανταζομαι οτι το σημα σας (ξερω οτι λετε οτι ειναι ο μαιανδρος), ο χαιρετισμος σας , η ακροδεξιες αντιληψεις παραπεμπουν λιγοοοο. Και σας ρωταω γιατι περαν απ τους προφανεις λογους που φανταζομαι οτι ειναι τουλαχιστον ανεγκεφαλο εκ μερους μου να τους αναφερω, σας εχω νεα! Στην Ελλαδα εκτος απ τους λαθρομεταναστες υπαρχουν και καποιοι ζαμπλουτοι εβραιοι που δραστηριοπουνται επιχειρηματικα οπως αυτοι πχ που εχουν τον καζινο λουτρακιου που απασχολει πολυ λαο και κοστιζει μια περιουσια. Και επειδη δεν ξερω κατα ποσο θα τους αρεσει μια ακροδεξια στην εξουσια που θα χαιρεταει ναζιστικα, για να μην πω το ολο θεμα με την αφαιρεση της ιδιοκτησιας στους μη Ελληνες σκοπευετε να τους εξελληνοποιησετε η να πατε στα πανακριβα ακινητα τους μια μερα και να τους πειτε οτι σε 99 χρονια θα ανηκουν στο δημοσιο χωρις αιματα?
 • ΦανηςΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 03:18
  Σωστα, αγαπητε.. ολο το συστημα ενοχλειται και φριττει μπροστα στο ενδεχομενο τα "Χρυσα ΑΒγα" να μπουν στη βουλη...παντου στο φεισμπουκ σχολια, αφισες, εναντιον των νεοναζιστων που θα καταστρεψουν την Ελλαδα..θα ντροπιασουν τον πολιτισμο μας, τα εθιμα μας, τη νεολαια μας...
  Για μισο λεπτο ρε παιδια..καποιο λακκο εχει η φαβα..δηλαδη ενα συστημα κοντα 40 ετων (1974-2012), η λεγομενη "Μεταπολιτευση", σαπιο, παραδομενο στη διαφθορα, το λαικισμο, τις μιζες, την ατιμωρησια, τα "ρουσφετια", την οικογενειοκρατια και αναξιοκρατια, φαινεται να ΦΟΒΑΤΑΙ τον εξευτελισμο του; Δηλαδη, τοσο καλα υπηρετησε αυτο το συστημα τον ελληνικο λαο τις 4 τελευταιες δεκαετιες, ωστε τωρα να νοιαζεται και για το καλο του ονομα; Τοσο καλα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ χερι χερι βουλιαξαν τη χωρα, τοσο ομορφα το ΚΚΕ διακηρυττει οτι δε θελει εξουσια ποτε, μονο να κριτικαρει, ετσι να μην αναλαβει και καμια ευθυνη και κουραστει, τοσο χαλαρα τα αλλα αριστερα κομματα προωθουσαν το μπαχαλο και τις καταληψεις παντου, ωστε τωρα τους κακοφαινεται μια αλλη λυση;
  Φιλοι μου, αν θεωρειτε οτι ολα τα παραπανω κομματα προσφεραν και προσφερουν στο λαο τοσα χρονια, ξαναψηφιστε τους με χαρα. Αν θεωρειτε σωστο οτι η χωρα δεν ξερει ποσους ακριβως μεταναστες εχει, ψηφιστε τους. Αν σας αρεσει η εικονα της μονης ευρωπαικης πρωτευουσας που το κεντρο της ειναι αφρικανικο γκετο, ψηφιστε τους. Αν θεωρειτε λογικο μια χωρα 10 εκατομμυριων κατοικων να δεχτει αλλα 10 εκατομμυρια μεταναστων απο την Ασια, ψηφιστε τους. Αν σας αρεσει το δημοκρατικο συστημα που δεν εμφανιζει ολα τα κομματα στην τι βι, ενισχυστε το.
  Εγω, ενας αηδιασμενος πρωην αριστερος 42 ετων, δηλωνω οτι θα δωσω μια ευκαιρια στη χρυση αυγη απο αντιδραση, για τον πολεμο που γινεται εναντιον της απο ενα δεφθαρμενο συστημα. Γιατι δε μου αρεσει πλεον η Σοβιετια, ουτε με συγκινει πια ο εμφυλιος του Ζαχαριαδη, ουτε θεωρω οτι η αριστερα εχει καμια πολιτικη λυση για τη χωρα, παρα τα φληναφηματα που εκστομιζει κατα καιρους.
 • NIKSΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 02:11
  Απορω με τους αριστερους, τους πασοκους και τη διαπλοκη. 32 χρονια δεν αντιμετωπιζαν καμμια θεσμικη, ιδεολογικη, πολιτικη, οικονομικη ή φραστικης τρομοκρατιας πιεση/περιορισμους/αντιποινα και τωρα εξανιστανται και ανατρεχουν σε φυλλαδια της ΧΑ του 1980 (ενώ η Γ Σεπτεμβρη είναι το προτυπο διακηρυξεων της 17Ν). Ψηφιζω ΧΑ αφου η ΝΔ δε μπορεσε να αναχαιτισει το πασοκ στα 32 χρονια που αυτο ηθικα αφοπλιζε τη χωρα, ευνουχιζε τον πατριωτισμο του λαου, εκανε «ταξικους αγωνες» και λεηλατουσε την οικονομια. Εάν οι ΧΑτες γινουν σαν τη Λεπεν, Βιλντερς κλπ θα πανε από το 10 στο 20%, αν γινουν οι βελουχιωτηδες και οι λαλιωτηδες της ακρας δεξιας, οι δεξιοι θα τους πανε στο 4% σε 2 μηνες. Φοβος εκτροπων δεν υπαρχει εστω κι αν «καλου-κακου» η ΕΥΠ εχει λαβει τα μετρα της. Αρα οι κραυγες και τα προσχηματικα ψυχολογικα ριγη των πασοκοαριστερων και της διαπλοκης απαγορευονται δια ..ροπαλου (υπογραφουν 6 εκ Δεξιοι). Εξαλλου σαν τερατα επαρουσιαζονταν και οι Μεταξας, Παπαδοπουλος και γεροΚαραμανλης (του 55) αλλα τελικα πειραξαν ελαχιστους Ελληνες. Σκουζουν οι «Σταθηδες» διοτι αισθανονται, άλλη μια φορα, ρεζιλεμενοι και ηττημενοι Ιστορικα (1940=Επος, 49, 67=αναιμακτο πραξικοπημα αρα ισως και επανασταση, 1990 τοιχος, 2008 ξενοκινητα δεκεμβριανα και μετα ..τζιφος, Παγκοσμ. Οικ.κραχ 2008 και το ΚΚΕ ακομη στο 9%, «αγανακτισμενοι» και μετα παλι τζιφος, πασοκ=διελυθη οριστικα μετα τη χρεωκοπια της χωρας). Η ΧΑ όπως και οι Ανεξαρτητοι Ελληνες είναι μη χειραγωγισιμα μεσα πολιτικης πιεσης και ιδεολογικου ξεβρακωματος κι όχι .. φορεις βιας και αυταρχισμου. Το ξερετε. Η ασφαλεια δικαιου και τα θεμελιωδη δικαιωματα είναι ισχυρα(υπογραφουν 6 εκ Δεξιοι)
 • maximosΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 02:09
  Για 37+1 χρόνια η Ελλάδα είχε παραδοθεί στους σκοταδιστές, στους τραμπούκους, στους λυμεώνες της αριστεράς. Η Αριστερά είναι αυτή που καταβρόχθισε τον πλούτο της χώρας. Αριστερά είναι αυτή που μετέτρεψε τα Πανεπιστήμια σε χωματερές ελπίδων. Αριστερά είναι αυτή που διαστρέβλωσε και άλλαξε με αργουελικό τρόπο τις έννοιες των λέξεων; “λαμογία” = ανακατανομή του πλούτου, “ανυπακοή” = αντίσταση, “κατάληψης” = διαμαρτυρία, “ξυλοδαρμός των αντιπάλων”= δημοκρατική έκφραση.

  Η εκτραχηλισμένη Αριστερά πορνομανιακά κατέστρεψε κάθε έκφραση δημιουργίας, επέβαλε στην Ελλάδα μία άνευ προηγουμένου απολυταρχία. Εξευτέλισε κάθε έννοια λόγου, έργου και πράξης. στο όνομα της “δημοκρατίας που επανήλθεν στην κοιτίδα της”. Αντικατέστησε το πνεύμα με συνθηματολογία της δεκάρας. Και είναι, ίσως, η πρώτη φορά που για 36+1 χρόνια στην ιστορία της λεγόμενης “δημοκρατίας” η Αριστερά με τον μανδύα του προοδευτισμού και του εκσυγχρονισμού συσσώρευσε τόσα σκουπίδια. Το αποτέλεσμα αυτής της προοδευτικής και εκσυγχρονιστική επέλασης ήταν η δημιουργία πραγματικού αισθητικού, ηθικού και πολιτικού χάους, ο θρίαμβος της ασυνειδησίας και της ασυδοσίας, και ο βαρύτατος τραυματισμός της πολιτικής αισθητικής των υποταγμένων Ελλήνων χωρίς κανένα αντιστάθμισμα

  Τώρα όμως η προοδευτική και εκσυγχρονιστή Αριστερά προκαλεί ένα ασυγκράτητο χασμουρητό, η δε κανθαριδίνη της Αριστεράς ενδιαφέρει μόνο τους ανώριμους και τους ανίκανους, το λούμπεν (τσογλαναρία στην μαρξιστική) του Ψυχικού, της Πολιτείας, της Εκάλης που βαρέθηκε το αποστειρωμένο περιβάλλον των ιδιωτικών σχολείων και τις βουτιές στην πισίνα και κατεβαίνει στα Εξάρχεια να ρίξει καμιά μολότοφ ή συγκεκριμένα ποσά βίας για να γεμίσει την άδεια του ζωή.

  Η Αριστερά έκαψε την Ελλάδα τον Δεκέμβρη του 2008. Μία βόλτα στις εφημερίδες του τότε, ας είναι καλά το Διαδίκτυο, θα μας δείξει όλο το μυστικιστικό μίσος που κρύβει μέσα της η Αριστερά, αυτό το συνονθύλευμα ελαττωματικών όντων, κατά των Ελλήνων.
  Καλή η προσπάθεια Πάσχο μου. αλλά θα μείνει προσπάθεια. Οι Έλληνες κατάλαβαν και τα καλλίτερα έρχονται......Αν δεν φας στο πετσί σου το χειρότερο δεν θα μπορέσεις ποτέ να εκτιμήσεις το καλλίτερο . Η Αριστερά κατέστρεψε, έφαγε, διαγούμισε, λεηλάτησε. Έφτασε το τέλος της.
  Είναι γεγονός, ότι στον κόσμο αυτό, τα αριστεροειδή δεν επιτυγχάνουν ποτέ. Συσσωρεύουν τις νίλες και τις αποτυχίες τα μίση και τις ταπεινώσεις και τα κάνουν μια μάζα εσωστρεφή για να εκραγούν σε «κοινωνικές διεργασίες» που συνοδεύονται από τα ουρλιάγματα πόνου, τους λόξιγκες αγωνίας των θυμάτων τους και τα χάχανα των μπόγηδων («Μεγάλος» Δεκέμβρης), με συνιστώσα την καταστροφική μανία (κάψιμο Πολυτεχνείου, καταστροφές σχολείων - οχι των ιδιωτικών-κάψιμο βιβλιοπωλείων, Δεκέμβρης 2008). Μισούν την Ελλάδα που δεν τους επιτρέπει παρά ταπεινώσεις και θέσεις δευτερεύουσες και αισθάνονται την σχεδόν φυσική ανάγκη να κατασκευάσουν μίαν άλλη στην διάσταση και στα μέτρα του μίσους τους και των επιδιώξεών τους. Το ιδεώδες τους άλλωστε δεν είναι ποτέ στο παρόν (αντιληπτό σαν επικαιρότης αυτού που προϋπήρξε) αλλά σε ένα ουτοπιστικό μέλλον που θα «τραγουδά».

  Το «εμπρός» των αριστερών όπως το υπερπέραν των μεταφυσικών, είναι πάντα αντιληπτό ως επανάληψη ενός «χρυσού αιώνα» ανύπαρκτου, τον οποίον η σειρά των ιστορικών γεγονότων κατέστρεψε. Ο σοσιαλιστικός παράδεισος επρόκειτο να επαναλάβει την αρχική Εδέμ, το κράτος χωρίς τάξεις, να ξαναφτιάξει την αρχέγονη κοινοκτημοσύνη, κλπ. Ετσι εκφράζεται η ιεραποστολή των ανικάνων της αριστεράς σήμερα, αυτή η πνευματική έκλυση ελαττωματικών όντων, που δεν έχουν παρά έναν «άλλο κόσμο» για να εκδικηθούν αυτόν εδώ!

  Οι αριστεροί του τότε ήτανε τραγικοί και φρικτοί. Τα αριστεροειδή του σήμερα είναι φρικτά και φαιδρά. Ονειρεύονται μια κοινωνία, της οποίας όλοι οι δρόμοι θα είναι ανήφορος και στην οποία θα πάρουν την εκδίκηση τους. Γιατί το παρελθόν τους είναι βουβό. Όλοι αυτοί οι αρρωστημένοι ελπίζουν ενστικτωδώς στη οργάνωση «αγέλης». Ο λόγος είναι αυτονόητος. Ο αριστερός πιστεύει ότι προσθέτοντας τις αδυναμίες θα μπορέσει να δημιουργήσει μία δύναμη. Ελπίζει να δημιουργήσει μια μονάδα προσθέτοντας συνεχώς μηδενικά. Είναι το ανθρωποειδές του όχι, του ιδεοληπτικού «ενάντια και κόντρα». Είναι το ανθρωποειδές της αμφισβήτησης, της μνησικακίας, του διχασμού και του παιγνιδιού των κομμάτων. Είναι το ανθρωποειδές που τα υποσυνείδητα συμπλέγματα μειονεξίας το αναγκάζουν να χαράσσει γραμμές υπεροχής καλλιεργώντας των φιλιστινισμό των μαζών, οδηγώντας τις πλάνες των όχλων και ακολουθώντας την αλήθεια της ιστορίας. Ένας εμετός ύπαρξης δηλαδή, τυφλωμένο, κολλημένο ανθρωπόμορφο ζώο, επικίνδυνο, χωρίς οίκτο και έλεος μήτε για τον εαυτό του μήτε για τους άλλους γύρω. Το συναντάμε κάθε μέρα, στην γειτονιά, στο σχολειό, στη δουλειά, στα bar, στις διακοπές. Είναι ο εκπρόσωπος ενός λούμπεν που η χαρά της ζωής και της δημιουργίας του είναι βάρος, στόματα σφιγμένα, γεμάτα μίσος και απόγνωση. Ακαλαίσθητο από φυσικού του, ακόμη και κάτω από το Armani παραμένει ο ψυχισμός του μογγόλου.

  Μπορούμε να παρομοιάσουμε το αριστεροειδές με το αιλουροειδές, που τραυματίζει αντί να σκοτώσει. Είναι η άρνηση που ακολουθεί και συνοδεύει κάθε θέση, το ανάποδο σε κάθε ορθό, το όχι που απαντά σε κάθε ναι. Διαβάστε τα αποξέσματα εντέρων που ο κάθε κιτρινιάρης αριστερός, αριστερίζων, ή επαμφοτερίζων ξερνάει καθημερινά στα ΜΜΕ(εξαπάτησης) και προσπαθήστε να βρείτε έστω ένα ΝΑΙ, έστω και μια Θέση. Πολύ αμφιβάλω.

  Το όχι του αριστερού είναι αλληλένδετο με το ναι, όπως το παράσιτο με τον οργανισμό σε βάρος του οποίου ζει. Υπάρχει στα ανθρωποειδή του «όχι» (τον κομουνιστή που ρίχνει ανάθεμα στον κόσμο, τον αμφισβητία που καταριέται την κοινωνία, τους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, τους νεσταλινικούς του ΚΚΕ+Κανέλη, τα πρακτορίδια και τους πράκτορες του Νεοταξισμού μια κτυπητή αντίθεση μεταξύ της υπερικανότητας να καταστρέφουν και της απολύτου ανικανότητας να δημιουργήσουν. Μ΄αυτό το νόημα είναι που οι όποιες επιτυχίες του ανθρωποειδούς του όχι μεταβάλλονται όλες σε αποτυχίες, που σκοτώνεται σφάζοντας, που εξαφανίζεται εξαφανίζοντας. Γιατί δεν υπάρχει παρά σαν αντίθεση. Η θέση τού είναι μοιραία και το αναπόφευκτο τέλος του η χωματερή της Ιστορίας.μαχιμοσ
 • chrisΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 02:07
  Σε 2 μήνες θα γινουμε χειρότερα απο Βουλγαρία αν συνεχίσουν να κυβερνάνε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ:
  1) 250-300 ευρω θα πεσει ο μισθος και οι συνταξεις (στον ιδιωτικο και στον δημοσιο τομεα). Η Ευρωπη φωναζει για νεες μειωσεις μισθων και απολυσεις στο δημοσιο.
  2) Ολες οι μικρο-μεσαιες επιχειρησεις θα κλεισουν. Ηδη εχουν κλεισει οι μισες.
  3) 50% θα φτασει η ανεργια.
  4) 80% του λαου θα ζει κατω απ το όριο φτωχιας...
  5) 1 εκατομυριο Ελληνες θα ειναι αστεγοι (δεν θα μπορουν να πληρωσουν τα δανεια και θα τους παρουν οι τραπεζες τα ακινητα) και θα ζουν απ τα συσσίτια... Ηδη 500.000 ζουν απ τα συσσίτια.
  6) Αυξηση φορων και μεγαλη ακρίβεια στην αγορα και σε ολα τα προιόντα...
  7) Θα ξεπερασει τα 2, 00 ευρω η βενζινη, 1, 80 το πετρελαιο κινησης και 1, 40 το πετρελαιο θερμανσης.
  8) Θα ξεπουλησουν τον ορυκτο, πραγωγικο και φυσικο πλουτο της χωρας στους ξενους.
  9) 2 εκατομυρια θα φτασουν οι λαθρομεταναστες και καθε χρονο θα αυξανονται επικυνδηνα...
  10) καθε μερα εχουμε αυτοκτονίες (ειμαστε δευτερη χωρα στον κοσμο σε αυτοκτονιες), δολοφονειες, ληστείες και αυξηση πορνειας και βιασμων...
  11) Ηδη ειμαστε 5η χωρα σε φτώχια σε ολη την Ευρωπη...σε λιγους μηνες θα ειμαστε πρωτοι..
  12) Τα χρέη της χωρας θα συνεχίσουν να αυξανονται οσο συνεχίζουμε να παιρνουμε δανεια με τεραστια παράνομα επιτόκια εως 7%. Δεν πληρωνονται μισθοι και συνταξεις αλλα το 95% των χρηματων απ τα δανεια πηγαινει για την πληρωμή παλαιών τοκογλυφικών χρεωλυσίων.

  Μας το φωνάζουν καθε μερα έλληνες και ξενοι οικονομολόγοι οτι η μόνη λύση ειναι να βγουμε απο Ε.Ε. και απο ευρω..
  Οταν γίνουν εκλόγες μαυρίστε την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα παραρτήματα τους, δηλαδη Καρατζαφερη, Μπακογιαννη και Κουβελη...
 • Πλιόσκας ΑθανάσιοςΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 02:07
  Κωνσταντίνος Τετάρτη 22:40... Τα συγχαρητήρια μου μέσα απ' την ψυχη μου!
 • αποστόληςΠέμπτη 26 Απριλίου 2012, 01:56
  με τόσα σχόλια δεν έχω παρά να θεωρήσω επιτυχημένο το άρθρο σας...και όσοι αντιδρούν είναι γιατί τους τρόμαξε ο εαυτός τους στον καθρέφτη
 • σκαντζόχοιροςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 23:28
  @ kostas
  Τους είδα τους χιμπατζήδες. Ούτε για τσίρκο δεν κάνουν. Τα γνωστά βλακόμουτρα.
 • ΑλεξανδροςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 23:24
  Γιατι αγωνια το συστημα τοσο πολυ για την ΧΑ;Μετα απο 37 χρονια ληστειας του ελληνικου λαου τι τους πειραζει να μπουν στη βουλη15-20 βουλευτες της ΧΑ;Δεν μας πειθετε! στο κατω κατω θα δοκιμασουμε και αυτους.Να δουμε αν θα κλεψουν αν θα ριμαξουν τα ταμεια, αν συμφωνουν να κανουν οι τουρκοι βολτες στο Σουνιο, αν θα χειροκρωτουν τον Τομσεν, ....Δεν ζηταω πλλα απο την ΧΑ μονο να ξεβρωμισει την χώρα.Αν δεν τα καταφερουν δεν τους ξαναψιφηζω , τοσο απλα.
 • Georgios AnthopoulosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 23:21
  Ό, τι και να γράφουμε, η Χρυσή Αυγή θα μπει στην Βουλή. Το αν θα στεριώσει, μεταλλαχτεί, ή μείνει ως έχει, θα φανεί σύντομα. Η άνοδος των ακροδεξιών στην Ελλάδα δεν προκαλεί έκπληξη. Διαδοχικές κυβερνήσεις αγνόησαν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού, η Αριστερά σε όλες τις εκφάνσεις της δεν πήρε ουσιαστική θέση στην λαθρομεταναστευση, στην εγκληματικότητα και στην εξαθλίωση του πληθυσμού. Να γιατί η άκρα δεξιά εμφανίζεται στο προσκήνιο. Διότι σε αυτά τα θέματα έχει θέσεις ξεκάθαρες που προς το παρόν, εκπροσωπούν πολλούς συνανθρώπους μας.
 • polutexnitisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 23:16
  Στις 18-11-73 στο ύψος του αγάλματος Κ.Παλαμά επί της Ακαδημίας, ξαπλωσα στο οδόστρωμα να σταματήσω ένα τανκς που κατέβαινε ανάποδα.Πέρασε από πάνω μου χωρίς να με συνθλιψει.Σήμερα με αυτά που βιώνωι και αυτά που βλέπω ναρχονται, καλυτερα να με είχε λιωσει το τανκς της χούντας Ιωάννη.
 • nikΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 23:14
  Αγαπητέ κ. Αθανάσιε, η ύπαρξη της "ακροαριστεράς", κατ' εσέ, κατά τον 20ό αιώνα υπήρξε καθοριστική στο να δουλεύεις 8ωρο την ημέρα, 5ήμερο την εβδομάδα, στοιχειώδη (σε συνθήκες καπιταλισμού) υγειονομική και ασφαλιστική περίθαλψη, ενώ ο φασισμός και η δεξιά (προ του 74'), μόνο πείνες, εξορίες, κακουχίες, ξενιτιά... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!
 • LCKΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 23:12
  @ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  Α εσυ εισαι λοιπον ο τυπος της διπλανης πορτας που δεν έχει ποτέ βρεθεί στα δικαστήρια, δεν έχει ενοχλήσει ποτέ συνάνθρωπό του, έλληνα είτε λαθρομετανάστη, δεν είναι κουρεμένος “γουλί”, δεν κάνει body-bulding αλλα ΨΗΦΙΖΕΙ ακριβως τετοιους τυπους;

  Μαλλον ισως επειδη δεν εισαι ολα αυτα αλλα πολυ θα ηθελες να εισαι.....
 • θεσσαλονικηΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 23:05
  ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟΣ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΡΟΥ COPYRIGHT!
 • ΕλεναΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 23:04
  Όχι μόνο που ήταν κρυμμένοι αλλα μάλλον δεν ξέρουν τι να ψηφίσουν πια και λένε εμ αυτοι μιλανε για πατριδα και οικογένεια και θρησκεια οποτε αυτους θα ψηφίσουμε έτσι απο πείσμα!!Να κάνω μια ερώτηση τόσα χρόνια που η ΧΑ εκανε ότι έκανε, συνεργαζοταν με την αστυνομία η οποία την έκρυβε όταν γινόταν χαμός τότε στο κέντρο προς τον Ιουνη για οποιον θυμάται και όχι μόνο τότε αλλα αυτο είναι πιο πρόσφατο, εσεις δεν την βρίζατε και λέγατε μμμ είναι εθνικιστες και νεοναζί.ΜΜΜ να θυμηθώ, τότε με τον χαιρετισμό του Μιχαλολιάκου ποσοι απο εσας σίγουρα δεν θα τον βρίσατε έστω και απο μέσα σας;; Tώρα ξαφνικα τι πάθατε και την θεωρείτε Αγία Παραταξη!! Πληση εγκεφάλου λέγεται αυτο.. που σε συνδιασμο με την πλήρη αγανάκτηση και απεχθεια δεν φέρνουν καλα αποτελέσματα, το έχει αποδείξει άλλωστε και η ιστορία!!
  Οσο για εσας που μιλάτε για τα νέα παιδια που δεν έζησαν την δικτατορια! Ζουν τώρα για να δουν όλους αυτους που εδιωξαν τον Παπαδόπουλο, αυτους που ψήφιζαν τόσα χρονια Νεα Δημοκρατία και Πασοκ, που τότε εκεινοι ήταν οι αριστεροι τωρα να αποζητουν κατι χειρότερο απο αυτον.Αλλωστε την έζησαν οι γονείς μας που παρόλο που καποια απο αυτους δεν ήταν αριστεροι πέρασαν τα χειρότερα τότε. Οι παππουδες μας έζησαν την κατοχη, ήταν στην αντίσταση!! Μπορέσαμε μέσα απο διηγήσεις να τα ζήσουμε με τον δικό μας τροπο!!
  Γι αυτο και λυπούμαι ιδιαίτερα με ολη την παρακάτω συζήτηση!!Δεν έχει να κάνει με ταμπελες η όχι, φυσικά και εχοντας δημορατία όλοι είναι ευπρόσδεκτοι... το πρόβλημα όμως είναι να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοι που ψηφίζουμε, Και δυστυχως στην περιπτωση των Χρυσών Αυγων δεν είναι και το καλυτερο παραδειγμα ανθρώπων. Μαλλον το αντίθετο!!!!
  Με εκτίμηση παντα!!
 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:57
  ΣΤΑΘΗ, με τέτοια αδυναμία κατανόησης του πολιτικού γίγνεσθαι, είστε ηττημένοι πριν την μάχη, όπως οι σύντροφοί σας την δεκαετία του 30. Όταν ο Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία, οι κομμουνιστές πανηγύρισαν περισσότερο από τους ναζιστές. Διότι σύμφωνα με την μαρξιστική ανάλυση, εφόσον ο ναζισμός ήταν ο παροξυσμός του καπιταλισμού κλπ, κλπ, σε έξη μήνες η εξέγερση των εργατών και του λαού θα έριχνε την εξουσία στην αγκαλιά τους. Σε έξη μήνες, ο ναζισμός είχε λύσει το κοινωνικό πρόβλημα στην Γερμανία, οι κομμουνιστές είχαν γίνει ναζιστές και το κομμουνιστικό κόμμα είχε μείνει δίχως οπαδούς. Ο δε ηγέτης του κόμματος Τόλγκλερ κατάντησε κειμενογράφος ναζιστικών προκηρύξεων κατά την εποχή του γαλλογερμανικού μετώπου.

  Θα σχολιάσω δύο μόνο αναφορές που καταχώρησα πρόχειρα στη μνήμη μου. Ένας φέρελπις νεολαίος της καθεστωτικής ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη, έγραψε ένα άρθρο περί ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο οποίο διατείνονταν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (λόγω λαθρομεταναστών) είναι ένα μονοθεματικό κόμμα, αλλά ταυτόχρονα ναζιστικό. Την συνέκρινε δε με την…ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ. Αλλ’ ώ άφρων νεανία αν είναι μονοθεματικό πως μπορεί να είναι και ναζιστικό κι αν είναι ναζιστικό τι σχέση έχει με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ; Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς την ποιότητα πολιτικής σκέψης των αντιπάλων μας.

  Ένα δεύτερο άρθρο, περί της θέσης των γυναικών στο κίνημά μας, ανέγνωσα σε μια παιδαριώδη κομμουνιστική ιστοσελίδα με τίτλο “Ξεκίνημα”. Εκεί ο “αρθρογράφος” μεταξύ άλλων σημείωνε ως έγκλημα καθοσιώσεως τον αντιφεμινισμό, αλλά κυρίως την άρνηση των αμβλώσεων, που “περιορίζουν την ατομική ελευθερία της γυναίκας” και το δικαίωμα “αυτοδιάθεσης” της, εκθέτουν δε σε κίνδυνο την ζωή της λόγω του παράνομου καθεστώτος που ισχύει σήμερα. Δεν θα μπώ στην ουσία της “επιχειρηματολογίας”, διότι το κείμενο είναι εντελώς παιδαριώδες γραμμένο από ανώριμο έφηβο. Αποτελεί όμως,

  Τροφή προς σκέψη για αστοιχείωτους μαρξιστές και δημοκράτες: Η φύση ορίζει ότι το έμβρυο στην μήτρα είναι άνθρωπος. Όλοι άλλωστε έχουμε δεί το συγκλονιστικό βίντεο “σιωπηλή κραυγή”, που δείχνει την απέλπιδα προσπάθεια ενός εμβρύου να αποφύγει την αναρρόφηση της άμβλωσης και να κρατηθεί στην ζωή. Αν λοιπόν η φύση ορίζει ότι το έμβρυο είναι άνθρωπος, από πού αντλεί το δικαίωμα η πολιτική ορθότητα της δημοκρατίας, που ορίζει ότι ΔΕΝ είναι άνθρωπος, ώστε να μπορεί να το σφαγιάζει ανελέητα στην μήτρα; Κι αν η ελληνική κοινωνία δολοφονεί 200.000 τέκνα της τον χρόνο, για ποιο λόγο πρέπει να σεβαστεί 2.000.000 λαθρομετανάστες;

  Αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το “τελευταίο καταφύγιο της αστικής τάξης και του συστήματος” τότε γιατί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα από άκρου εις άκρον ορθώνεται λυσσαλέα ενάντιά της; Η απάντηση είναι απλή. Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το τελευταίο καταφύγιο του λαού και της πατρίδος.

  Τι είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Είναι λαϊκό πατριωτικό κίνημα. Αν ο ορισμός δεν σας αρέσει, δώστε όποιο χαρακτηρισμό θέλετε, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αγωνιά για τους χαρακτηρισμούς σας: Είναι ό, τι αποφασίσετε. Μόνο για ένα αγωνιά: Για τον λαό και την πατρίδα.

  Ο γράφων, όπως και η συντριπτική πλειονότητα των στελεχών, μελών και φίλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος. Δεν έχει πιάσει όπλο ή μαχαίρι ποτέ στην ζωή του πέραν της στρατιωτικής του θητείας, δεν έχει ποτέ βρεθεί στα δικαστήρια, δεν έχει ενοχλήσει ποτέ συνάνθρωπό του, έλληνα είτε λαθρομετανάστη. Δεν είναι κουρεμένος “γουλί”, δεν κάνει body-bulding, είναι σκληρά εργαζόμενος σε δυσχερείς συνθήκες για να συντηρήσει την οικογένειά του.

  Είναι δηλαδή ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Μοναδικό όπλο η πέννα του και η προκατάληψη εναντίον των προκαταλήψεων.

  Τι διαφέρει από τους άλλους; Ό, τι θέτει ερωτήματα που οι άλλοι αρνούνται ή δεν ενδιαφέρονται να θέσουν. Αν μετά τα παραπάνω οι μαρξιστές και δημοκράτες υβριστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είμαστε μια “ναζιστική συμμορία εγκληματιών”, τότε είναι αληθώς άξιοι του ιστορικού τους πεπρωμένου.
 • panosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:40
  γιατι δεν ποσταρατε το προηγουμενο σχολιο μου; Δεν σας αρεσε αυτα που εγραψα; μα δεν εγραψα κατι που να προσβαλω; αυτη ειναι η δημοκρατία σας; αν εβριζα ομως την Χ.Α. αμεσως θα το ειχατε αναρτησει...
 • LCKΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:37
  @ IOANNIS
  Ιστορια να διαβασεις εσυ για τον Παπαδοπουλο. Εγω δεν χρειασζεται να τη διαβασω γιατι την εζησα καταλαβες ρε ραδικι;
 • ΧριστίναΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:36
  είναι φανερό από τα σχόλια ότι πολλοί δεν γνωρίζουν τι είναι φασισμός. Και ελπίζω να μη χρειαστεί να μάθουμε ... εμείς που τον γνωρίσαμε μόνο από την ιστορία. Τελικά έχει κάνει μεγάλη ζημιά η προώθηση της ιδέας του "ωχ αδερφισμού" και του "όλοι ίδιοι είναι". Αν δεν γνωρίζετε ούτε τη νεώτερη ιστορία της χώρας μας, ας μη μιλάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε κανένα βιβλίο και να αρχίσετε να σκέπτεστε σε τι κόσμο αξίζει να ζούμε.
 • christinaΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:33
  Ναι οι χρυσαυγιτες ειναι νεοναζι και φασιστες (αν δεν το πιστευετε μπειτε στο site τους και διαβαστε προσεχτικα). Εχουμε ομως δημοκρατια, ετσι λεμε τουλαχιστον αρα εχουν δικαιωμα να θετουν υποψηφιοτητα και καποιοι να θελουν να τους ψηφισουν...Απο κει και περα ομως εχω αρχισει να εκνευριζομαι πολυ με την αποψη οτι οι αριστεροι ειναι "οι δημοκρατες" και οι αλλοι οχι...Δεν εχω μπει ποτε κατω απο κομματικες ταμπελες θεωρω οτι ειμαι προδευτικη και δημοκρατης, δεν ειμαι ρατσιστρια και προσπαθω καθε μερα να ειμαι καλος ανθρωπος. Οσο συνεχιζετε να βαζετε ταμπελες κλπ, τοσο θα υπαρχουν ανθρωποι που ακομα και απο αντιδραση θα στρεφονται στα ακρα...Α και κατι τελευταιο δεν ειμαστε προβατα, δεν χρειαζομαστε τσοπανηδες ουτε μαντροσκυλα, και οποιος καταλαβε καταλαβε
 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:31
  Λόγια ...Λόγια κύριε Στάθη και ουσία μηδέν ..μια άκρως ξύλινη γλώσσα και εσύ και δεν απαντάς στο βασικό ερώτημα .. Ποιος εκκολάπτει επιτέλους το ΑΥΓΌ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΎ.Δεν ξέρετε ότι τα κάθε είδους ερπετά αναπτύσσονται εκεί που υπάρχει σαπίλα;και σε τελική ανάλυση δεν φταίνε τα ερπετά αλλά αυτοί που δημιουργήσατε την σαπίλα.Λοιπόν κοιτάξτε γύρω σας και αφήστε τις βαθυστόχαστες τάχα μου αναλύσεις (λέγετε μου μπούρδες) με τις οποίες βγάζετε το ψωμί σας ..και καλά κάνετε
 • vaso1Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:28
  ποσο λενε τα γκαλοπ για χ.αυγη???καλα, με αυτα που διαβαζω εχω παθει σοκ!!!!βλεπω 9% να παιρνει.ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
 • δημητρηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:23
  κι ομως κυριε σταθη!!! το ..περιφημο αβγο του φιδιου (κατα την αποψη σας) το επωασε εδω και χρονια και ο δικος σας πολιτικος χωρος (μεταξυ αλλων)...και τωρα πια νομιζω οτι ειναι αργα να...εξορκισετε την...ευθυνη μεσα απο κειμενα και σχολια!! ο ....εχθρος (????) προ των πυλων!!!
 • kostasΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:16
  Είναι πραγματικά λυπηρό που άνθρωποι μη φασίστες, απλά εξαπατημένοι κοπαδίτες των δύο κομμάτων εξουσίας προφανώς, στρέφονται απο το θυμό τους σε μισάνθρωπα όντα, ρατσιστές και ψυχασθενείς όπως είναι οι νεοχαζοί Χρυσαυγίτες. Δυστυχώς το ρητό του Χέγκελ πως το μόνο που διδάσκει η ιστορία είναι πως ο άνθρωπος δεν διδάσκεται απο αυτή, επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά.
  Το μόνο που θά ήθελα να πώ σε ανθρώπους μη δηλητηριασμένους από το μίσος και τον φασισμό που όμως σκέφτονται να ψηφίσουν τα χρυσά αυγά, είναι να ενημερωθούν λίγο περισσότερο για το ποιοί είναι αυτοί οι άνθρωποι.

  Παραθέτω λινκ από video του πυρήνα των νεοχαζοι της Χ.Α Χανίων
  http://www.youtube.com/watch?v=jsK001Ty_JU
 • LCKΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:08
  @ Ι.Κ.

  Μαθαν πως γ...ε πλακωσανε και οι γυφτοι....
  Ισα ρε που θα μας πεις οτι φταιει η αριστερα για την ανοδο των φασισταριων της Χ.Α.

  ΥΓ συγνωμη γιαλε αλλα δεν αντεξα τη μποχα αλλο....εσκασα.
 • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:08
  ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 41 ΕΤΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΦΟΒΟΣ ΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΑ. ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. " Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ 2012"
 • ΑΝΑΠΟΔΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:05
  ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" του ΚΚΕ
  EXEI ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ........ ΟΛΟΙ "δημοκρατες" που καινε
  και φασιστες ολοι οι αλλοι

  http://makeleio.gr/index.php?option=com_content& view=article&id=1071:--qq------&catid=4:2012-02-11 -12-49-59&Itemid=2
 • ΔήμοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:04
  Αποφάσισα να απαντήσω σε ορισμένα από τα σχόλια, στην πορεία όμως ανακάλυψα Στάθη ότι με το άρθρο σου είχες ήδη απαντήσει πριν αρχίσουν να μιλούν και δεν χρειάζεται να επαναλάβω τα ίδια. Οι φασίστες θα αποκαλυφθούν, όσοι έχουν παρασυρθεί θα καταλάβουν (ελπίζω όχι αργά) το λάθος τους.
 • ΚάβειροςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 22:04
  Σταθάκο γράψε κάτι και για τους Φασίστες της Αριστεράς.
  Να γράφεις για όλους τους Φασιστές.
 • KostasΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:50
  Apo ta grafomena ton xrisaugiton fenete kseka8ara oti i ili8iotita einai to proto proson po prepei na exei enas xrisaugitis
 • Μονέδας ΠαναγιώτηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:48
  απλά συγχαρητήρια, εξαιρετική τοποθέτηση.
 • ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:46
  ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ?ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ????Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ???
 • ΑθανασιοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:44
  Χρυση Αυγη δεν ψηφιζω αλλα οπως το πατε μαλλον εκει θα το ριξω απο αντιδραση.
  Γιατι δηλαδη ενα ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ στη βουλη ειναι φυσιολογικο και ενα ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ αποτελει κινδυνο?
  Μηπως θα χαλασουν οι ισορροπίες σας?
  Κ Σταθη με ολο το θαρος απο τη στιγμη που πολιτευεστε, για μενα πλεον δεν αποτελειται αντικειμενικη αποψη ωστε να διαβασω τα αρθρα σας.
 • ΓιώργοςανεργοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:43
  Αγαπητέ Στάθη
  Καλοπροαίρετα θα σου πω ότι αντιφάσκεις . Η αντίφαση προέρχεται απ το γεγονός ότι ενώ αναγνωρίζεις ότι η καλύτερη αντίδραση ενάντια στο φασισμό και στο ναζισμό (τουλάχιστον στην Ελλάδα και την Ευρώπη) είναι ακριβώς η έκθεσή του στο δημόσιο φως επιμένεις να αποτρέπεις κάποιους να τους επιλέξουν για ψήφο . Δεν λέω ότι έχεις άδικο . Τα επιχειρήματά σου και σωστά και ιστορικά θεμελιωμένα είναι αλλά παραβλέπουν το γεγονός ότι κι άλλες φορές Δούρειοι Ίπποι του φασισμού έχουν εκπροσωπηθεί στη Βουλή (και ακόμα εκπροσωπούνται μερικοί) και ακριβώς αυτή τους η εκπροσώπηση και το βήμα που απέκτησαν τους εκμηδένισε. Αυτό φαντάζομαι ότι εννοείς στον τίτλο σου . Έπειτα αυτοί που θα τους ψηφίσουν που όντως δεν είναι ούτε ναζιστές ούτε φασίστες είναι σίγουρο ότι αδυνατούν να μετακινηθούν αριστερότερα της Νέας Δημοκρατίας ούτε καν έως τον Καμμένο . Με δεδομένο ότι τόσο η αποχή όσο και η άκυρη/λευκή ψήφος των διαμαρτυρόμενων απέναντι στο Μνημόνιο δεξιών ψηφοφόρων (μόνη εναλλακτική αν δεν ψηφιστεί η Χ.Α ) οδηγεί στην ενίσχυση του δικομματισμού εγώ προσωπικά δεν θέλω να τους αφαιρέσω την πιθανότητα.
  Παραδείγματα σχετικά είναι η αλήστου (μαύρης ) μνήμης ΕΠΕΝ και ό προσφάτως ανανήψας (απ το ναζισμό-φασισμό-χρυσαυγιτισμό) ΛΑΟΣ . Ο οποίος παρόλες τις κωλοτούμπες (ισως γι αυτές) του αρχηγού του καταρρέει .
  Αφήστε τους να φωτιστούν λοιπόν ...Το άπλετο Ελληνικό φως της Δημοκρατίας θα τους εξαφανίσει !
 • IOANNISIOANNINAΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:43
  KYΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΚΕ, ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ..Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ, ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...
  ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ..ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  http://olympia.gr/2012/04/25/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5 %CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%81%C E%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82/
 • ANTZYΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:43
  Δυστυχως σε καιρους χαλεπους εκκολαπτεται το αυγο του φιδιου και βρισκει ευηκοα ωτα σε ατομα που εχουν περιθωριοποιηθει, πολλες φορες χωρις να φταινε οι ιδιοι. Αλλωστε οι σωβινιστικες ηλιθιοτητες δεν χρειαζονται ουτε σκεψη ουτε προβληματισμο, ειναι ευπεπτες και συνθηματολογουν πανευκολα. Η πατριδολαγνεια υποκαθιστα τελεια ολα τα κενα και τις ελλειψεις που εχουν αυτοι οι ανθρωποι γι αυτο ειναι τοσο επικινδυνη.
  Και μην ξεχνουν οι Χρυσαυγιτες οτι αν πηγαιναν μεταναστες στην Ευρωπη θα ηταν στοχος των skinheads που θαυμαζουν. Μαυροκεφαλους μας αποκαλουν ολους εμας των Νοτιοευρωπαιους και συχνα πυκνα καινε ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα που διαμενουν μεταναστες μεταξυ αυτων και Ελληνες. Μην ξεχνιομαστε γιατι δυστυχως ηρθε ο καιρος που πολλα δικα μας παιδια θα φυγουν για εξω.
 • ΧΡΗΣΤΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:32
  μιλας για σημαια εσυ???ενας αριστερος??ξερεις τα χρωματα της Ελληνικης σημαιας??η ξερεις μονο το σφυροδρεπανο και τις καθε λογης σημαιες ασιατικων-αφρικανικων κρατων.καλα τα παραμυθια σου αλλα δεν μιλας σε χαζους!!Η χρυση αυγη εχει ψηλα την Ελληνικη σημαια και οσο δεν θελει αφρικανους φονιαδες στην Ελλαδα αλλο τοσο δεν θελει και Γερμανους κατακτητες.Αλλα το παιχνιδακι της προπαγανδας καλα κρατει.Εξομοιωνεις φασιστες με εθνικιστες για να δημιουργησεις εντυπωσεις και κινδυνολογεις ασυστολα.
 • ΧΡΗΣΤΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:27
  ψηφο στην αριστερα!!ωραια η προπαγανδα κατα των εθνικιστων αλλα δεν απευθυνεσαι μονο σε επαγγελματιες αριστερους και φιλανθρωπους.Η λατρευτη αριστερα ποσες πορειες εκανε για Κυπρο - Β Ηπειρο??μαλλον δεν προλαβαινε γιατι εκανε για παλαιστινη-συρια.ποσους ανθρωπους εχουν δολοφονησει αριστερων πεποιθησεων τρομοκρατες η κουκουλοφοροι??αρκετους με τελευταιους τα θυματα της μαρφιν.ποσες σημαιες εχουν καψει, ποσες φορες τον αγνωστο στρατιωτη??ποσο πολεμανε την ορθοδοξια και καθετι Ελληνικο?ο φασισμος ειναι δικο σας προνομιο που προσπαθειτε να μας πεισετε για τις ΄΄σωστες΄΄ αποψεις με μολοτοφ..αριστεροι με δεξια τσεπη...
 • ΣπυροςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:25
  Επειδή πιστεύω ότι ο λαός ούτε τον φασισμό υποστήριζε ποτέ ούτε τον Ναζισμό τουλάχιστον στην συντριπτική του πλειοψηφία που πιστεύω ότι αγγίζει το 99% και για να να σταματήσει όλος αυτός ο ντόρος που γίνεται σχετικά με την Χρυσή Αυγή μήπως θα ήταν καλύτερο να της δοθεί βήμα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έτσι ώστε ο κόσμος να μάθει πλήρως όλη την αλήθεια (όπως μας κάνουν πλύση εγκεφάλου με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο και ξέρουμε μέχρι και πότε πάνε για κατούρημα) και να σταματήσει εδώ όλο το πράγμα ή μήπως φοβούνται κάτι γιατί άν είναι όπως έτσι τα λένε για τη Χρυσή Αυγή δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.Εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με αυτό και δεν ξέρω και πολλά πράγματα σχετικά με την ιδεολογία τους ούτε και με ενδιαφέρει αλλά πολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία από τους δήθεν Δημοκράτες που έχουν οικειοποιηθεί το ρόλο των δήθεν Δημοκρατών και που στην ουσία είναι τα μεγαλύτερα φασιστοειδή και να σταματήσει το πράγμα εδώ.
 • καβαλος νικοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:23
  Φιλε Σταθη ειπες την πιο σωστη κουβεντα. Ο πραγματικος φασισμος κρυβεται πισω απο τις τραπεζες τις οποιες ο ελληνικος λαος φτυνει αιμα καθημερινα στο Μπρικεναου το οποιο του εχουν στησει για να ζει , για να τις χρηματοδοτησει και οι οποιες προτεινουν τωρα με θρασος πολλαπλασιο απο αυτο της χρυσης αυγης, να πληρωνουμε ενοικιο στα σπιτια μας μεχρι να καλυτερεψουν λεει τα πραγματα. Και αντι να τα κανουμε λιμπα ασχολουμαστε με τους εγγονους των σκουληκιων που φορουσαν τις μαυρες κουκουλες και επαιρναν περιουσιες για ενα ντενεκε λαδι.
 • ΠαναγιώτηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:21
  Είναι πάντως εντυπωσιακό πάντως ότι η πλειοψηφία αυτών των ανεγκεφάλων "Ελληναράδων" ( δεν λέω Ελλήνων γιατί είναι ύβρις προς κάθε τι το ελληνικό και τους παππούδες μας που πολέμησαν το φασισμό στα βουν ά της Αλβανίας) δεν ξέρουν καν να γράφουν στα ελληνικά!!!!
 • βασίληςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:14
  Αυτά κάνουν είκοσι χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης.Ξεκίνησε σαν καλτ νούμερο στις εκπομπές των β΄διαλογής καναλιών. Όμως η συστηματική απαξίωση συλλήβδην, όλης της πολιτικής από το σκάνδαλο Κοσκωτά και μετά, αργότερα η ξενοφοβία και η μισαλλοδοξία που δόλια εκπέμπουν τα δελτία ειδήσεων είκοσι χρόνια τώρα με τις "συμμορίες αλλοδαπών που λυμαίνονται τις πόλεις". Η τηλεόραση έφτιαξε εν πολλοίς τον κόσμο που κατοικούμε. Κυρίως μες στα μυαλά των πιο απαίδευτων, δηλαδή των περισσότερο ευάλωτων στην ρατσιστική προπαγάνδα. Όταν ο παπαδάκης έβγαζε τους ηλίθιους του αγίου παντλεήμονα να μας πουν για τον τρομακτικό γολγοθά που περνάνε που έπεσε η αντικειμενική αξία των ακινήτων τους, αυτοί μόνο που δεν κάνανε ναζιστικό χαιρετισμό on camera.Δεν τα έβλεπε αυτά ο τηλεδημοσιογράφος; τι έκανε για να τους νουθετήσει; τίποτε, απλά συνέχισε να τους νταχταρίζει. Τώρα τα ζώα αυτά είναι εχθροί μας και μια πιθανότητα εμφυλίου μέσα στη γενική μας φτώχεια και την ερήμωση δεν θα μου φαινόταν πια καθόλου μακρυνή (και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο Στάθη, το τέρας θα αποκαλύψει το φριχτό του πρόσωπο πολύ σύντομα).Αρκεί αυτή τη φορά να νικήσουν οι Καλοί.
 • kostasΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:14
  όσο συγκρίνετε την χρυσή αυγή με τον χίτλερ και τους ναζί τόσο ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ στην φτώχεια που έχει πλήξει πολύ κόσμο που δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική της βολεμένης αριστεράς τύπου κκε.....που δεν θέλει να αναλάβει ποτέ καμιά ευθύνη..και στρέφονται στην ΧΑ.....συνεχίστε έτσι.....
  πείτε τους ναζί , σατανιστές, δολοφόνους, κλέφτες κλπ κλπ....και θα τρίβουμε τα μάτια μας στις εκλογές γιατί σε αυτούς δεν θα περάσουν τα κόλπα με τα άκυρα και χαλασμένα ψηφοδέλτια....εκεί θα πέσει πολύ ξύλο...
 • tasos apo kritiΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:11
  Μετα και απο το σημερινο σας εμετικο αρθρο καθοτιν δεν σας ειδα να ασχοληστε με την ιδια σοβαροτητα για τους πολιτικους φιλους σας που μας κατακλεβουν και καταδυναστευουν, δυο ψηφοι καρφωτοι στη χρυση αυγη. Μας τελειωσαν οι κραυγες σας και οι λοιδωριες σας. Ο κοσμος πεινα και θα επρεπε να ασχολειστε με το προβλημα αυτο και ττους κλεφτες που τα αρπαξαν. Λογικη και ακρα δεν υπαρχουν πλεον. χρυση αυγη διοτι εσεις μας φορτωνετε και μας πορωνετε. Οσο για την πρωην αγαπημενη μου παραταξη στο διαολο με τον αρχιπροδοτη αρχηγο που θελει να γινει και Πρωθυπουργος.
 • vasilisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:07
  Το κίνημα του φασισμού μελετήθηκε από πολλούς ξένους ερευνητές μεταξύ των οποίων οι πιο γνωστοί είναι ο Ρόμπερτ Πάξτον (Robert Paxton) και ο Εμίλιο Τζεντίλε. Από τους πιο έγκυρους Έλληνες μελετητές του φαινομένου θεωρείται ακόμη ο Νίκος Πουλαντζάς.

  Ταυτισμένος με τη νεωτερικότητα του μεσοπολέμου (βλ. Ε.Τζεντίλε "φασισμός και νεωτερικότητα"), από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο φασισμός είναι στιγματισμένος και πολύ λίγες πολιτικές ομάδες τα τελευταία 60 χρόνια τόλμησαν να ταυτιστούν ανοιχτά μαζί του.

  Σε αντίθεση με άλλες ιδεολογίες, ο φασισμός δεν ανέπτυξε ποτέ πλήρες δόγμα ή πολιτική θεωρία και, κυρίως, δεν γράφτηκαν οποιαδήποτε σημαντικά πολιτικά κείμενα από φασιστική σκοπιά μετά το 1945. Έτσι, σχεδόν όλα τα κείμενα πάνω στο θέμα της φασιστικής ιδεολογίας έχουν γραφτεί από μη φασίστες και αντιφασίστες συγγραφείς, και έτσι είναι συχνά δύσκολο να καθορίσει κανείς τη θέση του φασισμού πάνω σε διάφορα σημαντικά θέματα. Η λέξη "φασίστας" χρησιμοποιείται συνήθως με αρνητική σημασία, συχνά ως μια ετικέτα για επίκριση μιας αντίθετης άποψης, υποδηλώνοντας απολυταρχισμό και αντιδημοκρατική αντίληψη.
 • ΑΝΤΖΥΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 21:05
  Εχει δικιο αυτος που εγραψε τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ. Συμφωνω απολυτως.
  Δυστυχως σε καιρους χαλεπους εκκολαπτεται το αυγο του φιδιου και βρισκει ευηκοα ωτα σε ατομα που εχουν περιθωριοποιηθει, πολλες φορες χωρις να φταινε οι ιδιοι. Αλλωστε οι σωβινιστικες ηλιθιοτητες δεν χρειαζονται ουτε σκεψη ουτε προβληματισμο, ειναι ευπεπτες και συνθηματολογουν πανευκολα. Η πατριδολαγνεια υποκαθιστα τελεια ολα τα κενα και τις ελλειψεις που εχουν αυτοι οι ανθρωποι γι αυτο ειναι τοσο επικινδυνη.
  Και μην ξεχνουν οι Χρυσαυγιτες οτι αν πηγαιναν μεταναστες στην Ευρωπη θα ηταν στοχος των skinheads που θαυμαζουν. Μαυροκεφαλους μας αποκαλουν ολους εμας των Νοτιοευρωπαιους και συχνα πυκνα καινε ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα που διαμενουν μεταναστες μεταξυ αυτων και Ελληνες. Μην ξεχνιομαστε γιατι δυστυχως ηρθε ο καιρος που πολλα δικα μας παιδια θα φυγουν για εξω. Ο φασισμος βυθισε ολη την Ευρωπη στο πενθος και στο θανατο και ειναι ο φασισμος που εξεθρεψε τον Μπρειβικ.
 • vasilisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:58
  Ο κομμουνισμός ως πολιτική έννοια συνήθως σχετίζεται με μια μορφή κοινωνίας επικεντρωμένης σε ένα οικονομικό σύστημα το οποίο θα λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά και αποκεντρωμένα, χωρίς αγορά, κράτος ή διακριτές κοινωνικές τάξεις[1][2][3][4]. Συνήθως η κοινωνία αυτή θεωρείται αχρήματη, υπάρχουν ωστόσο και εναλλακτικές, παραπλήσιες αντιλήψεις οι οποίες διατηρούν την έννοια του χρήματος και μιλούν για ισότητα μισθών (π.χ. στο έργο του Κορνήλιου Καστοριάδη[5]). Σε κάθε περίπτωση στον κομμουνισμό τα μέσα παραγωγής (π.χ. γαίες, εργοστάσια, μεγάλες επιχειρήσεις) αποτελούν κοινωνική / κοινοτική ιδιοκτησία και όχι ατομική, ενώ υφίστανται συλλογική διαχείριση από τους εργαζόμενους με στόχο την κάλυψη των υλικών αναγκών όλων των πολιτών κατά το ρητό «από τον καθένα ανάλογα με τις δυνατότητές του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του». Ως πολιτικός χώρος, στο ευρύτερο πλαίσιο της Αριστεράς, ο κομμουνισμός εκφράζει αυτήν την προσδοκόμενη κοινωνία μέσω ενός σοσιαλιστικού λαϊκού κινήματος το οποίο αντιτίθεται στον καπιταλισμό. Η σύλληψη της κομμουνιστικής κοινωνίας απορρέει από μία κριτική στην ανταλλακτική οικονομία και στην έννοια του κέρδους[6][7], ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έχει περιγραφεί ως οικονομία δώρων[8][9].

  Ως κομμουνιστές, με μία ευρεία έννοια, μπορούν να περιγραφούν όλοι οι μαρξιστές και οι περισσότεροι ελευθεριακοί σοσιαλιστές (π.χ. οι αναρχοκομμουνιστές). Μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917 στη Ρωσία, η οποία οδήγησε στον σχηματισμό της Σοβιετικής Ένωσης, έχει επικρατήσει ο όρος κομμουνισμός να περιγράφει συνήθως τους λενινιστές. Καθώς η μαρξιστική αντίληψη για τον κομμουνισμό προϋποθέτει ένα μεταβατικό στάδιο ύπαρξης κράτους στην υπηρεσία της εργατικής τάξης, το οποίο σύμφωνα με τους λενινιστές υλοποιήθηκε με κάποιον τρόπο στις δικτατορίες του προλεταριάτου του ιστορικού ανατολικού μπλοκ, πολλές φορές ο όρος κομμουνισμός στην καθομιλουμένη αφορά παρόμοια λαϊκοδημοκρατικά καθεστώτα με απολυταρχικές κυβερνήσεις και ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής από το κράτος, αντί για μία κατάσταση αταξικής και ακρατικής κοινωνίας (δείτε και το άρθρο κομμουνιστικό κράτος). Τα εν λόγω καθεστώτα ωστόσο αυτοπροσδιορίζονταν όχι ως κομμουνιστικά αλλά ως σοσιαλιστικά, υπό την έννοια ότι ευρίσκονταν σε μια φάση μετάβασης προς τον κομμουνισμό όπου το κράτος θα αυτοδιαλυόταν.
 • απιΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:53
  Σταθη μη μασας...
 • ο γιαλός είναι στραβόςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:51
  Αυτά, τα γράφει κάποια Αυγή πιό κάτω:

  "Αυγή(πραγματικο όνομα)Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:53.

  Η αλήθεια ειναι μία παιδιά........
  Το πιο καλό σαπούνι το κάνει το κομμούνι......ΤΕΛΟΣ...."

  Τι πληγωμένη ψυχή πρέπει νά έχεις γιά να γράφεις τέτοια πράγματα. Φρίκη. Είναι δυνατόν να μιλάει άνθρωπος γιά σαπούνια και να είναι καλά; Δεν ξέρω πόσο χρόνων είσαι κορίτσι μου, αλλά διαβάζω αυτό που έγραψες κι επειδή είμαι πατέρας, ματώνει η ψυχή μου. Αν κάποιο παιδί μου σκεπτόταν έτσι θα θεωρούσα τον εαυτό μου εντελώς αποτυχημένο. Δεν θα μπορουσα να κοιμηθώ το βράδυ. Δεν ξέρω ποιές είναι οι σχέσεις σου με τους γονείς σου, αλλά πρέπει κάτι να κάνεις. Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια. Αν θέλεις την ανωνυμία σου πάρε κάποια γραμμή ψυχολογικής στήριξης ανώνυμα. Αυτοί ξέρουν και θα σε βοηθήσουν. Βεβαίως και να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή αφού αυτό νομίζεις σωστό γιά όσο το νομίζεις. Αλλά τον εαυτό σου μην τον παραμελήσεις. Σου μιλώ σαν πατέρας. Όλοι έχουμε τις απόψεις μας, κάποιοι από μας παθιάζονται περισσότερο, αλλά τέτοιο πράγμα ξεφεύγει απ' το μέτρο. Τι σου έχουν κάνει κορίτσι μου και ποιός γιά να είσαι τόσο δυστυχισμένη; Με την αγάπη μου στα γράφω αυτά έχω τρία παιδιά, που ευτυχώς, παρά τις δυσκολίες χαμογελάνε και τους ανθρώπους τους αγαπάνε. Κι ούτε θα τους περνούσε απ' το μυαλό να κάνουν σαπούνι τους χρυσαυγίτες. Ευτυχώς. Φρόντισε να έλθουν έτσι τα πράγματα να τους αγαπήσις κι εσύ. Καλή σου νύχτα.
 • μαιρη-φοιτητριαΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:50
  το ξαναλεω και το φωναζω μηπως και ακουσει κανεις:

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ (σαν τον μαυρο κυκνο πχ)

  ο κοσμος πειναει, εχει τραγικα προβληματα, δεν μπορουμε να εχουμε και τους μαχαιροβγαλτες πανω απο το κεφαλι μας.
  ας μαζευτουν υπογραφες, ας γινει κατι, μια προταση στη βουλη, δεν ξερω τι, ωστε να ΚΗΡΥΧΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  επιτελους, καντε κατι κι εμεις θα ακολουθησουμε. δε γινεται να τα περιμενουμε ολα απο τους αναρχικους, οι οποιοι ηρωικα ολα αυτα τα χρονια εχουν παρει στο κυνηγι τους ακροδεξιους φασιστες.
  πρεπει να γινει κατι και απο την επισημη πολιτεια (αν και καταλαβαινω ποσο συμφερει τη χουντα πασοκ/νδ να υπαρχει η χρυση αυγη)
 • nikΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:49
  Εύγε, εύγε και πάλι εύγε, κ. ΣΤΑΘΗ !!!

  Φανταστική ανάλυση του φασισμού και των καθαρμάτων της "Χρυσής Αυγής"

  Το αυγό του φιδιού στην αναμπουμπούλα χαίρεται και εκκολάπτεται!!

  Αλλά το πιο σωστό απ' όλα είναι αυτό που είπες...ότι το παίζουν "αντισυστημικοί", οι πιό ΠΙΣΤΟΙ δούλοι και υπηρέτες του καπιταλισμού, οι μόνιμοι "διασώστες" του, όταν αυτός βρίσκεται σε βαθιά κρίση - Οι φασίστες, οι ναζιστές και λοιποί λούμπεν εργάτες και δειλοί μικροαστοί.

  Και πάλι εύγε!!!
 • ΔημητρηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:47
  Όσο ποιο πολύ λάσπη ρίχνεται μας φτιάχνεται περισσοτερο
 • ΓιάννηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:45
  Κύριε Στάθη σε πίστευα πιό εφυή. Ξαφνικά όλοι σας κατηγορείτε την Χρυσή Αυγή. Δεν είδα όμως κανέναν να έχει το θάρρος να την αντιμετωπίσει δημοκρατικά σε δημόσιο διάλογο. Αφού οι ίδιοι το ζητούν και επιτακτικά. Τι φοβάστε κύριε Στάθη εσύ και όλος ο μεταπολιτευτικός συμφερτός να δώσετε βήμα και στην Χρυσή Αυγή;;; Δηλαδή δυο μέτρα και δύο σταθμά;;; Το να βαράς ένα δεμένο(μεταφορικά) δεν είναι ανδρισμός ούτε δικαιοσύνη.
  Αν θέλεις να είσαι δίκαιος να αναγνωρίσεις και να κατακεραυνώσεις και τον φασισμό που εκπέμεπει η ιδεολογία και η παράταξη που υπηρετείς.
  Μην φοβάσαι την Χρυσή Αυγή αλλά τη μεταπολιτευτική σαπίλα που ξεψυχά σκορπίζοντας την μποχα της την οποία και εσύ διαλέγεις να υπηρετήσεις.

  Συνεχίστε την καλή δουλειά κύριε Στάθη... και θα αναγκαστήτε να αντιμετωπίσετε όλες τις ιδεολογικές φοβίες από το βήμα της βουλής απένατι σε αυτούς που όλοι κατηγορείτε αλλά κανείς δεν δίνει βήμα να απαντήσουν.

  Καληνύχτα κύριε Στάθη...
 • ΓεώργιοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:38
  Μπράβο υποψήφιε του ΣΥΡΙΖΑ. Βγήκε το μεροκάματο και σήμερα. Πέστε μας τι να ψηφίσουμε γιατί είμαστε πρόβατα και δεν έχουμε άποψη!!! Έτσι εκτιμάτε και τους δικούς σας ψηφοφόρους προφανώς...
 • mitsakosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:38
  Ανθέλληνες προδότες είναι οι χρυσαυγίτες.Νοσταλγοι του χιτλερ, γερμανοτσολιάδες και ταγματασφαλιτες.Το '40 όταν οι Ελληνες πολεμουσαν, οι προγονοι τους ήταν χαφιέδες.Για ποια Ελλαδα και ποια ιδανικα μιλανε?Εχουν γεμισει την Καλλιθέα σβάστικες, σπανε προεκλογικα περίπτερα, χτυπάνε ανθρώπους.Ντροπή στον κάθε έλληνα που θα παει να τους ψηφίσει.
 • vasilisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:38
  kurie stathh gia thn aristera kai to koumounismo tha peite kati? to katalavame gia ti X.A. h ola einai kala ekei?
 • ΝίκοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:38
  Και ερωτώ κε Στάθη: Πως έιναι αντισυστημικός ο ΣΥΡΙΖΑ όταν το νυν αφεντικό του είναι ιδιοκτήτης μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας δημοσίων έργων-ο οποίος "άσκησε βέτο" στην ψήφιση στη Βουλή για το γήπεδο του ΠΑΟ επειδή είχε αποκλειστεί η εταιρεία του μπαμπά του;;;; Πως ένας 34χρονος γίνεται ιδιοκτήτης κατσκευαστικής;;;
  Πως γίνεται ο τέως πρόεδρός σας να είναι ο πλουσιότερος Έλληνας πολιτικός και η οικγένειά του να διαχειρίζεται την εκκλησιαστική περιουσία της Παναγίας της Τήνου;;;; Σιγά, μη σας χυθεί η Dom Perignon από την πολλή επαναστατατικότητα, σύντροφε....
 • ΛακηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:24
  Σιγα τα αυγα, μεχρι τωρα ειχαμε θιασωτες του σταλιν, ενα απο τα ιδια αμα μπει η ΧΑ μεσα.
 • ΕΛΕΝΗΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:22
  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
  Δυστυχώς Στάθη μας, υπάρχουν και τέτοιοι "έλληνες"!
  Οι γέροι που δεν έχουν μνήμη και τα αποβράσματα της κοινωνίας! Οι κοινοί εγκληματίες! Αυτοί δεν σκέφτονται! Δεν είναι ικανοί να σκεφτούν!
 • Κωνσταντίνος Μ.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:19
  Και όμως φίλε Στάθη...Όπως έγραψε ένας άλλος κύριος/α νωρίτερα, από τη στιγμή που υπάρχει νεοναζιστική οργάνωση στο Ισραήλ όλα να τα περιμένουμε στην Ελλάδα της Κρίσης των πάντων...
 • ΝικόλαςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:16
  Όσοι πιστεύετε ότι η μη εμφάνιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση είναι συνομωσία των υποτιθέμενων "φασιστοαριστερών" είστε ανόητοι. Αν τον ακούσετε να μιλάει, τότε δεν πρόκειται να τον ψηφίσετε ποτέ (εκτός αν είστε νεοναζί τύπου Μπρέιβικ). Ο τύπος είναι ένας φανατικός και ηλίθιος κήρυκας του μίσους. Η μη εμφάνισή του σε τηλεοπτικά πάνελ τον ευνοεί, δίνοντάς του μάλιστα και μια "αύρα" μυστηρίου, την οποία άλλωστε οι Χρυσαυγίτες συντηρούν με επιμέλεια.
  Ένα τελευταίο σχόλιο. Πως γίνεται οι υποτιθέμενοι εθνομηδενιστές αριστεροί να γράφουν πάντα καθαρά, ι σωστά και ορθογραφημένα ελληνικά ενώ οι δήθεν εθνικιστές της Χρυσής Αυγής γράφουν ακατανόητα και ανορθόγραφα δεν το έχω καταλάβει. Ίσως η δήθεν εθνικοφροσύνη τους είναι απλώς η μάσκα με την οποία επιδιώκουν να κρύψουν την άγνοια τους για την ελληνική γλώσσα, τον ελληνικό πολιτισμό και τις πραγματικές αξίες της πατρίδας μας. Κατηγορούν το Στάθη ότι δεν είναι πατριώτης, ενώ εδώ και χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι πολύ περισσότερο από πολλούς άλλους που εκστομίζουν μεγάλα λόγια. Η βλακεία φαίνεται ότι είναι ανίκητη.
 • ΜΑΙΡΗ Δ.Κ.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:16
  Αγαπητέ Στάθη, όταν σε διαβάζω πολλές φορές αισθάνομαι οτι οι δικές μου σκόρπιες σκέψεις, με τρόπο παράξενο, μπήκαν σε τάξη λες και "πέρασα " απο σεμινάριο! Διάβασα προσέκτικα τα σχόλια και πραγματικά χαίρομαι απο το αποτέλεσμα που πέτυχες σήμερα , φανέρωσες τις δύο πτυχές αυτών των δυο κατηγοριιών οπαδών της Χ.Α. Τους "διανοούμενους" και τους αδαείς. Ακόμα χαίρομαι που ειναι αρκετοί που εννοούν οτι η πάλη είναι ταξική. Ας καταλάβουν λοιπόν οι υγιείς συμπολίτες οτι το σύστημα εκμεταλεύεται την χ.α. για να χειραγωγήσει την ψήφο μας! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ και όχι η ΕΡΓΑΣΙΑ που έγραφαν στα ναζιστικα στρατόπεδα! @zhukov συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
 • ΑΝΤΖΥΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:14
  Εχει δικιο αυτος που εγραψε τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ. Συμφωνω απολυτως.
  Δυστυχως σε καιρους χαλεπους εκκολαπτεται το αυγο του φιδιου και βρισκει ευηκοα ωτα σε ατομα που εχουν περιθωριοποιηθει, πολλες φορες χωρις να φταινε οι ιδιοι. Αλλωστε οι σωβινιστικες ηλιθιοτητες δεν χρειαζονται ουτε σκεψη ουτε προβληματισμο, ειναι ευπεπτες και συνθηματολογουν πανευκολα. Η πατριδολαγνεια υποκαθιστα τελεια ολα τα κενα και τις ελλειψεις που εχουν αυτοι οι ανθρωποι γι αυτο ειναι τοσο επικινδυνη.
  Και μην ξεχνουν οι Χρυσαυγιτες οτι αν πηγαιναν μεταναστες στην Ευρωπη θα ηταν στοχος των skinheads που θαυμαζουν. Μαυροκεφαλους μας αποκαλουν ολους εμας των Νοτιοευρωπαιους και συχνα πυκνα καινε ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα που διαμενουν μεταναστες μεταξυ αυτων και Ελληνες. Μην ξεχνιομαστε γιατι δυστυχως ηρθε ο καιρος που πολλα δικα μας παιδια θα φυγουν για εξω.
 • Lapis LazuliΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:12
  @ Στάθης

  Καλά...μην φαντάζεσαι ότι είσαι και ο σταυροφόρος της κάθαρσης ενάντια στον "φασισμό"...και ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΟΥΤΕ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ, ΟΥΤΕ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ KAI ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ...ακριβώς επειδή θα ψηφίσουν ένα κόμμα "των άκρων" για το οποίο έχουν ακούσει τόσα αρνητικά το έχουν ψάξει πάρα μα πάρα πολύ καλά σε διαβεβαιώ...τώρα αν δεν συμφωνεί η επιλογή τους με τη δική σου τι να κάνουμε...δεν μπορούν όλοι να συμφωνούν με όλους...Εσύ απλά συνέχιζε να υβρίζεις τον κόσμο που θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή και να είσαι απολύτως βέβαιος ότι θα επιτύχεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις...αλλά από την ανάποδη...να στέλνεις περισσότερο κόσμο στη Χρυσή Αυγή...
 • αναστασιαΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:07
  Μη μασάς κε Στάθη Σ. είναι πολύ απλό, αυτοί που σήμερα εμφανίζονται Χρυσαυγήτες, είναι οι γνωστοί άγνωστοι βολεμένοι ψηφοφόροι των 2 μεγάλων κομμάτων που εκβιάζουν με την ψήφο τους. Δεν έχουν καμία ιδεολογία μόνο προσωπικό συμφέρον... Και νομίζουν τώρα ότι επειδή τους χρησιμοποιούν τα 2 μεγ. κομματα για αντιπερισπασμό έχουν και ρεύμα... Μή χέσω χαχαχα!
 • Σωστός..!!Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 20:01
  Μπραβο κύριε Σταθη..!!
  επιτέλους να ακουστούν και φωνές της λογικής
  γιατι στις δυσκολες στιγμες όλων των κοινωνιών
  (οπως είναι και αυτη που περναει η δικιά μας)
  βρίσκει έδαφος το μισος και ο σκοταδισμός.

  Οι Ελληνες είναι είναι άνθρωποι με ποιότητα για να επιτρεψουν
  κάτι τέτοιο.
 • anastasia απο ΚρήτηΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:59
  "ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ" ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ...
 • ΧΑΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:57
  ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΔΕΞΙΟΤΣΕΠΙΤΗ ΣΤΑΘΗ, ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ "ΙΟΥ", ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ "ΕΚΤΙΜΗΣΗ" ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
 • ΣΤΑΘΗΣ Σ.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:54
  Πρέπει να ομολογήσω ότι έως τώρα, 6 και 5 το απόγευμα, που διαβάζω όσα από τα σχόλια έχουν γράψει στη στήλη Χρυσαυγίτες αλλά και πολίτες που προτίθενται να τους ψηφίσουν, έχει σφιχτεί το στομάχι μου.
  Οχι για τις ύβρεις ή τις συκοφαντίες, αυτές δεν με αγγίζουν. Ούτε καν η «παιδαριώδης σκέψη», να ανάγεται δηλαδή η απολογητική υπέρ του εθνικισμού στα εγκλήματα του Στάλιν κι αλλά συναφή φληναφήματα.
  Αυτό που μου έχει σφίξει το στομάχι είναι η απογοήτευση. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν Ελληνες πολίτες που πιστεύουν ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι αντισυστημική, ενώ ο φασισμός είναι μέσα στην ίδια την ψυχή του συστήματος.
  Η «μαύρη καρδιά» του καπιταλιστικού συστήματος κι ενίοτε η «μαύρη χειρ», όταν τη χρειασθεί, είναι ο φασισμός, ο ναζισμός, ο εθνικισμός.
  Ως φαίνεται, τώρα στην Ελλάδα το καπιταλιστικό σύστημα χρειάζεται τη Χρυσή Αυγή για να εκτονώσει εκεί, ανώδυνα, την αντισυστημική ψήφο.
  Χρειάζεται από τη «μαύρη χείρα» ένα χέρι βοήθειας. Σήμερα. Αύριο, αν χρειασθεί, θα χρησιμοποιήσει αυτήν τη μαύρη χείρα για να ανοίγει κεφάλια στους δρόμους.
  Επιμένω λοιπόν! Ενημερωθείτε τι είναι η Χρυσή Αυγή. Αν και όσοι την ψηφίσετε θα ενημερωθείτε αναγκαστικώς, διότι το φίδι που θα βγει στο φως θα δαγκώσει και σας.
  Δεν είναι προς θάνατον όμως. Ψήφος είναι, δεν είναι γάμος. Οταν δείτε τι είδους φαρμάκι θα ποτίσει με το δήγμα του τη δημοκρατία (και τις δικές σας ελπίδες) αυτή η έχιδνα, δεν θα την ξαναψηφίσετε.
  Αυτή είναι η δύναμη της δημοκρατίας. Η επιλογή. Αυτό που θέλει να καταργήσει ο φασισμός
  Η δεύτερη σκέψη, η δεύτερη ευκαιρία....
  Με κάθε τιμή
  Στάθης Σ.
 • vasilisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:48
  o koymounismos kyrie stathh einai fasismos? mila kai giauto
 • 10%Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:44
  φασιστες ειναι αυτοι που τοσο καιρο δεν ινουν βημα στη χρυση αυγη να πει τισ θεσεις της..
  φασιστες ειναι αυτοι που εκαψαν την αθηνα το δεκεμβρη του.. αλεξη
  φασιστες ειναι αυτοι που λενε τουσ αλλουσ φασιστες..
  αν ο πατριωτησ ειναι ασιστας ναι ειμαι κ εγω φασιστας κ οταν ψυφηζα πασοκ τι καταλαβα??
 • γιαννηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:43
  Να φροντιζες οταν ειχαι αρχιση να διμιουργιτε το προβλιμα στον αγιο παντελεημονα και στης αλλες περιοχες να το ειχατε λιση για να μην τους βλεπεις στο κινοβουλιο, οτι εσπιρες θερισες.
  θα τημορηθητε με 4% για την ωρα και αν δεν αλλαξιετε μιαλα θα φροντισουμε εμις που δεν ανικουμε στην χριση αυγη να το διπλασιαση στης επομενες εκλογες.
  απο οτι λενε ειναι εθνικηστες και οχι φασιστες, τωτα αν εση θεορις τον μεαντρο ναζιστηκο σημβολο τοτε μαλον φτεοη ο δασκαλος και η γονης που δεν σου εμαθαν να ξεχοριζεις τον ακιλοτο σταβρο απο τον μεαντρο.
  ο χερετισμος που τον θεορης ναζιστηκο δεν φτεη κανεις αλλο εκτος απο εσενα που δεν ερεβμισες την ιστορια, μιας και ο χερετισμος σε αντιθεση με τον μεαντρο δεν θα τον βρης στα σκολικα βιβλια. ηταν ο χερετισμος προς τους θεους ετσι σικοναν το χερη οταν τραγουδουσαν πεανες.
  αλλα βλεπει η εκκλισια φροντισε αυτα να τα εξαφανιση και η πολητικη το εκμεταλεβονται οπως τους βολεβη.
  και κατι σημαντικο για να κατελαβετε ποση χαμιλη νοημοσηνει εχετε οταν λετε διαγραφει χρεους και σας λενε πως μπορητε να το κανετε τοτες να απαντατε ναι γιατι οταν λεει ο οικοδομος στον οινομολογο οτι δεν γινετε ετσι τυθετε πλεον θεμα διμοκρατια.
 • nikΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:41
  χρυση αυγη οσεσ μπετονιερεσ λασπη κ να ριξετε δεν αλλαζει τιποτα..
  σαν τη λουκα γινατε οι αριστεροι
  η χρυσαυγιτες ειναι χιτλεραδεσ
  ειναι νεοναζι
  εχουν σημα τη βαστιγα
  σφαζουτν τουσ μεταναστες
  δερνουν τουσ αριστερουσ
  θα χερετουν στη βουλη με ναζιστικο χαιρτετισμο
  ζωα....
  ο ψηνακησ κ ο ρυοβασ φορανε φουστες
  ....κατινες αριστεροι σασ ειδαμε τοσα χρονια τι κανατε
 • ΕλεναΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:30
  Δεν πιστευω αυτα που διαβάζω...!! Όντως οπως λέει ο Νικος η Χρυση Αυγή είναι ένα νεοναζιστικο κόμμα! Είναι ίσως ενα απο τα πιο νεοναζιστικά κομματα της Ευρώπης, με συνεργασίες με αλλα φασιστικα και νεοναζιστικά κομματα όπως αυτο της Ιταλίας και της Γερμανίας. Μην ξενάμε αλλωστε οτι ο Μπρειβικ ο μακελάρης νεοναζιστής της Νορβηγίας είχε αναφέρει την Χρυση Αυγη στο Μανιφέστο του.
  Ειναι ξέκαθαρο οτι είναι ενα χιτλερικο κόμμα! Μπορεί να το το βρειτε και να διαπιστώσετε σε ότι και αν ψάξετε.. περιοδικα δικάτους, παλαιοτερες ανακοινώσεις τους, παλιέ ομιλίες τους.Ξέρω πως έιναι δικαιολογημένη η οργη ολου του κοσμου. Και εγω είμαι οργισμένη και θυμωμενη! Αλλα η εκλογές θέλουν σκέψη και σύναιση και όχι απλα δειχνουμε την οργη μας. Καμια χώρα που ψήφισε με βαση την οργη ψηφίζοντας ίσως νεοναζιστικα και ακροδεξια κόμματα δεν πήγε μπροστα! Η Ολλανδια αυτη τη στιγμη παίρνει μέτρα λιτότητας ας πούμε!! Μην σας ξεγελούν οι πατριωτικές κορωνες! Ειναι ένα κόμμα που δεν έχει καν πρόγραμμα για το αύριο παρα μόνο πως θα διώξει τους μετανάστες- οι οποιοι θα κανουν καταναγκαστικα εργα, έτσι γραφουν στο προγραμμα τους- και θα καθαρίσει την κοινωνία. Οι περισσοτεροι υποψήφιοι της είναι οπαδοι και χουλιγκανοι, εγκληματιες, που κυκλοφορουν με μαχαίρια και συδηρογροθιες! Τι ειναι αυτα τα πραγματα αυτους θέλετε να πιστεύουν τα παιδιά σας;;
  Ειτε θέλετε είτε δεν το θέλετε ζούμε σε μία παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, η οποια ειναι πολυπολιτισμική και δέχεται τις διαφορες μεταξύ όλων των ανθρώπων! Καμία χώρα δεν είναι καθαρη, με τον τρόπο που τα ασπονδυλα της Χρυσής Αυγης θέλουν την Ελλάδα! Δηλαδή τι να λένε οι Βρετανοι;Γι αυτο καλα θα κάνετε και το λέω με όλο τον σεβασμο και την εκτιμηση που έχω, να σκεφτεστε και λιγο , να διαβάζετε!!
  Εγω όυτε σημαίες καιω όπως είπε καποιος πιο κάτω, ούτε ξέρω ποιος σκότωσε τους ανθρώπουσ στην Μαρφιν! Αλλα θα μπορουσα πολύ εύκολα να πω ότι Χρυσαυγιτες το έκαναν ή το παρακρατος στο οποιο ανήκει η Χρυση Αυγη και πολλα άλλα ακραια στοιχεια. Θα μπορουσα να βγάλω αυτο το συμπέρασμα απο την συμπεριφορα που έχει δείξει η συγκεκριμένη παραταξη όχι μονο απεναντι σε μεταναστες αλλα και απεναντι και σε Ελληνες που μπορει να έχουν διαφορετική πιο διεθνιστικη άποψη. Εχω υπάρξει θεατής της εγκληματικότητας αυτης της παραταξης σε εκλογες στο πανεπιστήμιο και όχι μόνο εγω και πολλοι άλλοι φοιτητες με πιο φιλελευθερες ή αριστερες αποψεις. Και γ αυτο δεν μπορω να πιστέψω πως θα επιτρέψετε σε εγκληματίες σχεδον να μπουν στην Βουλη! Γιατι δεν νομίζω το ΚΚΕ η ο Συριζα να έχουν κανενα υποψήφιο που να έχει κατηγορηθει για διπλη δολοφονία;;;Μιλάω για τα αριστερα κόμματα που είναι στην Βουλή και όχι τα άκρα αριστερα, αντιεξουσιαστικά και εξωκοινοβουλευτικά.
  Γι αυτους που λένε ότι φοβομαστε την Χρυση Αυγη! Και φυσιά την φοβομαστε, έγω και πολλοι άλλοι τουλάχιστον! Γιατι δεν τρέφει καμια αγαπη και εκτίμηση για κανέναν!Γιατι νομίζει πως το προβλημα είναι μετανάστης και τίποτε άλλο! Γιατι ξέρει να λύνει τισ διαφορεςμονο με μαχαίρια και ξύλο! Γιατι έχει σαν βασική αρχή την εναντίωση στον φοέέυθερισμο! Και για πολλα πολλα άλλα!Και φυσικά δεν είναι μόνο εθνικιστικό κόμμα ουτε φυσικα ειναι και ξέχωρη απο το σύστημα! Μην σας ξεγελα!
 • SpyrosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:26
  Μισο λεπτο ρε παιδια μισο λεπτο!Με αυτη την ατελειωτη συνωμοσια γυρω
  απο το μνημονιο με ολη αυτη τη ψευτια που κυριαρχει δεν εισαι σιγουρος
  ουτε για τη μανα που σε γεννησε!Οταν βλεπεις το κκε να σφυριζει αδιαφορα αυτη τη κρισιμη στιγμη για το εθνος οταν βλεπεις ενα καμμενο που οσο πατριωτης να το παιζει εχει πισω του τη μιση νδ και 50ρηδες φθαρμενους πολιτικους δυστυχως τις περισσοτερες πιθανοτητες να σε βγαλει απο το μνημονιο τις εχει η χρυση αυγη και λεω δυστηχως γιατι αυτη μπορει να μας οδηγησει και σε πολεμο...Α και αν μπει στη βουλη δεν βγαινει...αυτοι δεν ειναι κολοτουμπες...!Και κατι αλλο για τους αριστερους και οχι μονο.Για να το ονομασετε αυτο που ζειτε
  φασισμο περιμενετε να δειτε τανκς στο δρομο??Φασισμο ζειτε κυριοι
  απλα δεν σας σας στο λενε στη τηλροραση!Τουλαχιστον ο Παπαδοπουλος
  σας στο ειπε τοτε!Με τον παπαδοπουλο δεν σας αρεσε ε?Δεν θελατε να πινετε καφε με τανκς στο δρομο.

  Γεια και χαρα σας
 • ΚΩΣΤΑΣ ΤΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:26
  ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ??????
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?????????
 • EYAGGELOS MAKKASΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:24
  ΩΠΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΣΤΑΘΗ.ΖΩΡΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!ΒΓΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ''ΝΑΖΙ''.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΗΤΕΣ!!!!!ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΡΟΖ ΠΟΠΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!
 • xhimiΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:19
  Καλά, αδερφέ Στάθη!
  Οι ακροαριστρεροί που ειναι οεο?
  Οι πορτα των κλευτων των κοματων που η προιν εφιμεριδα σας, ηιμνούσε πρεπει να χτιπιθει βαρια εστο και απο ναζί, προτμο να μου δοσουν μια βρισια η μπουνια, παρά να με κέλεβουν και κοραιδεουν ολη την χρονιά!
  Η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΙΤΣΑ.
 • ΠετρούποληΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:16
  Η Χρυσή Αυγή είναι ένα εγκληματικό γκρουπ ανεγκέφαλων που θα μπει στη βουλή και το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να προκαλέσει και να κάνει τα πραγματικά σημερινά άκρα "ΠΑΣΟΚ - ΝΔ" να το παίζουν ΚΚΕ-ΜΛ μετατοπίζοντας σε κάποιο βαθμό το διάλογο από την ταμπακέρα σε ρετρό φρικαλέα θέματα. Κακό κάνει κυρίως στην Αριστερά που είναι ο βασικός πόλος αντιπαράθεσης με τη Νέα Πασοκρατία που θα προκύψει και μετά τις εκλογές και θα βρει απέναντι τα παιδιά της Εύας Μπράουν. Καραγκιόζηδες είχε η βουλή, ήταν ανάγκη να έχει και μασκαράδες; Στην Ελλάδα δεν έχει εμπεδωθεί ο διαφωτισμός ακόμα, η φύση του ναζισμού θα είχε εμπεδωθεί; Αν το αποτέλεσμα των εκλογών είναι κυβέρνηση ΝΔ ή/και ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή στη βουλή η χώρα αυτή είναι άξια της τύχης της...οριστικά αυτή τη φορά.
 • ΟργισμενοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:07
  Βαρέθηκα τα κόμματά σας και τη σωτηρία που υπόσχεστε τόσα χρόνια.
  Βαρέθηκα τον ξύλινο λόγο σας λες και μιλάτε σε φιλοσοφικές λέσχες ενώ ο κόσμος δεν έχει μέλλον.
  Βαρέθηκα να ακούω τα ίδια θα και θα σε κάθε εκλογές.
  Βαρέθηκα να σας βλέπω να τσακώνεστε δήθεν μεταξύ σας για να βγει η μέρα και το μεροκάματο στη βουλή.

  Και αντί να ενωθείτε μερικοί σοβαροί άνθρωποι να πάμε αυτή τη χώρα και το λαό μπροστά, το μόνο που σας ενώνει τώρα είναι να μην μπει η χρυσή αυγή στη βουλή και σας χαλάσει το θεατράκι που έχετε στήσει.

  Για να το πολεμάνε όλα τα πολιτικά λαμόγια, αυτό και μόνο αξίζει τη δική μου ψήφο.
 • NIK THE GREEKΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 19:05
  Όλα τελικά είναι θέμα παιδείας και ιστορικής μνήμης και τα δύο αυτά πολεμήθηκαν μετά την μεταπολίτευση, ειδικά απο το αριστερόφατσο πασοκ και τους συνοδοιπόρους του(πάσης μορφής αριστερολάγνα έκφραση-μέσα και συ Στάθη σε παραπέμπω στα παληά σου κείμενα) με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε μορφή ιστορικής μνήμης και ζημιάς απο τον ναζισμό και τους συνεργάτες του.
  Τα νέα παιδιά δεν γνωρίζουν, ειναι λάτρεις του απλού κλικ στο πληκτρολόγιο και επιρεάζονται άμεσα από τις απίστευτες μπούρδες του διαδικτύου, με αποτέλεσμα πανεύκολα να πέφτουν στην παγίδα της πιό αισχρής προπαγάνδας που γέννησε ποτέ η σκατομυαλιά του ναζισμού και του mein kampf.
 • ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:57
  Νομίζω ότι αυτό το παραμυθάκι με τον Γλέζο και την σημαία που κατέβασε από την Ακρόπολη , κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει!!! Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι 10-11 η ώρα το βράδυ, όταν με την δύση του ηλίου όλες οι σημαίες υποστέλλονται, πήγε ο Γλέζος και την κατέβασε; Μα ήταν ήδη κατεβασμένη η Γερμανική σημαία εκείνη την ώρα και εννοείται ότι δεν ήταν επάνω στον ιστό!!! Και δήθεν το μεγαλύτερο μέρος της το πετάξανε σε μία τρύπα κάτω από τα βράχια ενώ τα κομμάτια που πήρανε μαζί τους, τα έκαψαν οι μαμάδες τους για να μην τους βρουν οι γερμανοί!!! Οπότε, αποδεικτικά στοιχεία για το ψέμα τους δεν υπάρχουν!!!
  Πώς τρώει όλο αυτό το παραμύθι αυτός ο ηλίθιος λαός τόσα χρόνια; Όπως ακριβώς το τρώει και σε όλη την μεταπολίτευση με ΠΑΣΟΚ - ΝΔ!!! Ο ίδιος λαός είναι!!!
  Όσον αφορά στην Χρυσή Αυγή, ψάχνοντας γι' αυτήν την οργάνωση τον τελευταίο καιρό, πράγματι διεπίστωσα ότι η ηγεσία της (Ν. Μιχαλολιάκος), στα πρώτα του πολιτικά βήματα, ασχολήθηκε με την συγγραφή ποιημάτων και κειμένων που εξυμνούσαν τον εωσφόρο. Αυτά τα εξέδιδε και σε βιβλία αλλά και στο περιοδικό " Χρυσή Αυγή". Όπως επίσης, και ύμνους προς τον Χίτλερ και τους συνεργάτες του. Αργότερα, άρχισε να το γυρνάει δήθεν προς τον χριστιανισμό προκειμένου να τραβήξει αθώους έλληνες πατριώτες χριστιανούς.
  Στην κεντρική του επιτροπή όμως καθώς και ως υποψήφιο βουλευτή της Α' Αθηνών έχει κάποιον Γιώργο Γερμενή, ο οπόίος παλαιότερα ανήκε στο συγκρότημα NAER MATARON το οποίο προωθούσε στην μουσική αγορά σατανιστικά τραγούδια (μπορείτε να δείτε τα βίντεο στο youtube.) και να φρίξετε!!!
  Πιστεύω, πως οι περισσότεροι απλοί Χρυσαυγίτες, είναι αγνοί και πιστεύουν στην πατρίδα και την θρησκεία μας. Η ηγεσία τους όμως, τους οδηγεί, χωρίς οι ίδιοι να το αντιλαμβάνονται, σε επικίνδυνες ατραπούς, προκαλώντας μίσος προς τους υπόλοιπους ανθρώπους (μασωνική διδασκαλία). Αν, κάποια στιγμή, αντιληφθούν το παιχνίδι που τους παίζουνε, όχι μόνο θα απογοητευθούν, όπως απογοητεύθηκαν οι οπαδοί άλλων κομμάτων, αλλά θα χάσουν τα λογικά τους πολλοί από αυτούς, γιατί τους φανατίζουν σε τέτοιον βαθμό, που νομίζουν ότι είναι οι μοναδικοί υπερασπιστές της πατρίδας μας! Έτσι, θα διαπιστώσουν ότι αυτοί που τους καθοδηγούν είναι στην πραγματικότητα ανθέλληνες, γιατί Ελλάς σημαίνει Δημοκρατία και Μασωνία σημαίνει Φασισμός - Κομμουνισμός. Ο Χίτλερ και ο Στάλιν ήταν υποχείρια των μασόνων οι οποίοι με τα λεφτά τους τούς καθοδηγούσαν. Άνηκαν δηλαδή στην ίδια οικογένεια! όπως λέμε δηλαδή (Γιωργάκης - Κωστάκης), (Αντωνάκης - Βαγγελάκης) που δήθεν φαγώνονται μεταξύ τους για να παίζουν το παιχνίδι τους, αλλά έχουν τα ίδια αφεντικά. Και ο λαοί από κάτω να τρέχουν για να τους εξυπηρετήσουν! Τόσο έξυπνοι είμαστε όλοι μας! Τόσο έξυπνοι είναι και οι απλοί υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής! Να είστε έτοιμοι για όλα!!!
 • Αυγή(πραγματικο όνομα)Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:53
  Η αλήθεια ειναι μια παιδιά........
  Το πιο καλό σαπούνι το κάνει το κομμούνι......ΤΕΛΟΣ....
 • Παναγιώτης Θ. ΤουμάσηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:47
  Γιατί πολλοί ενοχλούνται με την Χρυσή Αυγή; Η πεμπτουσία της Δημοκρατίας είναι να δεχόμαστε ΟΛΕΣ τις απόψεις και πολιτικές θέσεις. Υπάρχει άγιος στη θρησκεία σας που συνέφαγε με τον δολοφόνο της αδερφής του... Τι θα πει, "είναι εγκληματίες"; Αδέρφια μας είναι. Ντροπή να κάνετε έτσι! Αυτό τους δυναμώνει. Αν συνεχίσετε, θα τους ψηφίσω κι εγώ. Ξηγηθήκαμε;

  Και, σε τελική ανάλυση, αν διεκδικείτε το αλάθητο, αποδείξτε μου παρακαλώ ότι ένας οποιοσδήποτε τρελός δεν είναι πιο ευτυχισμένος από τον γνωστικό. Κι αν τα ζώα δεν είναι πιο λογικά απ' τους ανθρώπους. Ζείτε μέσα σ' ένα πλαίσιο καμωμένο από εσάς. Φιλοσοφικά, το πλαίσιό σας αυτό, κλυδωνίζεται...
 • EllinasΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:43
  Στάθη,
  Μια ερώτηση.τι σχέση εχει ο Χίτλερ και η πορεία του, η κατοχή στην Ελλάδα, τα γεγονότα που ανέφερες με το κόμμα της Χρυσής Αυγής...?Ειλικρινά!
  Έχουμε Απρίλιο του 2012...Έλεος!
  Ερώτηση 2ρη στις απόψεις που εκφράστηκαν ενάντια.Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ απαγορεύουν και φιμώμουν τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ απ ολα τα ΜΜΕ και οχι μονο?πως γίνεται αυτο ρε παιδιά..?

  Υ.Γ. Κύριοι, η Χ.Α ειναι ηδη στο κοινοβούλιο.Άδικα βγάζετε χολή..
 • VKΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:41
  Ενα φαντασμα τριγυριζει την Ελλαδα.
  Το φαντασμα του Εθνικοσοσιαλισμου.
  Ολες οι δυναμεις μιας παλιας Ελλαδας ενωθηκαν σε ιερη συγχορδια για να το αντιμετωπισουν. Οι κομμουνιστες και οι δημοκρατες, οι δημοσιογραφοι και οι καλλιτεχνες, η πολιτικη ελιτ και οι ηθικολογοι οπαδοι των ευκολων συμπερασματων.

  Σταθη εισαι φιλος μας. Τιμιος, πρωτοτυπος, με βαθια γνωση της ιστοριας, ποιητικος. Ενας αριστερος δημοσιογραφος.

  Εμεις δεν εχουμε τιποτα εναντιον σου. Δεν ειμαστε πλουσιοι. Δεν ειμαστε βαλτοι. Δεν ειμαστε δολοφονοι. Ειμαστε αναγνωστες σου.

  Τι αναγκη εχεις απο μαρτυρες για το λαθος που κανεις ?
  Κοιταξε το πληθος των σχολιων.
  Κοιταξε το παθος σου εναντιον μας.
  Αν ειμαστε αυτοι που λες τοτε γιατι ταραζεσαι ? Θα εξαφανιστουμε σαν μια φαρσα. Εξαλλου ειμαστε χαμηλου επιπεδου. Θα μας σβησετε μ ενα σας φυσημα. Εσεις οι συγγραφεις. Οι ποιητες. Οι επιστημονες.

  Οψομεθα εις Φιλιππους.
 • ΑντώνηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:32
  Προβληματίζομαι τι να ψηφίσω.Εάν η Αριστερά γινόταν ενιαία.Τότε υπήρχε λύση.Τώρα μια είναι η επιλογή.Αντιμνημονιακή και εκτος των κομμάτων της σημερινής Βουλής.
 • ακηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:28
  για αυτο η ελλαδα εφτασε εδω σημερα γιατι οι περισσοτεροι απο σας που μιλατε για χρυση αυγη ειστε τελειως αβουλα οντα μια ζωη ψηφιζατε μια πασοκ μια νδ και τωρα θελετε να τους εκδικηθειτε και τους δυο εκει φτανει το μυαλο σας τοση νημοσυνη εχετε χρυσα αυγα εχετε στο κεφαλι σας αντε γεια σας ζωα
 • pikos12Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:27
  ειναι δυνατον ενας αριστερος να συμβουλευει δεξιους τι να μην ψηφησουν

  περισσοτερο βοηθαει τη χρυση αυγη παρα την αποδυναμονη

  λυπαμαι σταθη αλλα το κειμενο σου απευθημεται σε αριστερους και οχι σε ολους
 • ΣτρατοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:27
  πω πω τετειο χαμο δεν τον περιμενα......μπραβο!! Δεν σας προβληματιζει οτι χωρις τηλεοπτικη παρουσια, χωρις ραδιοφωνικη παρουσια, με τετοιο βρισιμο απο τους φασιστοαριστεριστες (φασιστας κατα τον κ. Μπαμπινιωτη ειναι αυτος που σου επιβαλλει με το ζορι τη θεληση του) εχει η Χρυση Αυγη 5, 5%?? που να ειχε και τηλεοπτικο μεριδιο? πανω απο 10%. Αυτο και μονο πρεπει να σας βαλει σε σκεψεις.... και οπως ειπε και ο Γερος του Μορια: τσεκουρι και φωτια σε οσους σκυψουν το κεφαλι!! και ναι οντως 15 Χρυσαυγιτες βουλευτες ειναι προβλημα.....χαχαχχαχαχαχαα!!!!
 • IOANNISΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:27
  TI LES RE THEOFILE KAI ESEIS PSEYTO KOULTOURIARHDES OTI EMEIS POU THA PSHFISOUME XRYSH AYGH EIMASTE AGRAMMATOI DEN KSEREIS TI SOU GINETAI
  TON AEIMNHSTO GEORGIO PAPADOPOULO KANEIS DEN PREPEI NA TON PIANEI STO STOMA TOU
  OI PRODOTES HTAN ALLOI KAI OXI O GEORGIOS MATHETAI LIGO ISTORIA KAI STAMATHSTE NA THN PARAPOIEITAI SYNEXEIA
 • Γελοίοι του ΣΥΡΙΖΑΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:23
  ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

  11.Σταυρόπουλος Στάθης (σκιτσογράφος - σχολιαστής)

  Σκέτο νούμερο.
  Διεθνιστής λαθρόλαγνος.
  Νταβατζής των λαθρομεταναστών και επαγγελματίας αντιρατσιστής.
  Νεοναζί είναι οι συγκυβερνώντες των Γερμανών (νδ-πασοκ) ανόητε.
  Την Γερμανική κατοχή δεν την έφερε η Χρυσή Αυγή αλλά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.
  Εκτός από νεοναζί είναι ανθρωποφάγοι, λυκάνθρωποι και Νεφελίμ.
  Ο Τσίπρας είναι η Λίλιθ Λαμασθού και ο ανταρσυα ο Βελιάλ
  Πολύ Λιακόπουλο διαβάζετε καραγκιόζηδες του ΣΥΡΙΖΑ.
 • vasilisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:23
  http://youtu.be/MIkAsBla-KA deite pagkalo mixalioliako prententeri kai pleyri milane gia ethikismo ....polu endiaferon
 • MAKISDAΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:17
  θα ψηφισω με οργη!θα ψηφισω χρυση αυγη!
 • Πετρος ΦεγγαραςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:16
  "Με τη βοηθεια του Θεου θα τα καταφερουμε" ειπε σημερα ο κ. Σαμαρας.
  Ειναι δεδομενο πια πως σ' αυτη τη χωρα η μαλακια παει συνεφο.
  Με συγχωρειτε παιδια εσεις που ειστε μεταξυ ΣΥΡΙΖΑ και Καμενου, αλλα δε σας καταλαβαινω, ειστε πολυ προχωρημενοι για μενα.
  Θεοφιλε, απο χτες δεν βρηκες ουτε ενα λαθος με το ΣΥΡΙΖΑ οπως εχει πορευθει ως τα τωρα. Ελπιζω να ειναι προεκλογικη στρατηγικη κι οχι αυτο που λες στον εαυτο σου.
  Παιδια του Καμενου παιδια, πως ειναι δυνατο να μη βλεπετε ποσο clueless ειναι ο ανθρωπος.
  Τελος για τους Χρυσαυγιτες, το ειπε ο Ελληνοτατος Σεφερης:
  "Φωναζουν μα δεν εχουν τι να πουν".
  Συνεχιστε να εκθετετε τη μαυριλα που εχετε μεσα σας και θα δειτε για ποτε θα βρεθειτε στο σκουπιδοτενεκε της Ιστοριας.
 • ΕυτέρπηΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:15
  Όταν καις ένα παλιοπάπουτσο και θειάφι έξω από μια εγκαταλειμμένη αποθήκη, βγαίνουν έξω ξετρελαμένα τα ποντίκια, οι κατσαρίδες τα σαμιαμίδια και τα φίδια.
  Εύγε Στάθη, για τον καπνό που ξεσήκωσες.
 • PantelisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:14
  Τα γεγονότα με τον Ευθυμίου με τη ΧΑ το Σάββατο στο Μαρούσι, μου θύμισαν αυτά που έκαναν τα παλικαράκια του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδηλώσεις και ομιλίες βουλευτών του ΠΑΣοΚ και της ΝΔ. Κατά τ' άλλα είναι δημοκράτες. Άσχετο. Έχω ακούσει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική το παίρνει από ΦΙλοθέη, Ψυχικό. Αληθεύει? Ξέρει κανείς?
 • Γιάννης ΘεσσαλονικιόςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 18:06
  Ναι ρε Στάθη, αλλά για ποια Δημοκρατία μιλάμε; Πώς γίνεται να υπάρχει δημοκρατία χωρίς ισονομία; Ίδιο είναι να κλέψω εγώ και ίδιο ο Τσοχατζόπουλος; Οπότε ποια δημοκρατία θα θιγεί; Τέλος πάντων. Ο δικός μου ο παππούς πολέμησε το 40 ενω οι εθνικοσωτηρες του Μεταξά δεν τον άφηναν σε χλωρό κλαρί πριν το πόλεμο, αλλά δεν ανεχόταν κανένα ξένο να έρθει και να του κάτσει στο σβέρκο. Δε πολέμησε γιατί ήταν εθνικιστής ή κομμουνιστής. Απλά γιατί μουσολινοχιτλερικές τρόικες.
 • ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΡΟΙΑΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:58
  ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΞΥΔΙ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΡΙΟΙ! Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α !
 • ΝίκοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:58
  Φίλε Δημήτρη κανείς δεν επιθυμεί να σου βάλει την ταμπέλα του νεοναζί. Απλώς πρέπει να ξέρεις ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι νεοναζιστικό στις καταβολές του και όχι πατριωτικό. Ρίξε μια ματιά στο Μιχαλολιάκο και θα καταλάβεις. Δες τις εκδόσεις των περιοδικών τους. Αν ρίξεις ψήφο στη ΧΑ ψηφίζεις νεοναζιστές, ξεκάθαρα πράγματα. Επίσης, κανείς δεν έχει αποδείξει ποιοι ήταν αυτοί που έκαψαν τη Marfin. Κι εγώ μπορώ με ευκολία να πως ότι το έκαναν Χρυσαυγίτες (και η αλήθεια είναι ότι αυτό πιστεύω). Λυπάμαι που σας έχει ξεγελάσει αυτό το γελοίο και επικίνδυνο κόμμα ώστε να πιστέψετε στις ανοησίες τους. Μην ξεχνάτε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα στελέχη του οποίου έχουν καταδικαστεί για απόπειρες δολοφονίας.
 • XRYSA AYGAΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:55
  Τελικά η βλακεία είναι όντως ανίκητη!
  Βγαίνουν οι 5 ανιστόρητοι νοσταλγοί του Χιτλερ και στελνουν από 20 μηνύματα ο καθένας για να μας πείσουν ότι είναι πολλοί. Προδίδονται βέβαια από τις επαναλαμβανόμενες βρισιές, χυδαιότητες, ασυναρτησίες, ανορθογραφίες και γενικότερα την αγραμματοσύνη τους, το διανοητικό επιπεδο πεντάχρονου και το πολιτισμιικό επίπεδο "επιστήμονα" των γηπέδων και τι κυριότερο γεμάτα κυρήγματα ΜΙΣΟΥΣ και δίψα για ΑΙΜΑ.
  Ειναι αυτονόητη η θέση κάθε σκεπτόμενου ΑΝΘΡΩΠΟΥ απέναντι σε κατασκευάσματα που μισούν και στρεφονται εναντια στους συνανθρώπους τους και των οποίων βέβαια τον διαταραγμένο ψυχισμό εκμεταλλεύονται καποιοι για άνομους σκοπούς.
  Το μεγαλύτερο λάθος βέβαια είναι ότι δεν τους δίνουν βήμα στα ΜΜΕ για να απογυμνωθούν, να ξεφτυλιστούν και να καταλάβουν οι πλανεμένοι κάτοικοι περιοχών που όντως αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους μετανάστες- για το ποιόν αυτών των "ανθρώποειδών" πριν κανουν το λαθος να τους ψηφισουν.
  ΝΑΖί ΚΑΝΕίΣ ή να μη ΖΕΙ.
 • ΚουτσούμπαςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:52
  Η άνοδος της ΧΑ είναι αποτέλεσμα της παντελούς έλλειψης ιστορικής μνήμης και γνώσσς.
  Στα σχολεία τα παιδιά δεν μαθαίνουν ότι υπήρξαν άνθρωποι γεννημένοι στην Ελλάδα, γιατί Έλληνες δεν τους λες, που πολέμησαν στο πλευρό των ΝΑΖΙ. Που πήραν μέρος σε σφαγές όπως στα Καλάβρυτα και στο Δίστομο. Που φορούσαν κουκούλα και έδιναν Έλληνες αγωνιστές στους κατακτητές.
  Οι Χρυσαυγίτες είναι υμνητές των ταγμάτων ασφαλείας, των χιτων και των ναζιστών.
  Για ποια πατρίδα μιλάνε και για ποια Ελλάδα εκείνοι που γράφουν βιβλία για το Χίτλερ;
  Εκείνοι που υμνούν τον Παπαδόπουλο που ήταν εξέχων στέλεχος των ταγμάτων ασφαλείας Αχαϊας και συμμετείχε στο ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων δίπλα στους ΝΑΖΙ;
  Όλοι εσείς που λέτε ότι θα ψηφίσετε ΧΑ μιλάτε για προδότες αριστερούς. Έχουν περάσει από τούτο τον τόπο μεγαλύτεροι προδότες από τους ταγματασφαλίτες;

  Όποιος θέλει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή να πάει μια βόλτα από το Δίστομο και τα Καλάβρυτα. Αν δεν ντραπεί μετά να ψηφίσει τους ναζι θα πρέπει να απευθυνθεί σε γιατρό.
 • άνεργοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:49
  Τα λινκ που έβαλα πριν δεν δουλεύουν. Τα ξαναβάζω γιατί αξίζουν να διαβαστούν:

  http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-p ost.html

  http://parallhlografos.wordpress.com/2012/04/25/ %CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3% CE%AE-%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1 %CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF/

  http://parallhlografos.wordpress.com/2012/04/24/ %CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%AE%CF%81%CE%B8%CE%B1% CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1/
 • ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:48
  Οι κοκινο φασιστες ανταλασουν εθιμοτυπικες επισκεψεις θα καπνισουν ναργιλε θα φανε σουζουκ και θα ανταλαξουν αποψεις για τους καταραμενους Γκιαουριδες!!
 • kwstasΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:46
  Προκειμένου να φύγουν ,
  [ όλοι οι σημερινοί κλεπτο - πλουτοκράτες ( που τους λέτε δημοκράτες ) με έδρα το γνωστό κτίριο της βούλησης τους στη πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ]
  από το σβέρκο και τη τσέπη μου , θα έδινα ψήφο και εντολή ακόμα και στην ίδια την αποτρόπαια φάτσα του χιτλερ.
 • kosmanΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:43
  Πέρα από τις ναζιστικές και τις λοιπές φασιστικές κορώνες τι τόπο ονειρεύεται η Χρυσή Αυγή σε επίπεδο κράτους και οικονομίας. Μήπως κι ο δικός της "εθνικός" κρατισμός έχει πάνω τα ίδια αποτελέσματα με την "κοινωνικοποίηση" των μέσων παραγωγής της Αλέκας. Μονοθεματικό κόμμα ποτέ δεν επιβίωσε στην Ελλάδα.
 • vaso1Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:43
  σκεψου μονο την προταση τουσ...να βαλουμε ναρκεσ στα συνορα!!!!και μετα μπορεισ να ψηφισεισ
 • vaso1Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:38
  1.θα ειναι η εκδικηση του καρατζαφερη λεμε τον λαοσ ακροδεξιο κομμα
  2.σκεψου οτι τουσ βουλευτεσ τησ χρυσησ αυγησ θα τουσ πληρωνουμε κιολασ, και θα απολαμβανουν και ολα τα προνομια των βουλευτων .ΤΡΑΤΖΙΚ!!!!
 • ΛίναΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:38
  δεν ψηφίζω χρυσή αυγή αλλά νομίζετε ότι το πασοκ και η νδ είναι πιο ακίνδυνοι; πιστέψτε με δεν νομίζω ότι κινδινεύουμε από την χρυσή αυγή περισσότερο από όσο κινδυνεύουμε σαμαρά, βενιζέλο, ράιχενμπαχ και τόμσεν
 • θεοφιλος θερμηΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:34
  Σταθη, εισαι ενας και μοναδικος.
  Ολα τα ΜΜΕ κρυβουν με επιμελεια τους χρυσαυγητες για να μην τους γνωρισει ο λαος.
  Εσυ οχι μονο ξεσκεπαζεις την χα, αλλα τους δινεις στον φιλοξενο χωρο σου βημα και ξεβρακωνωνται μπροστα στα ματια μας.
  Και επιδη εδω στη θερμη δεν γνωριζω γιατι δεν υπαρχει τετοιο δειγμα ανθρωποειδων, φανερα τουλαχιστο, σε ευχαριστω που τους μαθαινω διαβαζωντας τους ιδιους.
  Μαλιστα επιβεβαιωνουν αυτα που γραφεις, με τις εμετικες απανθρωπες παρεμβασεις τους.
  Αγαντα Σταθη?
 • nikΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:23
  διαβασα το κειμενο και με χαρα θα ριξω χ.α και θα μαζεψω κι αλλα κουκια για τη χ.α
 • κοκκινοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:23
  Στη δράση της η «Χρυσή Αυγή» χρησιμοποιεί τον αντικομμουνισμό και συμμετέχει στις προβοκάτσιες κρατικών - παρακρατικών μηχανισμών, δυνάμεων σεκιούριτι, ενάντια στο οργανωμένο εργατικό κίνημα μέσω διαφόρων ομάδων, φασιστικών, τραμπούκων των γηπέδων, της νύχτας και του υποκοσμου, ενώ η ίδια εμφανίζεται ως στρατιωτικού τύπου οργάνωση ιδεολογικών και πολιτικών απογόνων του ναζισμού και του φασισμού. Το έχουν δείξει δημόσια με τους χιτλερικούς χαιρετισμούς, (π.χ. Μιχαλολιάκος στην πρώτη του εμφάνιση στο Δήμο της Αθήνας), αλλά και δημόσια σε άλλες περιπτώσεις.

  Η «Χρυσή Αυγή» όχι μόνο δεν είναι αντισυστημική δύναμη, αλλά είναι παιδί του συστήματος, όπως άλλωστε ήταν και οι ιδεολογικοί και πολιτικοί της πρόγονοι τη δεκαετία του 1920 - 1930 (Χίτλερ - Μουσολίνι κ.λπ.) που αξιοποιήθηκαν για την υπεράσπιση του καπιταλιστικού συστήματος και για τη διεξαγωγή του Β' Παγκόσμιου ιμπεριαλιστικού πολέμου. Σπέρνει το μίσος ανάμεσα σε τμήματα των εργαζομένων, αναγορεύοντας ως εχθρό τον εργάτη που έχει άλλο χρώμα και άλλη θρησκεία και όχι το κεφάλαιο ανεξαρτήτου εθνικότητας, θρησκείας και χρώματος. Σαν τη θεωρία της «αρίας φυλής του Χίτλερ). Πίσω από τα λαϊκιστικά συνθήματα ενάντια στο σάπιο πολιτικό σύστημα, στους τοκογλύφους κ.λπ., κρύβουν το μίσος τους για το εργατικό - λαϊκό κίνημα.
 • Παναγιώτης ΜπαζιωτόπουλοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:22
  Θεωρώ τον παραπάνω σχολιασμό του Στάθη στερούμενο στοιχειώδους σοβαρότητας… Η σημερινή κατάσταση στη χώρα μας είναι τέτοια που όχι μόνο δεν θα εξαερωθεί η Χρυσή Αυγή στη Βουλή αλλά αντίθετα θα αυξήσει τη δύναμή της όπως την αύξησε στη Γαλλία διότι όπως γνωρίζει ο Στάθης αλλά με αφέλεια ή πολιτική σκοπιμότητα αποκρύπτει, όταν τα άκρα μπαίνουν στη Βουλή λουστράρονται. Και μπορεί η αριστερά με τον ακραίο Σταλινισμό του ΚΚΕ να έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες προώθησης της εικόνας της, αφού δεν επιδιώκει την εξουσία αλλά το να δηλητηριάζει με τα τεχνάσματά της την νεαρή κυρίως κοινωνία του τόπου μας αλλά αυτό δεν ισχύει και για την άκρα δεξιά που πάντα χρησιμοποιούσε τις τεχνικές του marketing στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.
 • XenosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:21
  Σέβομαι την άποψή σας, καθώς πιστεύω στη σοβαρότητα του φαινομένου.
  Oμως... χωρίς να πλατιάσω στα προβλήματα της χώρας μου, που δημιούργησαν πρώην αριστεροδεξιοί κλπ κλπ προς ιδίον όφελος - βλέπε τα γουρούνια της Φάρμας των ζώων, θα ήθελα σε δύο ερωτήματα, που η λογική μου δεν βρίσκει απαντήσεις την γνώμη σας.
  1. Πάρθηκαν τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών , για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Tο ίδιο έχει συμβεί και στον αλλοδαπό πλυθισμό, που μέσω τραπεζών στέλνει αφορολόγητα χρήματα στους τόπους προέλευσης του;
  2.Γιατί ο-η άνεργος, μέχρι χθες εργαζόμενος-η/ στιγνά φορολογούμενος-η, δεν έχει το δικαίωμα να στείλει το παιδί του στο βρεφονηπιακό- παιδικό κρατικό σταθμό; ( ο νόμος ορίζει, ότι πρέπει και οι δύο γονείς να είναι εργαζόμενοι )

  Kαταλαβαίνετε λοιπόν ποιός είναι ο πισινός που κλωσάει το αβγό του φιδιού;
  Mυρίζετε τι βρίσκεται εκεί απ'όπου σηκώνεται ο δημοκρατικοσοσιαλιστικοαριστερός κώλος;

  Mε σεβασμό
 • kwstasΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:20
  Όμως, η υπερψήφιση της «Χρυσής Αυγής» ακόμα κι αν αυτή ακριβώς, φέρνοντάς την στο φως, σημαίνει την αρχή του τέλους της, δεν παύει να ’ναι μία Ύβρις.

  " Ύβρις θανάσιμη στην ανθρωπιά μας , και στην ζωή μας είναι το να ξαναψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , ή τα τσιράκια τους , είναι εμπράγματη αυτοκτονία "
 • ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:17
  ΑΣΧΕΤΕ ΣΤΑΘΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΣΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΛΙΟ ΤΣΑΟΥΣΕΔΚΟΥ
 • swt.bΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:10
  Τα δικά σου τα εμέσματα που δήθεν είναι κριτική νόμιζες ότι θα βοηθούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ? ''Κούνια που σε κούναγε'' γιατί ανηστόρητος δεν είσαι.Κατευθείαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βοηθούν, αλλά τώρα είναι μάλλον αργά.

  Υ.Σ. Είναι δημοκρατικό και δεοντολογικό ο υποψήφιος ενός κόμματος να καθυβρίζει συνεχώς τον πρόεδρο ενός άλλου κόμματος ''Μπενύτο'' ?
 • Παναγιώτης ΜπαζιωτόπουλοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:10
  Γιατί αποδίδει ο παραλογισμός και θεριεύουν τα άκρα.

  Το θέμα με τους φόρους, ιδιαίτερα στα ακίνητα που όχι μόνο δεν φέρνουν έσοδα αλλά έχουν και υψηλό κόστος συντήρησης λόγω παλαιότητας ή αχρηστίας, είναι προφανές ότι αποτελεί εξαιρετικής σημασίας κριτήριο πολιτικής επιλογής στις μέρες μας.
  Οι φοροθέτες, συνήθως άπειροι και φοβισμένοι νεαροί επιστήμονες συχνότατα γλειψιματικά προσληφθέντες, ρυθμίζουν τα των φόρων και των λοιπών αναδομήσεων με μελέτες του ποδαριού ενώ δεν έχουν ιδέα ούτε και ενδιαφέρονται για τα προβλήματα που δημιουργούν. Στην Γερμανία π.χ. δεν φορολογούν τα ακίνητα που δεν προσφέρουν εισόδημα διότι ο ιδιόκτητης δεν έχει να πληρώσει τους φόρους έτσι και αλλιώς.
  Πολύ περισσότερο αν ο ιδιόκτητης είναι άεργος λόγω της τρέχουσας κατάστασης. π.χ. οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο δικό μας πανάθλιο κοινωνικό σύστημα δεν λογίζονται ως άεργοι, δεν έχουν κάλυψη και επιπλέον φορολογούνται για αυτά που δεν έχουν…
  Αυτή η ανοησία πρέπει να κοπεί και πολύ φοβάμαι ότι είναι ακριβώς αυτά τα παράλογα γεγονότα και απαιτήσεις που οδηγούν πολλούς ψηφοφόρους στα άκρα όπως στο να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή. Τουλάχιστον έτσι ξέρουν ότι αν δεν πέσει ο λόγος θα πέσει η ράβδος όπως στην Παλαιά Διαθήκη..
  Φαίνεται υπεραπλουστευμένο αλλά όταν έχεις εξαντλήσει τα όρια της λογικής σπας και κανένα κεφάλι μπας και η λογική επανέλθει στα υπόλοιπα και σταματήσει ο παραλογισμός… Ο Μωυσής έβαλε και πέρασαν δια πυρός και σιδήρου τα γυναικόπαιδα των διαφωνούντων μόνο και μόνο επειδή οι άνδρες και πατεράδες τους δεν αποδέχτηκαν την λογική του μοναδικού Θεού!!!
  Ακούγεται εξαιρετικά απολίτιστο σήμερα αλλά το ίδιο απολίτιστη ακούγεται και η αδιαφορία του κράτους για το αίσθημα ασφάλειας που διαμορφώνει η ατομική ιδιοκτησία.
 • ΧΑΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:09
  Έτσι είναι οι Δημοκράτες Αριστεροί. Θέλουν Δημοκρατία αλλά θέλουν να φιμώνουν την άλλη Άποψη.
  Αννούλα, αυτά τα καραγκιοζιλίκια σας εκεί στην Αριστερά μας στρέψαν στην ΧΑ. Κατάλαβέ το. Η βια φέρνει βία. Και το μόνο που κάνετε εσείς οι Αριστεροί τόσα χρόνια, είναι να βιάζετε την ιδεολογία μας (όποια και αν είναι αυτή) και τις ψυχές μας. Σειρά μας...
 • Κ. Σ. ΜαυρόπουλοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:04
  Αχ, Πατρίδα μου, φτωχή μου Πατρίδα.
 • ΆνεργοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 17:00
  Δεν γνωρίζω πραγματικά αν ο κόσμος που θα ψηφίσει χρυσή αυγή είναι όντως φασίστες ή απλά αγνοούν την αλήθεια. Δύο ωραία κειμενάκια που μπορούν να ενημερώσουν κάποιον μπορούν να βρεθούν εδώ:

  http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-p ost.html

  http://parallhlografos.wordpress.com/2012/04/24/ %CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%AE%CF%81%CE%B8%CE%B1% CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1/

  Εγώ προσωπικά δεν ψηφίζω και ούτε θα ψηφίσω και αυτή τη φορά. Δεν έχω καμμία αυταπάτη για το αν θα μουν οι "επίσημοι" φασίστες στη βουλή. Ξέρω πολύ καλά πως αν αυτοί που κάνουν κουμάντο το αποφασίσουν θα μπουν, αν πάλι όχι η "Δημοκρατία θα θριαμβεύσει" για άλλη μια φορά. Ότι πάντως και να κάνουμε θα συνεχίσουν να μας πετσοκόβουν τη ζωή (άνεργος για 10 μήνες στα 35 μου). Εκτός και αν οργανώσουμε τις άμυνές μας. Και αυτό δεν γίνεται στις κάλπες αλλά στους δρόμους.
  Υ.Γ. Έχει κανείς αυταπάτη για το τι θα ψηφίσουν οι περισσότεροι επιχειρηματίες (μικροί και μεγάλοι), τα σώματα ασφαλείας και οι ένοπλες δυνάμεις; Μόνο αυτοί αρκούν για να δώσουν το 5% στη Χρυσή αυγή. Οι υπόλοιποι τι κάνουμε είναι το ερώτημα.
 • ΔΗΜΗΤΡΗΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:51
  καλησπερα....δεν ειμαι νεοναζι ουτε υπερ των γερμανων τους αντιπαθω γιατι ο 40' ειχαμε 600.000 νεκρους απο τους γερμανους..η σβαστικα ειναι το αρχαιο εισοσητετραεδρων των ελληνων και ο χαιρετισμος των ναζι ειναι ο τροπος που ορκιζονταν για την ολυμπιαδα οι ελληνες...Αυτα μας τα εκλεψαν οι γερμανοι ειναι δικα μας!!!Δειν ειναι νεοναζι ειμαι ελληνας εθνικιστης!!!!κ ειναι τιμη μου...δεν κατεβαζω την σημαια για να ανεβασω την κοκκινομαυρη με το αστερι!!!δεν καιω την σημαια μου γιατι πεθαναν οι προγωνοι μας για την σημαια αυτη...Θελετε να μου βαλετε την ταμπελα νεοναζι?καντε τι...εγω ειμαι ελλην εθνικιστης που θελω να ειναι η χωρα μου οπως την δεκαετια του 80...να υπαρχουν μονο ελληνες!!!ειμαστε πολλοι και ειναι λαθος να μας χαρακτηριζεται νεοναζι....ξεχασες να πεις πως στην ολλανδια οι ακροδεξιοι ριξαν την κυβερνηση γιατι ηταν ενατια των μετρων...ξεχασες να πεις για το 18% της Λεπεν....ξεχασες να πεις ποπυ οι αριστεριστες καψαν 4 ατομα στν marfin...ξεχασες πολλα να πεις....
 • ΛΙΤΣΑΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:48
  ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ, ΟΠΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΛΛΟ ΣΚΥΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΕΣΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ.
 • σκαντζόχοιροςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:32
  Αν όλα αυτά τα σαυροειδή τα υποβάλλει κανείς σε τεστ IQ θα πιάσει θερμοκρασίες ανταρκτικής και βάλε. Μιλάμε για άτακτες ορδές από ραδίκια . Οι μπούφοι μπροστά τους είναι Αϊνστάιν. Ούτε να μιλάνε ξέρουν , από γραφή κότες που σκαλίζουν , από λεξιλόγιο γαβ γουβ γαβ και πάλι γουβ γαβ κι άντε και κανένα γρ γρ. Εγώ αμφιβάλλω αν πρόκειται για έλληνες . Τους βλέπω για μπάσταρδα των Γερμανών απ ΄ την κατοχή που ξέδωσαν σε κανένα τσαντίρι. Αυτοί νομίζουν ότι κάνουν και προπαγάνδα . Με τέτοιο χάλι σκέτη δυσφήμιση μόνο μπορούν να είναι. Δεν μιλάμε για βλήματα , μιλάμε για όλμους . Μπράβο Στάθη που τους δίνεις βήμα και βγαίνει η βρώμα τους στην επιφάνεια και ξεκαθαρίζει το πράγμα ότι πρόκειται πράγματι για σκουλήκια κι όχι για χρυσόψαρα. Κλείστε τους υπονόμους γιατί έρχεται και τουριστική περίοδος. Και ήμουν έτοιμος να ψηφίσω χρυσή αυγή.
 • ΕλεναΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:30
  Να πω κάτι σε αυτους που λένε πως οι νέοι φυεγουν και δουλεύουν σε χώρες που δεν έχουν αριστερους φαφλαταδες. Με εκτίμηση σας λέω πως όντας το εξωτερικο παρουσιάζοντας μια έρευνα και όντας ακόμα φοιτητρια στην Ελλάδα, θέλω να σας πω πως είναι πολύ δύσκολο να βρεις δουλεια σου εξωτερικο πια, πααααρα πολυ δύσκολο , ο ανταγωνισμός ειναι τεράστιος και υπάρχει σε ενα βαθμό και εδω αναξιοξρατια. Και δεν είναι τιμή μας να κυνηγάμε να φύγουμε αντί να κάτσουμε να αλλάξουμε τα πραγματα στην χώρα μας.Οσο για το ότι δεν έχουν αριστερους φαφλαταδες στο εξωτερικο... κανετε ένα τεραστιο λάθος.. φυσικά και υπάρχουν πολλοι. Και συγκεντρωσεις κάνουν και κομματα έχουν και φωτιες βάζουν και απεργίες κάνουν.
  Δεν εχει να κάνει με Ελληνες αντι Ελλήνων, για μενα άνθρωποι οι οποιοι δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους όποιος και αν ειναι αυτος και κοιτουν να τον μαχαιρώσουν και να τον σκοτώσουν δεν είναι άνθρωποι απο οποιαδήποτε χώρα και να προέρχονται.
  Η Χρυση Αυγη λειτουργει παρανομα... πολλοι απο τους υποψηφίους τις είναι γνωστοι για τα κοινα ποινικά τους εγκληματα! Δεν νομίζω ότι το ΣΥΡΙΖΑ η το ΚΚΕ έχει κανέναν κατηγορουμενο για δολοφονίες.Δεν έχει να κάνει με το τι υποστηρίζω εγω προσωπικά άλλωστε δεν το κρύβω. Εχει να κάνει όμως με την κοινή λογική... με το διάβασμα... με το ψάξιμο του τι είναι ο καθένας. Ενα σοβρο επιχείτημα κάποιου που να είναι υπέρ της ΧΑ πέρα απο το θα δείρουν, θα διωξουν μεταναστες και ειναι Εθνικιστες και ζητω το εθνος και "Πατρις θρησκεία οικογένεια" δεν εχω ακούσει!!
  Ας μπει λοιπον να δουμε ... πως θα πηγαινουν με τα οπλα στις ολομέλειες και τους μπραβους, τους λοστους και τα μαχαιρια!Να δουμε τι θα έχετε να λέτε τοτε. Ειναι τρομακτικο ότι μπορει να περιμένουν και διψήφιο ποσοστο κατι που μπορει να γίνει λόγου του φοβου που επικρατει και τα ασπονδυλα ξέρουν να διαχειριζονται αυτο το φόβο... αλλωστε έτσι έκανε και ο Αδολφος!!!Τι να πω.... σας προτρέπω να διαβάσετε πάντως λίγο απ'ολα ή και πολύ απ'όλα !!
  Με εκτιμηση!!!
  Ελενα
 • ΝίκοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:30
  Η Xρυση Αυγή είναι νεοναζί, όσο και να κράζετε ορισμένοι προσπαθώντας να μας πείσετε για το αντίθετο. Η σύγκριση και ο συμψηφισμός που επιχειρούν ορισμένοι με την αριστερά είναι ανόητη και άκυρη. Η αριστερά, αντίθετα με τη νεοναζιστική δεξιά, δεν γέννησε τον Μπρέιβικ, ο οποίος αναγνωρίσε στη Χρυσή Αυγή τους Έλληνες ομοϊδεάτες του. Τα ξεχάσατε κιόλας; Ας σοβαρευτούμε λιγάκι. Ή μήπως δεν έχουμε δει τις εκδόσεις τους και τα εξώφυλλά του με τον Χϊτλερ που αιματοκύλισε την Ελλάδα και οι Χρυσή Αυγή τον εξυμνεί. Οι χρυσαυγίτες όχι μονον δεν είναι πατριώτες, αλλά είναι προδοότες και παρανοϊκοί. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΨΕΛΗΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:30
  ΆΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΕΛΞΙΚΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
  ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΑΘΡΟ-ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.
  Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
  ΜΕ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΤΕ
 • SILENIAΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:29
  HMOYN TOSO AGANAKTHSMENH POY ELEGA THA PSIFISW XPYSH AYGH META TA PROXTHESINA POY EIDA TON MIXAL...NA PW KAI TO ONOMA DEN THELW, NTREPOMAI KAI POY TO SKEFTIKA!!!!!!!!!!!!!
 • Ι.Κ.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:24
  Αγαπητέ Στάθη. Δεν είμαι οπαδός της ΧΑ και ούτε πρόκειται να γίνω. Απλά δεν είδα το ίδιο μένος όταν ο κ. Τσίπρας πριν κάμποσο καιρό αναφερόταν στους Τσεκίτες και στον Μάο Τσε Τουνγκ. Δεν είδα την ίδια αποστροφή όταν πριν κάμποσα χρόνια ο Ριζοσπάστης πρότεινε τα άπαντα του Στάλιν, ως κατάλληλο καλοκαιρνό ανάγνωσμα. Δεν παρατήρησα την ίδια οργή όταν διάφορα αριστερίστικα γκρουπούσκουλα επιδίδονταν στον εκφασισμό των πανεπιστημίων. Δεν είδα να καταγράφεται το γεγονός ότι ενώ ήμασταν η μοναδική χώρα που δεν είχαμε νεοναζί στη βουλή, ήμασταν όμως η μοναδική χώρα που είχαμε το θλιβερό προνόμιο να έχουμε το μοναδικό σταλινικό κόμμα στην Ευρώπη. Δυστυχώς η ΧΑ θα είναι στη Βουλή όχι μόνο διότι η μεταπολιτευτική Δημοκρατία απεδείχθη εκ των πραγμάτων Κλεπτοκρατία, αλλά διότι και όσοι απο εσάς δηλώνετε αριστεροί διανοούμενοι (με ελάχιστες εξαιρέσεις), φροντίσατε να εξευτελίσετε την οποιαδήποτε υγιή αριστερά υπήρχε σε αυτήν την χώρα. Απο έναν Ηλιού φτάσαμε στο κ. Τσίπρα ο οποίος δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει σε λαικισμό έναν Τράγκα. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.
 • kaliopiΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:17
  Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Απο τη στιγμή που οι προδότες ξεπουλάνε σιγά σιγά τη χώρα μας και οδηγούν τον κόσμο στην εξαθλίωση ήρθε η ώρα και για ριζικές αλλαγές. Στο όνομα της δημοκρατίας δε μπορούν να μας εκβιάζουν και να μας κατακλέβουν κάνοντας κρυφές συμφωνίες...Ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά γιατί έχουμε ξεχάσει ότι είμαστε Έλληνες και πρέπει να είμαστε περήφανος λαός για όλα αυτά που έχουμε δώσει στην ανθρωπότητα. Η ανθρωπότητα μας χρωστάει. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ! Αν ψάχνουν τώρα τα λεφτά που "εξαφανίστηκαν" να ψάξουν στις τσέπες των βουλευτών, των μεγαλοεργολάβων, των εφοπλιστών και όχι στις τρύπιες τσέπες του λαού.Οι Έλληνες έχουν ξυπνήσει.
 • ΜΠΑΚΟΛΗΣ ΜΑΝΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:14
  Αγράμματοι και ανεγκέφαλοι δημοσιογράφοι......... Σας ενοχλεί τόσο πολύ που είμαστε Έλληνες στρατιώτες; Σας ενοχλεί που έχουμε το θάρρος να σηκώνουμε ψηλά τη σημαία; Για ποιόν ναζιστικό χαιρετισμό μιλάς; Αυτόν που απευθύνουν Έλληνες στον Μεταξά; Δες το σχετικό video αστοιχείωτε
  http://www.youtube.com/watch?v=nHI6uPQ9h9o&featu re=related
  Καλά θα κάνεις να διαβάσεις λίγο ιστορία
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embe dded&v=MVoAunqIAq0#!
  Δεν είσαστε τίποτα παραπάνω από κουστουμαρισμένα καθάρματα με κακόγουστες γραβάτες, που υπηρετούν ένα σάπιο πολιτικό σύστημα. Ο πόλεμος και οι κριτικές που μας κάνετε δικαιώνουν τον αγώνα μας. Συνεχίστε να ανεβάζετε τα ποσοστά μας. Μείνετε ρομποτάκια και αφήστε εμάς να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ............
 • ΆνναΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:13
  Στην υπέροχη ταινία του '50 με το Λογοθετίδη "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" υπάρχει ο εξής διάλογος:
  -Έχει φασαρίες στο κέντρο..
  -Τί συμβαίνει;
  -Αναρχικοί και φασίστες...

  Και οι "Γερμανοί" (και όποιοι ξένοι και Έλληνες λιμοκοντόροι, εγκληματίες) ξαναήρθαν.

  Και εμείς τί κάνουμε;
  Αναλωνόμαστε σε ένα κατασκευασμένο, ποδοσφαιρικού τύπου -και μιντιακό πια- μίσος εκατέρωθεν.
  Την ώρα που οι εμπνευστές και δημιουργοί αυτής της κατασκευής μίσους, τρίβουν τα χέρια τους, εφόσον πετυχημένα μας έχουν αποπροσανατολίσει πλήρως (αριστερούς δεξιούς) από τα προβλήματα που εκείνοι δημιούργησαν -και το μεταναστευτικό.
  Μα δεν βλέπετε επιτέλους ότι τα τελευταία χρόνια όποτε υπάρχει φλέγον πολιτικό ζήτημα, όλως τυχαίως, ξεσπάει ζήτημα με τους μετανάστες...
  Από το κλείσιμο της Βουλής επί Καραμανλή (επεισόδιο με το Κοράνι) μέχρι την προηγούμενη εξεταστική για τη Siemens (Υπατία), κτλ.
  Πόσες φορές ακόμη θα αναπαραγάγουμε το "αναρχικοί-φασίστες" της ταινίας...;
  Δεν λέει κανείς ότι δεν υπάρχουν διαφορές, αλλά το σίγουρο είναι ότι αυτήν την πόλωση την καρπώνονται, σίγουρα και πολλαπλά, άλλοι.
  Ψυχραιμία!
  Όχι στο μίσος του φασισμού, αλλά
  Όχι φασισμός στους φασίστες
  Νηφαλιότητα, ψυχραιμία... οι εχθροί μας είναι άλλοι.
 • αντωνηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:06
  οι αριστεροι φευγωντας ας παρουν και μια πιπα στον Σταθη γιατι μονο αυτο δεν εκαναν σημερα εδω μεσα.!!! φτανει με τα γλυψιματα..!!
 • ignacekΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:04
  η δημοκρατια σας προφανως χωραει μονο ακροαριστερους αναρχικους και εθνοπροδοτες !! οτιδηποτε εχει να κανει με γαλανολευκα συμβολα ριχνουμε λασπη ΓΚΕΜΠΕΛΣ τους βαπτιζουμε φασιστες και ξεμπερδευουμε...ρε ουστ κοπριτες
 • ΑντωνηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:03
  αντε τραβα κοπελα μου που θες να μαζεψεις και υπογραφες..τραβα μαζεψε καμμια σημειωση απο το στεκι της ΚΝΕ να περασεις κανα μαθημα και ασε τα νταηλικια..!!
 • Έλενα κ.Β.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 16:02
  Διαβάζοντας το κείμενο αλλά και τα σχόλια, ανησυχώ ακόμη πιο πολύ. Οι καιροί δεν είναι ίδιοι, αλλά οι συγκυρίες είναι ανάλογες με αυτές που επέτρεψαν την άνοδο του Ναζισμού στη Γερμανία. Ο κόσμος, που αγανακτισμένος από την οικονομική και κοινωνική κατάσταση, δηλώνει με οργή ότι θα ψηφίσει ΧΑ, σίγουρα δεν κάνει ιστορικές συγκρίσεις, αλλιώς ούτε που θα το ξεστόμιζε. Θα ψηφίσουν όμως, απλοϊκά, για να τιμωρήσουν το δικομματισμό, απογοητευμένοι και από την αριστερά, με τους φορείς με τους οποίους εκπροσωπείται, και κυρίως γιατί στο μεταναστευτικό, που χρησιμοποιείται ως αποδιοπομπαίος τράγος, είναι αλήθεια, αρνούνται να πάρουν ρεαλιστική θέση, επικαλούμενοι ιδεολογήματα ή γενικότητες. Ο κοσμάκης , όμως, γιατί αυτοί καθορίζουν το αποτέλεσμα, πιστεύει ότι ο "ξένος" τού παίρνει την μπουκιά από το στόμα, τον κλέβει, τον σκοτώνει, τον μολύνει... Και φοβάται, και θα ψηφίσει ΧΑ, αγνοώντας όλα τα άλλα, ακόμη και όταν γνωρίζει το ποιόν και την ιδεολογία της. Και αυτό είναι που με φοβίζει..... Αυτό, η άνοδος της ΧΑ, είναι ένα θέμα που νομίζω ότι δεν του δίνουμε τη βαρύτητα που έχει. Ελπίζω να μην το πληρώσουμε όλοι......
 • georgios kΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:55
  κόσμος έχει αγανακτήσει με τους αριστερούς σοσιαλιστές κομουνιστές δεξιούς κεντρώους , δεν έχει που να βασισθεί, δεν ξέρει τι να ψηφίσει, δεν εμπιστεύεται κανέναν , και έχω ακούσει ακόμη και κεντρώους που ποτέ δεν είχαν καμιά σχέση με την δεξιά να λένε πως θα ψηφίσουν χρυσή αυγή όχι γιατί θα λυθούν τα προβλήματα, αλλά από αντίδραση , τόσα χρόνια που τους ψηφίζαμε τι έγινε . ΜΗΔΕΝ. Και γιατί τα βάζετε μόνο με την ακροδεξιά , το ίδιο ίσως και περισσότερο επικίνδυνη δεν είναι και η αριστερά που δεν αναγνωρίζει το σύνταγμα, δεν υπακούει σε κανένα νόμο , και θέλει την λαϊκή κυριαρχία. Είναι όμως και αυτή του συστήματος. Κε Στάθη μας φοβερίζουν οι Ευρωπαίοι η Μέρκελ το ΔΝΤ, ο Σαμαράς ο Βενιζέλος μην το κάνεις και εσύ. Δεν σου πάει και δεν μας πείθεις ιδιαίτερα εσύ. Εξάλλου τι άλλο να πάθουμε χρεοκοπήσαμε μας τα πήραν όλα, θα πληρώνουμε χαράτσια για 50 χρόνια. Μόνο η επανάσταση μας έμεινε για να απαλλαγούμε από τους ντόπιους και ξένους τυράννους. Μήπως και στην Τουρκοκρατία το ίδιο δεν γινόταν είχαμε και τότε τους ντόπιους ηγεμόνες οι οποίοι δεν ήθελαν την επανάσταση και τα πήγαιναν καλά με τους Τούρκους. Οι απλοί Έλληνες ξέρουν ακόμη μια φορά για της πατρίδος την ελευθερία, από τον λαό και όχι από τους επαγγελματίες πολιτικούς χρυσαυγήτες δεξιούς αριστερούς κλπ. Αυτοί μονό την πάρτι τους κοιτάνε. ΑΡΚΕΤΑ ΕΦΑΓΑΝ. Αρκετά μας κορόιδεψαν . Δεν μπορούν δεν θέλουν να μας σώσουν θέλουν να μας ξεπουλήσουν.. Despoinamk επειδή γράφεις για τις δημοκρατικές διαδικασίες και πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον αρχηγό σου αν συνεχίζει να είναι θιασώτης παλαιών πρακτικών του όταν ήταν μαθητής να σου πει, αν με αυτό τον τρόπο θέλει να επιβάλει τις ιδέες .
 • CNorthΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:50
  Και 'γω αυτο λέω, "Ας Μπουν" (6η σειρά) και βλέπουμε....
 • ΗλέκτραΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:49
  "Μας φοβάστε", λένε οι χρυσαυγίτες, "γι' αυτό ασχολείστε συνεχώς μαζί μας". Αλήθεια είναι. Μόνο που ο φόβος μας δεν έχει να κάνει με τη δική τους έννοια του φόβου, του μίσους, της τρομοκρατίας και του τραμπουκισμού. Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Νομίζουν ότι φοβόμαστε αυτό που θέλουν εκείνοι να φοβηθούμε, τις αγριοφωνάρες τους, τα ξυρισμένα τους κεφάλια, τα φουσκωμένα τους σώματα.
  Λάθος. Εγώ, τουλάχιστον, φοβάμαι το ψέμα τους και τον "πατριωτικό" μανδύα που φοράνε. Την καπηλεία κάθε είδους εθνικού συμβόλου. Την παραπλάνηση των νέων που θα τους ψηφίσουν από θυμό και αγανάκτηση, των νέων που δεν έχουν ζήσει χούντες και κατοχές, παρά μόνον έχουν διαμορφώσει μια διαστρεβλωμένη εθνική συνείδηση, γεμάτη μισαλλοδοξία και φανατισμό.
  Έχουν, βέβαια, φροντίσει να καλύψουν και τα νώτα τους, τσουβαλιάζοντας όλους τους αριστερούς ως ανθέλληνες. Εντάξει, μπροστά σε όλα τα άλλα που έχουν καταφέρει, αυτό τους ήταν παιχνιδάκι.
  Ανθέλληνας είναι όποιος υπονομεύει την πατρίδα του θεωρώντας την τσιφλίκι του, ανθέλληνας είναι ο μισάνθρωπος, ο υποτελής σε μία παρωπιδική φασιστική ιδεολογία.
  Για μένα, η μεγαλύτερη ήττα δεν θα είναι να μπει η Χρυσή Αυγή στη βουλή (άλλωστε, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Στάθης, μοιραία θα αλληλοεξοντωθούν). Η ήττα θα είναι να περάσει αυτό στις συνειδήσεις των ανθρώπων ως "φυσιολογικό".
 • ΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:47
  ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ? ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΙΣΑΣΤΕ? ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ¨? ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ? ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΩΝ ΟΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ. ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Η΄ ΟΧΙ?
 • BakisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:44
  Τοσα χρονια πολιτευεται η χρυση αυγη, γιατι ασχολεισαι αυτη την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη;Αν δημοσκοπικα συγκεντρωνε 1% θα εγραφες αρθρο.Ας ψηφισει ο καθε Ελληνας οτι επιθυμει σε ολο το φασμα των κομματων.
 • ΑντωνηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:43
  ουτε μια ψηφος στην Χ.Α αλλα δωστε στο κκε και στα υπολοιπα κομματα που στομα εχουν τεραστιο αλλα απο πραξεις μηδεν. τωρα τα περι νεοναζι δεν θα το σχολιασω καν..η Πιπιλη σαν βουλευτης της Ν.Δ δλδ ατομο καποιας μορφωσης για να βρισκεται στο κοινοβουλιο ειπε οτι η Χ.Α εχει σαν εμβλημα την σβαστιγκα μπαιρδευοντας την με τον μαιανδρο (αρχαια ελληνικη διακοσμηση κτιριων) αυτην ειναι η προπαγανδα τους και η ασχετοσυνη τους.. ειναι και εκλεγμενοι. απο την αλλη ενοχλει σιγουρα η ανοδος της Χ.Α διοτι χανουν τα κομματακια της αριστερας που οσο καιρο υφιστανται δεν εκαναν τιποτα σπουδαιο παρα να ειναι αντιθετοι με τις εκαστοτε κυβερνησεις διχως λογο και αιτια..απλα για αντιδραση..ενταξει κανεις αντιπολιτευση αλλα τοσα γαμημενα χρονια ενα κοινο σημειο επαφης με την κυβερνηση σε ενα θεμα εστω μηδαμινης σημασιας θα το ειχες βρει..αυτο ειναι το πολιτικο συστημα του κρατους..και αν φοβαστε την εισοδο της Χ.Α καλα κανετε..γιατι με τα χαιδεματα και τις φιλολογιες ειδατε που φτασαμε..ΟΠΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑ ΙΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ..και αυτα περι σβαστιγκας στην Ακροπολη θα πρεπει να εισαι τουλαχιστον 10 χρονων για να πιστευεις οτι ανθρωπος εθνικιστης θα κανει τετοιο πραγμα..αλλα ειπαμε..η αμηχανια και η τρομαρα σε κανει λες πολλα απλα και μονο για να αντιστρεψεις γνωμες..αλλα συγνωμη δεν θα τα καταφερεις..!!7 Μαιου λοιπον... !
 • ΘΑΝΑΣΗΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:38
  ΕΣΥ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΤΕ? ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΛΑΜΟΓΙΟ..
 • ΑΝΝΑΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:34
  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
 • ΑντώνηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:31
  Είναι πάντως εντυπωσιακό το γεγονός ότι αρκετοί υπερασπιστές των ασπόνδυλων νεοχιτλερικών, ούτε να γράφουν σωστά στα ελληνικά δεν ξέρουν. Σημεία των καιρών. Προτείνω εντατικά μαθήματα για τις καταλήξεις των αντωνυμιών. Αύριο θα μάθουμε και για τα τριτόκλιτα.
 • Οδυσσέας ΟμήρουΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:30
  Από πότε ΜΟΝΟ το ένα άκρο είναι κακό; Από πότε μια εποικωνία επιτρέπεται να γέρνει προς τη μία πλευρά (αριστερά) και όχι από την άλλη; Από πότε οι δεξιοί ακραίοι είναι οι κακοί, ενώ για τους αριστερούς ακραίους σιωπή; ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ, και κυρίως ο ακραίος ΦΑΣΙΣΜΟΣ που κρύβεται σε γαλαζοπράσινες συγκυβερνήσεις... ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
 • μαιρη-φοιτητριαΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:07
  λοιπον, για να μην το ζαλιζουμε και λεμε ολη την ωρα αυτονοητα πραγματα, σε μια χωρα που υπεφερε οσο λιγες απο το ναζισμο και καποιοι απο μας εχουμε και παππουδες η προπαππουδες ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ απο τους ναζι, δειξτε τουλαχιστον λιγο σεβασμο.
  ηδη βρισκονται στη φυλακη μελη της χρυσης αυγης για τις δολοφονιες που εκαναν. οι τυποι ειναι μαχαιροβγαλτες

  να διεκδικησουμε ολοι μαζι, με υπογραφες η οτιδηποτε αλλο μεσο ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
 • purockerΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:07
  Βγήκαν τα φασιστάκια στο ημίφως και με τα αναλόγου με την ιδεολογία τους "επιχειρήματα" βγάζουν άναρθρες κραυγές.
  Στο φώς και σαν άνθρωποι δεν πρόκειται να βγούν.
 • fotisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:05
  ρωτας τι περιμενουμε απο την Χ.Α. αν εισελθει στη Βουλη και σου απαντω
  οτι τιποτα περισσοτερο εγω προσωπικα, απο το να επιτεθει σωματικα σε
  ολοκληρο το δολοφονικο - μαφιοζικο πολιτικο συστημα που κυβερνα τη χωρα
 • ο γιαλός είναι στραβόςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 15:05
  Κύριοι σοβαρολογείτε; Από που προκύπτει ότι θα ρίξουν χαστούκια και δεν θα φάνε; Πρώτ' απ' όλα η ασυλία δεν ισχύει σε αυτόφωρα αδικήματα. Αν ρίξουν χαστούκι θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες. . Αλλά μου κάνει εντύπωση που μ' αυτά που λέτε «προδίδετε» ότι οι άνθρωποι είναι τραμπούκοι και φασίστες. Αφού λέτε από μόνοι σας ότι θα τους ψηφίσετε γιά να ρίχνουν χαστούκια, τι άλλο κάνετε από το δικαιώνετε αυτούς που τους κατηγορούν; Λοιπόν: ΑΝ μπουν στην Βουλή θα είναι αρνάκια. Θα μπλέξουν με τις διαδικασίες, ο Πρόεδρος της Βουλής - που όποιος και να βγει θα είναι εμπειρότατος πολιτικός- θα τους επαναφέρει στην τάξη όχι αν χειροδικήσουν - αυτό ΔΕΝ θα γίνει- αλλά αν τολμήσουν να διακόπτουν ομιλητές. Ξέρετε τι θα πει έμπειρος πολιτικός; Την πρώτη φορά που βγήκε ο Παπάγος στη Βουλή ως αρχηγός κόμματος ήταν αντιπολίτευση. Νόμιζε ότι επειδή είχε μάθει να παίζουν οι μπάντες όποτε εμφανιζόταν - Στρατάρχης γαρ- θα έχει ειδική μεταχείριση. Μπήκε λοιπόν φουριόζος στη Βουλή κι έκανε μιά δήλωση έντονη. Τότε τον περιέλαβε ο Υπουργός Ρέντης - που δεν τον θυμάται κανένας πλέον - κι από δω τά έφερε από κει τα πήγε -ανάγκασε τον Παπάγο να ζητήσει συγγνώμη. Και μιλάμε γιά τον Παπάγο. Θα τολμήσω μιά πρόβλεψη: ΑΝ μπει η ΧΑ στη Βουλή η συμπεριφορά της δεν θα είναι αυτή που περιμένουν οι θερμόαιμοι οπαδοί της. Όσο αυξάνονται τα ποσοστά κάποιου, τόσο πιό μετριοπαθής γίνεται. Ήδη έχει αποκηρύξει αρκετές από τις «αρχές» της. Απλώς στο μεν εσωτερικό, το πρόβλημα θα είναι περισσότερο σημειολογικό. (Χώρα που είχε Δίστομο, Καλάβρυτα, 500.000 νεκρούς από πείνα κι εκτελέσεις, Χώρα που έζησε τον Τρόμο του Γ΄Ράιχ πως είναι δυνατόν να έχει πολίτες που ψηφίζουν ΧΑ;) Προσωπικά αυτό δεν με εντυπωσιάζει. Όταν ιδρύθηκε πριν 3 χρόνια οργάνωση νεοναζί στο...Ισραήλ στην οποία συμμετείχε γόνος οικογένειας που η οικογένειά του χάθηκε όλη στο Ολοκαύτωμα πλην της γιαγιάς του ζούσε ακόμα με τον χαραγμένο αριθμό του στρατοπέδου στο χέρι της, γιατί να εντυπωσιαστώ για την ύπαρξη νεοναζί στην Ελλάδα; Εκεί που θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα είναι στο εξωτερικό. Η Ευρώπη έχει μιά έντονη απέχθεια στους αντισημίτες και στους νεοναζί. Και με την βεβαιότητα ότι οι εντυπώσεις είναι πάντα πολύ ισχυρότερες του γεγονότος κι όσο μεγαλώνει η απόσταση τόσο μεγαλώνει η εντύπωση, θα έχουμε σίγουρα εξελίξεις σε μια συγκυρία που στην Ευρώπη επικρατεί μια απαξιωτική εντύπωση για τους Έλληνες. Και γιά σας που ρωτάτε γιατί δεν καταφέρεται ο Στάθης κατά του Στάλιν όπως καταφέρεται κατά του Χίτλερ, τούτο είναι απολύτως φυσικό όταν στον Β΄Παγκ. Πόλεμο ο Στάλιν ήταν Σύμμαχος, ενώ ο Χίτλερ ο εχθρός. Το αντίθετο θα ήταν αφύσικο όπως αφύσικη θα ήταν κι η απόλυτη εξομοίωση.
 • βασιλησΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:58
  σταθη δεν ειμαι χρυση αυγη αλλα οταν υπαρχει αδικια τι λεω......1)κατηγορεις φασιστες την χ.α....για τους ακρο αριστερους δεν αναφερεσαι καθολου. 2) αυτο που κανετε το θεωρω αδικο για νεοναζι και τετοιες μπουρδες, ο ακατανομαστος γερμανος αντεγραψε τα παντα απο αρχαια ελλαδα, χερετισμους, συμβολα κτλ .3)στον ευθιμιου δεν εγινε κατι τρομακτικο και εγινε τοσο ντορος....... γιατι και το γιαουρτι και τα μπουκαλια νερου και νερατζια που εχουν πεσει απο το συριζα η' απλους πολιτες δεν αναφερθηικατε με τοσο ζηλο
  και τελος θεωρω το αρχηγο της χ.α. ανηκανο για πολιτικο που θελει να μπει στι βουλη αλλα μερικα ιδεολογικα τα δεχομε και θελω να ακουγονται οπως το πατριδα θρησκεια οικογενεια, εθνικα, ...γιατι ολα αυτα μας τα εξαφανιζουν σιγα σιγα.........οσο για τους μετανεστες τους θεωρω μπαλακι της πολιτικης, αλλα γινανε προβλημα μεγαλο και πρεπει να βρεθει λυση αμεσα
 • ΑντώνηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:57
  Φίλε Στάθη, προφανώς δεν χρειάζεσαι ούτε την αποδοχή ούτε την προτροπή μου. Συνέχισε όμως, μήπως και κάποιος-κάποιοι μπορέσουν να βγούν απο τα σκοτάδια τους.
  Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα σκουλήκια σέρνονται και επιτελούν το έργο τους. Ενίοτε, προκαλούν και καμιά ζημιά. Δεν πειράζει, είναι μέσα στα δεδομένα μας.
  Εδώ δεν τα κατάφερε το 1940 το προτότυπο, θα τα καταφέρουν τα ........ γεννόσημα ??
  Υπομονή οι μπόρες περνάνε. Και οι μόδες.
 • trollΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:56
  παω τωρα να δω για 56η φορα το "300",
  που αν με ρωτησεις βεβαια θα σου πω οτι ηταν απαραδεκτη αμερικανια, αλλα για καποιο λογο με διεγειρει υπερβολικα οταν το βλεπω γιατι ξερω ποιοι ειναι οι καλοι και ποιοι οι κακοι και δεν χρειαζεται να σκεφτομαι
 • Γιάννης, Π.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:56
  Αλήθεια, που δραστηριοποιείται η Χ.Α.; Σε ποιούς χώρους κινείται; Μήπως στις γειτονιές που πλήττονται από αλλοδαπούς; Μήπως και στα συνοικιακά γυμναστήρια; Στα γήπεδα; Στους συνδέσμους φιλάθλων όλων των ομάδων; Γιατί είναι γνωστοί οι χρυσαυγίτες για τα αθλητικά τους ιδεώδη και την ανάγκη τους να ανήκουν σε κάποια ομάδα. Ας ψάξουμε στους χώρους της Αστυνομίας και στις Σχολές του Στρατού. Πέρα από τους ψηφοφόρους που είναι τυχαία αρέσκοντες του φασισμού, υπάρχει ένας οργανωμένος πυρήνας που βρίσκεται σε όλους αυτούς τους χώρους. Ας θυμιθούμε την δίκη του Μπρέϊβικ. Και αυτός νεοναζί είναι. Τον Ούλοφ Πάλμε, στη Σουηδία τον δολοφόνησαν οι νεοναζί της πατρίδας του, σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση της Αστυνομίας!!!
 • ΕΠΙΚΟΥΡΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:56
  ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΓΥΡΟ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΥΡΙΖΕΙΣ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ? Ο ΘΥΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ?
 • ΕλεναΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:54
  Πω πωωω δεν περιμενα με τίποτα τόσα υπέρ για τη Χρυσή Αυγή!! Απογοητεύομαι, απογοητεύομαι γιατι η ΧΑ λειτουργει με εγκληματικές πρακτικες, πράγμα που δεν κάνουν τα αριστερα κομματα τα οποια είναι στη Βουλή. Δεν ήταν το ΣΥΡΙΖΑ ουτε το ΚΚΕ που κυνηγουσε με μαχαιρια να σκοτωσει μεταναστες αλλα και Ελληνες που τους υπερασπιζονται στην Ομονοια. Βρεθηκα σε ενα τετοιο σκηνικο και ειλικρινα ειχα τρομοκρατηθεί. Δεν ειναι οι αριστεροι αυτοι που έχουν κατηγορηθει για μαχαιρωματα, εγκληματα του κοινου ποινικου δικαίου και δολοφονίες. Μαλλον οι Χρυσαυγίτες είναι! Τα αριστερα κόμματα είναι γνωστό πως πέρα απο τις ιδεολογίες τους που είναι γνωστες έχουν δικαιολογήσει κανοντας κριτκή ή επικρίνει τον υπαρκτο σοσιαλισμό της ΕΣΣΔ.Η ΧΑ τι εχει κάνει έχει επικρίνει το Χιτλερ??? Ε?? Οχι!!! Ισα ισα, που τον έχει εξυμνήσει. Κοιτάξτε λίγο τα περιοδικά της, μπείτε λίγο στο σιτε της ψαξτε.... και θα βρείτε ότι ηταν εκείνοι οι οποίοι λέγανε πως δεν γιορτάζουν την 9η του Μαη, τον θρίαμβο και την νική κατα του φασιμου, γιατι θεωρούν πως τότε σταματήσε η εξέλιξη της ανθρωπότητας!!!! Είναι αυτοί οι οποίο υνμούν τον Ες!!!!Είναι ο Μιχαλολιάκος αυτός που εξυμνεί τον Αδολφο, που κυκλοφορει με μπραβους! Αλήθεια πως θα μπει μέσα στη Βουλη και απο τον έλεγχο με οπλα και συδηρολοστους;;;Πως;; Η θα καταλύσει και το τελευταίο υπόλοιπο δημοκρατίας;;
  Ειλικρινά τι περιμένετε απο ένα απο τα πιο νεοναζιστικά κόμματα στην Ευρώπη..., που βασική του αρχη έχει την εναντίωση στον φιλελευθερισμό και τον διεθνισμό- αφηνω τον κομμουνισμο και αριστερα-και λεχει στο πρόγραμμα της την σύληψη όλων των μεταναστών και την τοποθέτηση τους όχι στις φιλακες αλλα σε κέντρα οπου θα προσφέρουν καταναγκαστικές εργασίες υπερ του δημοσίου. Μηπως σας θυμίζει κάτι αυτο. Μπορείτε να μπείτε και να τα διαβάσετε στο σαιτ της.
  Ελπιζω τουλάχιστον να είναι μικρό το ποσοστό των Χρυσων Αυγων ή και καθόλου για να μην γυρίσουμε και αλλα χρόνια πίσω.
  Αυτα για όσους ξέχνουν τι εστι φασισμος και ναζισμος και τι προκάλεσε σε όλον τον κόσμο.
 • TAZΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:48
  NTOU MESA STIN VOULI THA TREXETE MEXRI TON EVRO ANARXOKOUMOUNIA!!!!!!
 • trollΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:47
  Κυριε Σταθη εξυπνακια,
  Θα ψηφισω Χ.Α γιατι
  Ο Σταλιν εκτελουσε τροτσκιστες, και ο Σταλιν ηταν κουμμουνιστης οπως και ο λενιν και η Παπαρηγα. Που ειναι κουμμουνιστρια αριστερη και τη μισω.

  Αριστερος ειναι και ο Τσιπρας, αρα Κουμμουνιστης αρα Σταλινικος αρα δολοφονος και τον μισω.

  Αριστερος ειναι και ο κουβελης που ηταν στον Συριζα αρα Κουμμουνιστης αρα Σταλινικος αρα δολοφονος και τον μισω.

  Επισης το Πασοκ εχει επηρεαστηκε απο την αριστερα αρα ειναι και αυτοι μαλλον σταλινοκουμμουνιστοδολοφονοι. Βεβαια το ΠΑΣΟΚ ηταν και κυβερνηση και ξεπουλημενοι και απατεωνες. Αρα οι αριστεροι ειναι απατεωνες μιζαδωροι και τους μισω.

  Η ΝΔ ειναι συνενοχη με το ΠΑΣΟΚ. Δεν ξερω πως ακριβως αλλα για τις κυβερνησεις την ΝΔ φταιει η αριστερα που επηρεασε το ΠΑΣΟΚ με δηλητηριοδεις ιδεες που μεταδοθικαν ως ιος στην ΝΔ. Επισης να πω οτι ο Σταλιν εκτελουσε τροτσκιστες.

  Το ΛΑΟΣ διαβρωθηκε απο το αριστερο συστημα . Το μισουμε.

  Ολοι με εκμεταλευτηκαν και με κορόιδεψαν μου διαλυσαν τη ζωη γιαυτο τους μισω.Γιαυτο και λογω του Σταλιν που εσφαξε τροτσκιστες.

  Δεν με νοιαζει τι θα κανει η ΧΑ, αρκει να αγαπαει το μισος μου
 • Βοηθεια!Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:44
  Γεμισε η χωρα μου......... ναζι;
  Θα κατεβει η Χ.Α και στο Διστομο και στα Καλαβρυτα;
  Θα ανακυρηχθει ο Μελιγαλας πρωτευουσα της "νεας Ελλαδας";
  Και αυτοι που...... θυμουνται ακομα;
 • bulinosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:41
  Δεν βλέπουν
  Δεν ακούν
  Δεν ενδιαφέρονται
  Δεν νοιώθουν
  Δεν σκέπτονται
  Δεν έχουν δουλέψει
  Δεν έχουν φιλότιμο
  Δεν πάνε φυλακή
  Δεν μας σέβονται
  Δεν διάβασαν το μνημόνιο

  Μας βρίζουν
  Μας ενοχοποιούν
  Μας κοροϊδεύουν
  Μας τάζουν
  Μας Ξε-τάζουν
  Μας υπόσχονται
  Μας δουλεύουν

  Έχουν απο 5 σπίτια ο καθένας
  Έχουν ασυλία
  Έχουν παχυλούς μισθούς
  Έχουν τηλέφωνα δωρεάν
  Έχουν δωρεάν μετακινήσεις
  Έχουν δωρεάν διαμονές
  Έχουν επιχορηγήσεις
  Έχουν "καρέκλες"
  Έχουν πουλήσει την Ελλάδα
  Έχουν πουληθεί οι ίδιοι
  Έχουν φυλακίσει αθώους
  Έχουν αποφυλακίσει ενόχους
  Έχουν "φίλους" τα κανάλια

  Αν δεν πας να ψηφίσεις κερδίζουν
  Αν ρίξεις λευκό κερδίζουν
  Αν ρίξεις άκυρο κερδίζουν
  Αν πάρεις όπλο και καθαρίσεις μερικούς τους κάνεις ήρωες

  Αν φύγεις από την χώρα νιώθεις άσχημα
  Αν μείνεις νιώθεις άσχημα.

  Αν όμως προσέξεις τι ψηφίζεις, τότε μπορεί και να αλλάξουν όλα τα παραπάνω ..

  Εμπόδισε τους να σχηματίσουν ξανά κυβέρνηση.

  Είμαστε Έλληνες δεν θα χαθούμε το πολύ πολύ να εφαρμοστεί η συνθήκη της Λισαβόνα.
  Μετά με την απλή αναλογική και την εφαρμογή λίστας χωρίς κόμματα θα λαμβάνουν όλοι οι πολίτες μέρος αλλά και τις ευθύνες για την λήψη των αποφάσεων.
 • Δημητρης (όχι το ανεγκεφαλο ρομποτ της ΧΑ)Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:30
  Το μεγαλύτερο έγκλημα του Σταλιν και των κομμουνιστών τελικά είναι ότι άφησε πολλους επιγονους των υπανθρώπων ζωντανους!

  Παρακολουθήστε όλη την πλέμπα των χρυσαυγιτών που πήραν γραμμη να ...απαντήσουν (τρομάρα τους) στο Στάθη!

  Σα να συνεχίζει το κείμενο του Στάθη στην παραγραφο "Δειτε μερικά παραδειγμάτα των όσων γράφω:"

  Δεν υπάρχουν δύο άκρα παιδάκια: Υπάρχει ο λαός και τα συμφερόντα του, και υπάρχει και το κεφάλαιο με τα συμφέροντα του και τα πιόνια του. Οι φασίστες ήταν παντα τα εργαλεία του συστήματος όταν τα άλλα εργαλεία του, το αστικό πολιτικό σκηνικό εκπνέει.

  Αλλά μη χαίρεστε- όπως λέει και ο Στάθης. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και ο Καιάδας είναι μόλις δυο βήματα μακρυά σας.

  Δ.
 • ΕλλάδαΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:29
  Πάντως το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής λειτουργεί πολύ καλά.Φαίνεται πως και στους σεκιουριτάδες έχει πέσει αναδουλειά και έχουν πολύ χρόνο για να στέλνουν μηνύματα.
 • thanosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:28
  Εγώ που δεν είμαι ΚΚΕ δικαιούμαι να λέω πως οι νεοναζί είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία ή όχι; Ή θα πείτε πως σίγουρα είμαι ΚΚΕ ή αναρχικός για να τα λέω αυτά;
  Όταν το 86 ή 87 έβγαζε περιοδικό η ΧΑ με τον Χίτλερ στο εξώφυλλό θέλετε εμείς οι απ'έξω να χαιρόμαστε που θα μπείτε στη Βουλή και θα χαιρετάτε ναζιστικά; Και θα χτυπάτε όποιο μελαμψό βρείτε μπροστά σας απλά επειδή δεν είναι Έλληνας όπως έγινε πρόσφατα στην Αθήνα;
  Αλλά όχι, πρέπει να μπει η ΧΑ στη Βουλή για να καταλάβει ο κόσμος και εσείς η ίδιοι οι ψηφοφόροι τους τι λάθος θα κάνετε στις 6 Μαΐου.. Και ξέρω αν με ξέρατε θα κινδύνευε η ζωή μου με αυτά που σας λέω γιατί αυτή είναι η "δημοκρατία" σας. Όπως είπε και πριν κάποιο καιρό ο Μιχαλολιάκος στον Παυλόπουλο να τον βγάλει να μιλήσει στο δελτίο ειδήσεων στο ΑΛΤΕΡ αλλιώς να πάρει σωματοφύλακα.. A! Kαι πού είστε, Πατριώτης και Εθνιστής δεν είναι το ίδιο με τη λέξη Εθνικιστής... Αλλά τι σας λέω τώρα ε;
 • zhukovΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:22
  Η Χρυσή Αυγή θα είναι το επόμενο ψευτοδίλημμα που θα χρησιμοποιήσουν...
  Όξυνση της ταξικής πάλης ή Χρυσή Αυγή;; Όπως έγραφε το βιβλίο της ιστορίας στο Λύκειο ότι οι απεργίες και η άνοδος του εργατικού κινήματος έφερε τη δικτατορία του Μεταξά....
  Όταν θέλει η αστική τάξη θα την χρησιμοποιήσει....Ήδη στα γεγονότα MARFIN, 12 Φλεβάρη, 20 Οκτώβρη στο ρόλο του προβοκάτορα ήταν περισσότερο εκπαιδευμένο προσωπικό....
  Οι ''αναρχικοί'' δεν παίζουν τόσο αποφασιστικό ρόλο στην παρακρατική προβοκάτσια όσο η απέναντι συμμορία....Μην ξεχνάτε τα ποσοστά της Χ.Α. και του ΛΑΟΣ στην Καισαριανή, όπου ψηφίζουν τα ΜΑΤ.
  Μην θεωρείτε απίθανο σε μελλοντικές κινητοποιήσεις να κυκλοφορούν ΜΑΤατζήδες με πολιτικά ανάμεσα στους διαδηλωτές....
  Η μαγκιά είναι να πείσεις τον λαό να σκέφτεται σαν αγρότης σαν εργάτης σαν μικρομαγαζάτορας, ενιαία ως λαϊκή συμμαχία με κοινά συμφέροντα....
  Έτσι μόνο θα τους απομονώσεις και θα τους ξεράσει η ιστορία αχώνευτους όπως μόνο αυτή ξέρει....
  ΥΓ : Μόνο που χρησιμοποιούν τον Στάλιν για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα του Χίτλερ και της τάξης που υπηρετούσε φαίνεται η πηγή της προπαγάνδας τους...Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς
  Αυτό τους πόνεσε τότε...Ότι η ηγέτιδα χώρα των εργατών ύψωσε τη σημαία που εξέφραζε όλην την ανθρωπότητα τότε στο Κοινοβούλιό τους
 • ΣπυριδωναςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:16
  Mαρια Ελενη κ Λουθερ ευχαριστω που υπαρχετε...
 • ΠΟΥΛΙΜΕΝΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:12
  XRYSH AYGH ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟς
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΛΕΖΟ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΙΕΧΕ ΥΠΟΣΤΑΛΕΙ???
  ΠΟΣΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ???12 ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ..29 ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ Η 94 ???
  17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΡΘΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??? Ο Χ Ι ΓΥΣΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΙΔΗ...
  ΣΤΑΘΗ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟς ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥς ΣΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΥΛΟΠΝΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ...
  ΤΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ Κ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ???
  ΘΕΣ Κ ΕΣΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ?? ΘΕΣ Κ ΕΣΥ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙς 7 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ???
  ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Κ Ο ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ''ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΣΗ ΤΗ ΝΤΟΡΑ Κ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ Κ ΟΧΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ... ΕΥΓΕ
 • Romanos65Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:10
  Πρως κωστα , και λοιπους θλιμενους συγκενεις
  απατρις και λαθρολαγνους
  πιος σου ειπε καωστακη, οτι εγω θαυμαζω τους ναζι και τον χιτλερ,
  τους απεχθανομε, οπως και τους νοσταλγους του σταλιν.
  αλλα ρε φιλε ημαρτον
  38 χρονια δεν χορτασες απο τα λαμογια ολων των παραταξεων?
  ασε να μπουν και τα ακρα δεξια ,
  να ριξουν καμια φαπα στα λαμογια
  οχι μονο τα ακρα αριστερα που μασανε της κρατικες επιδοτησεις,
  τοσα χρονια , κωστακη μας.
  ε?
 • Γιάννης, Π.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:07
  Συμφωνώ μαζί σου Στάθη. Η Χρυσή Αυγή είναι ένας κίνδυνος. Το σύστημα που την εξέθρεψε ετοιμάζεται να την αποτελειώσει!!! Τα κανάλια έχουν αρχίσει να προβάλλουν τις παραπολιτικές τους ενέργειες και τα πογκρόμ τους. Όμως να ξέρουμε ότι ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων τους προέρχεται από ανθρώπους που σε "δεύτερο χρόνο", ασχολήθηκαν με την προπαγάνδα τους. Προηγήθηκε μια κατάσταση ανεξέλεγκτου μεταναστευτικού ρεύματος, με εξαθλιωμένους μετανάστες παντού!!! Οι περισσότεροι που ψηφίζουν Χ.Α. δεν θέλουν τους μετανάστες. Επίσης δεν θέλουν δευτερευόντως το πολιτικό σύστημα που εκτρέφει την ίδια παθογένεια που κατηγορούμε και εμείς οι αριστεροί. Πέραν του πόσο μας "τρομάζει" η ιδέα του νεοφασισμού, η κατανόηση του προβλήματος, θα οδηγήσει και στη λύση του. 1. Μεταναστευτικό. Και πόσο "ξεχείλωσε" η επιχειρηματολογία της αριστεράς σ'αυτό το θέμα, που πολλές φορές από υπερβάλλοντα ζήλο προσήλωσης στις αρχές του γαλλικού διαφωτισμού, απομακρύνθηκε από την ελληνική κοινωνία. 2. Η άρνηση του πολιτικού συστήματος του δικομματισμού, με χιλιάδες νέους άνεργους "χωρίς στον ήλιο μοίρα", είναι εύκολο να χάσεις τον δρόμο και να ολισθήσεις σε νεοναζιστικές θεωρίες (πόσο μάλλον αν δεν έχεις παιδεία). Για ποιό πράγμα μπορεί να καυχηθεί ένας νέος σήμερα χωρίς ελπίδα και προοπτική; Μα για το ότι είναι Έλληνας. Αυτό είναι το «πτυχίο» του, τα προσόντα του. Παλιά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, του υπόσχονταν μια ελπίδα, και τον ενσωμάτωναν στο σύστημά τους. Σήμερα δεν μπορούν!!!
 • Τάσος ΜάνοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:07
  Κύριε Στάθη,
  Είστε αποκομμένος από την κοινωνία. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή και τα ποσοστα που εμφανίζονται να παίρνει δεν προέρχονται από φιλοβασιλικούς ή μεγαλοεπιχειρηματίες. Προέρχονται από μικρούς-μικρομεσαίους που ζουν σε περιοχές της χώρας σαν τους Αβορίγινες στην Αυστραλία, σαν τους γηγενείς των ΗΠΑ γνωστοί σαν Ινδιάνοι. Τα ποσοστά αντανακλούν το ποσοστό του πληθυσμού που ζει σε περιοχές-εργαστήρια πειραματισμού του πολυπολιτισμού, οπου οι γηγενείς Έλληνες είναι λιγότεροι από τους πολιτογραφημένους Έλληνες και τους αλλοδαπούς και έχει νιώσει στο πετσί του την υποχρεωτική συγκατοίκηση .
  Αν είχατε επαφή με την κοινωνία θα ξέρατε πως είναι ψηφοφόροι οι οποίοι ιδεολογικά ανήκουν στην αριστερά. Θέλουν δημοκρατικό πολίτευμα με αναλογικό σύστημα, ο πλούτος της χώρας να ανήκει στο κράτος και όχι στους ιδιώτες, αύξηση των μισθών σε αξιοπρεπή μεγέθη, υψηλή φορολόγηση του Κεφαλαίου, ελευθερία έκφρασης κ.ά. Δεν θέλουν μιλιταρισμό.
  Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα ανάμεσα σε αυτά με θέσεις στο ιδρυτικό πρόγραμμά τους που ζητούν την κοινωνικοποίηση του πλούτου και βάζει τους γηγενείς πάνω από τους νεοεισερχομένους πριν γίνουμε μια μειοψηφία στο περιθώριο.
  Η μέχρι σήμερα αποκαλούμενη Αριστερά είτε θα αδιαφορεί για τα προβλήματα, όπως κάνει το ΚΚΕ, ή θα πολεμάει τους γηγενείς που μειοψηφούν κάθε φορά που παραπονιούνται για όσα υποφέρουν από την πολυπολιτισμικότητα που τους επιβλήθηκε στις γειτονιές τους, όπως κάνουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.
  Ακόμα και ιστορικά κυριε Σταθη, από την πλευρά που το βλέπουν οι μιλιταριστές, από την Αρχαιότητα΄και μετέπειτα στα Βυζαντινά χρόνια οι Έλληνες (από γέννα) πολεμούσαν ενάντια στους έξωθεν πληθυσμούς που προσπαθούσαν να μετεγκατασταθούν στις περιοχές που ζούσαν. Για την ύπαρξη Ελλάδας με κατοίκους με φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά γηγενούς Έλληνα. Μήπως ξεχνάτε πως στο παιδομάζωμα προτεραιότητα είχαν τα παιδιά μιγάδες? Τους αγώνες κατά των Βουλγάρων και των Σλάβων επι Βυζαντιου και επί Τουρκοκρατίας? Μήπως ξεχνάτε το "καθάρισμα" της Πελοποννήσου από την ύπαρξη Αλβανών, στα 1700, λίγα χρόνια πριν την Επανάσταση? Στα 1800, στην Επανάσταση οι Έλληνες που ξεσηκώθηκαν δεν επιδίωξαν την εθνοκάθαρση? Τι έκαναν στην Τριπολιτσά και στις άλλες πόλεις σε Τούρκους, Εβραίους κι άλλους αλλοεθνείς θυμάστε? Στα 1900, στα νεότερα χρόνια δεν έγινε εθνοκάθαρση με την ανταλλαγή πληθυσμών στις νέες περιοχές που καταλήφθησαν/απελευθερώθηκαν?
  Η χώρα που γεννηθήκατε κύριε Στάθη και οι "γονείς" σας αγωνίστηκαν και έκαναν θυσίες για μια χώρα με Έλληνες από γέννα. Ιστορικά όποτε οι Έλληνες συγκατοικούσαν με πολλούς σε αναλογία αλλοεθνείς υπέφεραν. Σήμερα στις περιοχές που οι απόγονοί τους ξαναζούν ανάμεσα σε αλλοεθνείς ξανα-υποφέρουν. Συγκρίνουν τη ζωή τους στις γειτονιές σήμερα με τη ζωή πριν, όταν οι αλλοεθνείς ήταν λίγες χιλιάδες και αντιλαμβάνονται πως η λύση είναι "όλοι έξω". Δεν το βλέπετε? Η Αριστερά είναι τυφλή? Αν υπήρχε ένα οποιοδήποτε άλλο κόμμα πέρα από την Χρυσή Αυγή, ένα αριστερό κόμμα που θα έλεγε φτάνει πια, όλοι έξω τότε το μιλιταριστικό κόμμα θα εξαφανιζόταν οριστικά.
  Κύριε Στάθη, νομοταγής δεν είναι όποιος δεν πιάστηκε. Αντιλαμβάνεστε κι εσείς πως ληστής είναι αυτός που διέπραξε ληστεία και όχι μόνο όσοι συνελήφθησαν. Επίσης, αντιλαμβάνεστε πως η φώκια όσο χρονικό διάστημα κι αν μείνει στο νερό, ψάρι ακόμα δεν έχει γίνει. Αντιλαμβάνεστε και την άποψη αυτών που λένε πως 20 πεκινουά ανάμεσα σε 100 τεριέ, όσα χρόνια κι αν συγκατοικήσουν πάλι πεκινουά θα λέγονται. Αν διασταυρωθούν τα πεκινουά με τα τεριέ, δεν παίρνετε ούτε πεκινουά ούτε τεριέ.
  Οι απόψεις σας παραμένουν περιγραφικές και επιγραμματικές σαν τα σκίτσα που κάνετε. Περιμένω την πρώτη σας μεγάλη εικονογραφημένη ιστορία.
 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 14:00
  ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ - ΝΑΡΚΕΜΟΡΟΙ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΥΒΟΛΑΙΟΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ - ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ...
  ------------------------------------------------ -----------------------------------------
  ------------------------------------------------ ----------------------------------------  .ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/4 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ/ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
  ------------------------------------------------ -------------------------------------------
  -ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ - 18 Ημέρες Απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια..........
  ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
  Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια.
  .
  .ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
  ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ
 • ΓρηγόρηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:59
  Προς Maria Eleni

  Μπάβο, το πιο έυστοχο σχόλιο που διάβασα.
 • ΚατερίναΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:55
  Νομίζω ότι όσοι θα ψηφίσουν Χ.Α. θα το κάνουν μόνο και μόνο για να φοβερίσουν τα μικρομέγαλα κόμματα..
  Αν υπήρχε έστω και μία περίπτωση να γίνει η Χ.Α.κυβέρνηση, δεν θα έπαιρνε τα ίδια ποσοστά με αυτά που εμφανίζονται στις σφυγμομετρήσεις.
  Οι περισσότεροι απλώς θα ψήφιζαν κάτι άλλο...
  Η όλη υπόθεση λοιπόν αφορά, κατά τη γνώμη μου, το τράνταγμα του πολιτικού σκηνικού.
  Μήπως πρόκειται για πολιτική κίνηση των πολιτών;;;
 • malakostathisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:50
  τι λες ρε αθλιε τυπακο???δεν κοιτασ που αυτοκτονουν 3 ελληνες την ημερα κ ο λαος πειναει κ εσυ συνεχιζεις τα αναρχοαριστερα σου σχολια...φτου σου..
  κατσε να μπουν στη βουλη κ μετα θα τουσ κρινουμε..δεν εφεραν αυτοι τουσ μεταναστες ουτε αυξησαν το χρεος ουτε εκοψαν συνταξεις..
  οσες μπετονιερες λασπη κ να ριξεις η χρυση αυγη μπαινειι στη βουλη...
  ΞΥΔΙ
 • AAΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:48
  Σταθη.... θα βαλω και σως για να γλυστραει.
  Θελετε να αλλαξετε μεχρι και τα βιβλια στα σχολεια, να καταργησετε υμνους, μεχρι που στην Σμυρνη ειπατε οτι λιγο πολυ εγινε εκδρομη. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ. Αλλα επειδη σε λυπαμαι θα βαλω και σως
 • IOANNISΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:45
  MAS KANETE SXOLIA ESEIS OI PSEYTOARISTEROI POU EISTE KAI ATHEOI KAI DEN KANETE KAI TO STAVRO SAS
  TA XEIROTERA EGKLHMATA TA KANATE ESEIS STIS PROHN ANATOLIKES XORES.
  MH TA KSEXNATE KAI EXETE EPILEKTIKH MNHMH
 • socratisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:42
  Γεια σου βρε Στάθη , κάποτε ο Χατζιδάκις είπε ‘’Όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει’’. Μ.Χατζηδάκις

  6/05/2012
 • μ.κ.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:42
  Είναι τρομερό... Πόση βία βγαίνει στο λόγο αυτών που -νομίζουν ότι- κάνουν κριτική στο άρθρο το Στάθη αλλά και στον ίδιο. Και πόσο τεράστιο έλλειμμα παιδείας έχουν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι η ζωντανή απόδειξη όλων αυτών που γράφει και έχει γράψει επάνω στό θέμα. Και πως φαίνεται πως τον ''γνώρισαν'' για πρώτη φορά εδώ μέσα. Γιατί αν διάβαζαν αυτά που γράφει χρόνια τώρα, δεν θα έγραφαν αυτά εναντίον του. Τουλάχιστον όχι οι πιο μυαλωμένοι επικριτές του. Χαίρομαι που σε ξαναβρήκα κ.Στάθη.
 • stefanosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:41
  αγαπητέ κύριε Σταθη ας δεχθούμε ως υπόθεση εργασίας οτι εχετε δίκιο για τη χρυσή αυγή, τά εγκλήματα, τίς προδοσίες καί τις σφαγές ελλήνων πολιτών από τό κκε τίς ξεχνάμε? επίσης οι ομοιδεάτε σας θέλουν να μετατρέψουν τήν Ελλάδα μας σε μωσαικό εθνοτήτων καί δη μουσουλμάνων, καί αλλα πολλά, εμείς θα αντισταθούμε με ολες μας τίς δυνάμεις καί θα νικήσουμε.
 • jimΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:41
  teleiwse h moda t prasinou zivagou..xupniste!!!
  h XA tha mpei sthn voulh k an kanei ergo tha paraminei an oxi tha thn vgaloume ( blepe laos) oi dexioi den eimaste toso zwa oso oi aristeroi na psifizoume suriza k kke xwris kanena apotelesma!
 • δυσάρεστοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:37
  Δε σε είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία και με το ΚΚΕ που εδώ και χρόνια συμμετέχει στην Ελληνική βουλή ή μήπως αυτοί υπήρξαν λιγότερο εγκληματίες από τους ναζί; Αυτή είναι όμως η δημοκρατία φίλε-δίνει φωνή σε όλους... σε ενοχλεί τώρα;
 • giannisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:36
  Μια και αναφέρεσαι στην ελληνική τιμή, να είμαστε από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες χωρίς νεοναζί στο κοινοβούλιο,
  θα καταθέσω με τη σειρά μου και κάποιες άλλες ελληνικές μοναδικότητες, ιδιαίτερα την αθρόα, ανεμπόδιστη και με
  αριστερή κάλυψη εισβολή του τεράστιου αριθμού των λαθρομεταναστών, που καθημερινά αυξάνεται και στην παράδοξη μετά την πτώση της ΕΣΣΔ διατήρηση, του υψηλού ποσοστού της Αριστεράς και μάλιστα του απεθνοποιητικού τμήματός της.
  Οι συνέπειες της στάσης της Αριστεράς, που ναι μεν δεν κυβέρνησε, παρεμπόδισε όμως ιδεολογικά την αντίδραση στο
  παραπάνω φαινόμενο, βιώνονται ιδιαίτερα στο πετσί του λιγότερο προνομιούχου τμήματος της κοινωνίας, είτε με τη
  γκετοποίησή της, είτε με την αύξηση της εγκληματικότητας που απαξιώνει την καθημερινότητά της, ενώ παρηγορείται σε
  αντιστάθμισμα μαθαίνοντας ότι η προσφυγιά της οφειλόταν σε συνωστισμό και ότι οι εθνικοί της ήρωες είχαν αρραβωνιαστικούς. Με τους φωστήρες των απόψεων αυτών να δικαιώνονται, διεκδικώντας την ψήφο του λαού, μέσα από τις τάξεις της ποικιλλώνυμης Αριστεράς.
  Μην εκπλήττεσαι λοιπόν αγαπητέ για την άνοδο της ακροδεξιάς και την απήχηση που βαθμιαία αποκτά, ιδιαίτερα στις χειμαζόμενες συνοικίες. Πάσσαλος πασσάλω κρούεται και όχι με τα υποκριτικά κηρύγματα της "εκχριστιανισμένης" στο θέμα των λαθρομεταναστών μαρξιστικής Αριστεράς, που συνιστά να στρέφουμε και την άλλη παρειά.
  Τελειώνοντας διευκρινίζω ότι δεν θα ψηφίσω τη Χρυσή Αυγή, ούτε όμως θα ψέξω όπως ο κ. Στάθης τους συμπολίτες μου, που μέσα στην απόγνωσή τους, θα την επιλέξουν. Για να χρησιμοποιήσω και πάλι τη χριστιανική γραμματολογία θα αναφερθώ στην παραβολή του Μεγάλου Δείπνου, όπου ο απηυδησμένος οικοδεσπότης, αφού περιφρονήθηκε από τους εκλεκτούς, παρήγγειλε "έξελθε ταχέως εις τας πλατείας και ρύμας της πόλεως, και τους πτωχούς και αναπήρους και χωλούς και τυφλούς εισάγαγε ώδε".
 • despoinamkΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:35
  Xρυσαυγίτες που θίγεστε γιατί λέμε εσας φασίστες και χουντικούς και τονίζετε συνέχεια τον Στάλιν σας απαντώ.Είστε φασίστες, σαν φασίστες κατεβαίνετε, χαιρετάτε, λειτουργείτε.Νοσταλγοί του Χιτλερ και των κατορθωμάτων του.Όσο για τον Στάλιν, και ο ΣΥΡΙΖΑ( και ο Στάθης σε άρθρα του)και οι ψηφοφόροι του δεν είμαστε σταλινιστές.Ο σταλινισμός έχει καταδικαστεί. Δεν μας αρέσει κανένα είδος χούντας ούτε κόκκινη ούτε μαυρη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρος.Θέλουμε αριστερά με ελευθερία και δημοκρατία. Κάτι βέβαια που εσείς δεν διανοείστε. Δε θέλετε Δημοκρατία, αλλιώς τί φασίστες θάσασταν.Για ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα ούτε λόγος..Κάνετε πως δεν ξέρετε τις θέσεις της αριστεράς για τον σταλινισμό, τον ναζισμό και κάθε είδους φασισμό και προβοκάρετε ηλίθια. Η Ελλάδα γνωρισε και ναζιστική κατοχή και ΕΣ ΕΣ και χούντες και με θυσίες και αίμα τα αποτίναξε. Αν οι απόγονοι και νοσταλγοί των γερμανοτσολιάδων που το παίζουν πατριώτες θέλουν πάλι σβάστικα στην Ελλάδα, λέμε ΟΧΙ. Τώρα για τους αδαείς. Και ο μαίανδρος και η "σβάστικα"(που οι χιτλερικοί την ονομάσαν έτσι) είναι αρχαία σύμβολα του εσωτερισμού. Δεν έχουν καμία σχέση με φασισμούς.Τα καπηλεύτηκαν φασίστες της αστικής τάξης, τα αφεντικά σας, να πάρουν κάτι απ την αίγλη που δεν έχουν οι ίδιοι, και να φανατίζουν τα απαίδευτα, αμόρφωτα τσιράκια τους, δίνοντας και"ανώτερο ιδεολογικό περιεχόμενο" στις καφρίλες τους. Τόχει δείξει η ιστορία όμως, όταν οι φασίστες ανεβαίνουν πρώτα τα "σκυλιά τους" ξεφορτώνονται πρώτα αφού έχουν κάνει τη βρώμικη δουλειά.
 • ΝΙΚΟΣ ΔΑΦΝΗΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:34
  ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΣΚΕΦΘΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
 • vasilisspΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:31
  Συμφωνώ με όλα αλλά θα ήθελα να αναφέρεις και τις ευθύνες ορισμένων "αριστερών δυνάμεων" γιατί υπάρχουν.Δεν είναι τυχαίο ότι περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας η Χρυσή Αυγή είχε και θα έχει υψηλά ποσοστά.
 • Maria EleniΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:31
  χμ... η μίση Γη πεινάει και πεθαίνει η άλλη μίση just talking about money, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει ο κόσμος μας καταστρέφεται και εσεις μιλάτε για την χρυση αυγή τον χιτλερ τον σταλιν και ποιος σκοτωσε περισσότερους..Την λύση δεν θα την δώσει κάνεις όσο η νοοτροπία σας είναι αυτή...
  Λυπαμαι γιατί αντιλαμβάνομαι πόσο χαζούς μας έχουν κάνει..
  Ξέρω εκ των πραγμάτων ότι το κόλλημα σας είναι τόσο μεγάλο που δεν θα αντιληφθείτε πως απλά πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο.Είναι τόσο απλό και δεν κοστίζει τίποτα για έναν ανθρωπο τίμιο.
  καλή καρδια...
 • 29-26Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:28
  ΟΛΑ τα άκρα είναι επικίνδυνα, αλλά ο Στάθης έχει πρόβλημα μόνο με τα δεξιά άκρα. Τα αριστερά τα έχουμε κάνει γαργάρα και μας κατάντησαν επαίτες αλλά ουδέν πρόβλημα...
  Α, και για όποιον ρωτήσει ποιο είναι το αντίθετο της Χ.Α να του πω: το ΚΚΕ. Που είναι στη βουλή πολλά πολλά χρόνια αλλά είπαμε ....γαργάρα...
 • Βασιλική ΠαπαγεωργίουΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:24
  Συγχαρητηρια Στάθη μου, για άλλη μια φορά.
 • IOANNISΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:23
  GYRISTE ESEIS OI ARISTEROI NA PATE NA ZHSETE STH ROSIA AFOU SAS ARESEI TO KATHESTOS KAI AFHSTE MAS NA ZHSOUME OPOS THELOUME XORIS ESAS.
  MAS KANETE ME TA SXOLIA SAS NA PSHFISOUME OLOI DAGKOTO XRYSH AYGH KAI AS MHN TO SKEFTOMASTAN KAI PAIZOTANE H PSHFOS MAS
 • ΜΕΝΕΛΑΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:22
  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...
 • takiasΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:21
  ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.....
 • ΧριστίναΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:16
  Δεν περίμενα να διαβάζω τόσα σχόλια υπέρ της Χ.Α. που δειχνουν πλήρη άγνοια της ιστορίας της χώρας και της Ευρώπης και πρωτοφανή έλλειψη παιδείας. Συγχαρητήρια Στάθη για το κείμενο. Τελικά, από τις αντιδράσεις, φαίνεται ότι υπήρχε ανάγκη να γραφτεί.
  Αντί άλλου σχολίου σας θυμίζω το γνωστό ποίημα
  “Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα,
  γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
  Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα,
  γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
  Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα,
  γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
  Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών
  που αντιτάσσονταν στο φασισμό,
  δεν έκανα τίποτα γιατί
  δεν ήμουν καθολικός.
  Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα,
  αλλά δεν υπήρχε πια
  κανείς να αντισταθεί μαζί μου …”
 • ΔημήτρηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:16
  Αλέξη το να είσαι αριστερός απλά σημαίνει ότι είσαι ανθέλληνας.
  Ευτυχώς που πολλοί το καταλαβαίνουν έστω και αργά...
  Η στάση όλων των αριστερών στο λαθροστρατό των μουσουλμάνων που έχει μπει στη χώρα μας είναι μια από τις πολλές αποδείξεις.
  Η Ρεπούση με τους συνωστισμούς της, ο Τατσόπουλος με τις ανήκουστες
  απόψεις τους για τους Ήρωες και το 21' κλπ που ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ κλπ είναι μια ακόμη απόδειξη του ανθελληνισμού της αριστεράς.
  Πλέον μιλάνε και οι πατριώτες και όχι μόνο οι ακροαριστεροί όπως εδώ και 30 χρόνια...
  Αν δεν το καταλαβαίνεις είναι πρόβλημά σου.
 • ΛουθερΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:15
  Έχω μια απορία για τους όψιμους νεοναζί.Ρε παλικάρια τόσα χρόνια ψηφίζατε Πασοκονδούλα και τιμωρούσατε όλους εμάς που δεν δίναμε ψήφο σ αυτά τα κόμματα.Τώρα με την ψήφο σας στους διεστραμένους απόγονους του Χίτλερ ποιούς νομίζετε ότι θα τιμωρήσετε?Πάλι εμάς.Επειδή αισθάνεστε προδομένοι που σας πήραν τη κουτάλα με το μέλι που γλύφατε τόσα χρόνια, θα τιμωρηθώ εγώ που δεν προσκύνησα κανένα κόμμα (σε αντίθεση με εσάς) για να ζήσω?Την μαλακία (σας)μιας ζωής θα την αλλάξετε με έγκλημα?Και νομίζετε οτι θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια ρε ναζίδες της καρπαζιάς?Ξέρετε, εκτός από αριστερά και δεξιά, υπάρχουν κάποιοι που επιλέγουν να είναι άνθρωποι(σκέτο).Και να είστε σίγουροι οτι θ αντισταθούν και στην επέλαση των τραπεζιτών αλλά και στην βαρβαρότητα των νοσταλγών του Άουσβιτς και της "τελικής" λύσης.Α παλικάρια, μετά την απομάκρυνση απ την κάλπη, καμιά μαλακία δεν διορθώνεται.Μην ακούσω τα δεν ήξερα, δεν γνώριζα.Και να ήξερες και να γνώριζες, μαλάκα φοβισμένε ανθρωπάκι.
  Υ.Γ. Στην επέτειο της 28ης, όλοι εσείς που θα ψηφίσετε ναζίδες θα υψώσετε και τον "μέανδρο" στα μπαλκόνια σας?Κλείνω με τα λόγια του φύρερ σας Μιχαλολιάκου για να μην έχετε αυταπάτη του τι θα ψηφίσετε
  «30 Απριλίου 1945, μια λαμπερή σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Aντρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός. Χίλια εννιακόσια σαράντα πέντε, όλοι αυτοί που επίστεψαν στα μεγάλα ιδανικά της Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως νιώθουν παγωμένοι, νιώθουν διστακτικοί απέναντι στο μέλλον, σε ένα μέλλον χωρίς την παρουσία και την καθοδήγηση Εκείνου?»
 • IOANNISΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:13
  GIATI TOSH PIKRA GIA TH XRYSH AYGH OTAN PANTA EXOUME EKLOGES?
  OLA TA KOMMATA MAINOUN TON POLEMO TOUS APO THN PERASMENH KYRIAKH AFOU OLES OI DHMOSKOPHSEIS OI PLHROMENES TIS DINOUN POSOSTO APO 3-6%.
  AFHSTE PIA TON KOSMO STHN HSYXIA TOUS NA PSHFISEI OTI THELEI.
  EIDAME KAI OLA TA KOMMATA MAZI ME THN ARISTERA TI EXEI KANEI
  KAI SAS MILAEI ENAS DEKSIOS POU PANTA PSHFIZE NEA DHMOKRATIA
 • CostasΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 13:11
  Κόμμα το οποίο ασχολείται μονο με ένα θέμα (μετανάστες) δεν αξιζει να ασχολείσαι μαζί του. Υπαρχουν και σοβαρότερα προβληματα.
  Δηλαδη αν φυγουν ολοι οι μετανάστες θα τρώμε με χρυσά κουτάλια?
  Ας μας πουν κατι και για την οικονομική τους πολιτική , για την παιδεία , για την περίθαλψη , για να βγάλουμε ενα συμπέρασμα.
  Στο τέλος θα βγουνε κόμματα με μονο στοχο τους να κανουν τις τυρόπιτες τετράγωνες και όχι κυκλικές.
 • ΣπυριδωναςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:57
  A κ σεις οι χρυσαυγητες αντι να κραζετε τους συριζα γιατι δε κραζετε τους φιλους σας τους μπατσους που εχουν αφησει να γινει η γερανιου λαικη ναρκωτικων?
 • ΔημήτρηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:52
  Ρε στάθη, μπας και είσαι κρυφοχρυσαυγίτης? Πες το. Δεν είναι ντροπή. Ρωτώ επειδή καλύτερη διαφήμιση για την Χρυσή αυγή είναι κάτι τέτοια άρθρα. Βοηθάτε εσείς οι αριστεροί να μπει στη βουλή το κόμμα. Τελικά, σας τσούζει τόσο που θα μπει. Χρυσή αυγή τότε όλοι μας έστω και γι'αυτό το λόγο.
 • κωσταςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:45
  α ρε κατακαημενε χατζηνικολαου τι ανενημερωτα βοδια εχεις στη σελιδα σου...απο που βρε ανιδεε βλακα καραγκιοζη "σταθη" εβγαλες το συμπερασμα οτι η χρυση αυγη ειναι ο εν ετει 2012 εκπροσωπος του ναζισμου; ενος νεκρου κινηματος για 50 χρονια;;; ειδες το μαιανδρο και στα ηλιθια μογγολικα και αμορφωτα ματια σου σου εμοιαξε για αγκυλωτος σταυρος; δε με εκπλησσει. και γιατι πρεπει η χρυση αυγη να λογοδοτησει για τις σφαγες του χιτλερ του σταλιν η οποιουδηποτε αλλου δικτατορα της ιστοριας βρε καθυστερημενο; αυτες ειναι οι πληροφοριες που θες να αποκτησεις για τη χρυση αυγη; οχι τις προγραμματικες της θεσεις για την ελλαδα;;;

  κε συγγραφεα αυτου του σκατοκειμενου που τυπωμενο ουτε να σκουπισει κανεις τον κωλο του δεν αξιζει:

  αποδεικνυεις εσυ κι αλλοι σαν κι εσενα το ποσο ηλιθιος ειναι ακομα ο ελληνας. αρνειται να μαθει τι εχουν σκοπο να κανουν μαζι του καποια κομματα πριν τα ψηφισει, 1 στους 3 στηριζει αυτους που τον γαμαγανε επι 30 χρονια και τον εκαναν το γυφτο της ευρωπης, αναλωνεται στο να συνδυαζει πολιτικες του 2012 με πεθαμενες ιδεολογιες του 30 και την ιδια στιγμη διαμαρτυρεται για το χαος γυρω του.

  σου ευχομαι καλη χωνεψη στα σκατα που θα φας απεχθη συριζαιε κι εσυ και η βρωμερη παραταξη που εκπροσωπεις που μαχαιρωνει πισωπλατα τον ελληνα σε πολιτισμο, γλωσσα, εθνικο συμφερον και υπερηφανεια και οπου αλλου μπορει με οποιο τροπο μπορει.

  κακο ψοφο σας ευχομαι και ξυδι μπολικο γιατι στις 7 μαιου βλεπω να το κατεβαζετε με τις κανατες εσεις τα διεφθαρεμενα μπασταρδα αναρχοαπλυτοαριστερα παρασιτα που γαμησατε τη χωρα μου σχεδον οσο κι αυτοι που ειχαν την εξουσια.
 • STO GOYDI PRODOTESΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:42
  KREMALA σας περιμενει κομουνακια της πλακας...λαμογια και υπαλληλοι.μικροαστοι εφτασε η ωρα.οσοι κλεψαν προδωσαν ληστεψαν μιζαροθηκαν θα κρεμαστουν~~~~~~~
 • ΓιώργοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:39
  Μονίμως ξεχνάτε να αναφερθείτε και στα δεινά που πέρασαν Έλληνες από τους κομμουνιστές... οι παππούδες μου ήταν από αυτούς...
  Αφήστε λοιπόν το πολύ μπλα μπλα γιατί το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πχ είναι χειρότεροι κατ'εμέ. Και αντί να έχουν την ίδια τουλάχιστον αντιμετώπιση με την ΧΑ, αντιθέτως τους χαιδεύουν, καλούνται σε εκπομπές, δημοσιεύονται τα ψηφοδέλτιά τους εδώ μέσα κλπ κλπ. Ο λαός δεν ξεχνά τί σημαίνει δεξιά φωνάζατε μια ζωή... και είδαμε τα χαίρια σας.
  Όση αξία έχει ένα κείμενο από μόνο του, άλλη τόση αξία δίνει ή αφαιρεί σε/από αυτό και το ποιός το υπογράφει...
 • giorgio2967Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:35
  μου αρκει που το διαβασατε και ας μη το ανεβασατε....................
 • nordopΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:32
  Παπαριες τοποθετημενες στη σειρα.
 • ΠΕΛΕΚΥΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:30
  Ας μπουν! Θα πάθουν ό, τι έπαθε και το ΛΑΟΣ! Θα αναμετρηθούν με την πραγματικότητα θα βρεθούν ελλιποβαρείς και θα εξαερωθούν.

  Ανθέλληνες του σύριζα που ποτέ δεν έχετε μιλήσει για πατρίδα κ έθνος, ποτέ δεν έχετε κρατήσει την γαλανόλευκη, ποτέ δεν έχετε υπερασπιστεί Έλληνα, ποτέ δεν έχετε διαδηλώσει για Ελληνικά θέματα, εφόσον εξαερωθούν και θα χαθούν γιατί τους φοβάστε? Είμαι 40 χρονών και ποτέ δεν έχω ακούσει Εθνικό λόγο στη βουλή. Ακόμα κι οι ψευτοπατριώτες όταν μιλούν για Ελλάδα, διαβάζουν από τις σημειώσεις...
 • Ακης ΝικολακοπουλοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:29
  Να μην ξεχασετε ποτε λοιπον εσεις οι υποστηρικτες της ΧΑ και οι απογοητευμενοι ψηφοφοροι, πως το θεμα δεν ειναι οπως σωστα λεει καποιος εδω *ειστε κι εσεις το ιδιο*, αλλα το θεμα ειναι καθαρα πολιτικο!
  Αν δεν σας αρεσει λοιπον να λετε την αληθεια πως υπηρξαν και τα γκουλαγκ και τα στρατοπεδα συγκεντρωσης και οι εξοριες, ΑΛΛΑ εδω μονο μια οργανωση εξακολουθει να μιλαει λες και ζει στο 1945 ακομα! ΜΙΑ!
  Διαβαζω εδω μεσα κατι για χαστουκια και κλωτσιες και προγραφες κλπ και ανατριχιαζω!
  Νομιζω μια εκδρομη στην Δρεσδη, Λειψια και Βερολινο θα σας επειθε για το τι φερνουν οι ψηφοι με σκεπτικα κλωτσιων , χαστουκιων κλπ. Οπως επισης και μια εκδρομη στην Κυπρο;
  Κανεις σας δεν καταλαβε τα γραφομενα περι *δυο ακρων*;
  Τωρα οσον αφορα τα παιδιαρωδη και αφελη επιχειρηματα του οτι ο ναζιστικος χαιρετισμος ηταν αρχαιοελληνικος κλπ...ρε παιδια ΑΠΑΞ και μαγαρισθηκε μια φορα, ειναι δυνατον να καθομαστε εδω και να τον συζητουμε; Ειναι αυτη λογικη πως ειναι αρχαιοελληνικος κλπ;Και οσοι μιλουν εμετικα εναντιον αλλων λαων και λοιπων ανθρωπων τι αποδεικνυουν; Πολιτισμο;
  Μην κολατε σε συμβολα, δεστε ΑΠΟ ΠΙΣΩ απο το παραπετασμα;
  Οπως και το μονο καλο που επεφερε η Δικτατορια ηταν ο αυτοεξευτελισμος αυτου του πατριδοορθοδοξου *Πατρις, Θρησκεια, Οικογενεια* που τιποτα σωστο δεν ειχε να κανει με καποιο απο τα 3 αυτα λεχθεντα.Απολυτως τιποτα!
  Καταλαβαινω ξεκαθαρα την λογικη των κατοικων του Αγ Παντελεημονα και παντα ετσι ηταν: οπου απουσιαζε η Πολιτεια την θεση της επαιρναν παντα οι καιροσκοποι!
  Τωρα στα περι Τσαουσεσκου κλπ ενα θα απαντησω αγαπητοι λατρες των προγραφων και των ξερονησιων και εξοριων:δεν σας εχει κανει κλικ το οτι κοτζαμ Ρωσια επανεφερε τον Πουτιν, μελος της κραταιας ΚαΓκεΜπε και με αρχες μεγαλωμενος της ΕΣΣΔ απο το να αφησει τον καθε...*δημοκρατη* να την κανει ερμαιο στις ορεξεις της Νεας Ταξης;
  Και για παρτε παραδειγμα την Ολλανδια οπου ενας ακροδεξιος ριχνει εναν λαο στα Ταρταρα μονο και μονο για να παρει ακομα μερικες ψηφους απο το χαος και τον φοβο;
  Και στην Γαλλια επισης μπορει να ψηφιζεται ο Λεπεν, ΑΛΛΑ προεδρος δεν εγινε ΠΟΤΕ! Απλα ολες αυτες οι χωρες ΕΜΑΘΑΝ απο τα παθηματα τους με την ακροδεξια! Εμεις; Θελουμε χαστουκια στην Βουλη;
  Κι οσοι επιτιθενται στον Σταθη, θελω να τους ρωτησω: ειναι για αυτους ορθη θεωρηση το να λενε να ριξουν χαστουκια στη Βουλη; Μμμμ πολυ ωραια θεωρηση, μου θυμιζει, μου θυμιζει αρρωμα....πολιτικης προ επταετους σκοτεινης περιοδου που τελειωσε με μεγαλη δυστυχια για την Ελλαδα και την Κυπρο ολοκληρη.
  Υ.Γ. Για να μην με παρεξηγειτε, σας τα γραφει αυτα καποιος που οταν εγινε η εισβολη στην Κυπρο , υπηρετουσε στον Εβρο και η....εθνικοφρονη τοτε *Κυβερνηση* , που ολη μερα επαιζε παιανες και εμβατηρια στα ραδιοφωνα κλπ και διοργανωνε απο αρχαιοελληνικα σοου μεχρι καλιστεια μοδας, δεν ειχε πετρελαιο να κινησει τα τανκς της στον συναγερμο στα συνορα!
  Ακης Νικολακοπουλος απο Μοναχο
 • Νίκος 2Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:28
  Τι έγινε ρε Στάθη;;;; Το 80% των σχολίων, είναι επικριτικά για τις π@πΑρολογίες σου;;; Πέρα από όσα είπαν οι προηγούμενοι, να ρωτήσω κάτι κι εγώ;
  Όπου εφαρμόσθηκε ο κομμουνισμός απέτυχε παταγωδώς. Εσύ πιστεύεις εμείς θα κάνουμε τη διαφορά με τον Τσίπρα διευθυντή της εταιρείας σημοσίων έργων "Τσίπρας & Τσίπρας" ο οποίος κατεψήφιζε όποιο δημόσιο έργο απέκλειε την εταιρεία του Μπαμπά Τσιπρα ;;;;
  http://www.zougla.gr/news.php?id=13979
  Αυτός είναι που θα έλθει σε ρήξη με το μεγάλο κεφάλαιο. Ή μήπως ο διαχειριστής της περιουσίας της Παναγίας της Τήνου Αλέκος Αλαβάνος θα εφαρμόσει πλέον τη θεωρία αυτή στο ακέραιο;; Να μην αναφερθώ δε σε επαγγελματίες αλληλέγγυους , ανθρωπάκια τύπου Στρατούλη, Δρίτσα κτλ που το μόνο που ξέρουν είναι να βγαίνουν φωτογραφίες με λαθρομετανάστες και να μας λένε πόσο καλό μας κάνει η αθρόα είσοδος τους;;;;Κόπτωνται για τα θρησκευτικά τους δικαιώματα αλλά μισούν τον χριστιανισμό. Μισούν΄το ελληνικό έθνος, την πατρίδα αλλά υπερασπίζονται το δικαίωμα ύπαρξης της "Ανεξάρτητης Μακεδονίας" και της "Δυτικής Θράκης". Είστε όλοι σας ένα μάτσο γραφικοί, επιδοτούμενοι από ξένα κέντρα δωσίλογοι. Είστε προδότες και θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί αυτό είναι που σας τρομάζει. Στο διάολο όλοι σας.
  Υ.Γ. Χ''νικολάου, με όλο το κομμουνοφασισταριό που έχεις μαζέψει εκεί μέσα , πρόσεξε γιατί κι εσύ θα καταλήξεις στη μοίρα τος ΣΚΑΙ. Έκανες τη διαφορά αλλά μαντεύω η πορεία θα γίνει φθίνουσα.
 • Romanos65Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:28
  Σταθη, νοσταλγε του σταλιν κε του καστρου, αριστερε, με δεξια τσεπη,
  κρατικοδιαιτε κομματικε , ηθικε αυτουργε, των συμφορων της πατριδος μου,
  συνοδηπορε των εισβολεων λαθρομεταναστων,
  θα ψηφησω Χ.Σ με την ελπιδα να κανουν μπαχαλο ,
  το @πουρδελ@ την @ουλη.
  γραφε εσυ κε ανεβασε και αλλο τα ποσοστα της Χ.Α.
 • Πέτρος ΜπαμπάνηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:27
  Κύριε Στάθη μήν ξεχνάτε ότι στήν Κατοχή οι περισσότεροι κουκουλοφόροι καταδότες τών Γερμανών εκτός από τούς φασίστες ήταν καί αριστεροί καί κατέδιδαν αυτούς πού δεν υπάκουαν στό κόμμα.Αυτά τά λένε κύριε Στάθη παλαιοί αριστεροί πού έχουν δεινοπαθήσει, καί έχουν δημοσιευθή πάρα πολλές φορές αλλά δυστυχώς τά ΜΜΕ τά αποκρύπτουν.Γιατί κύριε Στάθη δέν ενώνεται η Αριστερά?Γιατί δέν θέλαε νά κυβερνήση.Αν κατέβουν ενωμένοι νά ειστε σίγουρος ότι θά πάρουν 50%.Ιδού η Ρόδος ιδού καί τό πήδημα.
 • ΙΩΑΝΝΗΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:25
  ξυδακι Σταθουλινο μου, Ξυδακι...
  Η ΧΑ είναι ο μονος τρόπος για να τιμωρησουμε τους πολιτικους και την αριστεροθολοκουλτουριαρικη κατασταση που κυβερνα τα τελευταια 38 χρονια. Εαν νομιζεις πως εσυ είσαι πιο δημοκρατης απο εμένα πουθ θα ψηφισω ΧΑ κάνεις λάθος. Φασιστες είστε όλοι εσεις που ενώ όλοι φωναζετε για την χα και τον Μιχλολιακο, φοβαστε να τους δωσετε φωνη και να τους βγαλετε για να ακούσει ο κόσμος τι έχουν να πους και αυτοί για τα θέματα που αφορούν αυτούς... τεσπα... ετσι κι αλλιως δεν έχει σημασία. Στη βουλή θα είναι σιγουρα. Να φοβάστε τη κρυφή ψήφο!
 • ΘοδωρήςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:23
  @tsikis
  Γιατί νομίζεις ότι ΑΝ μπει η Χ.Α. στη Βουλή θα κάτσουν οι άλλοι βουλευτές να τους ακούνε να μιλάνε;

  Όποτε ανεβαίνουν στο βημα, όλοι θα φεύγουν...
  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ....

  Μακάρι να γίνονταν σοβαροί σαν τον ΛΑ.Ο.Σ...
  Θα μπορούσαν τότε να κάνουν καμμία πρόταση της προκοπης...
 • xrysΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:17
  ρε κάψα όλων με την χρυσή αυγή.......όντως υπάρχει πρόβλημα με τον αγαπητό Στάθη.
  θα υιοθετήσω όμως τη φράση από φίλο..
  Αληθεια πιστεύετε οτι αυτοι θα κάνουν περισσότερο κακό απο ότι όλοι οι άλλοι τα τελευταία 40 χρόνια!!!!
  Και στο κάτω κάτω Δημοκρατία δεν έχομε?? Γιατι προσπαθήτε να κατευθήνετε σύμφωνα με την δική σας βούληση την ψήφο των άλλων συμπολιτών σας?? Τους θεωρήτε μήπως ΠΡΟΒΑΤΑ που δεν έχουν λογική σκέψη? Είδαμε και όλους τους άλλους, που ψηφίζοντας Λογικά Και Δημοκρατικά (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ)που μάς οδήγησαν!!!!!
  Ευχαριστούμε , αλλά δεν θα πάρουμε!!!!!
 • ΔημήτρηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:14
  ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Κοίτα Στάθη τι έκανες!

  ΑΝγκασες και του 5 ιντερνετάκηδες της ΧΑ να αφήνουν σχόλια στο blog, να το παίζουν ...νέοι ψηφοφόροι (ΧΑΧΑΧΑΧΑ)!!!

  ¨Ετσι, έτσι!

  Αν και διαφωνώ κάθετα με την επιλογή σου στις εκλογές - καθετα και οριζόντια- τουλάχιστον γελάμε με τις αντιδράσεις των 10χρονων!
  ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
 • trollΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:13
  "Διότι όποιον Χρυσαυγίτη ρωτήσεις για τα εγκλήματα του Χίτλερ θα σου απαντήσει για τα εγκλήματα του Στάλιν. Παιδαριώδες?"

  Αναρωτιεται αρθρογραφος....

  Και απο κατω του απαντουν

  "Ναι αλλα για τις σφαγες του σταλιν δε λες τιποτα"

  tragic
 • Lapis LazuliΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:12
  Άλλο ένα κουραστικό και βαρετό κείμενο κατά της Χρυσής Αυγής από τον Στάθη που γράφει τα ίδια και τα ίδια ποντάροντας στο θυμικό των Ελλήνων...
 • kostasΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:08
  προς Romanos65 και λοιπούς εν δυνάμει ψηφοφόρους Χρυσών Αυγών: Πιστεύετε πως με το να ψηφίσετε νεοναζί θα κάνετε καλό στην πατρίδα?
  Αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε ποιοι είναι και τι λένε πριν τους δώσετε δύναμη. Σε καιρούς κρίσης οικονομικής και κοινωνικής ο φασισμός ευδοκιμεί. Σε τέτοια περίοδο ανελίχθει και ο Χίτλερ. Ανθρωποί που υπερασπίζονται τους Ναζί, οι οποίοι σφάγιασαν εκατομμύρια ανθρώπους , μεταξύ των οποίων και Ελλήνων, το παίζουν τώρα πατριώτες. Οι επίγονοι των κουκουλοφόρων δοσίλογων γερμανοτσολιάδων..Αν νομίζετε οτι θα τιμωρήσετε το σύστημα με το να στραφείτε στο φασισμό, στο ρατσισμό και στη μισανθρωπιά κάνετε μεγάλο λάθος. Μάλλον τους βολεύεται..
  Υ.Γ Επίσης αν είστε σκουρόχρωμοι ή μελαχρινοί, με ύψος κάτω από 1.80 , , άσχημοι, γκέϊ και γενικά διαφορετικοί από αυτό που θέλουν αυτοί, να το ξανασκεφτείται γιατί μολύνεται τη ράτσα και μάλλον θα είστε και εσείς μέσα στις εκκαρθαρίσεις που θα κάνουν οι υπερπατριώτες...
 • tsikisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 12:01
  μα δεν μπαινουν για να γινουν σαν το λαος. για να ριξουν κανα χαστουκι μπαινουν , και πολυ καλα θα κανουν
 • Αλεξης Χ.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:57
  Προς ολους εσας που εξακολουθειτε να αντιλεγετε "δε λες ομως για τον Σταλιν" και αλλες παρομοιες ανοησιες.
  Πρωτον, το να εισαι αριστερος δε σημαινει πως εισαι σταλινικος, οπως το να εισαι δεξιος δε σε κανει ναζι (και ο Σταθης δεν ειναι καν στο ΚΚΕ που θεωρητικα ειναι ο υπερασπιστης του σταλιν).
  Δευτερον, και κυριοτερο, πως ειναι δυνατον να θεωρειτε λογικο επιχειρημα το "ναι εμεις ειμαστε ναζι αλλα κι εσεις ειστε (λεμε τωρα) κομμουνισται". Δηλαδη η απαντηση δεν ειναι "δεν ειμαστε εμεις κακοι" αλλα "μπα, μιλατε κι εσεις". Ακριβως αυτο που κανει το πασοκ και η νδ δηλαδη. Τοσο μυαλο εχετε; Οι μονες πολιτικες επιλογες ειναι Χιτλερ και Σταλιν;
  Και φυσικα κανεις σας δε μπηκε στον κοπο να διαβασει το τι λεει το αρθρο - μια προβλεψη κανει, εδω θα ειμαστε (ελπιζω) να δουμε.
 • ΠΑΝΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:55
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΝΕΜΗ ΔΩΡΕΑΝ 10 ΤΟΝΟΥΣ ΞΥΔΙ(ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ).ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟ!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • giorvasilΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:55
  Μιλατε για φασιστες, οι μεγαλοι φασιστες εισται εσεις του συριζα και ρατσιστες εναντιον των ελληνων χρυση αυγη λοιπον για πρωτη φορα. ελπιζω να με δικαιοσουν
 • ΧάρηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:54
  Σταμάτησα να διαβάζω μέχρι εκεί που γράφεις:

  "Ας μπουν! Θα πάθουν ό, τι έπαθε και το ΛΑΟΣ! Θα αναμετρηθούν με την πραγματικότητα θα βρεθούν ελλιποβαρείς και θα εξαερωθούν."

  Εντάξει.. είσαι ΠΟΛΥ κολλημένος τελικά...
 • Σταύρος Τ.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:53
  Πολύ σωστός ο Στάθης σήμερα.
 • ΔημήτρηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:52
  Ο πόλεμος που δέχεται η Χρυσή Αυγή είναι η απόδειξη της σωστής της στάσης. Οι Στάθηδες και κάθε ένας αριστερίσκος δεν θα μιλήσει ποτέ ότι εδώ και 30 χρόνια επικράτησε η άκρα αριστερά παντού και ότι ελληνοποιήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες λαθροτέρατα που μόνο να βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν κλπ ξέρουν! Αλλά τον παππού και τη γιαγιά που βοηθάει η Χρυσή Αυγή να βγει από το σπίτι της και να ψωνίσει δεν τους δίνει καμιά σημασία ο κάθε αριστερός βρωμιάρης.
  Ακόμη είδα συνεχόμενες επιθέσεις κατά της ΧΑ από τους αναρχοαριστερούς βρωμιάρηδες αλλά ποτέ επίθεση της ΧΑ στο ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ Ποιος είναι ο φασίστας;
  Και μη μιλάτε για ναζί, φασισταριά αριστεροί γιατί σας ζήσαμε παντού από το Πανεπιστήμιο μέχρι τις δουλειές μας πόσο φασίστες είστε.
  Ο Στάλιν σκότωσε 40.000.000 Ρώσους και δεκάδες χιλιάδες Έλληνες στα γκουλάκ... Ο Χίτλερ περίπου τόσο και αυτός. Ακόμη βοήθησαν πολλοί οι
  κομμουνιστές τον Κεμάλ με οπλισμό κλπ
  Αλλά σας πονάει που αγαπάνε ακόμη οι Έλληνες την Ελλάδα.
  Τόσα χρόνια πλύση εγκεφάλου από την ακροαριστερά του τόπου και τίποτα...
 • m.koukoulisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:51
  Απλά καταπληκτικό!!!!
 • Nikolas ZairisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:48
  ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΤΗ ΜΑΖΩΝ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΚΑΙ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΩΝ.. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ ΣΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΦΑΙΡΑ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ? ΜΑ ΑΠΛΟΣ ..ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ..ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ.. ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ... ΑΥΤΑ...!!!
 • nikosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:41
  Δυστυχως τα δυο κομματα καταρρεουν.Δυστυχως γιατι φανηκαν μικρα στο αναστημα και λιγοψυχα στις δυσκολες στιγμες.Τωρα φοβουμενα τον κοσμο συνεχιζουν τα ψεμματα και τους εκβιασμους.Η ΛΥΣΗ ειναι στα χερια του λαου και θα την επιβαλλει στις 6/05.Τοτε θα κριθουν και οι υπολοιποι.Οποιος κοροιδεψει τον κοσμο η τιμωρια θα ειναι διπλη.Κανεις δεν θα κρυφτει πισω απο την πατριδα και τον ψευτοτσαμπουκα του δηθεν πατριωτη.Ο λαος εμαθε..
 • Romanos65Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:19
  Σταθη ειχα επιλεξη καμενο, αλλα μετα το αθρο σου τιν κανω, για Χ.Σ.
  ξερης γιατι? Γιατι μας λες για τους φασιστες του χιτλερ, αλλα για τους φασιστες του σταλιν μιλια ε?
  αλωστε το κομα σου που θελη την ελλαδα ξεφραγκο αμπελη,
  3/% κε με το ζορι περνη σταθακο.
  αν λοιπον εισουν δικαιος θα ελεγες κε για τα δυο ακρα που κανα κακο στην ελλαδα,
  αλλα ο φανατισμος σου, σου σε τυφλωνη.
  Υ.Σ
  του δημοτικου ειμαι οποτε μαντευης και την ηλικια μου.
  ανθρωποι σαν εσενα διαλυσαν τον ιστο της πατριδος μου.
  γιατι εσυ μαλον δεν πιστευεις σε πατριδα
 • Ακης ΝικολακοπουλοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:12
  Αγαπητε Σταθη,
  σε παρακαλω δεξου απο το μακρινο Μοναχο τον δακρυβρεχτο χαιρετισμο ενος συμπατριωτη σου στα 50φευγα του χρονια και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτα τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ που απευθυνεις σημερα μεσα απο την πενα σου!
  Δεν σου κρυβω πως τελευταιες μερες σε διαφορα φορα (με βαθυτατη λυπη μου) διαπιστωνω απο νεαρα κυριως παιδια το ποσο ευκολα κι αθωα εκστομιζουν, γραφουν, διδαδιδουν τις αρχες του αυγου του φιδιου.
  Θα σου ελεγα μαλιστα πως πολλες απο τις αποψεις που γραφεις συγκλινουν, παρα μονο ΜΙΑΣ: ΟΧΙ αγαπητοι μου συμπατριωτες! ΟΧΙ τους υποστηρικτες του Μεταξα, αυτους που χαιρεταγαν ναζιστικα τοτε ενδεδυμενοι με μαυρα ρουχα, αυτους που ακομα και σημερα υποστηριζουν θεσεις ομοιες με τους νεοναζι της Γερμανιας (δεν υπηρξε Ολοκαυτωμα κλπ), αυτους που συνεργαστηκαν πριμα με τους Γερμανους Ναζι κυνηγωντας ελληνες πατριωτες αντιστασιακους (ακομα και δεξιους αντιστασιακους τοτε!), αυτους που συνδιεπρατταν εγκληματα τοτε, αλλα μετα...πηραν ασυλια για να κυνηγουν *κομμουνιστοσυμμοριτες* κλπ..
  Οχι συμπατριωτες μου ...
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ!!!!
  Θα σας το πω τι εγραψα σε ενα νεαρο παιδι, το οποιο με επεπληττε σε ενα φορουμ χρησιμοποιωντας λογια περι Κλεισθενη, Σωκρατη μεχρι και Ιωνα Δραγουμη παρακαλω χρησιμοποιουσε (νομιζοντας μαλλον πως συνομιλουσε εσε καποιον που δεν εχει γνωση της ιστοριας της χωρας του;): ολα αυτα ειναι καλα. Και η Δημοκρατια παρεχει το δικαιωμα να συμμετεχουν σε αυτη και στην Βουλη οργανωσεις που ξεκαθαρα θελουν να την πετσοκοψουν, να την καταργησουν! μολις βγηκε ο Χιτλερ, ολοι μα ολοι οι Κρουπ, οι Τυσεν, οι Οπελ, οι Νταιμλερ κλπ και τραπεζιτες τον...αποδεχτηκαν, εγινε αυτο που εδω ειπαν το Γκλαιχσαλτουνγκ, δηλαδη η...παραλληλια, η ενωση με τα ιδανικα του. Χαμενοι ηταν μονο ο λαος, τα 18χρονα που εστειλε ο τρελος να πεθανουν απεναντι στους οργανωμενους Ρωσους και τα μωρα και γεροι που πεθαναν σε αμειλικτους βομβαρδισμους πολεων...
  Συμφωνω δεν ειχαμε εμεις πογκρομ κλπ (αν και ξερονησια κλπ ειχαν χρησιμοποιηθει, αλλα..).ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επιχειρημα το *ψηφιζω ΧΑ για να..καθαρισει ο τοπος και οι δρομοι*. Η ΕΝΝΟΜΗ πολιτεια δεν εχει αναγκη ουτε απο μπαστακες ουτε απο νοματαιους και κουμπουροφορους ουτε απο μολοτοφ κλπ. Εχει αναγκη απο ΝΟΜΟΥΣ που ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ! Και ΜΠΟΡΟΥΝ να ληφθουν οι νομοι!Δεν ειναι επιχειρημα το ψηφιζω καποιον *για να καθαρισουμε καποιους αντιφρονουντες!*. Η φωτια και το τσεκουρι παντα στο τελος φερναν θανατο, αθωο αδερφικο αιμα χυμενο και κυριως παντα μεγαλη καταστροφη και υποδουλωση της χωρας σε ξενες δυναμεις(πολιτικως κυριως).
  Θα κλεισω με το τελευταιο επιχειρημα που εθεσα σε εναν, που με αποκαλεσε *γεροξεκουτη* οταν ειπα τα οσα εζησα στην Ελλαδα προσωπικα απο την εποχη πριν και κατα τη χουντα...
  Του εγραψα το εξης: * εγω εδω καταπινω το να με λεει ο Γερμανος μπατιρη, το να με λεει φτωχοελληνα, το να με λεει απατεωνα! Γιατι ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ να ανταπαντησω με επιχειρηματα! ΟΤΑΝ ομως θα μου πει ο γερμανος ρε συ Ελληνα, τι μου φωναζεις για ναζιστικες θηριωδιες σε Διστομο, Κανδανο κλπ, οταν εσυ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ να μπει στην Βουλη σου ναζιστικη οργανωση, που εμεις στην Γερμανια δεν εχουμε βαλει ποτε ξανα στην Βουλη;Και παντου αγωνιζομαστε εναντιον τους με συλλαλητηρια;*
  ΤΙ να του πω συμπατριωτες μου; ΠΩΣ να του την...πω μετα, που θα εχει δικιο;Μια χαρα με το ΔΝΤ θα συνεργαστουν κι αυτοι, οπως και παλαιοτερα ολοι συνεργαστηκαν με τους Ναζι κλπ.
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;
  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ; ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ; ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ;
  Ευχαριστω!
  Ακης Νικολακοπουλος Μοναχο Γερμανιας
 • NIKOΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:12
  ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ;
 • ΜΑΙΡΗ Δ.Κ.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:09
  Πολύ ησυχία .. τι έγινε δεν έπεσε ακόμα σύρμα?
 • panosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:05
  Δηλαδή το προβλημα της Ελλαδας ειναι η Χρυση Αυγη...!!!!!!!!!!

  Δεν ειναι το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ ειναι η Χρυση Αυγη!!! Με αυτη την λογικη γιατι δεν αποτελει προβλημα και το ΚΚΕ που στηριζει τον σφαγεα Σταλιν; Ενας ανθρωπος που σκοτωσε περισσοτερο κοσμο (μαζι και τους Ελληνες ομογενεις του Ποντου) απο καθε αλλον; Γιατι δεν ειναι ο Συριζα που υποστηριζει καθε παρακρατικο Τουρκο της Θρακης και μιλαει για "Μακεδονικη μειονοτητα" στην Ελλαδα!!

  Αλλα πλεον οι μάσκες εχουν πεσει. Η "αγιοποιημενη" αριστερα δεν ειναι τοσο αγνη όπως 37 χρονια μας την παρουσιαζεται. Αν αποδοκιμασει ο αριστερος ή ακρο-αριστερος ειναι "διαμαρτυρια" και "αγωνας". Αν αποδοκιμασει ο ακρο-δεξιος είναι "ανθρωποφαγος", "ναζι" "μιασμα της κοινωνιας"...

  Και ευχαριστουμε κ.Σταθη που πηγατε στο Συριζα. Δεν θα μπορουσατε να πατε πουθενα αλλου. Αληθεια για τους λαθρομεταναστες το κομμα σας γιατι ξαφνικα σιωπα; Εσεις δεν ζητουσατε μολις πριν 3 μηνες την αμεση και πληρη νομιμοποιηση ολων των λαθρομεταναστων; Τωρα γιατι σιωπατε; Θα ξανα ανοιξετε το στομα σας φανταζομαι μετα της 6 Μαιου που πλεον δεν θα εχει πολιτικο κόστος, ε;
 • steliosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 11:04
  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
 • Άντε ρε λαθρόλαγνε ανθέλληναΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:56
  Ο Στάθης και οι υπόλοιποι χαλβάδες και ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ με τις πολλές συνιστώσες καλά θα κάνουν να το βουλώσουν και να το πάρουν απόφαση ότι η γενιά του Πολυτεχνείου της ρέμουλας και της χρεοκοπίας ΠΕΘΑΝΕ.
  Μαζί του πέθαναν και οι ψευτοαριστεροί με τις δεξιές τσέπες από την κονόμα και τον συνδικαλισμό.
  Πάρτε τα λαμόγια και τα λαθρο-ορκς σας και στον αγύριστο
 • AndreasΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:54
  Αγαπητέ Στάθη. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου!!! Αυτά τα γράφανε πριν 10 χρόνια!!!
 • maximosΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:50
  Την αποφράδα ημέρα της 24 Ιουλίου 1974 η αριστερά έγινε εξουσία. Κυβερνούσε ο μολιερικός αρχοντοχωριάτης Καραμανλής, αλλά κυρίαρχη ιδεολογία στη χώρα, δίχως αντίπαλο, δίχως αντιπρόταση, ήταν ένας αναχρονιστικός Μαρξισμός με πλήθος δογματικές αποφύσεις. Όποια κρατική δραστηριότητα ή κοινωνικός θεσμός προσφερόταν για ιδεολογική εκμετάλλευση, στελεχωνόταν με κομματικούς της μεταπρατικής Αριστεράς, αυτονόητα. Η ένταξη στην Αριστερά μεταποιήθηκε σε εφόδιο και προϋπόθεση καριέρας, προβολής, δημοσιότητας, πλουτισμού. Πραγματικές ή επινοημένες περγαμηνές "αντίστασης" στη δικτατορία, αλλά και μόνο η οργανωτική προσχώρηση στις αριστερές "προοδευτικές δυνάμεις" έγιναν το εφαλτήριο για αναρρίχηση σε θώκους πανεπιστημιακούς, σε πόστα εξουσίας στην εκπαίδευση, σε υψηλές διοικητικές ευθύνες σε κάθε σχεδόν πτυχή του δημόσιου τομέα. Η αριστερά έγινε το καταφύγιο του κάθε ατάλαντου και ανίκανου. Αρκούσε να αυτοπροσδιοριζόσουν αριστερός και αμέσως με το ραβδί της Κίρκης η αριστερά σε μεταμόρφωνε σε ποιητή, λογοτέχνη, πολιτικό, δημοσιογράφο, σκηνοθέτη, καθηγητή και ότι άλλο ήταν το παιδικό απωθημένο του κάθε κομματικού βαστάζου. Η αριστερά έγινε η ζωντανή ενσάρκωση των κτηνωδών ενστίκτων, των καταπιέσμένων παθών, των απραγματοποίητων πόθων.
 • tsakonasnΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:49
  Εδώ μυστικές & αντικειμενικές δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται δείχνουν ποσοστά άνω του 52% για ΝΔ & ΠΑΣΟΚ και εσείς ασχολείστε με το 4%. Τόσο μαλάκες είστε ή απλά είστε κομμάτια του συστήματος???
 • purockerΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:43
  Αγαπητέ Στάθη είσαι εύστοχος για μιά ακόμη φορά. Οι Έλληνες υπερηφανευόμαστε ότι ποτέ δεν κάναμε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ποτέ δεν κάναμε γενοκτονίες και ποτέ δεν υπήρξαμε υπηρέτες του φασισμού. Ίσως γιατί μας εμπόδιζε το γεγονός ότι διαισθανόμαστε την Υβριν που παρουσιάζεται σε πολλά έργα των Ελλήνων τραγωδών. Να μην λερώσουμε τον πολιτισμό μας με μιά Υβρι.
 • ΝταβεληςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:41
  Συμφωνω απολυτα , μην ξεχναμε ομως και τα παλικαρια της NKVD , που ο συντροφος Stalin αφου πρωτα τα εβαλε να καθαρισουν τους αντιφρονουντες , μετα τα περιποιηθηκε καταλληλα
 • georgeΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:34
  και εγώ έχω χάσει συγγενείς από τους ναζίδες και δε θέλω να τους βλέπω. αλλά ρε στάθη, το παραμυθάκι με το γλέζο πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.
 • ΣπυριδωναςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:33
  Η χρυση αυγη υπηρχε...μεγαλωσε ομως στο υποβαθμισμενο κεντρο της Αθηνας...ειναι ευκολο να καταδικαζουμε την χ.αυγη...δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι δυσκολο να αναφερομαστε στις λυσεις...απο ανθρωπους που μερικοι τους θεωρουν κ πλεον πολιτευονται απαιτω κατι παραπανω απο αναθεματα
 • Ακης ΝικολακοπουλοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:32
  Αγαπητε Σταθη,
  σε παρακαλω δεξου απο το μακρινο Μοναχο τον δακρυβρεχτο χαιρετισμο ενος συμπατριωτη σου στα 50φευγα του χρονια και ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτα τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ που απευθυνεις σημερα μεσα απο την πενα σου!
  Δεν σου κρυβω πως τελευταιες μερες σε διαφορα φορα (με βαθυτατη λυπη μου) διαπιστωνω απο νεαρα κυριως παιδια το ποσο ευκολα κι αθωα εκστομιζουν, γραφουν, διδαδιδουν τις αρχες του αυγου του φιδιου.
  Θα σου ελεγα μαλιστα πως πολλες απο τις αποψεις που γραφεις συγκλινουν, παρα μονο ΜΙΑΣ: ΟΧΙ αγαπητοι μου συμπατριωτες! ΟΧΙ τους υποστηρικτες του Μεταξα, αυτους που χαιρεταγαν ναζιστικα τοτε ενδεδυμενοι με μαυρα ρουχα, αυτους που ακομα και σημερα υποστηριζουν θεσεις ομοιες με τους νεοναζι της Γερμανιας (δεν υπηρξε Ολοκαυτωμα κλπ), αυτους που συνεργαστηκαν πριμα με τους Γερμανους Ναζι κυνηγωντας ελληνες πατριωτες αντιστασιακους (ακομα και δεξιους αντιστασιακους τοτε!), αυτους που συνδιεπρατταν εγκληματα τοτε, αλλα μετα...πηραν ασυλια για να κυνηγουν *κομμουνιστοσυμμοριτες* κλπ..
  Οχι συμπατριωτες μου ...
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ!!!!
  Θα σας το πω τι εγραψα σε ενα νεαρο παιδι, το οποιο με επεπληττε σε ενα φορουμ χρησιμοποιωντας λογια περι Κλεισθενη, Σωκρατη μεχρι και Ιωνα Δραγουμη παρακαλω χρησιμοποιουσε (νομιζοντας μαλλον πως συνομιλουσε εσε καποιον που δεν εχει γνωση της ιστοριας της χωρας του;): ολα αυτα ειναι καλα. Και η Δημοκρατια παρεχει το δικαιωμα να συμμετεχουν σε αυτη και στην Βουλη οργανωσεις που ξεκαθαρα θελουν να την πετσοκοψουν, να την καταργησουν! μολις βγηκε ο Χιτλερ, ολοι μα ολοι οι Κρουπ, οι Τυσεν, οι Οπελ, οι Νταιμλερ κλπ και τραπεζιτες τον...αποδεχτηκαν, εγινε αυτο που εδω ειπαν το Γκλαιχσαλτουνγκ, δηλαδη η...παραλληλια, η ενωση με τα ιδανικα του. Χαμενοι ηταν μονο ο λαος, τα 18χρονα που εστειλε ο τρελος να πεθανουν απεναντι στους οργανωμενους Ρωσους και τα μωρα και γεροι που πεθαναν σε αμειλικτους βομβαρδισμους πολεων...
  Συμφωνω δεν ειχαμε εμεις πογκρομ κλπ (αν και ξερονησια κλπ ειχαν χρησιμοποιηθει, αλλα..).ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επιχειρημα το *ψηφιζω ΧΑ για να..καθαρισει ο τοπος και οι δρομοι*. Η ΕΝΝΟΜΗ πολιτεια δεν εχει αναγκη ουτε απο μπαστακες ουτε απο νοματαιους και κουμπουροφορους ουτε απο μολοτοφ κλπ. Εχει αναγκη απο ΝΟΜΟΥΣ που ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ! Και ΜΠΟΡΟΥΝ να ληφθουν οι νομοι!Δεν ειναι επιχειρημα το ψηφιζω καποιον *για να καθαρισουμε καποιους αντιφρονουντες!*. Η φωτια και το τσεκουρι παντα στο τελος φερναν θανατο, αθωο αδερφικο αιμα χυμενο και κυριως παντα μεγαλη καταστροφη και υποδουλωση της χωρας σε ξενες δυναμεις(πολιτικως κυριως).
  Θα κλεισω με το τελευταιο επιχειρημα που εθεσα σε εναν, που με αποκαλεσε *γεροξεκουτη* οταν ειπα τα οσα εζησα στην Ελλαδα προσωπικα απο την εποχη πριν και κατα τη χουντα...
  Του εγραψα το εξης: * εγω εδω καταπινω το να με λεει ο Γερμανος μπατιρη, το να με λεει φτωχοελληνα, το να με λεει απατεωνα! Γιατι ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ να ανταπαντησω με επιχειρηματα! ΟΤΑΝ ομως θα μου πει ο γερμανος ρε συ Ελληνα, τι μου φωναζεις για ναζιστικες θηριωδιες σε Διστομο, Κανδανο κλπ, οταν εσυ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ να μπει στην Βουλη σου ναζιστικη οργανωση, που εμεις στην Γερμανια δεν εχουμε βαλει ποτε ξανα στην Βουλη;Και παντου αγωνιζομαστε εναντιον τους με συλλαλητηρια;*
  ΤΙ να του πω συμπατριωτες μου; ΠΩΣ να του την...πω μετα, που θα εχει δικιο;Μια χαρα με το ΔΝΤ θα συνεργαστουν κι αυτοι, οπως και παλαιοτερα ολοι συνεργαστηκαν με τους Ναζι κλπ.
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;
  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ; ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ; ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ;
  Ευχαριστω!
  Ακης Νικολακοπουλος Μοναχο Γερμανιας
 • Ειρηνη Π.Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:25
  Τρομαξε κανεις απο το νεο δημοκρατικο παραλληρημα του βαρυ και ασηκωτου φτωχουλη "ΣΤΑΘΗ"?

  Εγω παντος ειμαι πιο σιγουρη απο ποτε για την επιλογη της Χρυσης Αυγης.

  Κυρ Σταθη μου, σιγουρα και εσεις και το συστημα που σας θρεφει εχει λογους σοβαρους και αληθινους να φοβαται. Αλλα ξερετε κατι? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΑΚΟΜΑ!
 • AAΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:17
  Τι ωραια και δημοκρατικα σχολια απο εναν αριστερο !! ειναι αραγε συνετο να πιστεψουμε εναν αριστερο οταν κρινει την ακρα δεξια? τι αλλο θα μπορουσαμε να ακουσουμε και ποσο να το πιστεψουμε? ειναι δεδομενη η αντιπαλοτητα, η εχθρα...
  Αραγε τι θα λεγατε να μιλαγαμε και για την αριστερα?? τι εχει κανει αυτη η δημοκρατικη παραταξη τοσες δεκαετιες? μου ερχεται στο μυαλο η λεξη διασπαση.. ενα κομμα να γινεται πολλα, να μην τα βρισκουν με τιποτε με δηθεν αγεφυρωτες διαφορες. Μου ερχεται στο μυαλο να λενε αυξηση μισθων και οι ιδιοι οι αριστεροι να ειναι οι χειροτεροι εργοδοτες. Να προβλεπουν παντοτε την καταστροφη αλλα ποτε να μην εχουν την λυση, να μην θελουν να κυβερνησουν για να μην ξεγυμνωθουν...
  Να μιλησουμε αραγε για τον Λενιν και ποια η γνωμη των Ρωσων σημερα για αυτον?? Να ψαξουμε να βρουμε ΕΝΑ κρατος αριστερο που να ευημερει? που οι πολιτες του να ευχαριστουν τον θεο που τους ετυχαν οι αριστεροι???
  Αφηστε τα μεγαλα λογια, λοιπον, γιατι δεν ειστε ουτε εσεις καθαροι, κουραστηκε ο κοσμος να ακουει τα ιδια και τα ιδια. Αλλαξτε πλευση για να δουμε ασπρη μερα και βγαλτε τισ παρωπιδες που διατηρητε επιμελως χρονια τωρα...
 • Γιώργος ΠετρόπουλοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:16
  Και κανίβαλοι και Σατανιστές είναι κ. Στάθη!!! Αυτό πως σας ξέφυγε απο όλα όσα γράψατε για τον κίνδυνο από την Χρυσή Αυγή!!!
  Ξέρετε κάτι? Αυτοί τουλάχιστον έχουν σταθερές θέσεις και δεν τις κρύβουν όλα αυτά τα χρόνια που έχουν εμφανισθεί!!!
  Οι άλλοι??
  ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και οι άλλες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , άλλα μας λένε το βράδυ και άλλα το πρωΐ!!!
  Αληθεια πιστεύετε οτι αυτοι θα κάνουν περισσότερο κακό απο ότι όλοι οι άλλοι τα τελευταία 40 χρόνια!!!!
  Και στο κάτω κάτω Δημοκρατία δεν έχομε?? Γιατι προσπαθήτε να κατευθήνετε σύμφωνα με την δική σας βούληση την ψήφο των άλλων συμπολιτών σας?? Τους θεωρήτε μήπως ΠΡΟΒΑΤΑ που δεν έχουν λογική σκέψη? Είδαμε και όλους τους άλλους, που ψηφίζοντας Λογικά Και Δημοκρατικά (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ)που μάς οδήγησαν!!!!!
  Ευχαριστούμε , αλλά δεν θα πάρουμε!!!!!
 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 10:09
  Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σας πως τα έδρανα της Βουλής θα αποκαλύψουν το ''ελιποβαρές'' όσων δεν διαθέτουν το απαιτούμενο πολιτικό βάρος, είναι κενοί θέσεων που θα μπορέσουν να οδηγήσουν σε πραγματικές λύσεις. Θα σας ρωτήσω όμως ''ρητορικά'' ποιό είναι το πολιτικό βάρος όσων τα τελευταία χρόνια έφεραν την κατάσταση εδώ που την έφεραν; Η κάθοδος σας με τον Συριζα μου δείχνει πως έχεται συναίσθηση της καταστροφής που έφερε ο δικοματισμός. Δυστυχώς η άνοδος της Χρυσής Αυγής με λυπεί, όμως μπορώ να κατανοήσω την οργή που αισθάνετε ένα σημαντικό κομάτι του κόσμου. Σε προσωπική συνομιλία με φίλο μου εκμυστηρεύτηκε πως θα ψηφίσει Χ.Α. για να γίνει μπάχαλο η Βουλή. Εκεί μας έχουν φτάσει με τις πολιτικές τους. Δυστυχώς από την προεκλογική περίοδο φαίνεται πως ο κόσμος έχει δίκιο. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί και ιδιαίτερα ο κ. Σαμαράς δείχνει να μην έχει καταλάβει πως τα ψέμματα τελείωσαν. Απευθύνεται πλέον σε μικρό κομμάτι κόσμου όταν προσπαθεί να κερδίσει ψήφους δίνοντας υποσχέσεις που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει. Πρέπει να υπωθεί η αλήθεια. Με όποια λύση και αν βρεθεί η πορεία της χώρας τα επόμενα τουλάχιστον 15 χρόνια θα περάσει από συμπληγάδες. Ευχαριστώ για το καλό άρθρο σας.
 • nkblsΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:55
  Στο μπακάλικο της γειτονιάς όλα φαίνονται σε τάξη . Οι φακές από δω τα φασόλια από κει , οι πελτέδες παραδίπλα , τα σαμπουάν απέναντι . Ο καθείς δηλαδή στο σακούλι του και στο ράφι του κι από κάτω οι τιμές. Στο βιβλιοπωλείο τα ίδια . Τα ιστορικά δεξιά , οι τσελεμεντέδες αριστερά. Στο κρεοπωλείο ολόιδια ιστορία με τις συκωταριές και τ ΄ άντερα , τις κότες και τα κατσίκια. Όλα πάνε καλά , η γειτονιά αγοράζει , το μαγαζί γεμίζει αδειάζει , όλα με τάξη , η τάξη το παν. Έξη ρίχτερ μες στη μαύρη νύχτα , λαμπόγυαλο τα τσιγκέλια , τα σακούλια και τα μπεστ σέλερ , μαλλιά κουβάρια στα πλακάκια. Ο μίστερ πέντε ρίχτερ όμως γουστάρει να κάνει και πλάκα, ντύνεται αρχιφασισταράς γαμπρός , σκάει μύτη πιάνει απ ΄ τον ώμο τους εμποράκους την ώρα που κτυπάνε τα κούτελα στα ντουβάρια για το κακό που τους έπιασε στον ύπνο και τους λέει πως είδε με τα μάτια του να πέφτουν , , να πηδάνε τα γαμημένα τα ρύζια , τα μπιζέλια , τα κατσίκια και οι αστρολογίες στο πάτωμα και σήκωσαν κύμα και σείστηκε η πλάση. Ο βιβλιοπώλης κι ο μπακάλης είδαν ότι είχαν να κάνουν με μαλάκα και συνέχισαν να κουτουλάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Ο χασάπης που ήταν ανέκαθεν λίγο ελλιπής πείσθηκε ευθύς κι άρχισε να κλωτσάει τον κιμά και τις φτερούγες. Ένας χρυσαυγίτης γεννήθηκε . Από έναν ηλίθιο. Έπιασε η πλάκα , κι ήταν μόνο προσεισμός , φαντάσου τι θα γίνει με τον κυρίως. ΄΄ Ο αρχιφασίστας΄΄ , το στέκι του ηλίθιου , κουζίνα τοξική , ρατσισμός καρμπονάρα και μυαλά κουκούτσι. Μίσος και βλακεία , κονόμα και ιδεολογία , έγκλημα με ιστορία , κακοποιοί με πτυχία.
 • Και Κανίβαλοι κ. Στάθη!!!!!!Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:44
  Καί κανίβαλοι κ. Στάθη!!! Αλήθεια αυτό πως σας ξέφυγε?
  Ξέρετε κάτι, αυτοί τουλάχιστον έχουν σταθερές θέσεις όλα αυτά τα χρόνια και δεν κρύβονται , όπως όλα τα άλλα λαμόγια που μας διοικούν τα τελευταία 40 χρόνια!!!!!Πού άλλα μας έλεγαν το βράδυ και άλλα το πρωΐ!!!
  Αλήθεια πιστεύτε οτι εαν μπούν στην Βουλή θα κάνουν περισσσότερο κακό απο ότι το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και οι ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ όλα αυτά τα χρόνια????
  Τούς άλλους τους είδαμε!!! Γιατί να μη δούμε τι θα κάνουν και αυτοί???
  Δημοκρατία δεν έχουμε άλλωστε?????

  Γιώργος Πετρόπουλος
 • sonia ionΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:43
  Σταθη συμφωνω απολυτα μ αυτα που λες, στο πισω μερος ομως του θολωμενου πια μυαλου μου σκεφτομαι ΄΄μηπως πρεπει να απο μεσα απ τη βουλη να αρχισει το ξεσκαρταρισμα?μηπως πρεπει οι μπραβοι να κανουν δουλεια απο μεσα?δε ξερω αν με αντιλαμβανεσαι.βασικα ειμαι εναντια στη βια , αλλα οχι παντα.πολλα μας τα χουν κανει.,
  ας φανε κ λιγο ξυλο, μπας κ βαλουν μυαλο.εγω πως τις ετρωγα απ τη μαμαμου?
 • ΧρήστοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:37
  Στάθη, ο παππούς μου τραυματίσθηκε στην Κορυτσά πολεμώντας το Μουσολίνι. Πολλά αγόρια της τάξης της γιαγιάς μου εκτελέσθηκαν από τους ναζί. Σχεδόν όλες οι οικογένειες έχουν να διηγηθούν τέτοιες ιστορίες στην Ελλάδα. Τα παραπάνω θα μπορούσαν να μη σημαίνουν απολύτως τίποτε κάποιον σαν εμένα που γεννήθηκε τη δεκαετία του 70, αλλά, σε πείσμα πολλών, κάτι σημαίνουν.

  Το πραγματικά λυπηρό δεν είναι ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να μπει στη βουλή. Το πραγματικά λυπηρό είναι ότι οι ψηφοφόροι τους ξέχασαν τους παππούδες τους.
 • ΑντώνηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:35
  Απλά καταπληκτικό!!!!
 • ΚαλλίνικοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:31
  Εξαιρετικό!
 • evagelos kotsainasΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:28
  eisai poli vlakas mallon ta pires kai esy lamogio ta kondilia h xrysh aygh soy ftaiei oxi to pasok nd panivlaka kai exeis mperdechei thn vourtsa me tin .... to etnikistiko koma to les fasistiko vlaka
 • βασιληςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:27
  σταθη δεν ειμαι χρυση αυγη αλλα οταν υπαρχει αδικια τι λεω......1)κατηγορεις φασιστες την χ.α....για τους ακρο αριστερους δεν αναφερεσαι καθολου. 2) αυτο που κανετε το θεωρω αδικο για νεοναζι και τετοιες μπουρδες, ο ακατανομαστος γερμανος αντεγραψε τα παντα απο αρχαια ελλαδα, χερετισμους, συμβολα κτλ .3)στον ευθιμιου δεν εγινε κατι τρομακτικο και εγινε τοσο ντορος....... γιατι και το γιαουρτι και τα μπουκαλια νερου και νερατζια που εχουν πεσει απο το συριζα η' απλους πολιτες δεν αναφερθηικατε με τοσο ζηλο
  και τελος θεωρω το αρχηγο της χ.α. ανηκανο για πολιτικο που θελει να μπει στι βουλη αλλα μερικα ιδεολογικα τα δεχομε και θελω να ακουγονται οπως το πατριδα θρησκεια οικογενεια, εθνικα, ...γιατι ολα αυτα μας τα εξαφανιζουν σιγα σιγα.........οσο για τους μετανεστες τους θεωρω μπαλακι της πολιτικης, αλλα γινανε προβλημα μεγαλο και πρεπει να βρεθει λυση αμεσα
 • sakisΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:27
  Kalimera, STATHI-mipws prepei na provlimatisthis, pios efere ton dikomatismo stin ELLADA?mipws den eisai siniditopihmenos (ARISTEROS H KOMOUNISTIS)gia na kaneis tin aytokritiki tis ideologias sou stin politiki kai koinoniki parousia tis stin ELLADA?Kali synexeia sto fourtouniasmeno ideologika taxidi sou............
 • ΓεώργιοςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:17
  Λίγο ντροπή δεν εχεις Στάθη, πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ.. Όταν χυδαια εξύβριζες για πολλοστή φορά τη Χρυσή Αυγή και τους ψηφοφόρους τους σαν αντικειμενικός συνεργάτης - σκιτσογράφος του enikos απόρησες με τις οργισμένες απαντήσεις που έλαβες. Τώρα συνεχιζεις - σε πιο ήπιους τόνους ευτυχώς- αλλά πιο ύπουλα να θεωρείς ότι θα καταστραγεί η υπέροχη και άμεμπτη δημοκρατία μας αν εισέλθει η Χ. Α στη Βουλή. Το αν θα αποδειχθεί άξια ή όχι της ψήφου μας, θα το δούμε εν καιρώ. Αν σταματήσει η ηλίθια, εντελώς διεθνιστική και ανθελληνική ρητορεία του Συριζα και λοιπών, θα τη γιγαντώσετε τη Χ.Α, αν θα σοβαρευτείτε και ακούσετε τον κόσμο ίσως να τη συρρικνώσετε. Το πολίτευμα δε θα πάθει τίποτα όμως, όπως δεν έπαθε με την παρουσία των σταλινικών του ΚΚΕ. Καλό θα είναι πάντως όταν πλέον βγάζεις τις τοξίνες σου γράφοντας, να υπενθυμίζεις στον κόσμο ότι είσαι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, να ξέρουνε όλοι και περί τίνος πρόκειται όταν διαβάζουν κάτι από σένα έτσι; Λίγο τσίπα λοιπόν υποψήφιε του ΣΥΡΙΖΑ, κάνε κράτει στους χαρακτηρισμούς σου και στις νουθεσίες σου και άσε την αριστερίστικη προπαγάνδα σου για αλλού. Μεγάλα παιδιά είμαστε και θα ψηφίσουμε ότι θέλουμε..
 • θάνασηςΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:16
  Άριστο το σχόλιο, μόνο να προσθέσω ότι ο απλός κόσμος αυτό που περιμένει από το κόμμα αυτό (λανθανσμένα) είναι να τιμωρήσει τους υπεύθυνους της καταστροφής και να φέρουν πίσω τα κλεμένα, καλύπτοντας το κενό που αφήνει η βουλή με τις επιτροπές και τους νόμους που φτιάχνει για τη δικαιοσύνη.
 • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:14
  ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΑΘΗ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΠΑΠΑΡΗΓΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
  ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΛΠ.
 • ΝΙΚΟΣΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:05
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥΓΓΟΦΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΚΟ.ΑΣ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ, ΓΙΑΤ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑ.
 • ντινα νικΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:04
  Σταθη και μετα μου λες δεν εχεις θεμα.εχεις πολλα ακομη να γραψεις .Τετοια πενα χρειαζομαστε.ΣΤΑΘΗΣΥΝΕΧΙΣΕ
 • tristeΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 09:00
  ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Ο δικομματισμος καταφερε να συζηταμε αν θα μπει η οχι η Χ.Α. στη βουλη. Στη χωρα που γεννησε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καποιοι συμπολιτες μας ειναι αποφασισμενοι να τους ψηφισουν. Το πιο τραγικο ειναι ομως πως η πλειοψηφια αυτων δεν ειναι χρυσαυγιτες . Ειναι δυστυχως
  απελπισμενοι απο την πολιτικη που ασκηθεικε τα τελευταια χρονια με το
  μεταναστευτικο και βλεπουν πως για αλλη μια φορα προσπαθουν να τους υφαρπαξουν την ψηφο τους με δολιο τροπο με υποσχεσεις και επιοχειρησεις .
 • John georgΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 08:43
  Κύριε Στάθη κατά τη γνώμη μου το κείμενο σας δεν στέκει με επιχειρήματα!
  Δεν ξέρω τι λέει ο κάθε Μιχαλολιάκος αλλά και εσείς είστε με το κόμμα που η πρώην αρχηγός του ειναι στην Ευρωβουλή!Αρα ο Συριζα δεν μπορεί να μιλάει οτι θα αλλάξουν άλλοι!
  Απο κει και πέρα τα μονόπλευρα κείμενα δεν μου λένε κατι!Οταν εχεις επιχειρηματα βγαινεις σε δημοσιο διάλογο και τον ξεβρακώνεις τον αλλο.Δεν τον αποκλειεις απο ολα τα ΜΜΕ και να στρέφονται όλοι εναντιον του!Δεν ειναι δημοκρατια αυτο!Αντι να γραφετε μονος σας κειμενα βγείτε σε δημοσιο διαλογο και μιλήστε μαζί τους!

  Υ.Γ.Ο χαιρετισμός που ανεφερετε πιο πανω ειναι Αρχαιος Ελληνικος και συγκεκριμένα Δωρικός!
  Υ.Γ.2 Αλλο σβαστιγκα και αλλο Μαιανδρος!
  Καλη σας μερα και δωστε μας λιγο δημοκρατια οχι μονολόγους!
 • γιαννης νικαιαΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 08:35
  καλημερα φιλε και σε ολη τη παρεα.
  σταθη τελικα πρεπει να το εχεις κανει ταμα, μια φορα την εβδομαδα να λες για την χρυση αυγη.αν παρει και 4% στις εκλογες και μπει στη βουλη σου λεω εγω θα ανεβαζει τη σβαστιγα στην ακροπολη;
  εχω ενα θειο που θα ψηφισει χρυση αυγη για να πεσουν κλοτσιες μεσα στη βουλη λεει.του μιλησα, του εξηγησα αλλα μεχρι εκει ρε φιλε, αν θελει θα το κανει.τι να κανουμε τωρα;να τον κλειδωσω σπιτι;να γινω ποιο φασιστας απ αυτους;ο καθενας την ψηφο του μπορει να την κανει οτι θελει, να δεις ποσοι θα πανε για καφε εκεινη τη μερα αντι να πανε να ψηφισουνε.
  ο κοσμος (να το πω για αλλη μια φορα)θελει να ενωθουν οι αντιμνημονιακες δυναμεις, αν αυτοι σηκωνουν ιδεολογικα τοιχοι τοτε πιστευω οτι εχουν μεριδιο ευθυνης, αλλα ειπαμε εχουν βολευτη πισω απ την ψηφο διαμαρτυριας, περνουν το μισθο του βουλευτη και ολα τα επιδοματα και δεν βαριεσαι αδερφε εγω θα βγαλω το φιδι απ την τρυπα.
  το κοινος λεγομενο δεν γαμιεται.
  μια ερωτηση μονο:κυριοι και κυριες αρχηγοι αντιμνημονιακων κομματων θελετε να βοηθησετε;εχετε το στομαχι και το αναστημα να αναμετρηθητε με τα συμφεροντα;ή τα ιδια παντελακι μου;
 • βγΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 08:21
  καλημερα Σταθη μου κ συμφωνω μαζι σου, ομως εχω μια απορια την οποια θα ηθελα να απαντησεις οπως ξερεις εσυ. το ΚΚΕ τι κανει για ολα αυτα? απαντα η Αλεκα "ας τολμησουν σε μας κ θα δειτε τι θα παθουν"? κ ΕΣΥ εισαι κνιτης οπως ειμασταν πολλοι καποτε αλλα ΕΣΥ θα πας στη βουλη να κανεις τι ? τη γλαστρα του ΚΚΕ? το ειπε καθαρα η μανα του κοματος εχθες στο ραδιο 9 "εμεις δε μπορουμε να κυβερνησουμε, εμεις κανουμε αγωνα , απεργιες , δεν ειμαστε κομα εξουσιας αλλα αντιπολιτευσης. εμενα ξερεις τι μου λεει αυτο Σταθη? ο λαος αποφασιζει να στραφει στο ΚΚΕ για στηριγμα κ το ΚΚΕ γυριζει τη πλατη του. δεν θελει εξουσια γιατι δεν εχει οραμα κ προθεση. αφηνει το λαο στο ελεος. θελει αντιπολιτευση, μισθο, καρεκλα, επιδοτησεις κλπ αλλα εξουσια δεν θελει. κ εγω αυτο το θεωρω προδοσια κ θα πληρωσει το ΚΚΕ αυτη του τη σταση στο μελλον. τελος στεναχωρεθηκα πολυ που εσυ κ ο Μπογιοπουλος κατεβαινετε με ενα κομμα που δεν εχει οραμα για το λαο κ τη πατριδα περα απο τις συγκεντρωσεις του ΠΑΜΕ...κριμα καλα κ δυνατα μυαλα να στολιζουν τα εδρανα του ΚΚΕ μονο κ μονο για να αγορευει η Αλεκα στη βουλη κ να χειροκροτανε τα ζωα απο κατω. κριμα που ο κοσμος θα παγιδευτει κ θα βαλει τη χρυση αυγη στη βουλη, κριμα που το ΚΚΕ προτιμαει να απειλει κ οχι να παιρνει θεση, κριμα σε τετοιους δυσκολους ιστορικους καιρους να μη ξερεις πιο ειναι χρεος σου αλλα το συμφερον σου.
 • kazaboobooΤετάρτη 25 Απριλίου 2012, 08:13
  Αν αντικαταστησεις τη λεξη "νεοναζι", με τη λεξη "κομμουνιστες", εχεις το ιδιο ακριβως κειμενο... μονο που εκει δε σε παιρνει να μιλησεις...
 • ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΙΩΤΗΣΤρίτη 24 Απριλίου 2012, 21:50
  ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ: ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ Η ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21 Π.Χ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
 • giannisΤρίτη 24 Απριλίου 2012, 21:27
  κυριε συριζεε σταθη, για ρωτηστε τους δημοσκοπους ποιο ερχεται 2ο κομμα στις ηλικιες 18-24 ?μηπως η χρυση αυγη ?και ρωτηστε τους αν εχουν στοιχεια για τις ηλικιες 14-18.ερχεται μια ολοκληρη γενεια ΕΛΛΗΝΩΝ πατριωτων που θα σας σαρωσει στο περασμα της και θα γκρεμισει το σαπιο κατεστημενο σας.και μη ρωτησετε ποιος τους δημιουργησε.εσεις τους δημιουργησατε.και ειναι αντιφασιστες γιατι οι πραγματικοι φασιστες ειστε εσεις και οι ομοιοι σας κυριε σταθη.γιατι παντα στον Ελληνισμο (παρ"ολο που ειχατε καταφερει να το αποκρυψετε καλα τις τελευταιες δεκαετιες) φασιστες ηταν οι ανθελληνες.
 • κωσταςΤρίτη 24 Απριλίου 2012, 21:08
  ρε καψα ολων με την χρυση αυγη.......πρεπει να ποναει πολυ
 • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣΤρίτη 24 Απριλίου 2012, 20:51
  Στάθη, φίλτατε
  Επιτέλους, τυχαία σε βρήκα, μέσω ενός λογιστικού site. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου, έστω και στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, αν και όπως ξέρεις δεν ψηφίζω αυτήν την παράταξη.
  Αυτό που θέλω να σου γράψω, είναι ότι ο πατέρας μου πολέμησε τους φασίστες στην Αλβανία, τους Γερμανοτσολιάδες στην κατοχή και πλήρωσε με το Μπέργκεν-Μπέλσεν και τα ξερονήσια που τον έστειλαν οι πρόγονοι των Χρυσαυγητών, για θεραπεία, όταν γύρισε από τα σανατόρια της Σουηδίας, όπου τον έστειλε ο Ε.Σταυρός, μετά την κατάρρευση της ναζιστικής Γερμανίας. Γράφε λοιπόν με την θαρραλέα πένα σου και λέγε τα όλα με το όνομά τους.
  Χάρηκα πραγματικά που σε ξαναβρήσκω.
  Γιάννης από Πάρο

 • Αθήνα5°CΥψηλή:9°C
  Χαμηλή:4°C
 • Θεσ/νίκη-1°CΥψηλή:4°C
  Χαμηλή:-1°C
 • Πάτρα5°CΥψηλή:11°C
  Χαμηλή:3°C
 • Ηράκλειο12°CΥψηλή:12°C
  Χαμηλή:7°C
 • Λάρισα-2°CΥψηλή:6°C
  Χαμηλή:-4°C