Δώνης: Σώσαμε την παρτίδα

Δώνης: Σώσαμε την παρτίδα

Ευχαριστημένος με τους παίκτες του οι οποίοι έσωσαν την παρτίδα, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ισόπαλου (1-1) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι αυτό που έχει πρωταρχικό ρόλο είναι να δημιουργηθεί ένα αγωνιστικό πλάνο και να «φτιαχτεί» μια ανταγωνιστική ομάδα.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Γ. Δώνη:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και από το γεγονός πως το παιχνίδι έφτασε εκεί που έφτασε και τελικά δε χάθηκε.

Υπάρχουν κομμάτια που λειτουργήσαμε σωστά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν και είχαμε καλύτερη οργάνωση αλλά δεν είχαμε αυτοπεποίθηση όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας.

Προσπαθήσαμε πολύ απέναντι σε μία ομάδα που έχει ποιότητα, διεκδικήσαμε το αποτέλεσμα μέχρι τέλους και κρατάμε την καλή απόδοση κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών. Θέλω να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον Κωνσταντινίδη γιατί μπήκε όταν η μπάλα έκαιγε, δεν του βγήκαν οι πρώτες φάσεις και κατάφερα να βρει τον τρόπο να κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση».

Υπάρχει εξήγηση για την έλλειψη επιθετικής συνοχής;

«Πρώτα απ όλα, είχαμε απέναντί μας μία ομάδα με πολύ καλή οργάνωση. Έπαιξε βέβαια τον ρόλο του το γεγονός πως μπήκαμε στο γήπεδο φοβισμένα.

Όταν ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο, βάλαμε τη μπάλα κάτω και ελέγξαμε κάπως την κατάσταση χωρίς να φτάσουμε σε κλασικές ευκαιρίες. Θεωρώ πως αυτή η ομάδα αν έχει καλούς τους Λόρενς και Ρομπέρ, όπως ο Γάλλος ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, είναι άλλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς».

 

Πηγή: sportfm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ