Νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟ

Νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟ

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ επέστρεψαν στις νίκες επιβεβαιώνοντας το νέο ξεκίνημά τους. Με “αιώνια” βοήθεια στο +8 ο Ολυμπιακός. Πρώτο “διπλό” για τον Λεβαδειακό.

Τρία γκολ έχει πετύχει στην καριέρα του στην Ελλάδα, ο Χοσέ Κάρλος Ζέκα, και τα τρία Νοέμβριο μήνα! Πέρσι είχε σκοράρει στο 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (19/11) και μία εβδομάδα αργότερα με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (27/11) και μετά σιώπησε ώσπου βρήκε κόντρα στον ΠΑΟΚ ξανά τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Εντυπωσιακή παράδοση κτίζει ο Λεβαδειακός στο Ηράκλειο. Στις πέντε τελευταίες του επισκέψεις με αντίπαλο τον ΟΦΗ, έχει πανηγυρίσει τέσσερις φορές την νίκη.

Ειρωνεία. Η ομάδα με τα περισσότερα δοκάρια στο φετινό πρωτάθλημα (7), ο Λεβαδειακός, σώθηκε στο Ηράκλειο από αυτά… Ο ΟΦΗ στις προηγούμενες 10 αγωνιστικές είχε μόνο ένα και τα σημάδεψε τρεις φορές κόντρα στους Βοιωτούς.

Η ΑΕΚ εκτός από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες στην Ημαθία. Από τις 7 Ιανουαρίου όταν είχε νικήσει 2-0 στην Λειβαδιά είχε να πάρει διπλό η ΑΕΚ που επιπλέον πέτυχε περισσότερα από δύο γκολ εκτός έδρας από τις 21/9 του 2011 με το 4-3 στην Ξάνθη.

Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη για την Βέροια. Νίκησε για τελευταία φορά στις 30/9 στην Κομοτηνή.

Στο Θρακιώτικο ντέρμπι, το 0-0 εμφανίστηκε για δεύτερη φορά σε πέντε αγώνες με τον Πανθρακικό να παραμένει για τρίτο ματς χωρίς γκολ στα Πηγάδια αλλά για πρώτη φορά να καλύπτει τα 50χλμ της επιστροφής στην Κομοτηνή με βαθμό. Στα δύο προηγούμενα εντός έδρας ματς η Ξάνθη είχε νικήσει με 1-0.

 

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

 

Σάββατο 17 Νοεμβρίου

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Πανιώνιος – Πλατανιάς 4-0

Ολυμπιακός – Κέρκυρα 2-0

 

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 0-2

Ξάνθη – Πανθρακικός 0-0

Βέροια – ΑΕΚ 0-4

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-0

 

Σήμερα στις 19:30 θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας της 11ης αγωνιστικής μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρόμητου.

 

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ