Ο Άρμστρονγκ εκτός Livestrong

Ο Άρμστρονγκ εκτός Livestrong

 

Όταν ξεκίνησε η συνεργασία του Λανς Άρμστρονγκ με τον κολοσσό της αθλητικής ένδυσης, όλοι μιλούσαν για το deal του αιώνα. Φαίνεται πως αυτό ήταν πολύ καλό για να κρατήσει. Άλλωστε, η εταιρεία διέκοψε μόλις το συμβόλαιό της με τον επτάκις πρωταθλητή, εξαιτίας του σκανδάλου περί ντόπινγκ…

Ο λόγος για τη Nike που αφήνει τον Λανς Άρμστρονγκ στα…κρύα του λουτρού, μετά τις συντριπτικές ενδείξεις ότι ο επτάκις πρωταθλητής της Tour de France ντοπαριζόταν και εντέλει εξαπατούσε την ίδια ως χορηγό του επί μια δεκαετία.

Η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε ότι «με μεγάλη θλίψη λήγει το συμβόλαιο με τον κορυφαίο ποδηλάτη», ανακοίνωσε όμως ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις πρωτοβουλίες του Livestrong, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ίδρυσε εκείνος για την υποστήριξη καρκινοπαθών. 

Ο πρώην πρωταθλητής δήλωσε λίγο νωρίτερα ότι παραιτείται από την θέση του προέδρου του Livestrong, έτσι ώστε ο οργανισμός να συνεχίσει να λειτουργεί απερίσπαστα από τις κατηγορίες περί ντόπινγκ που βαραίνουν και σπιλώνουν το όνομά του.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ