Η ανάσταση του Felipe Masa

Τα καλά αποτελέσματα του Felipe Massa στα τελευταία grand prix έχουν αυξήσει την αυτοπεποίθηση του Βραζιλιάνου πιλότου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στη Scuderia Ferrari και την επόμενη σεζόν.

Ο πιλότος της Scuderia τόνισε πως πλέον έχει καταλάβει τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του, αλλά και των ελαστικών και αυτός είναι ο λόγος των καλών αποτελεσμάτων του. 

«Για να είμαι ειλικρινής νιώθω πολύ δυνατό τώρα. Νομίζω πως πια οδηγώ το μονοθέσιο με καλύτερο τρόπο, συνεπώς είμαι πιο χαρούμενος τώρα. Το να μπορείς να τα συνδυάσεις όλα είναι κάτι πολύ ωραίο και να μπαίνεις στο μονοθέσιο και να το διασκεδάζεις είναι πολύ σημαντικό. Αν κάνεις κάτι που δεν σε κάνει χαρούμενο -ακόμη και αν είναι η πιο ωραία δουλειά του κόσμου- το συναίσθημα δεν είναι ωραίο. Αν δεν είσαι χαρούμενος, δεν μπορείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου για να συμπληρώσει στη συνέχεια: 

«Όταν στρίβεις στην πρώτη στροφή και βρίσκεσαι μέσα στην πρώτη πεντάδα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο αγώνας γίνεται πιο εύκολος. Όταν καταλάβεις τη συμπεριφορά του μονοθεσίου και των ελαστικών τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Ωστόσο, ακόμη πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών», πρόσθεσε.

 

 

 

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ