Λιντς – Λίβερπουλ: Με μπλουζάκια κατά της ESL οι γηπεδούχοι – Τρομερές ατάκες από τον Κλοπ – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την αποσχιστική κίνηση 12 εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και την προοπτική δημιουργίας της European Super League. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανση του αγώνα Λιντς-Λίβερπουλ (μία απ’ τις ιδρυτικές ομάδες της European Super League) στο «Έλαντ Ρόουντ», οι παίκτες των γηπεδούχων φορούσαν που είχαν πάνω τους τυπωμένο το σλόγκαν «κερδίστε το» κάτω από ένα σήμα του Champions League.

Παράλληλα, λίγο πριν τη σέντρα, ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο πέταξε πάνω απ’ το γήπεδο, έχοντας στην ουρά του ένα banner το οποίο έγραφε «πείτε όχι στη Super League».

Ερωτηθείς για τα μπλουζάκια που φορούσαν οι παίκτες της Λιντς στην προθέρμανση, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως «…είχα ακούσει ότι θα υπάρχουν αυτά τα μπλουζάκια. Δεν μπορούμε να τα φορέσουμε εμείς, αλλά εάν κάποιος νομίζει ότι πρέπει να μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να κερδίσουμε το δικαίωμα να πάμε στο Champions League, νομίζω ότι είναι… αστείο. Και με εκνευρίζει. Εάν τα έχουν βάλει και στα δικά μας αποδυτήρια, εάν ήταν ιδέα της Λιντς, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κανείς δεν πρέπει να το υπενθυμίζει σε εμάς, θα έπρεπε να το υπενθυμίζουν στους εαυτούς τους».

Και συνέχισε: «Δεν άλλαξα την απόφασή μου. Το άκουσα πρώτη φορά χθες. Έχουμε κάποιες πληροφορίες, αλλά όχι πολλές. Είναι δύσκολο, οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι. Μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δεν συμμετέχουμε καθόλου στην όλη διαδικασία, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες. Να θυμάστε, το πια σημαντικά πράγματα σε μία ένα κλαμπ είναι οι οπαδοί και η ομάδα. Και έτσι πρέπει να είμαστε σίγουροι πως τίποτα δεν θα μπει ανάμεσά τους. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό των οπαδών για τη Super League. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί οι 12 ομάδες το έκαναν. Όμως είναι πάντα περισσότερα και περισσότερα παιχνίδια. Όλα γίνονται για το χρήμα, τίποτα άλλο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ