Ο πονοκέφαλος του Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του επί ελληνικού εδάφους και πλέον αυτή μεταφέρεται σε Αυστριακό. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές

Η προπόνηση πέρασε χωρίς ο Γιώργος Δώνης να δείξει τις σκέψεις του, αλλά είναι γεγονός πως ο βασικός προβληματισμός του αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία και το πώς θα τον διαχειριστεί.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να του δώσει θέση βασικού και να ποντάρει στη μία αγωνιστική ώρα που μπορεί να δώσει, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ως βοήθεια από τον πάγκο.

Ο Δώνης πήρε 23 ποδοσφαιριστές αποστολή γιατί θα δουλέψει και τον αγώνα με τον Ατρόμητο στη προπόνηση της Παρασκευής που θα γίνει στην Αυστρία.

Η παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιακουμής, Γιάννου, Ιντζίδης, Γλύκος, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Γκαρσία, Κάτσε, Κουμαλό, Λόρενς, Χακόμπο, Ρομπέρ και Βιβιάν.

Πηγή: Paok24.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ