• ΠΑΟΚ: Η εισήγηση του εισαγγελέα

  4:16 πμ, Κυριακή 26 Αυγ 2012 4:16 πμ, Κυριακή 26 Αυγ 2012

  Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα μηνύματα που έρχονται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Τούμπα πριν από την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ.

  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κλήθηκε από την UEFA προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα (27/8). Ο εισαγγελέας της αρμόδιας επιτροπής της UEFA εισηγήθηκε τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τριετή αναστολή. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως εάν ο ΠΑΟΚ περάσει την Ραπίντ Βιέννης, θα παίξει στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του. τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

  Η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αποτελεσματική και να στηριχθεί σε βίντεο που θα αποδεικνύουν πως οι οπαδοί της Ραπίντ άρχισαν πρώτοι τα επεισόδια. Αυτό όμως ακόμη κι αν αποδειχθεί δεν θα δικαιολογήσει την απαράδεκτη εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και τις αψιμαχίες με τους οπαδούς της Ραπίντ. Ποια όμως είναι η εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα της UEFA;

  Έχουμε τα τρία βασικά σημεία της εισήγησης:

  1. Ετήσιος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ με τριετή αναστολή.

  2. Τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Άρα όλοι οι αγώνες των ομίλων εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει τη Ραπίντ θα γίνει χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του.

  3. Πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

  Πηγή: pamesports.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα