Κόμπι Μπράιαντ: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Τζένιφερ Λόπεζ στη σύζυγό του Βανέσα – ΦΩΤΟ

Λόγια απλά, γεμάτα συγκίνηση έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ με αφορμή τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του όταν συνετρίβη το ελικόπτερό του.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Μπράιαντ ανέβασε μια φωτογραφία τους από περασμένες ευτυχισμένες στιγμές και είπε ότι η σκέψη της είναι στη σύζυγο του Κόμπι, Βανέσα Μπράϊαντ.

Συγκεκριμένα η Τζένιφερ Λόπεζ έγραψε τα εξής:

«Οικογένεια. Καθώς κοιτώ όσα γράφονται για τον Κόμπι και θυμόμαστε με τον Άλεξ στιγμές και αναμνήσεις γι’ αυτόν, η αλήθεια είναι ότι αυτό που μετρά περισσότερο είναι η οικογένεια.

Όλοι αισθανόμαστε θλίψη για την απώλεια, αλλά αυτό είναι ένας κόκκος άμμου σε σύγκριση με αυτό που περνά η Βανέσα αυτή τη στιγμή. Στέλνω όλη μου την αγάπη και προσευχόμαστε για εσάς, τα παιδιά σας και τις άλλες οικογένειες που συμμετείχαν στα τραγικά γεγονότα.

Το πιο άδικο πράγμα στη ζωή είναι να χάσεις παιδί και σύζυγο την ίδια μέρα. Βανέσα, προσεύχομαι να σου δώσει δύναμη ο Θεός και να σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα του δρόμου μέσα από αυτό το αδιανόητο τραγικό περιστατικό που συνέβη. Επίσης ο Θεός να είναι μαζί σε όλες τις οικογένειες που υποφέρουν από αυτήν την αδιανόητη τραγωδία. Κόμπι σήμαινες τόσα πολλά για τόσους πολλούς και σε χάσαμε για πάντα. Σε ευχαριστώ για την ηθική σου, την έμπνευσή σου και την καρδιά που είχες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ