Άρσεναλ: Έκανε την ανατροπή και πέτυχε την πρώτη της νίκη – Το σπέσιαλ γκολ του Πεπέ – ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη της νίκη με τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ πανηγύρισε η Άρσεναλ, που επικράτησε με 3-1 της Γουέστ Χαμ εκτός έδρας. Τα “σφυριά” συμπλήρωσαν πέντε εντός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ παράλληλα γνώρισαν την 100η ήττα τους σε λονδρέζικα ντέρμπι. Το ξεκίνημα ήταν άσχημο για τους “κανονιέρηδες” που έχασαν με τραυματισμό τον Μπεγερίν στο ζέσταμα και τον Τιέρνεϊ στο 29΄.

Στο 38΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Άρσεναλ ο Ογκμπόνα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα έχοντας και τη βοήθεια της…πλάτης του Μάιτλαντ-Νάιλς.

Στο 60΄ ο Μαρτινέλι ισοφάρισε σε 1-1 με δυνατό σουτ στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός στην Premier League με την Άρσεναλ. Οι φιλοξενούμενοι “ξύπνησαν” για τα καλά και προηγήθηκαν στο σκορ στο 66΄ με το πλασέ του Πεπέ μετά από ασίστ του Ομπαμεγιάνγκ.

Με την ψυχολογία στα ύψη και την Γουέστ Χαμ να τα έχει… χαμένα, η Άρσεναλ πέτυχε τρίτο γκολ στο 69΄, όταν ο Πεπέ σέντραρε από δεξιά και ο Ομπαμεγιάνγκ με εντυπωσιακό σουτ διαμόρφωσε το 3-1.

Γουέστ Χαμ: Μάρτιν, Φρέντερικς, Μπαλμπουένα, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ (51′ Μαζουάκου), Σνόντγκρας (78′ Χόλαντ), Νομπλ, Ράις, Φορνάλς, Φελίπε Άντερσον (70′ Αλέ), Αντόνιο

Άρσεναλ: Λένο, Μέιτλαντ – Νάιλς, Τσέιμπερς, Παπασταθόπουλος, Τιέρνεϊ (29′ Κολάσινατς), Τζάκα (86′ Γκεντουζί), Τορέιρα, Πεπέ (88′ Νέλσον), Οζίλ, Μαρτινέλι, Ομπαμεγιάνγκ.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ