Τσιτσιπάς: Απίστευτα συναισθήματα

Περιχαρής ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του μεγάλου τελικού. Ο Έλληνας πρωταθλητής στην κορυφή του κόσμου πλέον είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα με τον Τιμ,ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε: «Ήταν ένας καταπληκτικός τελικός, ένα καταπληκτικό ματς. Δεν έχω λόγια για ο, τι συνέβη. Ήταν ένας κλειστός τελικός και χρειάστηκα μεγάλη πνευματική δύναμη για να μπορέσω να αντέξω. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, τους Έλληνες που ήρθαν εδώ στην Ο2 Αρένα. Τους ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά, μου έδωσαν μεγάλη δύναμη για να φτάσω μέχρι σε αυτή την επιτυχία.

Συγχαρητήρια σε σένα Τιμ. Ήταν μια φανταστική μάχη για το άθλημά μας. Συγχαρητήρια για τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει όλη τη χρονιά.

Νιώθω απίστευτα που κρατάω αυτό το τρόπαιο. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τον ατζέντη μου, τον πατέρα μου, τη μητέρα μου. Αυτό το τουρνουά ήταν φανταστικό και το κάνατε όλοι σας τόσο συναισθηματικά ξεχωριστό.

Η ατμόσφαιρα συγκλονιστική όλη την εβδομάδα, ελπίζω να απόλαυσαν όλοι τα παιχνίδια. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι με στηρίξατε. Εύχομαι να τα ξαναπούμε και τις επόμενες φορές».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ