Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη του Παναθηναϊκού στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής

Ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός, συγκεντρωμένος, δεν έδωσε δικαίωμα αμφισβήτησης στην Παναχαϊκή κι έφυγε από την Πάτρα έχοντας επικρατήσει με 3-1 και ουσιαστικά εξασφάλισε από σήμερα την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 4 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Το σκορ στο γήπεδο της Αγυιάς άνοιξε ο Μπουζούκης στο 26ο λεπτό, ενώ το 0-2 σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου και ήταν αυτογκόλ του Μωραΐτη. Οι γηπεδούχοι φάνηκε πως θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι όταν μείωσαν στο 64ο λεπτό με τον Μωραΐτη, αλλά στο 72΄ όλα τελείωσαν για το συγκρότημα της Πελοποννήσου, όταν ο Κουρμπέλης «έγραψε» το 1-3 κι ενώ ένα λεπτό πριν είχε κερδίσει την αποβολή του Ρουγκάλα, που τον τράβηξε από τη φανέλα και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 71΄ Ρουγκάλας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρουγκάλας – Γιόχανσον, Κολοβός, Κουρμπέλης, Δώνης, Μολό

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Ιντζόγλου, Κολ (74΄ Λινάρδος), Σιατραβάνης (86΄ Μασούρας), Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (77΄ Μαυριάς), Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (74΄ Περέα), Δώνης, Μολό, Μπουζούκης (65΄ Φάουστο), Κολοβός, Μακέντα (79΄ Σέχου).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ