Αποστολές στη Μόσχα για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ξεκινάει, με επικίνδυνες αποστολές στη Μόσχα για τις δύο ελληνικές ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πέτυχε επί ρωσικού εδάφους την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Euroleague. Κέρδισε στην Αγία Πετρούπολη με 79-89 τη Ζενίτ και ο απολογισμός του στις 4 πρώτες αγωνιστικές είναι 2 νίκες και 2 ήττες. Επιστρέφει σήμερα (19:00) στη Ρωσία, αυτή τη φορά στη Μόσχα, κόντρα στην Κίμκι, με στόχο νέα νίκη που θα τον ανεβάσει κι άλλο στη βαθμολογία. Η αντίπαλός του σε 4 παιχνίδια μετράει 3 νίκες και 1 ήττα.

Στη Μόσχα αγωνίζεται αύριο (19:00) και ο Ολυμπιακός με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ. Την Παρασκευή γνώρισε την τρίτη του ήττα σε 4 παιχνίδια στην Euroleague, με 82-66 στην έδρα της Μπασκόνια. Η ΤΣΣΚΑ είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία, μαζί με τη Μπαρτσελόνα, με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Συνδυασμός νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες της πέμπτης αγωνιστικής της Euroleague, Κίμκι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο σκόρερ των αγώνων, στο συνδυασμό νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, το ημίχρονο-τελικό (με παράταση), τα τρίποντα των δύο ομάδων, τους head to head πόντους παικτών.

Στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και σε όλους τους αγώνες της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ