Το Grand Prix 28ης Οκτωβρίου μαγνητίζει τα βλέμματα την Κυριακή στο Markopoulo Park

Το επετειακό Grand Prix 28ης Οκτωβρίου, με έπαθλο 25.000 ευρώ, δεσπόζει στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2019, στο Markopoulo Park. Σε αυτή τη δυνατή κούρσα, πέντε εκ των κορυφαίων ίππων του ιπποδρόμου, θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης και θα αναμετρηθούν στην απόσταση των 2.100 μέτρων με στόχο τη νίκη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες, στις οποίες θα λάβουν μέρος 42 καθαρόαιμοι ίπποι.

Και αυτή την εβδομάδα, όπως κάθε Κυριακή, οι ιπποδρομίες ξεκινούν στις 13:00 και θα μεταδοθούν από το Kontra Channel και το High TV.

Τρία Σκορ και πριμοδότηση του Γκανιάν

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς προσφέρονται τρία ΣΚΟΡ για την επιλογή των νικητών ίππων σε συνεχόμενες ιπποδρομίες. Το ΣΚΟΡ 3 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τρεις διαδοχικές ιπποδρομίες) προσφέρεται από την πρώτη έως την τρίτη ιπποδρομία, το ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι διαδοχικές ιπποδρομίες) από την πρώτη έως την έκτη και το ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις διαδοχικές ιπποδρομίες) από την τρίτη έως την έκτη.

Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα για τους νικητές του Γκανιάν, λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά στο Markopoulo Park

Το Markopoulo Park αποτελεί αγαπημένο προορισμό για όλη την οικογένεια. Οι μικροί επισκέπτες και αυτή την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ιππασία με πόνυ, να φωτογραφηθούν με τα alpaca, να κάνουν face painting στο Family Club και να παίξουν πολλά παιχνίδια.

Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό μενού. Επίσης, αυτή την Κυριακή οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναθηναϊκός-Λάρισα, μέσω γιγαντοοθόνης στον 5ο όροφο.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ