Η δήλωση του Μέσι για τον Ρονάλντο που θα συζητηθεί

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «metro951», ο Αργεντίνος άσος, Λιονέλ Μέσι θυμήθηκε τις… μάχες του με τον πρώην αστέρα της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος έκανε ακόμη πιο ξεχωριστά τα clasicos, αλλά και συνολικά το ισπανικό πρωτάθλημα.

Για το αν ο Νεϊμάρ μπορεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα: «Μιλάμε συνέχεια και έχουμε ένα τσατ μαζί με τον Λουίς Σουάρες. Το θέμα της επιστροφής του είναι περίπλοκο. Πρώτον γιατί είναι δύσκολο να φύγει από εκεί. Δεύτερον για τον τρόπο που έφυγε. Υπάρχει κόσμος μέσα στην ομάδα και κάτοχοι διαρκείας που δεν θέλουν να επιστρέψει. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, αλλά την ίδια στιγμή καταλαβαίνω και τους άλλους. Είναι περίπλοκο».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήταν καλά όταν αγωνιζόταν στο ισπανικό πρωτάθλημα και στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έκανε πιο ξεχωριστά τα clasicos και έδινε μεγαλύτερη αξία στο ισπανικό πρωτάθλημα».

Για όσα έχει πετύχει στην καριέρα του: «Έπρεπε να παλέψω, να αφήσω την πατρίδα μου, τους δικούς μου. Ήθελα να παίξω και να έρθω στην Μπαρτσελόνα, που ήταν κάτι απίστευτο για τον οποιονδήποτε. Είχα την τύχη να προσαρμοστώ αρκετά γρήγορα. Ήμουν κοντά στο να εκπληρώσω το όνειρό μου όταν ήρθα και δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα ζούσα όλα αυτά. Τα όνειρά μου ήταν πιο ήσυχα σε σχέση με όσα συνέβησαν».

Για το αν θα ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα: «Δεν θέλω να υπογράψω ένα συμβόλαιο απλά για να μείνω, δεν θέλω να βρίσκομαι εδώ αν δεν είμαι καλά. Ωστόσο, εδώ στην Μπαρτσελόνα θα μπορούσα να μείνω για όλη μου τη ζωή».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ