Καταγγελία-σοκ από Κανιθάρες

Η διοίκηση της Βαλένθια και ο πρόεδρος, Πίτερ Λιμ, προχώρησαν σε μια απαράδεκτη κίνηση, σύμφωνα με αυτά που δήλωσε, ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας, Σαντιάγο Κανιθάρες.

Ο Ισπανός γκολκίπερ κατηγόρησε τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου ότι ακύρωσε τη χρηματοδότηση προγράμματος για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου, λόγω της κριτικής που άσκησε για τις αποφάσεις του Λιμ και των συνεργατών του!

«Η Βαλένθια ακύρωσε το πρόγραμμα για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου που είχαμε συμφωνήσει επειδή έκανα κριτική στον Πίτερ Λιμ», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Κανιθάρες έχασε τον πεντάχρονο γιο του από την «επάρατη» νόσο, σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον κόσμο.

Ο 49χρονος παλαίμαχος γκολκίπερ υπηρέτησε τη Βαλένθια από το 1998 έως και το 2008, αποτελώντας μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της σύγχρονης ιστορίας των «νυχτερίδων».

Ο ίδιος, μάλιστα, δήλωσε ότι συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης να συνεχίσει το πρόγραμμα, απογοητευμένος από τη στάση του αγαπημένου του συλλόγου.

Πρόκειται για ένα ακόμα «σίριαλ» με πρωταγωνίστρια τη διοίκηση της Βαλένθια, η οποία δεν σταματά να αποκτά εχθρούς, με τους φιλάθλους να επιθυμούν εδώ και καιρό την αποχώρηση του Λιμ από τον προεδρικό θώκο των Κυπελλούχων Ισπανίας.Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ